2016 Şubat Anneleri

cnm seni yilin annesi ilan ediyorum
masallah sana.
ben bir taneyle bas edemiyorum

degil 3. cocugu 2. yi bile dusunmuyorum.
gozum fena korktu

Kızlar asidan dolayı kızım bir saat oncesine kadar tüm gün uyudu emdi uyudu
Şimdi yeni uyandı biz bugece sabahliycaz çok şükür ateşi çıkmadı
gecmis olsun kuzuya
peki bu ay ki asi uyku mu yapiyormus cnm

Canım bizimki ikinci ay aşısı
Mizmizlaniyor şuan ayagimda salliyorum gözü tv de

Canım bende günde bir yada iki kez mama veriyorum doymayinca ağlıyor özellikle gece yatarken veriyorum keşke hiç vermesem ama durmuyor memeyi bıraktıktan sonra

Zor bir gece geciriyorum. Hemoroid derken sistit oldum adet agrisi sandigim agri oymus kan da zaten basurdan geliyormus. Bebegi esime birakip bu saatte acile gittim kan idrar verdim. Dr dan izin alup eve geldim simdi sonucu almaya gidicem tuvaletten cikamiyorum. Offff offff...

Bende bazen sagip veryrm gogsum hala yara bi tut dolapta vardı isityimda getiriyim diye emzirmemek için bahane aryomsm akşama.kadar o emzryo zaten al.bugn emdi kanatti bi guzelde sonra kanla beraber geri kustu

Ya bende de.dogmdan sonra oldu hep emzirirken geldi gtmedm tuvalete aglayo durmuyo diye smdi acisini cekyrm

Oyy cnm senin isin daha zor Allah kolaylik versin.hele ikiz bebek.buyuk kizin da kucuk hala sanirim
Bosuna mi cennet annenin ayağınin altinda denmis.zor ama cok guzel elbet.yoksa dayanilmazdi.gecer bu sancili surecler sonrasi bal kaymak
Buyuk kizim da 2.5 yasinda bi kardes yapalim dedik 2tane birden geldi kucukler olmasa buyuk kizim cok rahatti neredeyse hic yormuyordu bizi ama simdi yataklarina cikacak onlara bilmeden veya bilerek zarar verecek diye her an tetikteyiz digerleri emeklemeye basla s a oyun oynamaua baslarlar rahatlariz birazcik insallah ozamana kadar sabir

cnm seni yilin annesi ilan ediyorum
masallah sana.
ben bir taneyle bas edemiyorum

degil 3. cocugu 2. yi bile dusunmuyorum.
gozum fena korktu

gecmis olsun kuzuya
peki bu ay ki asi uyku mu yapiyormus cnm
Benim ilk kizim cok sorunsuz buyumustu gaz sorunu falan yoktu uyanirdi aglamazdi bile bakinirdi cok acikirsa resmen seslenirdi duymazsak gittikce artardi sesi. Cocuklar biraz buyuyunce anne baba yetmiyor surekli arkadas istiyor cocuklu arkadaslarimizla da her gun gidip gelemiyoruz hepimiz calisiyoruz o yuzden kardes istedik ama bizim 3.su surpriz oldu vardir Rabbimin bildigi o verdiyse buyut c ez bi sekilde

Gecmis olsun canim kucuk bebekle hastalik cok zor olur Allah kolaylik versin

2.ay asisini olan annisler
size bir sorum olcak.
bizim normalde bu persembe 2.ayimiz bitiyor fakat ebemiz ,soguk zincirle geldigi icin asilar ,haftaya persembeye cagirdi asi icin.
bu ay ki asinin ates yapma olasiligi yuksekmis. bazi anneler asidan once calpol vermeye basliyorlarmis. her ihtimale karsi onlem almak icin.

sizler ne yaptiniz? ebeniz ya da drunuz ne onerdi ates icin

Bebisler uzun uyudugunda gece sut sagiyomusunuz..ben uyuyakaliyorum hergece yatmadan mama veriyorum doymuyor cunku.bu durumda uzun uyuyor .sut sagmalimiyim sut uretimi azalir mi

Maşallah allah analı babalı büyütsun dinine ailesine hayırlı evlat olsun inşallah çok beklememissin benim ağrılar bir hafta önce başladı simdi nasilsin .? Bebis nasıl

Ya bende de.dogmdan sonra oldu hep emzirirken geldi gtmedm tuvalete aglayo durmuyo diye smdi acisini cekyrm
ya bir de benim kronik hangi akla hizmet yaparsin ki dun geceden ebri icimde cam kiriklari var tuvalette disari cikiyorlar. Kroniklesince caresi de yok...

Hatta en az 2 sene hic gormesin tv.yi zeka gelisimi icin uzak tutmak gerekiyor
Otizme sebep olabiliyormus Allah korusun.
Gecmis olsun canim kucuk bebekle hastalik cok zor olur Allah kolaylik versin
evet Allah hepimize kolaylik versin.

Canım bende günde bir yada iki kez mama veriyorum doymayinca ağlıyor özellikle gece yatarken veriyorum keşke hiç vermesem ama durmuyor memeyi bıraktıktan sonra
Canim vicdan azabi cekmeyin hic mama veriyorum diye cocuk doymazsa o daha buyuk bi sorun bana da zamaninda annem mama vermis cok sukur bi sorunum yok okudum ogretmen de oldum zekada da gorulen bi sorun yok ben de mama vermek istemem ama cocuklarimin ac kalmasindan iyidir mamayi fazla vermemek icin ek gidaya erken gecmeyi dusunuyorum 4 veya 4bucuk aylikken sebze sularina baslarim hazir mamadan iyidir

dr larda 4. aydan itibaren ek gıdaya başlamayı öneriyor canım tüm yemek sularından azar azar tattırin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…