Canim dogumdan onceki gibi olmuyor sanki ya anladinmi ne demek istediyimiBuyur canım bana seslenmissin
Bende bi ara takmstm hatta bgn öyle bi yaptı ki cıvık ama zaten civk oluyo bebeklerin kakasi dunde altını actm tam yapyodu aslında yaparken o kadar cıvık durmyo beze yapısınca öyle gozkyo sanrmKizlar gunaydin :) yine ben. geçen demiştim. Oğlumun kakasi cıvık. İshal gibi diye. Onun dışında bir sıkıntı yok. Geriniyor gaz çıkarıyor ve yapıyor. Ama hala çok yapıyor.doktora giderken mutlaka yapmış olması lazım demi. Bir de mesela 6 saat hiç yapmıyor ishal olsa yapar o arada da demi ateş yok hiç olmadı da. Şans eşim işte olmak zorunda ben tek başına gidemiyorum hastaneye bu arada yapınca oğlum çok mutlu oluyor. Etrafa bakıp gülüyor filan. Rahatsız olsa sanırım bunu yapmaz. Sanırım onun anasi rahatsız ;( foto Çektim kakayi atacaktim da Vazgeçtim o kadar rahatsızim. Sabah siteye girince ilk oğlumun kakasini gormeyin :)
bu gece yasadigim sistit macerasindan sonra daha fazla ertelemeden bugun dr a gidicem randevu aldim. Ameliyat falan demez insallah.Canim dogumda benimdr hemoroidim olfu malesef, wc de ikinma kendi kendine cikmadini bekle. Kuculdu o sekilde dikkat ederek benimki ama hala aciyor buyuk tuvalet sonrasi
Oyy abla da küçükmus daha.Buyuk kizim da 2.5 yasinda bi kardes yapalim dedik 2tane birden geldikucukler olmasa buyuk kizim cok rahatti neredeyse hic yormuyordu bizi ama simdi yataklarina cikacak onlara bilmeden veya bilerek zarar verecek diye her an tetikteyiz digerleri emeklemeye basla s a oyun oynamaua baslarlar rahatlariz birazcik insallah ozamana kadar sabir
Benimki de öyleBenim ki de avent soothie cnm
Kizimda once tek ememiyor ben tutuyorum epeyce.tam tutunca bırakıyorum.hala alismadi severek tutmadi bugun mesela ama en azindan tuttu.vermeye devam. etmeli alisana kadar ugrasmali
Inan bir 15 dk bile tutması cok isime yaradi.benim ki uyanıkken hep kucakta ve memede.asla biraktrmiyo kendini bi yere.hani uzansin şöyle etrafa baksin diyorum yok mümkün degil.iste emzikle oyle oldu.
Ben 2 gundur ne sapka ne de eldiven takiyorum. Sanki daha huzurlu canim. Yuzundeki sivilceler bile azaldi.Canm benimkde 6şubat ben takıyorum hâlâ
Haha ben de o noktaya geldim sanırım. Taktim . eşim normal diyor :) bugün en son zor ama izin almaya calisirim dedibaktı kafayı yiyorum. Alerjik mi diyorum. Sen birakmistin süt ürünlerini demi.
Bende bi ara takmstm hatta bgn öyle bi yaptı ki cıvık ama zaten civk oluyo bebeklerin kakasi dunde altını actm tam yapyodu aslında yaparken o kadar cıvık durmyo beze yapısınca öyle gozkyo sanrm
bskn bizim kaka yada bi el atın bari bana anormal gelıyor bnce hepimiz paylaşalım dogruyu buluruz sonucta hepimiz gunde 5 kere kaka görmüyormuşuz
Çok mu yapiyo kaç kere yapyo günde fazla yapyosa ishal oluyoms ben hemşireye sormstmİşte benimki yaparken cıvık :) hep altını açınca yapıyor :)
Bana uyarbskn bizim kaka yada bi el atın bari bana anormal gelıyor bnce hepimiz paylaşalım dogruyu buluruz sonucta hepimiz gunde 5 kere kaka görmüyormuşuz
Kizlar bebekleri uyutmak nekadr sure geciriyorsunuz..benimki 2 saati buluyor..salliyorum gezdiriyorum.acaba acmi diye kac kez emzirdim bilmiyorum.beni bukadar evirip cevirseler bayilirim hala uyumuyo bi muddet sora agliyor.
Günde Beş miiiibskn bizim kaka yada bi el atın bari bana anormal gelıyor bnce hepimiz paylaşalım dogruyu buluruz sonucta hepimiz gunde 5 kere kaka görmüyormuşuz
Haklisin verin demediler zaten...gozlem yapmak lazimateş çıkmadan ateş düşürücü vermeyin, son derece yanlış bir uygulama bir de bunu bazı sağlık çalışanları da tavsiye ediyor ya ben en çok ona hayret ediyorum.
Selamlar guzel anneler. Herkesın bebısı ıyıdır umarım. Ben bugun cok bunaldıgımı farkettım cunku 1 aydır tek aktıvıtem bebek doktor kontrolu.Dısarı cıkamadım cunku hem bebıs kucuktu hem hava soguktu hemde haftasonu esımım hep bı ısı vardı bı hava alamadım. Sımdı havalar da ısınıyor, su bebısı tasımak ıcın mom... dıye bı kanguru markası var ya ondan sıparıs ettım. Yenıdogan ıcın bı aparatı varmıs onunla ayalkları ıcte olacak sekılde yanı kurba seklınde bebısı koyup tasıyabılırmısız ılk 3-4 ay. Sonra normal kanguru gıbı ayakları dısarıda kalıcak. En azından sıte ıcınde gezerız esım yokken. Ev ıcınde de kullanırım dıye dusunuyorum. Annem de gıdıyor haftaya artık yalnızım
Bizde sonrası için birşey almayı düşünüyoruz. Hatta eşim sling olayını sevmedi bağlaması uzun sürüyor diye.Selamlar guzel anneler. Herkesın bebısı ıyıdır umarım. Ben bugun cok bunaldıgımı farkettım cunku 1 aydır tek aktıvıtem bebek doktor kontrolu.Dısarı cıkamadım cunku hem bebıs kucuktu hem hava soguktu hemde haftasonu esımım hep bı ısı vardı bı hava alamadım. Sımdı havalar da ısınıyor, su bebısı tasımak ıcın mom... dıye bı kanguru markası var ya ondan sıparıs ettım. Yenıdogan ıcın bı aparatı varmıs onunla ayalkları ıcte olacak sekılde yanı kurba seklınde bebısı koyup tasıyabılırmısız ılk 3-4 ay. Sonra normal kanguru gıbı ayakları dısarıda kalıcak. En azından sıte ıcınde gezerız esım yokken. Ev ıcınde de kullanırım dıye dusunuyorum. Annem de gıdıyor haftaya artık yalnızım
Çok mu yapiyo kaç kere yapyo günde fazla yapyosa ishal oluyoms ben hemşireye sormstm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?