- 28 Eylül 2015
- 5.424
- 15.286
- 248
Bizimkisi genelde işi tercih ediyor.
Huzursuzluğu gaz mı?
37.3 ten sonrasi sikintiliymis cnm ins sikinti olmaz simdilik normal seninki.fitili ne zaman verdin cnm galiba icindeki bogmaca asisiymis ates yapan ates yapar dedi ebe...Canım bizimde bugün yapıldı hemşire fitil ver akşam dedi günün cogunu uyuyarak geçirdi ateşini olcuyorum 37.3 geçmedi çok şükür bu geceyide atlatiriz atessiz inş
Fitil daha etkiliymis uyumasini bile stres yapıyorum kendime
Açlık
7.30 da emzirdim uzunca gaz cikardi altini temizledim dayanamayip 100 cc mama yaptim 80 cc icti uzerine hemen uyudu garibim
su icyorum, rezeneli cay içiyorum
hoşaf yaptim içiyorum elimden geldigince o uydukca uyuyorum ama bugün hic yetmedi sütüm
Aksam yedi buçuk ta yaptım fitili canım37.3 ten sonrasi sikintiliymis cnm ins sikinti olmaz simdilik normal seninki.fitili ne zaman verdin cnm galiba icindeki bogmaca asisiymis ates yapan ates yapar dedi ebe...
Aaa babaslinge baktım şimdi dediğin gibi videoda bile çok hoş durmuyor.Babasling almıstm bir hevesle ama hiç kullanıslı bulmadım Bebek ıcınde Ikı büklüm oluyor bin türlü şekil denedim yok arkadas videolarını açtım izledim o sekılde yerlestırdım yine huzursuz durdu içinde sadece bir kere kullandım hastaneye giderken o da kollarımla destekledim tüm yükünü verdıgınde bası katlanır gibi oluyordu denemelere devam edıyorum ama bir cırpıda bebegı içine yerlestıremedikten sonra ne anladım o işten... Sling alıp deneyecegım birde ..
Canım yaa sen az az başladın çalışmalara, belki onun yorgunluğı etkilemiştir sütü. Yeter merak etme, emzirdikçe gelir düzene girer. Suyunu esirgeme hiçAçlık
7.30 da emzirdim uzunca gaz cikardi altini temizledim dayanamayip 100 cc mama yaptim 80 cc icti uzerine hemen uyudu garibim
su icyorum, rezeneli cay içiyorum
hoşaf yaptim içiyorum elimden geldigince o uydukca uyuyorum ama bugün hic yetmedi sütüm
Ben çarşıya ilk onunla çıkmıştım. 17günlüktüm.2saat dolaştım çarşıda.
Evde de takıyorum, oturup kahvaltı yapıyordum, annemlerdeyken. Şuanda slingi takıp dolaşıyorum evde. Hem uykuya geçişi rahat oluyor. İş yaparken hamilelikte nasıl göbeği çarpmamaya dikkat ediyorduk ya bu da öyle bir durum işte gene çarpmamaya dikkat ediyorsuntabi daha özenli koruyucu yap depolarımız yok çünkü
Çocuk arabaı alacağıma sling ve ergonomik kanguru alaydım keşke diyorum. Sonra da baston alırdım
Çeşitleri varmış babasling için en şyisi diyorlar ama özelliği ne bilmyrm. Benimkisi neko marka. Daha ucuz tabiki. İşimi görüyor şuan.
İkinci elleri de var sahibinden vs
Hoşafların sadece kilo yaptığını düşünüyorum yani en azndan bende hıc bir etkısı olmamıstı..
Dereotunun üstüne tanımam sabahtan yıkayıp bir tabağa al Can'ım gelıp gittikçe yiyip üstüne bol su iç..
He birde humananın anne cayı da etkili oluyor canım
Canım yaa sen az az başladın çalışmalara, belki onun yorgunluğı etkilemiştir sütü. Yeter merak etme, emzirdikçe gelir düzene girer. Suyunu esirgeme hiç
Ya siz böyle diyorsunuz ya emdikten sonra biraz da mama verdim diye içime şüphe düşüyor benimkine de versem içer mi acaba diye :/
İçerse yıkılırım vallahidaha süt müt vermem sanki esirgiyorum sütü
Bugün alınganlığım ğstümdeaz önce eşime göğüs uçlarım acıyor bugün çok memede kalmak istedi dedim,
Dünyada sanki tek emziren sensin dedi.
Tabiki triplereyim
Tek öküz de o değil biliyorum
biraz uyku istedigim
birazcik yacok sey mi istiyorum
gunduz surekli meme de kuzum
diyorum aksam baba gelsin, tum ihtiyaclarini gorup 2-3 saat uyuyayim
yok
adamin kucagina sakin bi halde veriyorum. dus al, biberon sterilize et, biseyler atistir derken mizildamaya basliyor benimki
kosa kosa yatiyorm ama daha bir saat gecmeden uyandiriyor beni.
kalk susmuyor meme istiyor diye
yahu mamasini iceli 1 saat oldu ne ara acikti.
alti ustu 2-3 saat bakicaksin yani bu kadar mi zor
sabirrr
Dereotunu bende denicem.. Hem emziriyorum hemde sagiyorum ben neticede :/Hoşafların sadece kilo yaptığını düşünüyorum yani en azndan bende hıc bir etkısı olmamıstı..
Dereotunun üstüne tanımam sabahtan yıkayıp bir tabağa al Can'ım gelıp gittikçe yiyip üstüne bol su iç..
He birde humananın anne cayı da etkili oluyor canım
Bizde bizzat kendimiz soyluyoruz uyuyor:)Kizlar biz bebegimizi muzikle uyutuyoruz, bayagi ise yariyor
Benim ki de avent soothie cnmOf benimki deya benimki soothie yi sevdi ama tek başına ememiyor.ötekileri sevmedi.seninki hangisi canım ? Avent almıştık ama acaba aynı mı...
Oyy cnm senin isin daha zor Allah kolaylik versin.hele ikiz bebek.buyuk kizin da kucuk hala sanirimValla sallama olayina komple karsiydim ama 3cocukla mecburum dyn gece 4de buyuk kizimin anne diye aglamasina uyandim o arada ikizler uyandi emmek icin bi ara biri ayagimda salladim birini emzirdim digerine masaj yaptim bu olay 4de basladi 6ya kadar surdu sonrasinda hemen uyumusum kapi calmis duymadim annemle kardesim tel.la aradilar tel.e uzanirken bibaktim ikizlerden biri kucagimda ne ara aldim kucagima hala hatirlamiyirum annemler gelince biraz daha uzandim bel agriindan uyuyamadim
Tesekkur ederim bişey sorcam napim mama vermeyeyim mi çok ağlıyor uyumuyor bende biraz uykulu olunca tutturuyorum biberonu zorla onu içip uyuyor.. Çünkü memede süt kalmayınca artık az mı geliyo bilmiyorum ağlayarak bırakıyor.. Aç aç öyle ağlıyor ne yapacağım bilmiyorumSağdığında daha az çıkmask normal. Bebeklerin emme kapasitesi daha güçlü. Ben sağıp boşalttıktan sonra verdğimde bile hala emiyor ve yutkunuyor.
Bineron reddetmesi güzel birşey aslında
Emzirdkçe çoüalır sen yenş başladın gibi düşün. Baştaki sıkıntıları gene yaşıcaksın :/ hiç moral bozma yeter sütün
Canım benim esimde öyle kafamı yastığa koyuyorum uykuya dalmadan sesleniyor kustu gel meme arıyor gel sinir ediyor benibiraz uyku istedigim
birazcik yacok sey mi istiyorum
gunduz surekli meme de uyuyor kuzum
diyorum aksam baba gelsin, tum ihtiyaclarini gorup 2-3 saat uyuyayim
yok
adamin kucagina sakin bi halde veriyorum. dus al, biberon sterilize et, biseyler atistir derken mizildamaya basliyor benimki
kosa kosa yatiyorm ama daha bir saat gecmeden uyandiriyor beni.
kalk susmuyor meme istiyor diye
yahu mamasini iceli 1 saat oldu ne ara acikti.
alti ustu 2-3 saat bakicaksin yani bu kadar mi zor
sabirrr
Cnm bizde bugun birinci ay aşimizi oldukKızlar asidan dolayı kızım bir saat oncesine kadar tüm gün uyudu emdi uyudu
Şimdi yeni uyandı biz bugece sabahliycaz çok şükür ateşi çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?