2016 Şubat Anneleri

Aksam saati sutü azalip mama veren varmi benim gibi..3 gundur aksam 7den sinra sık sık emiyo bizimki bi muddet sonra agliyor saat 10a dogru..uyumak istiyor ama doymuyor yada memeden cok sut gelmedigi icin memeyle savasiyor..biberinla 90 cc veriyorum ozamn sakinlesip uyuklamaya basliyor..onceden gayet iyiydik hastaneden sonra boyle oldu..gunde bir defada olsa mama vermek istemiyorum ama susturamiyorum ayrica biberona alisir diyede korkuyorum..

Dereotunu bende denicem.. Hem emziriyorum hemde sagiyorum ben neticede :/

Dene canım faydasını görürsün insallah. Tosbikler tıka basa doysun. Sağma işini hangi ara yapıyorsun eve geldiğinde seni emiyor gece uyudugundamı sagıyorsun?

Canım yalnız degılsın aksam saati degıl de bazen basına heyheyleri gelıyor kızımın bu fix 2 gunde bir oluyor artkk ve bende mama vermek zorunda kalıyorm bugun mesela arkadasım dogum yaptı hastaneye gittm hc bırsey anlamadm ki yolda uyudu hastaneye adım attık emme istegıyle basladı emdi uyudu 5 dakka emıyor 5 dakika uyuyor aman Allahım gittigimden bırsey anlamadiğim gibi bosa rahatsız oldum Yanımda mama vardı allahtan yaptm 30 cc içti uyudu ..

Canım denedin mi dereotunu?

Yazıldı mı bilmiyorjm. Kesmlikle göğüs kalkanı temin et. Sonrasında lansinohun göğüs ıcı kremi. Veya şimdiden herhangi bir yara merhemi ile başla. Masecasol hametan çocuğun pişik kremi vs... Herhangi birşey sürmeye başla. Sonra kalkanı üstüne tak. Hava almasını sağlayacak ve bir yere temas etmeyecektirz
Allahın izmi ile hemen iyileşir

Bugün yavrum çıldırmış gibiydi
Midesini mi üşüttük naptık bilmiyorum:/
Emdi kustu emdi kustu sürekli.

Şimdi bu kusması ile ilgili teorilerim var.
1-Mideyi üşütme ihtimalimiz %60. Normalden daha sıkı giyinikti.
2- bu teorim ikinci kez denk geldiği için acaba diyorum...
Gece çok iyi emmedi. Normalde Sabah kalktığımda taş gibi olduğu için sağıyorum. Ama bu kez sağmadım. Göğüsler terbiye olsunmuş falan:/
Sağmadım ve emzirdim. Zorla da olsa emdi. Çok emdi fazla geldi durumu yok. Ama iki göğsümde sertken emdi ve sonrasında gaz çıkarırken iki kez kustu. Sonra sakinledi çıkardı gene ama daha az geğirti ile veya hıökırık ile.

Acaba göğüste çok durdu diye mi kötü oldu :/ (bunu da bir arkadaşın kv duydum. emmeyince Sütün ekşiyor demişti ) ay acaba gerçekten ekşiyor mu

Canim dk tavsiyesi aldinmi kanguru icin? Ben tedirginim bir az 2 ayimiz yeni oldu daha
3-4aydan kucuk bebekler icin kurba pozisyonunda eller ayaklar icerde kullaniliyo yani kanguru gibi ayaklar disarida olmayacak yoksa cok zararli bebegin omurgasina

kac saat durduki canim gogsunu emmeden,o dedigin mastit olursa sut kanali tikanirsa olabilir yoksa mumkun degil 3-5saatle olmaz

mrb anneler kim yazmıştı hatırlayamıyorum. İki gündür sol memeyi verdiğimde benim kız da deliye dönüyor dudağını büzüştürerek nasıl ağlıyo. Zorla ağzına sokuyorum emmiyordu. Bugün sütümü sağdım sağ göğüsten 70, soldan 50 cc çıktı. Sanırım sol memeden süt yavaş yavaş ve az geliyor. Açken önce solu veriyorum sonra sağa geçiyorum. Bu şekilde çözüm buldum kendimce.

Kizlarv nedenini bilmiyorum ama acayip keyifsizim depresyonami giriyorum ne her kesten uzaga gidesim var.bi de forumda bi anne yeni dogum yapib evladini 20 gunluk kayb etmis aglamamak elde degil cok uzuldum

bebeğimin gözüne kirpiği kaçmiş arkadaşlar ne yapmaliyim
Canim aynisi bizimkine oldu oyle de uzun bir kirpik ki solusyon sur beze sonra gozunu sil dedi doktor ama bi ise yaramadi ((
Rahatsiz olmuyor bebisler sanirim gozunu kirpistirmiuor cok garip

Kizim emdi doymadi mama verdim uyudu..gogsumu sagdim.birinde 50 cc birinden 10cc cikti..oncesinde emdikleride bukadar olsa bunuda ense doyardi ama o agladi durdu..110 cc iciyodu toplamda sutumu sagarken acaba arttimi emdigi..kizim 48 gunluk..sagan anneler kac cc ile doyuyor bebisleriniz

Canim aynisi bizimkine oldu oyle de uzun bir kirpik ki solusyon sur beze sonra gozunu sil dedi doktor ama bi ise yaramadi ((
Rahatsiz olmuyor bebisler sanirim gozunu kirpistirmiuor cok garip
evet canim kirpiştirmiyor bile aynen koruyan bir şey varmiş öyle okumuştum bir yerde

Canim ben soylenen herseyi denedim en son lansinoh krem ise yaradi lanolinli krem hepsi aynidir diye baska marka kullaniyodum ama yok lansinoh gercekten baya hafifletti istersen bir dene

bebeğimin gözüne kirpiği kaçmiş arkadaşlar ne yapmaliyim
Bizde de oldu ben mudahale etmek istemedim gozune zarar veririm diye. O da rahatsiz olmusa benzemiyordu. Bir iki gun kaldi sonra gitmisti. Gozunu kirpistirmiyor aglamiyorsa mudahale etme bence.

Ben de meme ucu yaralarından dolayı düzenli emzirmedim şimdi sütüm yetmiyo aynı şekilde memelerle savaşıyo.. Mecbur bende 90 cc veriyorum uyuyo.. Sık sık emzirip arada da sağıp sütü çoğaltmaya çalışıyorum bakalım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…