Off sormaEller çok hareketli olduğu için soğuk oluyor yazında ayakları soğuk olacak o zamanda çorap giydir derlerse hiiçç şaşırma
Oy canımmm. Sabırlı ol. Güçlü ol.O kadar canım skkin moralim bozuk ki... 12 gundur hastanedeyiz tahlil sonuçları güzel çıkacak diye dualar ediyordum .. Yeni bir enf. Çıktı.. Allahım gücüne gitmesin ama çok zor geliyor. Sıcacık evimizde yavrum beşiğinde babasının kucağında olacakken hastane de yatmak çok üzülüyorum. Kahroluyorum.
Biliyorum.daha ne hastalıklar dertler var.. biz yine tedavimizi görüyoruz çok sukur. Yavrum yanimda , kucagimda.. Belde yangin yeri yüreğime soz gecir. Ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum
Sağdığında daha az çıkmask normal. Bebeklerin emme kapasitesi daha güçlü. Ben sağıp boşalttıktan sonra verdğimde bile hala emiyor ve yutkunuyor.Kızlar benim sorunum biraz tuhaf olacak ama..buraya hep yazıyordum gögüs uçlarım yüzünden emziremiyordum düzenli..sonunda Lansinoh krem işe yaradı biraz olsun yeniden başladıö emzirmeye ama gögğüslerim eskisi gibi dolmuyor kesilmedi ama sağınca bile en fazla 60ml çıkıyor ama bebeğim ısrarla meme istiyor artık biberonu reddediyo büyük insan gibi bi ağlayışı var görseniz diliyle itiyo kolumu falan emmeye çalışıyo dudağını emiyo gibi yapıyo memeyi verince yapışıyo.. Uzun uzun kalıyo meme de ama doymadığna eminim çünkü bezinden belli çok az çiş yapıyo ve sürekli istiyo.. Zatıflayacak diye korkuyorum :/ çok aç bırakınca uykulu iken ağzına tıkıyorum biberonu içiyo ama gündüzleri ısrarla almıyor biberon.. Süt yapan şeyler yiyorum içiyorum ama yok göbekten başka bişey olduğı yok.. Ne yapsam acaba seviniyorum da meme alıyor diye ne yapacağımı şaşırdım
Oy canımmm. Sabırlı ol. Güçlü ol.
Güçlü anne güçlü bebekinşallah bir an önce çıkar hastaneden
Canım çook geçmiş olsun.O kadar canım skkin moralim bozuk ki... 12 gundur hastanedeyiz tahlil sonuçları güzel çıkacak diye dualar ediyordum .. Yeni bir enf. Çıktı.. Allahım gücüne gitmesin ama çok zor geliyor. Sıcacık evimizde yavrum beşiğinde babasının kucağında olacakken hastane de yatmak çok üzülüyorum. Kahroluyorum.
Biliyorum.daha ne hastalıklar dertler var.. biz yine tedavimizi görüyoruz çok sukur. Yavrum yanimda , kucagimda.. Belde yangin yeri yüreğime soz gecir. Ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum
Canım çook geçmiş olsun.seninde dediğin gibi ne hastalar var. İnş bitecek gidecek bol bol dua et. Allah yardımcın olsun.
Şimdi ne enfeksiyonu çıktı?
Canim benimm Allah sabır versin dermansiz dert vermesin.. Insallah en kisa zamanda çıkarsınız evinize.. Ne güzel şükür ki kucağında.. Ağlama kuzum güçlü ol seni hissediyor bebisin..O kadar canım skkin moralim bozuk ki... 12 gundur hastanedeyiz tahlil sonuçları güzel çıkacak diye dualar ediyordum .. Yeni bir enf. Çıktı.. Allahım gücüne gitmesin ama çok zor geliyor. Sıcacık evimizde yavrum beşiğinde babasının kucağında olacakken hastane de yatmak çok üzülüyorum. Kahroluyorum.
Elimde değil kiCanim benimm Allah sabır versin dermansiz dert vermesin.. Insallah en kisa zamanda çıkarsınız evinize.. Ne güzel şükür ki kucağında.. Ağlama kuzum güçlü ol seni hissediyor bebisin..
Canım çok geçmiş olsun. Yeni enf. dediğin ne.İnşallah biran önce geçsin şu hastalığı miniğinin. Şükredebilmen bile çok güzel. Dediğin gibi ne hastalıklar var. Şükredebilecek hali bile olamayanlar.ağlama lütfen sen annesin artık. Bebeğinin senin gücüne ihtiyacı var. Bundan sonra sen hep sorun çözücü olucan. Bebeğin herşeyde sana sığınacakO kadar canım skkin moralim bozuk ki... 12 gundur hastanedeyiz tahlil sonuçları güzel çıkacak diye dualar ediyordum .. Yeni bir enf. Çıktı.. Allahım gücüne gitmesin ama çok zor geliyor. Sıcacık evimizde yavrum beşiğinde babasının kucağında olacakken hastane de yatmak çok üzülüyorum. Kahroluyorum.
Can'ım çok geçmiş olsun gerilerde kalsın bu yaşananlar sakin ol daha netlik kazanmamış anladığım kadarı ile.. Dua et daha çok bebeğine moral ver ki oda çabucak iyileşsin sen kendini salarsan o da hisseder..Elimde değil ki
Canım ben fena çekiyorum hemoroidden. Bayağ bir kanama yapıyor.Arkadaslar bana yardim edin. Bebegim sabahtan beri dort kez kakasini yapti ki normalde yapmaz son 3 kakada kilcal damar seklinde kan var. Dr a sordum hatta fotosunu yolladim normal izleyelim diyor ama cildircak gibiyim. Var mi bunu yasayan?
Bir de duzenli emzirmeme ragmen bugun 48. Gun adet oldum sanirim. Uzerine bir de hemoroidim kocaman olmus. Ya adet olan var mi? Hemoroid ceken var mi?
Maalesef hemoroid bende de var lavobsya çıkmak çok zor Can'ım Bi merhem var arasa kullanıyorum fitil al biraz rahatlarsın adıni bilmiyorum amaArkadaslar bana yardim edin. Bebegim sabahtan beri dort kez kakasini yapti ki normalde yapmaz son 3 kakada kilcal damar seklinde kan var. Dr a sordum hatta fotosunu yolladim normal izleyelim diyor ama cildircak gibiyim. Var mi bunu yasayan?
Bir de duzenli emzirmeme ragmen bugun 48. Gun adet oldum sanirim. Uzerine bir de hemoroidim kocaman olmus. Ya adet olan var mi? Hemoroid ceken var mi?
Can'ım bende sling almak istiyorum tavsiye eder msn sen isim vermiştim geçen mesela slingde masa başı ders çalışma yada iş yapma kolay mı ilerleyen aylarda kullanılabilir miSağdığında daha az çıkmask normal. Bebeklerin emme kapasitesi daha güçlü. Ben sağıp boşalttıktan sonra verdğimde bile hala emiyor ve yutkunuyor.
Bineron reddetmesi güzel birşey aslında
Emzirdkçe çoüalır sen yenş başladın gibi düşün. Baştaki sıkıntıları gene yaşıcaksın :/ hiç moral bozma yeter sütün
Hayali arkadaslar okul oncesi donemde .%50-60 oraninda gorulen bir durumdur..Hatta bi keresinde oraya oturma orada Ayse oturuyor demisti bizim ogretmenin kizi kucuktuk o zamanlar ben sasirmistim bu bile cok normal hatta bu tarz cocuklarin yaraticiliklarinin ustun oldugu gosteriyormus zaten o cocuk sonradan kanitladi epey zeki bi cocuktu buyuyunce iyi bi yere geldi 7 yasinda birakiyorlar bu davranislarini endise edecek bisey yok cnm...Kizlar eltimin kizi 4 yasina giricek ve hayali bir arkadasi oldugunu ogrendim.. ismi, cismi herseyi varmis ve hep onun yanindaymis.. Duyunca cok uzuldum, bu durumda ne yapilmali, nasil vazgecer bir cocuk boyle bir arkadastan?.. ben sizofreni belirtisi diye okumustum bir yerde, dilerim dogru degildir
Canım ben fena çekiyorum hemoroidden. Bayağ bir kanama yapıyor.
gebelikle olustu hic yasamamistim boyle birsey en yakin zamanda bi dr a gudeyim ben.Maalesef hemoroid bende de var lavobsya çıkmak çok zor Can'ım Bi merhem var arasa kullanıyorum fitil al biraz rahatlarsın adıni bilmiyorum ama
Hemoroid bendede var gebelikte olustu hic olmazdi onceden...ana olmak zor ismis yaaagebelikle olustu hic yasamamistim boyle birsey en yakin zamanda bi dr a gudeyim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?