2016 Şubat Anneleri

Kizlar gunaydin :) yine ben. geçen demiştim. Oğlumun kakasi cıvık. İshal gibi diye. Onun dışında bir sıkıntı yok. Geriniyor gaz çıkarıyor ve yapıyor. Ama hala çok yapıyor. doktora giderken mutlaka yapmış olması lazım demi. Bir de mesela 6 saat hiç yapmıyor ishal olsa yapar o arada da demi ateş yok hiç olmadı da. Şans eşim işte olmak zorunda ben tek başına gidemiyorum hastaneye bu arada yapınca oğlum çok mutlu oluyor. Etrafa bakıp gülüyor filan. Rahatsız olsa sanırım bunu yapmaz. Sanırım onun anasi rahatsız ;( foto Çektim kakayi atacaktim da Vazgeçtim o kadar rahatsızim. Sabah siteye girince ilk oğlumun kakasini gormeyin :)

Hemşire sabahtan gelin demişti eğer ateş olursa öğlene kadar kendini gösterir o zaman calpol verirsin boşuna bebege ilac vermeyelim dedi. 10 bebekten 2si ateslenir dedi. Şükür bizimkinde ates olmadi.

Bebisler uzun uyudugunda gece sut sagiyomusunuz..ben uyuyakaliyorum hergece yatmadan mama veriyorum doymuyor cunku.bu durumda uzun uyuyor .sut sagmalimiyim sut uretimi azalir mi
Sağmak lazım canım ama takatim kalmıyor

Canim sutun artana kadar sagdigin sutude biberonla ver hem sutun artar hem bebis doyar

allah şifa versin canım, insan çocuğu hastayken kendini ne kadar teselli etmeye çalışsa da olmuyor olmuyor. ben de ilk çocuğumu hem de lösemi şüphesiyle semiha şakir hastanesine yatırmıştım neyse ki lösemi çıkmadı şükrettim ama hastaydı yine ve 1 hafta kaldık o hastanede ömrümden ömür gitti derler ya aynen öyle oldu sanki 10 yaş yaşlandım gibi hissetmiştim kendimi. o yüzden biliyorum teselli cümleleri duymak çok rahatlatmıyor insanı ama yine de canını çok sıkma, dermansız dert değil sonuçta diye düşün ve biraz sabır, kısa zamanda geçecek bunlar inşallah.
bir de ben o hastanede yaşadığım olumsuzluklardan dolayı çok güvenmiyorum oraya sen bebeğin tahlil sonuçlarını falan başka bir doktora da göstersen iyi olur bence. her zaman böyle durumlarda bir iki doktordan daha fikir almakta fayda var.
tekrardan geçmiş olsun.

Hahah
Bana atabilirsin özelden

Bugun bizim var cnm bakalim napacaz ebede bisey demedi biraz gecsin arayacagim bisey vereyimmi diye

Ya kizlar 40 i ciktiktan sonra bebegi normale donen varmi benimki 40 indan sonra kolik oldu uyuturken hicbiseyi kabullenmiyor bazen ayakta bile sallanmayi dusunun...

Canim dogumda benimdr hemoroidim olfu malesef, wc de ikinma kendi kendine cikmadini bekle. Kuculdu o sekilde dikkat ederek benimki ama hala aciyor buyuk tuvalet sonrasi

Bugun bizim var cnm bakalim napacaz ebede bisey demedi biraz gecsin arayacagim bisey vereyimmi diye

ateş çıkmadan ateş düşürücü vermeyin, son derece yanlış bir uygulama bir de bunu bazı sağlık çalışanları da tavsiye ediyor ya ben en çok ona hayret ediyorum.

Canım bizimki ikinci ay aşısı
Mizmizlaniyor şuan ayagimda salliyorum gözü tv de
Oo masallah buyumussnz.
Verem asisi sanırım yapılan.
Ayakta sallama ne iyi ya.hic yapmam derdim nesi varsa artik.iste kitabi bilgiler... ama mecbur yapiyorum şimdi. gerci bizimki hic sevmiyo hemen agliyo.alistracam ama kucakta gezdrmkten rahattr.belim sirtim koptu 3 saat aralksz kucagmdaydi.
Yatar umarim kuzucugun
Bende simdi besikte salliyorum kundak yaptim gözünü kapadim.mizmizlaniyor direniyo.

Kizlar bebekleri uyutmak nekadr sure geciriyorsunuz..benimki 2 saati buluyor..salliyorum gezdiriyorum.acaba acmi diye kac kez emzirdim bilmiyorum.beni bukadar evirip cevirseler bayilirim hala uyumuyo bi muddet sora agliyor.

Kizlar bebekleri uyutmak nekadr sure geciriyorsunuz..benimki 2 saati buluyor..salliyorum gezdiriyorum.acaba acmi diye kac kez emzirdim bilmiyorum.beni bukadar evirip cevirseler bayilirim hala uyumuyo bi muddet sora agliyor.

Canım kundakla kapar bir şeyle gözünü ve emzigi ağzına ve salla benim oglum da uyku sıkışınca uyumuyor ve ben böyle uyutuyorum uyku büyük sorun

Valla normalde yatağa koyuyorum pışpış veya sallıyorum beşiği.
Amaaaa.... Allahımmmmm! Sabah 4de uyanan çocuk birdaha 6buçukta uyuyor
Gel de çıldırma. İki kere yiyor iki kere alt değişiliyor tabiki. Cin gibi bakıyor etrafa.
Bir de demezler mi gece gündüz kavramı öğret, ışık açık olmasın, gece lambası veya koridor ışığı açık kalsın, konuşma.
Anacım bu bebe ışık nerden geliyor diye onu takip ediyor onu arıyor.
Oöyle bakındıkça beni alıyor bir gülme isteği. Gözünün içine bakmıyorum ki uykusu açılmasın(sanki uyku varmış gibi!)
Denemediğim şey kalmıyor

Bu aralar elimde bez kaka analizi yapıyorum. Ayrjca wh. Da da sürekli kaka fotosu paylaşımımız var
Çocuğun .okuyla bu kadar uğraşacağın aklıma grlmezdi

Haha ben de o noktaya geldim sanırım. Taktim . eşim normal diyor :) bugün en son zor ama izin almaya calisirim dedi baktı kafayı yiyorum. Alerjik mi diyorum. Sen birakmistin süt ürünlerini demi.

Ah emzik tutsa istemiyor.sorma ya.uyucagi 1 saat ama 2 saattir ugrasiyorum

Emziksiz yap. Ben kollarını tutuyorum kundaklamaya gelmiyor. Sakinleşince uyuyor. Emzige alışması kötü oldu. Direk ağzını aciyor bu pozisyonda

ya bir de benim kronik hangi akla hizmet yaparsin ki dun geceden ebri icimde cam kiriklari var tuvalette disari cikiyorlar. Kroniklesince caresi de yok...

Otizme sebep olabiliyormus Allah korusun.
evet Allah hepimize kolaylik versin.
Hadi ya geçmiş olsn valla bende korkyrm sorun olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…