- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Hemşire sabahtan gelin demişti eğer ateş olursa öğlene kadar kendini gösterir o zaman calpol verirsin boşuna bebege ilac vermeyelim dedi. 10 bebekten 2si ateslenir dedi. Şükür bizimkinde ates olmadi.2.ay asisini olan annisler
size bir sorum olcak.
bizim normalde bu persembe 2.ayimiz bitiyor fakat ebemiz ,soguk zincirle geldigi icin asilar ,haftaya persembeye cagirdi asi icin.
bu ay ki asinin ates yapma olasiligi yuksekmis. bazi anneler asidan once calpol vermeye basliyorlarmis. her ihtimale karsi onlem almak icin.
sizler ne yaptiniz? ebeniz ya da drunuz ne onerdi ates icin
Sağmak lazım canım ama takatim kalmıyorBebisler uzun uyudugunda gece sut sagiyomusunuz..ben uyuyakaliyorum hergece yatmadan mama veriyorum doymuyor cunku.bu durumda uzun uyuyor .sut sagmalimiyim sut uretimi azalir mi
Siz hem emzirip hem sağıyor musunuz. Nasıl bir düzenin var yazar mısın ben de emzirdikten sonra sağayım belki sütüm biraz artar diyorum ama bir türlü yapamadım. Sağdığım zaman bir sonraki emzirmede bebeğim doymuyor
O kadar canım skkin moralim bozuk ki... 12 gundur hastanedeyiz tahlil sonuçları güzel çıkacak diye dualar ediyordum .. Yeni bir enf. Çıktı.. Allahım gücüne gitmesin ama çok zor geliyor. Sıcacık evimizde yavrum beşiğinde babasının kucağında olacakken hastane de yatmak çok üzülüyorum. Kahroluyorum.
Biliyorum.daha ne hastalıklar dertler var.. biz yine tedavimizi görüyoruz çok sukur. Yavrum yanimda , kucagimda.. Belde yangin yeri yüreğime soz gecir. Ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum
HahahKizlar gunaydin :) yine ben. geçen demiştim. Oğlumun kakasi cıvık. İshal gibi diye. Onun dışında bir sıkıntı yok. Geriniyor gaz çıkarıyor ve yapıyor. Ama hala çok yapıyor.doktora giderken mutlaka yapmış olması lazım demi. Bir de mesela 6 saat hiç yapmıyor ishal olsa yapar o arada da demi ateş yok hiç olmadı da. Şans eşim işte olmak zorunda ben tek başına gidemiyorum hastaneye bu arada yapınca oğlum çok mutlu oluyor. Etrafa bakıp gülüyor filan. Rahatsız olsa sanırım bunu yapmaz. Sanırım onun anasi rahatsız ;( foto Çektim kakayi atacaktim da Vazgeçtim o kadar rahatsızim. Sabah siteye girince ilk oğlumun kakasini gormeyin :)
Bugun bizim var cnm bakalim napacaz ebede bisey demedi biraz gecsin arayacagim bisey vereyimmi diye2.ay asisini olan annisler
size bir sorum olcak.
bizim normalde bu persembe 2.ayimiz bitiyor fakat ebemiz ,soguk zincirle geldigi icin asilar ,haftaya persembeye cagirdi asi icin.
bu ay ki asinin ates yapma olasiligi yuksekmis. bazi anneler asidan once calpol vermeye basliyorlarmis. her ihtimale karsi onlem almak icin.
sizler ne yaptiniz? ebeniz ya da drunuz ne onerdi ates icin
Arkadaslar bana yardim edin. Bebegim sabahtan beri dort kez kakasini yapti ki normalde yapmaz son 3 kakada kilcal damar seklinde kan var. Dr a sordum hatta fotosunu yolladim normal izleyelim diyor ama cildircak gibiyim. Var mi bunu yasayan?
Bir de duzenli emzirmeme ragmen bugun 48. Gun adet oldum sanirim. Uzerine bir de hemoroidim kocaman olmus. Ya adet olan var mi? Hemoroid ceken var mi?
Bugun bizim var cnm bakalim napacaz ebede bisey demedi biraz gecsin arayacagim bisey vereyimmi diye
Oo masallah buyumussnz.Canım bizimki ikinci ay aşısı
Mizmizlaniyor şuan ayagimda salliyorum gözü tv de
Hahah
Bana atabilirsin özelden
Kizlar bebekleri uyutmak nekadr sure geciriyorsunuz..benimki 2 saati buluyor..salliyorum gezdiriyorum.acaba acmi diye kac kez emzirdim bilmiyorum.beni bukadar evirip cevirseler bayilirim hala uyumuyo bi muddet sora agliyor.
Ah emzik tutsa istemiyor.sorma ya.uyucagi 1 saat ama 2 saattir ugrasiyorumCanım kundakla kapar bir şeyle gözünü ve emzigi ağzına ve sallabenim oglum da uyku sıkışınca uyumuyor ve ben böyle uyutuyorum uyku büyük sorun
Bu aralar elimde bez kaka analizi yapıyorum. Ayrjca wh. Da da sürekli kaka fotosu paylaşımımız varEmin misin :) atiyorum bak :) sabah şöyle watsapa da baktım kimlere atsam diye :)
Valla normalde yatağa koyuyorum pışpış veya sallıyorum beşiği.Kizlar bebekleri uyutmak nekadr sure geciriyorsunuz..benimki 2 saati buluyor..salliyorum gezdiriyorum.acaba acmi diye kac kez emzirdim bilmiyorum.beni bukadar evirip cevirseler bayilirim hala uyumuyo bi muddet sora agliyor.
Bu aralar elimde bez kaka analizi yapıyorum. Ayrjca wh. Da da sürekli kaka fotosu paylaşımımız var
Çocuğun .okuyla bu kadar uğraşacağın aklıma grlmezdi
Ah emzik tutsa istemiyor.sorma ya.uyucagi 1 saat ama 2 saattir ugrasiyorum
Hadi ya geçmiş olsn valla bende korkyrm sorun olcak diyeya bir de benim kronik hangi akla hizmet yaparsin ki dun geceden ebri icimde cam kiriklari var tuvalette disari cikiyorlar. Kroniklesince caresi de yok...
Otizme sebep olabiliyormus Allah korusun.
evet Allah hepimize kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?