2016 Şubat Anneleri

Eller çok hareketli olduğu için soğuk oluyor yazında ayakları soğuk olacak o zamanda çorap giydir derlerse hiiçç şaşırma
Off sorma ama çorap işi benim işim. İnstagramda her gördüğüm çıplak ayaklı bebeklere bu bebekte çorap niye yok diye yazıyordum.
Şu lohusa ateşim olmasa patik giyip yatarım. Öyle severm sıcK ayağı
Haa tabi o yorumlara karşı görüyorum şimdi. Çoraplar ayakta durmuyor. Jartiyer alıcam

Oy canımmm. Sabırlı ol. Güçlü ol.
Güçlü anne güçlü bebek inşallah bir an önce çıkar hastaneden

Sağdığında daha az çıkmask normal. Bebeklerin emme kapasitesi daha güçlü. Ben sağıp boşalttıktan sonra verdğimde bile hala emiyor ve yutkunuyor.
Bineron reddetmesi güzel birşey aslında
Emzirdkçe çoüalır sen yenş başladın gibi düşün. Baştaki sıkıntıları gene yaşıcaksın :/ hiç moral bozma yeter sütün

Oy canımmm. Sabırlı ol. Güçlü ol.
Güçlü anne güçlü bebek inşallah bir an önce çıkar hastaneden

Ahh keşke olabilsem keskeeeeeeeee
Yan odada ne çocuklar var Rabbim e sukurler olsun eli ayağı düzgün evladimin. Ama işte yuregim cayir cayir yanıyor

Canım çook geçmiş olsun. seninde dediğin gibi ne hastalar var. İnş bitecek gidecek bol bol dua et. Allah yardımcın olsun.
Şimdi ne enfeksiyonu çıktı?

Arkadaslar bana yardim edin. Bebegim sabahtan beri dort kez kakasini yapti ki normalde yapmaz son 3 kakada kilcal damar seklinde kan var. Dr a sordum hatta fotosunu yolladim normal izleyelim diyor ama cildircak gibiyim. Var mi bunu yasayan?
Bir de duzenli emzirmeme ragmen bugun 48. Gun adet oldum sanirim. Uzerine bir de hemoroidim kocaman olmus. Ya adet olan var mi? Hemoroid ceken var mi?

Canım çook geçmiş olsun. seninde dediğin gibi ne hastalar var. İnş bitecek gidecek bol bol dua et. Allah yardımcın olsun.
Şimdi ne enfeksiyonu çıktı?

İnsallah bitsin . psikolojim bozuldu artık. Sağlıkli düşünemiyorum. Hangi duaları okuyayim senin bildiğin var mi?
Perşembe sonda ile ıdrar alindi
Bugün sonuc çıktı Candida saptandı. Nefrolog geldi anlamsız buldum bunu vücutta olmadığını tekrar bir kültür alınacak dedi. Aldılar yarina sonuç çıkar ise onlardan kaynaklı demek olacak ama çıkmazsa ki allahım ne olur çıkmasın minciik yavrum perperisan oldu burada. Tedavi 14-21 gün surevek
Allahım bize acı ne olur.. Herkesle beraber benim evladım a da şifalar ver ne olur

Canim benimm Allah sabır versin dermansiz dert vermesin.. Insallah en kisa zamanda çıkarsınız evinize.. Ne güzel şükür ki kucağında.. Ağlama kuzum güçlü ol seni hissediyor bebisin..

Canım çok geçmiş olsun. Yeni enf. dediğin ne.İnşallah biran önce geçsin şu hastalığı miniğinin. Şükredebilmen bile çok güzel. Dediğin gibi ne hastalıklar var. Şükredebilecek hali bile olamayanlar.ağlama lütfen sen annesin artık. Bebeğinin senin gücüne ihtiyacı var. Bundan sonra sen hep sorun çözücü olucan. Bebeğin herşeyde sana sığınacak

Canım ben fena çekiyorum hemoroidden. Bayağ bir kanama yapıyor.

Maalesef hemoroid bende de var lavobsya çıkmak çok zor Can'ım Bi merhem var arasa kullanıyorum fitil al biraz rahatlarsın adıni bilmiyorum ama

Can'ım bende sling almak istiyorum tavsiye eder msn sen isim vermiştim geçen mesela slingde masa başı ders çalışma yada iş yapma kolay mı ilerleyen aylarda kullanılabilir mi

Hayali
Hayali arkadaslar okul oncesi donemde .%50-60 oraninda gorulen bir durumdur..Hatta bi keresinde oraya oturma orada Ayse oturuyor demisti bizim ogretmenin kizi kucuktuk o zamanlar ben sasirmistim bu bile cok normal hatta bu tarz cocuklarin yaraticiliklarinin ustun oldugu gosteriyormus zaten o cocuk sonradan kanitladi epey zeki bi cocuktu buyuyunce iyi bi yere geldi 7 yasinda birakiyorlar bu davranislarini endise edecek bisey yok cnm...

keryneia hic endiselenme benim kardesimin de bambi isimli bi hayali arkadasi vardi. Konusurdu oynardi uzerine gitmedik hic gecti gitti. simdi 16 yasinda sizofren falan degil hamdolsun yakisikli sosyal guncel olqylarla cok ilgili bi kardesim var. Acayip guzel konusur mesela mest eder seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…