cnm seni yilin annesi ilan ediyorumValla sallama olayina komple karsiydim ama 3cocukla mecburum dyn gece 4de buyuk kizimin anne diye aglamasina uyandim o arada ikizler uyandi emmek icin bi ara biri ayagimda salladim birini emzirdim digerine masaj yaptim bu olay 4de basladi 6ya kadar surdu sonrasinda hemen uyumusum kapi calmis duymadim annemle kardesim tel.la aradilar tel.e uzanirken bibaktim ikizlerden biri kucagimda ne ara aldim kucagima hala hatirlamiyirum annemler gelince biraz daha uzandim bel agriindan uyuyamadim
gecmis olsun kuzuyaKızlar asidan dolayı kızım bir saat oncesine kadar tüm gün uyudu emdi uyudu
Şimdi yeni uyandı biz bugece sabahliycaz çok şükür ateşi çıkmadı
Canım bizimki ikinci ay aşısıCnm bizde bugun birinci ay aşimizi olduk
Asidan sonra uyudu iki saat kadar ama kotu haber sonra hic susmadi agladi durdu aksam boyunca.atesi cikmadi ama aşi huzurszlk verdi sanirim.öyle aglamktan yorgun dusup uyudu.umarim senin ki oyle yapmaz
Canım bende günde bir yada iki kez mama veriyorum doymayinca ağlıyor özellikle gece yatarken veriyorum keşke hiç vermesem ama durmuyor memeyi bıraktıktan sonraTesekkur ederim bişey sorcam napim mama vermeyeyim mi çok ağlıyor uyumuyor bende biraz uykulu olunca tutturuyorum biberonu zorla onu içip uyuyor.. Çünkü memede süt kalmayınca artık az mı geliyo bilmiyorum ağlayarak bırakıyor.. Aç aç öyle ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum
Selam canim nasilsin?? Canim mumkun oldugunca tv den uzak tut bu aylarda ilk 6 ay haftada 10 dkdan fazlasi zararli.Canım bizimki ikinci ay aşısı
Mizmizlaniyor şuan ayagimda salliyorum gözü tv de
Bende bazen sagip veryrm gogsum hala yara bi tut dolapta vardı isityimda getiriyim diye emzirmemek için bahane aryomsm akşama.kadar o emzryo zaten al.bugn emdi kanatti bi guzelde sonra kanla beraber geri kustuCanım yaa sen az az başladın çalışmalara, belki onun yorgunluğı etkilemiştir sütü. Yeter merak etme, emzirdikçe gelir düzene girer. Suyunu esirgeme hiç
Ya siz böyle diyorsunuz ya emdikten sonra biraz da mama verdim diye içime şüphe düşüyor benimkine de versem içer mi acaba diye :/
İçerse yıkılırım vallahidaha süt müt vermem sanki esirgiyorum sütü
Bugün alınganlığım ğstümdeaz önce eşime göğüs uçlarım acıyor bugün çok memede kalmak istedi dedim,
Dünyada sanki tek emziren sensin dedi.
Tabiki triplereyim
Tek öküz de o değil biliyorum
Ya bende de.dogmdan sonra oldu hep emzirirken geldi gtmedm tuvalete aglayo durmuyo diye smdi acisini cekyrmZor bir gece geciriyorum. Hemoroid derken sistit oldum adet agrisi sandigim agri oymus kan da zaten basurdan geliyormus. Bebegi esime birakip bu saatte acile gittim kan idrar verdim. Dr dan izin alup eve geldim simdi sonucu almaya gidicem tuvaletten cikamiyorum. Offff offff...
Buyur canım bana seslenmissinNormal dogum sonrasi iliski yasayan varmi kizlar bisey sorucam da
Buyuk kizim da 2.5 yasinda bi kardes yapalim dedik 2tane birden geldiOyy cnm senin isin daha zor Allah kolaylik versin.hele ikiz bebek.buyuk kizin da kucuk hala sanirim
Bosuna mi cennet annenin ayağınin altinda denmis.zor ama cok guzel elbet.yoksa dayanilmazdi.gecer bu sancili surecler sonrasi bal kaymak
Benim ilk kizim cok sorunsuz buyumustu gaz sorunu falan yoktu uyanirdi aglamazdi bile bakinirdi cok acikirsa resmen seslenirdi duymazsak gittikce artardi sesi. Cocuklar biraz buyuyunce anne baba yetmiyor surekli arkadas istiyor cocuklu arkadaslarimizla da her gun gidip gelemiyoruz hepimiz calisiyoruz o yuzden kardes istedik ama bizim 3.su surpriz oldu vardir Rabbimin bildigi o verdiyse buyut c ez bi sekildecnm seni yilin annesi ilan ediyorum
masallah sana.
ben bir taneyle bas edemiyorum
degil 3. cocugu 2. yi bile dusunmuyorum.
gozum fena korktu
gecmis olsun kuzuya
peki bu ay ki asi uyku mu yapiyormus cnm
Hatta en az 2 sene hic gormesin tv.yi zeka gelisimi icin uzak tutmak gerekiyorSelam canim nasilsin?? Canim mumkun oldugunca tv den uzak tut bu aylarda ilk 6 ay haftada 10 dkdan fazlasi zararli.
Gecmis olsun canim kucuk bebekle hastalik cok zor olur Allah kolaylik versinZor bir gece geciriyorum. Hemoroid derken sistit oldum adet agrisi sandigim agri oymus kan da zaten basurdan geliyormus. Bebegi esime birakip bu saatte acile gittim kan idrar verdim. Dr dan izin alup eve geldim simdi sonucu almaya gidicem tuvaletten cikamiyorum. Offff offff...
Biz de yarin yaptircaz asilarii basacaklar yaygarayi binayi inletecegiz yine
Maşallah allah analı babalı büyütsun dinine ailesine hayırlı evlat olsun inşallah çok beklememissin benim ağrılar bir hafta önce başladı simdi nasilsin .? Bebis nasılMerhaba hanımlar, 22 subatta mesajlarımı alıntılamışsınız kalça ağrısı ile ilgil yazdığım.
Ben 23 Subatta doğum yaptım. :) Agrı doğumla birlikte kesildi sonra yeniden başladı şimdi vitamin kullanıyorum tekrar kesti....
Herkese bol sütlü huzurlu bebişli gazsız günler.
MEsajları okuyamadım.Telefonum nedense girmiyor siteye, bilgisayarı da açamıyorum pek.
ya bir de benim kronik hangi akla hizmet yaparsin ki dun geceden ebri icimde cam kiriklari var tuvalette disari cikiyorlar. Kroniklesince caresi de yok...Ya bende de.dogmdan sonra oldu hep emzirirken geldi gtmedm tuvalete aglayo durmuyo diye smdi acisini cekyrm
Otizme sebep olabiliyormus Allah korusun.Hatta en az 2 sene hic gormesin tv.yi zeka gelisimi icin uzak tutmak gerekiyor
evet Allah hepimize kolaylik versin.Gecmis olsun canim kucuk bebekle hastalik cok zor olur Allah kolaylik versin
Canim vicdan azabi cekmeyin hic mama veriyorum diye cocuk doymazsa o daha buyuk bi sorun bana da zamaninda annem mama vermis cok sukur bi sorunum yok okudum ogretmen de oldum zekada da gorulen bi sorun yokCanım bende günde bir yada iki kez mama veriyorum doymayinca ağlıyor özellikle gece yatarken veriyorum keşke hiç vermesem ama durmuyor memeyi bıraktıktan sonra
dr larda 4. aydan itibaren ek gıdaya başlamayı öneriyor canım tüm yemek sularından azar azar tattırin diyorlarCanim vicdan azabi cekmeyin hic mama veriyorum diye cocuk doymazsa o daha buyuk bi sorun bana da zamaninda annem mama vermis cok sukur bi sorunum yok okudum ogretmen de oldum zekada da gorulen bi sorun yokben de mama vermek istemem ama cocuklarimin ac kalmasindan iyidir mamayi fazla vermemek icin ek gidaya erken gecmeyi dusunuyorum 4 veya 4bucuk aylikken sebze sularina baslarim hazir mamadan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?