2016 Şubat Anneleri

Bizimkisi genelde işi tercih ediyor.

Huzursuzluğu gaz mı?

Açlık
7.30 da emzirdim uzunca gaz cikardi altini temizledim dayanamayip 100 cc mama yaptim 80 cc icti uzerine hemen uyudu garibim

su icyorum, rezeneli cay içiyorum
hoşaf yaptim içiyorum elimden geldigince o uydukca uyuyorum ama bugün hic yetmedi sütüm

37.3 ten sonrasi sikintiliymis cnm ins sikinti olmaz simdilik normal seninki.fitili ne zaman verdin cnm galiba icindeki bogmaca asisiymis ates yapan ates yapar dedi ebe...

Hoşafların sadece kilo yaptığını düşünüyorum yani en azndan bende hıc bir etkısı olmamıstı..
Dereotunun üstüne tanımam sabahtan yıkayıp bir tabağa al Can'ım gelıp gittikçe yiyip üstüne bol su iç..
He birde humananın anne cayı da etkili oluyor canım

37.3 ten sonrasi sikintiliymis cnm ins sikinti olmaz simdilik normal seninki.fitili ne zaman verdin cnm galiba icindeki bogmaca asisiymis ates yapan ates yapar dedi ebe...
Aksam yedi buçuk ta yaptım fitili canım
Üzerinide tek kat giydirip yatircam artık saat başı ateş ölçerim bu gece

Aaa babaslinge baktım şimdi dediğin gibi videoda bile çok hoş durmuyor.
Ben zaten çapraz taşımanın çok hoş fkir olduğunu düşünmüyordum. Tek omuza ağırlık biniyor gibi. Birde eller tam serbest olmuyor sanki:/
Sling daha hoşuma gitmişti sarıp sarmalıyor. Babanemin bile onayından geçti yani düşünün

Canım yaa sen az az başladın çalışmalara, belki onun yorgunluğı etkilemiştir sütü. Yeter merak etme, emzirdikçe gelir düzene girer. Suyunu esirgeme hiç

Ya siz böyle diyorsunuz ya emdikten sonra biraz da mama verdim diye içime şüphe düşüyor benimkine de versem içer mi acaba diye :/
İçerse yıkılırım vallahi daha süt müt vermem sanki esirgiyorum sütü
Bugün alınganlığım ğstümde az önce eşime göğüs uçlarım acıyor bugün çok memede kalmak istedi dedim,
Dünyada sanki tek emziren sensin dedi.
Tabiki triplereyim
Tek öküz de o değil biliyorum

biraz uyku istedigim
birazcik ya cok sey mi istiyorum

gunduz surekli meme de uyuyor kuzum
diyorum aksam baba gelsin, tum ihtiyaclarini gorup 2-3 saat uyuyayim

yok

adamin kucagina sakin bi halde veriyorum. dus al, biberon sterilize et, biseyler atistir derken mizildamaya basliyor benimki
kosa kosa yatiyorm ama daha bir saat gecmeden uyandiriyor beni.

kalk susmuyor meme istiyor diye
yahu mamasini iceli 1 saat oldu ne ara acikti.
alti ustu 2-3 saat bakicaksin yani bu kadar mi zor

sabirrr

bende bebek arabasi almadim
momfortbaby ve baston puset aldim
evde ki sallarimdan bitanesinide yan baglayip oglani icine atiyorum bezen

bencede hosafin etkisi sifir
anne cayi iciyorum gunde 2 kupa
bu hafta dereotu aldim bakalim ne etkisi olacak bende
ki hiiiiiiic sevmem kokusunu da tadinida

ben emme sekline gore anliyorum az emdigini yafa doymadigini

deli gibi saldiriyorsa ve yutkunurken ih ih yapiyorsa sut var

cekistirip yavas yavas oyun oynuyorsa sut yok oyalaniyor demektir

zaten bu sekilde olunca sık sık inleyip huzursuzca mizirdaniyor

Hahaha bizimki de bugun aynisini yaptı
alti temiz karni tok gazi yok sen uyutacaksin dedim
Kundak yap yan yatir şarkısını ac hafifce sisirtina elle uyur dedim
epey ugrasti uyutamadi sinirlendi
uyumuyooo bu al emzir ben mutfagi hallederim dedi

Dereotunu bende denicem.. Hem emziriyorum hemde sagiyorum ben neticede :/

keryneia benim bi arkadasimin kizininda vardi o yasta bi arkadasi..adi emlan bende korkmustum ama o da unuttu ..cogu zaman emlan soyle yapti vs diye anlatirdi bazen yokmus gibi takilirdi.bi suc islese emlana yuklerdi felan..fecer yani..tek basina olan cocuklarda oluyo sanirim

Of benimki de ya benimki soothie yi sevdi ama tek başına ememiyor.ötekileri sevmedi.seninki hangisi canım ? Avent almıştık ama acaba aynı mı...
Benim ki de avent soothie cnm
Kizimda once tek ememiyor ben tutuyorum epeyce.tam tutunca bırakıyorum.hala alismadi severek tutmadi bugun mesela ama en azindan tuttu.vermeye devam. etmeli alisana kadar ugrasmali
Inan bir 15 dk bile tutması cok isime yaradi.benim ki uyanıkken hep kucakta ve memede.asla biraktrmiyo kendini bi yere.hani uzansin şöyle etrafa baksin diyorum yok mümkün degil.iste emzikle oyle oldu.

Oyy cnm senin isin daha zor Allah kolaylik versin.hele ikiz bebek.buyuk kizin da kucuk hala sanirim
Bosuna mi cennet annenin ayağınin altinda denmis.zor ama cok guzel elbet.yoksa dayanilmazdi.gecer bu sancili surecler sonrasi bal kaymak

Kızlar asidan dolayı kızım bir saat oncesine kadar tüm gün uyudu emdi uyudu
Şimdi yeni uyandı biz bugece sabahliycaz çok şükür ateşi çıkmadı

Tesekkur ederim bişey sorcam napim mama vermeyeyim mi çok ağlıyor uyumuyor bende biraz uykulu olunca tutturuyorum biberonu zorla onu içip uyuyor.. Çünkü memede süt kalmayınca artık az mı geliyo bilmiyorum ağlayarak bırakıyor.. Aç aç öyle ağlıyor ne yapacağım bilmiyorum

Canım benim esimde öyle kafamı yastığa koyuyorum uykuya dalmadan sesleniyor kustu gel meme arıyor gel sinir ediyor beni

Kızlar asidan dolayı kızım bir saat oncesine kadar tüm gün uyudu emdi uyudu
Şimdi yeni uyandı biz bugece sabahliycaz çok şükür ateşi çıkmadı
Cnm bizde bugun birinci ay aşimizi olduk
Asidan sonra uyudu iki saat kadar ama kotu haber sonra hic susmadi agladi durdu aksam boyunca.atesi cikmadi ama aşi huzurszlk verdi sanirim.öyle aglamktan yorgun dusup uyudu.umarim senin ki oyle yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…