2016 Şubat Anneleri

( herkese her şey normal geliyor zaten sorun olsun isteyen şanlı biziz

Oyle de olur canım, ınce bı battanıyesını kare katla koy bebısı de kurba pozısyonunda koy, ben aparatlı halını aldım 35tl farkettı rıske atmıyayım beceremem dedım, henuz gelmedı bakalım ıns becerebılırım bebısı oturtmayı

ben nasıl olsa kışın doğacak ilk 3 ay evden cıkmayız evde de lazım olmaz
aman boşuna almayayım mantığı ile yaklaştım ama lazım oluyormus

Bizde sonrası için birşey almayı düşünüyoruz. Hatta eşim sling olayını sevmedi bağlaması uzun sürüyor diye.
3aylıkken kullanabileceğimiz birşeyler bakmalıyız :)
ben slıng alacaktım ama baktım ben onun baglamasıyloa ugrasamam gıbı geldı, aparatla kolları ve ayakları ıcerıde kullanılabılıyomus nasılsa dıyıp dedıgım markayı aldım,3 aydan sonra aparatsız kullanılır dıyo ama bebıs zayıf olursa yıne popo altına ıncede olsa bısey koyup kullanmak lazım

Nasıl yaaa??
Seninkinin kiloyla sorunu olmayacak ye cıkar annem şanslı gen
doktora sordun mu ne diyor bu kadar çok yapmasına ?
Ayrıca arkadasım Allah kesene bol bereket versin sen yanmışsın

Merhabalar, ben de aynı durumdan muzdarip bir anneyim. Üstelik 40 ım bitmeden yalnız kaldım. Bulunduğum şehire de yeni taşındığımız için eş dost da pek yok; acaip bunalmış durumdayım. Sipariş ettiğin ürünle ilgili tecrübeni de paylaşırsan çok sevinirim. Güle güle mutlulukla büyüt bebeğini

Hanımlar bebeklerinizi Rabbim bağışlasın sağlıkla. Bir arkadaş bebeğinin çok kustuğunu yazmıştı. Mesajını bulamadığım için cevap olarak böyle yazıyorum inş okursun arkadaşım. Benim bebeğim şu an altı haftalık ve çok kusuyordu. Emzirirken sürekli bez elimde siler dururdum. Bazen burnundan bile geliyordu. Reflü yastığı bile almıştım. Meğer gazdan oluyormuş. Ağlamıyor diye gazı yok sanıyordum. Sonra emzirirken arada bir omzuma kaldırıp gazını alıyorum. Öyle bir gax çıkıyor ki sanki büyük insan. O kadar kimyon içiyorum ama yine de gaz çok. Böyle yapmaya başladıktan bu yana şükür ki kusmakar %90 azaldı Bebeği kusan anneler nasıl üzülür bilirim

Aynen bizimkide gazi alinmazsa mutlaka kusuyor ..o gaz cikacak..

Canim dogumdan onceki gibi olmuyor sanki ya anladinmi ne demek istediyimi yani nasil soylesem anladin sen onu bu bi sorunmu onu merak etdim dk sormam lazimmi acaba
Bende 6gündür kaçıyorum resmen eşimden hem ağrısı olucak diye korkuyorum hem de dikişlerden senin his anlamında mı sorun oldu canım benim arkadaşımda hissizleşme oluyor gibi yorumladı

Kullanmaya baslıyayım canım yazarım, ev ısı yapmak bıle cok zor bebek varken, en azından ufak tefek ıs yaparken bebısı uyuturken kullanırım, markete gıderım ekmegımı alır gelırım dıye dusunuyorum

Nasıl yaaa??
Seninkinin kiloyla sorunu olmayacak ye cıkar annem şanslı gen
doktora sordun mu ne diyor bu kadar çok yapmasına ?
Ayrıca arkadasım Allah kesene bol bereket versin sen yanmışsın
Sorma yandık ki ne yandık. Alt açma stokladım gene kurtaramıyoruz bezleri alt açmalarda pahalıya geliyor
Bir ara açık bırakıyordum sonra eski usül bezlemehe geçtim. Tasarruf edicez dedim ama su fatırası tavan yaptı

YüzyüZe görüştüğüm Doktorlara göre normal biraz hassasiyet ama tedirgin olmaya gerek yok normal.
Foto attığım arkadaşların alerji uzmanı doktorları ise kesinlikle gıda alerjisinden sebep gaz var, gazdan sebep de her gaz ile kaka yapıyormuş.
Kime neye inanacağımı şaşırdım

Hee bunarada bunun babası da böyle yemekten kalkıp wc ye gider
Yanlış kişiye çekti galiba

Bende 6gündür kaçıyorum resmen eşimden hem ağrısı olucak diye korkuyorum hem de dikişlerden senin his anlamında mı sorun oldu canım benim arkadaşımda hissizleşme oluyor gibi yorumladı
Agri yok canim dene goreceksin bende aciyacak saniyordum aynen ya hissizlestim canim neden bilmiyorum

bskn canım senin bebişin altı açıkken yapıyorsa kirli bezini aç azıcık açık tut yine kapattır yapsın o beze.. artık 1.5 aylık oldular neredeyse.. sen bir çözüm bulamazsan cidden kesene bereket
Çiş içinse mutlaka bir tuvalet kagıdı parçasını 4 e katla pipisinin üzerine koy katlamazsan çişi tutmaz bir elinle silerken diğer bacakları tutan elinin tersi ile mutlaka peçeteyi tut. O zaman dışarı yapmıyor çişini..

Ben de oyleyim işte . :) normalde günde 3 kez dilan giderim WC ye. Kan ilavi herkesi kabız yapar beni ishal :) o derece değişken. Benim oglan da bana çekti sanırım.

Bebisi normal kaka yapan anneler :) bana foto atsaniza ozelden. Cidden ben mi bu kaka işine taktım yoksa anormal mi? Eşim normal diyor. Bence değil

Birgün kaka fotosu soracagim aklıma gelse sacmalama derdim evde yalnızım takıntı oldu ;(

Canım internete yaz cikiyo zaten ama miden bulanablr

Bana gönderir misin özelden cidden merak ettim şu kakayı
Ben hiç çekmedim foto seninkine bakayım söylerim
Benimde son 3.4 gündür günde 3 -4 e indi. Önceden çooktu saymıyordum bile.. şimdi azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…