2016 Şubat Anneleri

Canm ev klimalı gündz çok sıcak gece de bi okadar soğuk. Napıym bilemiyorum.
TIRMIK canm sen takıyo musun eldiven şapka

Kizlar ben o markayi aldim yenidogan aparati ile gayet rahat kolay ve guzel pisman olmayacaksiniz ben koyuyorum oglani ixine 3. Dakokasinda uykuya daliyor

Allah kesenize bereket versin. Bizim de uç kez oldu art arda çok kez:)

Bana gönderir misin özelden cidden merak ettim şu kakayı
Ben hiç çekmedim foto seninkine bakayım söylerim
Benimde son 3.4 gündür günde 3 -4 e indi. Önceden çooktu saymıyordum bile.. şimdi azaldı

Attım canım. Baktım canım baktım :)

Bu hafta azaldı kakalar. Artık tek seferde yapıyor :) ikinciye nadir :)
önceden açınca az yapmış oluyordu, tam daha yazmaz diyyorduk kapatırken gene kakayapıyordu.

İşemesine çözüm olarak annem pipiye kılıf dikicem diyor

Agri yok canim dene goreceksin bende aciyacak saniyordum aynen ya hissizlestim canim neden bilmiyorum
Arkadaşımın normal doğumda iç dış çok dikişi vardı ona bağlıyor ama saçma geliyor bana dikişle ne alaka deneyip görücez artık haftaya kontrolüm var doktora sorarım eğer aynı durum olursa

Kizlar ben o markayi aldim yenidogan aparati ile gayet rahat kolay ve guzel pisman olmayacaksiniz ben koyuyorum oglani ixine 3. Dakokasinda uykuya daliyor
Kolları ve ayakları ıcınde kalıyor degılmı

iyimiş bu pipi kılıfı fikri
Kaka yaptığında ben bacak kenarından bakıyorum az gözüküyorsa karın masaj hareketleri yapıyorum. Şu bacakları topluyorsun ittitiyorsun falan.. o zaman kalan kakayıda yapıyor

Kizlar slm larr
Allah im coook kotuyummNerdeyse bebegimi emziremeyecegim o kadar yarildi gogsum acayip cook kotu aciyo. Hic boyle olmamistiii(
Birsey kullanmiyodum sorun yoktu .. ne yapayim ne alayim canim cok aciyo bebegim agliyo mama almiyooo zaten
zyagi surdum o fayda ederdi bu sefer etmedi..
ne alayim kizlar acilll

Karma ve verem aşıları aynı ayda mı yapılıyor? Hepatit oldular bebekler.bizimkinin 4 nisanda aşısı var.takvimine Kalkıp bakamıyorum şu an ama...

Sanırım adet olacağım ;( bel adet olacakmış gibi agriyor hiç hazır değilim adet olmaya. daha yeni 40 im çıkmıştı ;(

Lansinohun gogus ucu kremini kullan canim ve aventin kalkanini al. Insallah faydasini gorursun. Ben sizlamaya basladi mi kremi surup kalkanitakiyorum diger emzirmeye geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…