2016 Şubat Anneleri

Bende bi ara takmstm hatta bgn öyle bi yaptı ki cıvık ama zaten civk oluyo bebeklerin kakasi dunde altını actm tam yapyodu aslında yaparken o kadar cıvık durmyo beze yapısınca öyle gozkyo sanrm

Canim dogumda benimdr hemoroidim olfu malesef, wc de ikinma kendi kendine cikmadini bekle. Kuculdu o sekilde dikkat ederek benimki ama hala aciyor buyuk tuvalet sonrasi
bu gece yasadigim sistit macerasindan sonra daha fazla ertelemeden bugun dr a gidicem randevu aldim. Ameliyat falan demez insallah.
Alll
Allahim beterinden korusun tabii ama insan ne yapacagini sasiriyor. Dun bebegimle hic ilgilenemedim. Once kakasi kanli geldi ona uzuldum sonra benim bu durumum. Rabbime sukrolsun bukadari ile kalsin.

Oyy abla da küçükmus daha.
Ama olsun ne guzel cok iyi arkadas olurlar.3 kiz ne guzel.rahmet berekettir.3 kizi olup guzel yetstiren anne babaya cennet mujdelenmistr.birbirlernin en iyi arkadaslari olacaklar.aralarnda pek bi yas yokmuş buyuguyle de.zor senin açından tabi ama biraz buyurlerse kendi kendilerne oynarlar.benim buyuk kizim 7 yasinda
Tek cocuk daha zor yetemiyor insan.surekli oyun istiyordu.olmadi geç geldi kardesi.aralarnda epey yas var oyun arkadsi olamazlar ama ilerde iyi arkadas yoldas olurlar.

Benimki de öyle ama gaz olmasa ağlamayacak biliyorum.çünkü gazın olmadığı ender dakikalarda normal ıkınıp sıkılmadan yatıyor öyle ve bu aralar obje ,desen ve renklere çok BAKIYOR:) keşke hep böyle dursa diyorum:) evet canım bir süre tutuyoruz biz de emziği..başka türlü alamıyor.ötekiler de çıkıyordu ama bu daha zor.çünkü Uzunluğu kısa geldi.dudaklarını yayamıyor çevresine rahatça...mecbur alışacak ama niyeti de yok gibi..meme uçlarım benden öte bendenziyade :)

Canm benimkde 6şubat ben takıyorum hâlâ
Ben 2 gundur ne sapka ne de eldiven takiyorum. Sanki daha huzurlu canim. Yuzundeki sivilceler bile azaldi.
Bir de bebegin ilk zeka gelisimi dokunarak oluyormus. Doktorlar o yuzden eldiven takilmasini tavsiye etmiyorlar.
Sen ne zamana kadar takacaksin. Evin dogalgazlimi.

Haha ben de o noktaya geldim sanırım. Taktim . eşim normal diyor :) bugün en son zor ama izin almaya calisirim dedi baktı kafayı yiyorum. Alerjik mi diyorum. Sen birakmistin süt ürünlerini demi.
bskn bizim kaka yada bi el atın bari bana anormal gelıyor bnce hepimiz paylaşalım dogruyu buluruz sonucta hepimiz gunde 5 kere kaka görmüyormuşuz

Kizlar muge anli izliyorum. İstanbulda ozel bir hastanede bebekler karismis. Hastanenin ismini cok merak ettim.
Acaba hangi hastane bilen var mi?

Bende bi ara takmstm hatta bgn öyle bi yaptı ki cıvık ama zaten civk oluyo bebeklerin kakasi dunde altını actm tam yapyodu aslında yaparken o kadar cıvık durmyo beze yapısınca öyle gozkyo sanrm

İşte benimki yaparken cıvık :) hep altını açınca yapıyor :)

bskn bizim kaka yada bi el atın bari bana anormal gelıyor bnce hepimiz paylaşalım dogruyu buluruz sonucta hepimiz gunde 5 kere kaka görmüyormuşuz
Bana uyar
Kakalı bezleri saklayasım var

Yemin ederim 15günlükken yaptığı kakayı görseniz şok olursunuz
Haa güya annemlerdeyim, güya babanem annem halam teyzem birsürü deneyimli var yanımda.
Biri de çıkıp demedi ki bebek kakası böyle olmaz diye her alt açmamda da diyorum bu çocuk sanki bir kilo fındık yemiş gibi kaka yapıyor neden diye
Cevap tahmin edersiniz
"Olur öyle normal "

Kuruyemişi kestim düzeldi

Kizlar bebekleri uyutmak nekadr sure geciriyorsunuz..benimki 2 saati buluyor..salliyorum gezdiriyorum.acaba acmi diye kac kez emzirdim bilmiyorum.beni bukadar evirip cevirseler bayilirim hala uyumuyo bi muddet sora agliyor.

Toksa alti temiz gazi yoksa
Normalde 1 saat sürüyordu
Simdi kundak yapıyorum yarım saatten erken uyuyor

canim hala dış dunyaya tam adapte degiller
anne karninda az hareket ediyorlar
bu yüzden kollari ve ayaklari uyumalarina izin vermiyor, sen sabitle kundak yap yan yatir ilk gün zorlasada
kudakli uyumasi daha hizli olacak birde müzik aç
profilo ninni makinesini öneririm

Son düzenleme:
Günde Beş miiii

Sadece bir emmeye kalkmamızda yaptığı bez sayısı.
Not: 1- diyetten önceki hafta.
Not2- Fotoğraftaki bezlerden beyazın içinde bir beyaz bez daha var.
Not3- bir tanesine işemişti hadi oda değişsin dedim.
Not4- çocuğun dötünün huyunu bildiğim için yeşilleri pislesin diye koyuyorum.
Not5- son bu bezleri gece kalktığımızda bir buçuk saat bekleme ile yaptı, değiş yıka sil kurula, dğiş yıka sil kurula... Değş yıka...
Hunim nerde

Bebeklerine emzik vermek istoyorsaniz sutunuze batirin ogle verdim ben cok sukur memeden koptu

Selamlar guzel anneler. Herkesın bebısı ıyıdır umarım. Ben bugun cok bunaldıgımı farkettım cunku 1 aydır tek aktıvıtem bebek doktor kontrolu.Dısarı cıkamadım cunku hem bebıs kucuktu hem hava soguktu hemde haftasonu esımım hep bı ısı vardı bı hava alamadım. Sımdı havalar da ısınıyor, su bebısı tasımak ıcın mom... dıye bı kanguru markası var ya ondan sıparıs ettım. Yenıdogan ıcın bı aparatı varmıs onunla ayalkları ıcte olacak sekılde yanı kurba seklınde bebısı koyup tasıyabılırmısız ılk 3-4 ay. Sonra normal kanguru gıbı ayakları dısarıda kalıcak. En azından sıte ıcınde gezerız esım yokken. Ev ıcınde de kullanırım dıye dusunuyorum. Annem de gıdıyor haftaya artık yalnızım

pofff ben yenidoğan aparatsız aldım cok pişmanım
bugün cıkarıp havlu yada şal koyup oturtmayı denicem inşAllah olur cünküm sürekli evin içinde cok dolanıyorum
eee bizimkiler artık eskisi gibi gündüz uzun süre uyumuyorlar

kendi şallarımdan sling gibi takıyorum onu pek sevmedi

Bizde sonrası için birşey almayı düşünüyoruz. Hatta eşim sling olayını sevmedi bağlaması uzun sürüyor diye.
3aylıkken kullanabileceğimiz birşeyler bakmalıyız :)

Çok mu yapiyo kaç kere yapyo günde fazla yapyosa ishal oluyoms ben hemşireye sormstm

Gece on ikiden beri 6 kez yaptı. Son iki az. Genelde çok yapar. Doktor da hemşireye normal demişti. Ama şu ara sanki ishal gibi geliyor. Ya da bilmiyorum... Ben abartiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…