2016 Şubat Anneleri

Ay aynı şeyleri yaşıyoruz senle :) benim kızım da 7 haftalık şimdi 60 cc çıktı toplamda aynen sağdım koydum mama verdiğm için uzun yatacak kalktığnda önce emzireceğim sonra bu sütğ verceğim benimki de doymuyo çok az mı emiyo anlamıyorum ç

Slm arkadaşlar mersinde yaşayan varmı aranızda sütü bol anneleri soruyorum heryere bebeğime süt annesi ariyorum bebegim 50 günlük dün doktordan nefes borusu tam gelismedigini ogrendiklaringomalazi teşhisi koydu doktor ve bnm sütüm çok az mama veriyorum anne sütü alırsa daha çabuk toparlar aniden nefesi kesilip bogulacak gibi oluyor korkudan başından 1 dakka ayrilmiyorum ya boğulurda görmesem diye bana acil anne sütü lazım mersinde olup sütü bol olan arkadaşlar lütfen acil yardim

2 aylik kontrolünde dr 120-130 ile doyar demişti canım

Canim Allah yardimcin olsun maalesef orda da degilim hic tanidigim mersinli de yok insallah bulursun hemen

Kizlarv nedenini bilmiyorum ama acayip keyifsizim depresyonami giriyorum ne her kesten uzaga gidesim var.bi de forumda bi anne yeni dogum yapib evladini 20 gunluk kayb etmis aglamamak elde degil cok uzuldum
Kim bebegini kaybetmis canim bizim forumda mi taniyormuyum acaba cok zor bi durum Allah acilarini gostermesin ama cocuk buyutmek cok zor su yasa gelsin rahatlayim diye bi sey yokher yasta farkli bi sorun

Eksiyecegini sanmam ama gogus sertten emmesi zor oluyor hem de sut cok geliyor bebek yutmaya yetisemiyor bi de daha bebeklerimizde mide kapakcigi tam olusmadi o yuzden kusmalari normal benim buyuk kizim oyle bi kusardi kiagzinda hortum takmis gibi tazyikli gelirdi ustum basim ic camasirima kadar batardi oturdugum yer arkamdaki yastik yastigin alti hatta oturdugum koltuktaki minderin altina gectigini hatirliyorum bi defasinda. Cok sukur kiziminherhangi bir rahatsizligi yok

Keske bu kadar genis araliklarla kalksam ama baba kismi kesinlikle dogru annem hala bizde kaliyor 3-4gece evinde kaldi ikizlerin ikisi de uyanik dondu totosunu pasam uyudu sabah da ayni cumleyi kurdu uyuyamamis ahhh yaziiikk dedim cevirdim kafami savunma da hazir sen annesin Allah sana gucunu veriyor soyle bi geciresim var

Hanımlar gunaydin.. Halen dedemlerin yanındayım ve halen yoğun bakımda.. Ev ve hastane arası mekik dokuyoruz..obyuzden yazılanları fazla okuyamıyorum..
Sizlerden ricam dua edin cnk toparlanmak iyi olması onun elinde.. Nefes darlığı koa si var ama şuan makinaya bağlı..bilinci açık ama yeniden ayağa kalkması onun cabasi ve gayreti ile olur..

Daha ne kadar kalacağız bilmiyorum.. Hepinize sevgiler

ay kiyamam yavruma
ben de mersinde degilim cnm. gerci mersinde olsamda pek bi faydam olmazdi ya
benimde sutum yok denecej kadar az. mama veriyorum.
ins bulursun cnm sut anne. Allahim tez zamnda sifasini versin

aynen cnm. tuvalete bile gidemiyorum
gece acil lavaboya gittim,bebek yaninda aglamaktan katiliyor, adam fosur fosur yatiyor. sinirden agladim.
bir de demez mi, ben ogluma sen olmasanda bakarim.
hi hiii evet gozunle bakarsin anca dedim
lafff anca laffff

bskn Bize cocuk doktoru agizdan istedigi kadar kusabilir bebek bu sikinti degil. Ama burnundan uc defa gelirse doktora getirin demisti.

Merhaba canım. 14 gundur buradayiz. Dün sonucun temiz çıktığını söylediler , oysaki ondan önce alınan sondali idrarda enf.uredigini söylemişlerdi bende hangisine güvenecegiz iki tahlilide siz aldiniz ama sonuçlar farklı dedim.. Bulaş olabileceğini söylediler ilk tahlilde onlardan kaynaklı. Neyse çıkışını yapıcaz dediler nasıl mutlu oldum anlatamam derken , Dr.lar arası anlaşmazlık oldu. Nefrolog çıkıp evde oral tedaviye devam edeceğimizi söylemiş enfeksiyon Dr.u ise damar yolundan ptesj başladığımız ilaca devam etmemizin daha uygun olduğunu söylemiş. Kararı bana bıraktılar bende kalmayı tercih ettim. İnsallah yavrumla ptesi çıkacağız hayirlisiyla. Burası çok başka bir yer.. /

Canım Rabbim şifa versin.

Dene canım faydasını görürsün insallah. Tosbikler tıka basa doysun. Sağma işini hangi ara yapıyorsun eve geldiğinde seni emiyor gece uyudugundamı sagıyorsun?
Yok, ofiste :)) Toplanti odasini kilitleyip iki, uc icimlik sagiyorum.. Bayagi doluyor goyuslerim ve bu yuzden iyi cikiyor! Eve gelincede tek goyusu bebege digerini sagiyorum.. 4 seferlik rahat rahat cikiyor gece yatmadan yada sabahta sagabilirim ama ugrasmiyorum bir seferde mama veriyoruz ve zaten ben gelmis oluyorum eve

Birden bire ne oldu bilmiyorum sütüm acayip azaldı saginca 100 cc ckardi tekinden bugun 10 cc o kadar da dkkat etmeye calisiyorum yedigime ustune bi de bildigin köpük diskiliyor kizim sanki kolayi calkalayip acmissin gibi ne oldu ki smdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…