- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Bana uyar
Kakalı bezleri saklayasım var
Yemin ederim 15günlükken yaptığı kakayı görseniz şok olursunuz
Haa güya annemlerdeyim, güya babanem annem halam teyzem birsürü deneyimli var yanımda.
Biri de çıkıp demedi ki bebek kakası böyle olmaz diyeher alt açmamda da diyorum bu çocuk sanki bir kilo fındık yemiş gibi kaka yapıyor neden diye
Cevap tahmin edersiniz
"Olur öyle normal"
Kuruyemişi kestim düzeldi
Oyle de olur canım, ınce bı battanıyesını kare katla koy bebısı de kurba pozısyonunda koy, ben aparatlı halını aldım 35tl farkettı rıske atmıyayım beceremem dedım, henuz gelmedı bakalım ıns becerebılırım bebısı oturtmayıpofff ben yenidoğan aparatsız aldım cok pişmanım
bugün cıkarıp havlu yada şal koyup oturtmayı denicem inşAllah olur cünküm sürekli evin içinde cok dolanıyorum
eee bizimkiler artık eskisi gibi gündüz uzun süre uyumuyorlar
kendi şallarımdan sling gibi takıyorum onu pek sevmedi
Oyle de olur canım, ınce bı battanıyesını kare katla koy bebısı de kurba pozısyonunda koy, ben aparatlı halını aldım 35tl farkettı rıske atmıyayım beceremem dedım, henuz gelmedı bakalım ıns becerebılırım bebısı oturtmayı
ben slıng alacaktım ama baktım ben onun baglamasıyloa ugrasamam gıbı geldı, aparatla kolları ve ayakları ıcerıde kullanılabılıyomus nasılsa dıyıp dedıgım markayı aldım,3 aydan sonra aparatsız kullanılır dıyo ama bebıs zayıf olursa yıne popo altına ıncede olsa bısey koyup kullanmak lazımBizde sonrası için birşey almayı düşünüyoruz. Hatta eşim sling olayını sevmedi bağlaması uzun sürüyor diye.
3aylıkken kullanabileceğimiz birşeyler bakmalıyız :)
Eki Görüntüle 1800269
Günde Beş miiii
Sadece bir emmeye kalkmamızda yaptığı bez sayısı.
Not: 1- diyetten önceki hafta.
Not2- Fotoğraftaki bezlerden beyazın içinde bir beyaz bez daha var.
Not3- bir tanesine işemişti hadi oda değişsin dedim.
Not4- çocuğun dötünün huyunu bildiğim için yeşilleri pislesin diye koyuyorum.
Not5- sonbu bezleri gece kalktığımızda bir buçuk saat bekleme ile yaptı, değiş yıka sil kurula, dğiş yıka sil kurula... Değş yıka...
Hunim nerde
Merhabalar, ben de aynı durumdan muzdarip bir anneyim. Üstelik 40 ım bitmeden yalnız kaldım. Bulunduğum şehire de yeni taşındığımız için eş dost da pek yok; acaip bunalmış durumdayım. Sipariş ettiğin ürünle ilgili tecrübeni de paylaşırsan çok sevinirim. Güle güle mutlulukla büyüt bebeğiniSelamlar guzel anneler. Herkesın bebısı ıyıdır umarım. Ben bugun cok bunaldıgımı farkettım cunku 1 aydır tek aktıvıtem bebek doktor kontrolu.Dısarı cıkamadım cunku hem bebıs kucuktu hem hava soguktu hemde haftasonu esımım hep bı ısı vardı bı hava alamadım. Sımdı havalar da ısınıyor, su bebısı tasımak ıcın mom... dıye bı kanguru markası var ya ondan sıparıs ettım. Yenıdogan ıcın bı aparatı varmıs onunla ayalkları ıcte olacak sekılde yanı kurba seklınde bebısı koyup tasıyabılırmısız ılk 3-4 ay. Sonra normal kanguru gıbı ayakları dısarıda kalıcak. En azından sıte ıcınde gezerız esım yokken. Ev ıcınde de kullanırım dıye dusunuyorum. Annem de gıdıyor haftaya artık yalnızım
Aynen bizimkide gazi alinmazsa mutlaka kusuyor ..o gaz cikacak..Hanımlar bebeklerinizi Rabbim bağışlasın sağlıkla. Bir arkadaş bebeğinin çok kustuğunu yazmıştı. Mesajını bulamadığım için cevap olarak böyle yazıyorum inş okursun arkadaşım. Benim bebeğim şu an altı haftalık ve çok kusuyordu. Emzirirken sürekli bez elimde siler dururdum. Bazen burnundan bile geliyordu. Reflü yastığı bile almıştım. Meğer gazdan oluyormuş. Ağlamıyor diye gazı yok sanıyordum. Sonra emzirirken arada bir omzuma kaldırıp gazını alıyorum. Öyle bir gax çıkıyor ki sanki büyük insan. O kadar kimyon içiyorum ama yine de gaz çok. Böyle yapmaya başladıktan bu yana şükür ki kusmakar %90 azaldı Bebeği kusan anneler nasıl üzülür bilirim
Bende 6gündür kaçıyorum resmen eşimden hem ağrısı olucak diye korkuyorum hem de dikişlerden senin his anlamında mı sorun oldu canım benim arkadaşımda hissizleşme oluyor gibi yorumladıCanim dogumdan onceki gibi olmuyor sanki ya anladinmi ne demek istediyimiyani nasil soylesem anladin sen onu bu bi sorunmu onu merak etdim dk sormam lazimmi acaba
Kullanmaya baslıyayım canım yazarım, ev ısı yapmak bıle cok zor bebek varken, en azından ufak tefek ıs yaparken bebısı uyuturken kullanırım, markete gıderım ekmegımı alır gelırım dıye dusunuyorumMerhabalar, ben de aynı durumdan muzdarip bir anneyim. Üstelik 40 ım bitmeden yalnız kaldım. Bulunduğum şehire de yeni taşındığımız için eş dost da pek yok; acaip bunalmış durumdayım. Sipariş ettiğin ürünle ilgili tecrübeni de paylaşırsan çok sevinirim. Güle güle mutlulukla büyüt bebeğini
Sorma yandık ki ne yandık. Alt açma stokladım gene kurtaramıyoruz bezleriNasıl yaaa??
Seninkinin kiloyla sorunu olmayacakye cıkar annem şanslı gen
doktora sordun mu ne diyor bu kadar çok yapmasına ?
Ayrıca arkadasım Allah kesene bol bereket versin sen yanmışsın
Agri yok canim dene goreceksin bende aciyacak saniyordum aynen ya hissizlestim canim neden bilmiyorumBende 6gündür kaçıyorum resmen eşimden hem ağrısı olucak diye korkuyorum hem de dikişlerden senin his anlamında mı sorun oldu canım benim arkadaşımda hissizleşme oluyor gibi yorumladı
Sorma yandık ki ne yandık. Alt açma stokladım gene kurtaramıyoruz bezlerialt açmalarda pahalıya geliyor
Bir ara açık bırakıyordum sonra eski usül bezlemehe geçtim. Tasarruf edicez dedim ama su fatırası tavan yaptı
YüzyüZe görüştüğüm Doktorlara göre normalbiraz hassasiyet ama tedirgin olmaya gerek yok normal.
Foto attığım arkadaşların alerji uzmanı doktorları ise kesinlikle gıda alerjisinden sebep gaz var, gazdan sebep de her gaz ile kaka yapıyormuş.
Kime neye inanacağımı şaşırdım
Hee bunarada bunun babası da böyleyemekten kalkıp wc ye gider
Yanlış kişiye çekti galiba
Bi gotur bakalm için rahat etsinGece on ikiden beri 6 kez yaptı. Son iki az. Genelde çok yapar. Doktor da hemşireye normal demişti. Ama şu ara sanki ishal gibi geliyor. Ya da bilmiyorum... Ben abartiyorum.
Canım internete yaz cikiyo zaten ama miden bulanablrBebisi normal kaka yapan anneler :) bana foto atsaniza ozelden. Cidden ben mi bu kaka işine taktım yoksa anormal mi? Eşim normal diyor. Bence değil
Birgün kaka fotosu soracagim aklıma gelse sacmalama derdimevde yalnızım takıntı oldu ;(
Bana gönderir misin özelden cidden merak ettim şu kakayıBebisi normal kaka yapan anneler :) bana foto atsaniza ozelden. Cidden ben mi bu kaka işine taktım yoksa anormal mi? Eşim normal diyor. Bence değil
Birgün kaka fotosu soracagim aklıma gelse sacmalama derdimevde yalnızım takıntı oldu ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?