Ay aynı şeyleri yaşıyoruz senle :) benim kızım da 7 haftalık şimdi 60 cc çıktı toplamda aynen sağdım koydum mama verdiğm için uzun yatacak kalktığnda önce emzireceğim sonra bu sütğ verceğim benimki de doymuyo çok az mı emiyo anlamıyorum çKizim emdi doymadi mama verdim uyudu..gogsumu sagdim.birinde 50 cc birinden 10cc cikti..oncesinde emdikleride bukadar olsa bunuda ense doyardi ama o agladi durdu..110 cc iciyodu toplamda sutumu sagarken acaba arttimi emdigi..kizim 48 gunluk..sagan anneler kac cc ile doyuyor bebisleriniz
Benimkinin surekli oluyo alamyrm rahatsiz olmyolar heraldebebeğimin gözüne kirpiği kaçmiş arkadaşlar ne yapmaliyim
Canım eldiven son iki haftadır takmiyorum, sapka hic takamadim tutmuyor kafasında inatçı:)Canm ev klimalı gündz çok sıcak gece de bi okadar soğuk. Napıym bilemiyorum.
TIRMIK canm sen takıyo musun eldiven şapka
2 aylik kontrolünde dr 120-130 ile doyar demişti canımKizim emdi doymadi mama verdim uyudu..gogsumu sagdim.birinde 50 cc birinden 10cc cikti..oncesinde emdikleride bukadar olsa bunuda ense doyardi ama o agladi durdu..110 cc iciyodu toplamda sutumu sagarken acaba arttimi emdigi..kizim 48 gunluk..sagan anneler kac cc ile doyuyor bebisleriniz
Ben momfortbaby kullaniyorum canim yenidogan aparatiyla 3. Ayina kadar kullaniliyor sonrasinda aparatsiz. Kollari ve ayaklari icinde ve 5 dk olmadan uyuyakaliyor icinde :)Kolları ve ayakları ıcınde kalıyor degılmı
Canim Allah yardimcin olsun maalesef orda da degilim hic tanidigim mersinli de yok insallah bulursun hemenSlm arkadaşlar mersinde yaşayan varmı aranızda sütü bol anneleri soruyorum heryere bebeğime süt annesi ariyorum bebegim 50 günlük dün doktordan nefes borusu tam gelismedigini ogrendiklaringomalazi teşhisi koydu doktor ve bnm sütüm çok az mama veriyorum anne sütü alırsa daha çabuk toparlar aniden nefesi kesilip bogulacak gibi oluyor korkudan başından 1 dakka ayrilmiyorum ya boğulurda görmesem diye bana acil anne sütü lazım mersinde olup sütü bol olan arkadaşlar lütfen acil yardim
Bebeklerin gozunde ekstra bi tabaka daha var rahatsiz olmazlar merak etmeyin kendiliginden cikar yada banyoda cikarBenimkinin surekli oluyo alamyrm rahatsiz olmyolar heralde
Kim bebegini kaybetmis canim bizim forumda mi taniyormuyum acaba cok zor bi durum Allah acilarini gostermesin ama cocuk buyutmek cok zor su yasa gelsin rahatlayim diye bi sey yokher yasta farkli bi sorunKizlarv nedenini bilmiyorum ama acayip keyifsizim depresyonami giriyorum ne her kesten uzaga gidesim var.bi de forumda bi anne yeni dogum yapib evladini 20 gunluk kayb etmis aglamamak elde degil cok uzuldum
Eksiyecegini sanmam ama gogus sertten emmesi zor oluyor hem de sut cok geliyor bebek yutmaya yetisemiyor bi de daha bebeklerimizde mide kapakcigi tam olusmadi o yuzden kusmalari normal benim buyuk kizim oyle bi kusardi kiagzinda hortum takmis gibi tazyikli gelirdi ustum basim ic camasirima kadar batardi oturdugum yer arkamdaki yastik yastigin alti hatta oturdugum koltuktaki minderin altina gectigini hatirliyorum bi defasinda. Cok sukur kiziminherhangi bir rahatsizligi yokBugün yavrum çıldırmış gibiydi
Midesini mi üşüttük naptık bilmiyorum:/
Emdi kustu emdi kustu sürekli.
Şimdi bu kusması ile ilgili teorilerim var.
1-Mideyi üşütme ihtimalimiz %60. Normalden daha sıkı giyinikti.
2- bu teorim ikinci kez denk geldiği için acaba diyorum...
Gece çok iyi emmedi. Normalde Sabah kalktığımda taş gibi olduğu için sağıyorum. Ama bu kez sağmadım. Göğüsler terbiye olsunmuş falan:/
Sağmadım ve emzirdim. Zorla da olsa emdi. Çok emdi fazla geldi durumu yok. Ama iki göğsümde sertken emdi ve sonrasında gaz çıkarırken iki kez kustu. Sonra sakinledi çıkardı gene ama daha az geğirti ile veya hıökırık ile.
Acaba göğüste çok durdu diye mi kötü oldu :/ (bunu da bir arkadaşın kv duydum. emmeyince Sütün ekşiyor demişti) ay acaba gerçekten ekşiyor mu
Keske bu kadar genis araliklarla kalksamEki Görüntüle 1800646 çok doğru demi kızlar
ay kiyamam yavrumaSlm arkadaşlar mersinde yaşayan varmı aranızda sütü bol anneleri soruyorum heryere bebeğime süt annesi ariyorum bebegim 50 günlük dün doktordan nefes borusu tam gelismedigini ogrendiklaringomalazi teşhisi koydu doktor ve bnm sütüm çok az mama veriyorum anne sütü alırsa daha çabuk toparlar aniden nefesi kesilip bogulacak gibi oluyor korkudan başından 1 dakka ayrilmiyorum ya boğulurda görmesem diye bana acil anne sütü lazım mersinde olup sütü bol olan arkadaşlar lütfen acil yardim
Keske bu kadar genis araliklarla kalksamama baba kismi kesinlikle dogru annem hala bizde kaliyor 3-4gece evinde kaldi ikizlerin ikisi de uyanik dondu totosunu pasam uyudu sabah da ayni cumleyi kurdu uyuyamamis ahhh yaziiikk dedim cevirdim kafami savunma da hazir sen annesin Allah sana gucunu veriyor soyle bi geciresim var
allah şifa versin canım, insan çocuğu hastayken kendini ne kadar teselli etmeye çalışsa da olmuyor olmuyor. ben de ilk çocuğumu hem de lösemi şüphesiyle semiha şakir hastanesine yatırmıştım neyse ki lösemi çıkmadı şükrettim ama hastaydı yine ve 1 hafta kaldık o hastanede ömrümden ömür gitti derler ya aynen öyle oldu sanki 10 yaş yaşlandım gibi hissetmiştim kendimi. o yüzden biliyorum teselli cümleleri duymak çok rahatlatmıyor insanı ama yine de canını çok sıkma, dermansız dert değil sonuçta diye düşün ve biraz sabır, kısa zamanda geçecek bunlar inşallah.
bir de ben o hastanede yaşadığım olumsuzluklardan dolayı çok güvenmiyorum oraya sen bebeğin tahlil sonuçlarını falan başka bir doktora da göstersen iyi olur bence. her zaman böyle durumlarda bir iki doktordan daha fikir almakta fayda var.
tekrardan geçmiş olsun.
Whatsupp grubu dami vaaaaayyyyyyyyyyEmin misin :) atiyorum bak :) sabah şöyle watsapa da baktım kimlere atsam diye :)
Whatsupp grubu dami vaaaaayyyyyyyyyy
Merhaba canım. 14 gundur buradayiz. Dün sonucun temiz çıktığını söylediler , oysaki ondan önce alınan sondali idrarda enf.uredigini söylemişlerdibende hangisine güvenecegiz iki tahlilide siz aldiniz ama sonuçlar farklı dedim.. Bulaş olabileceğini söylediler ilk tahlilde onlardan kaynaklı. Neyse çıkışını yapıcaz dediler nasıl mutlu oldum anlatamam derken , Dr.lar arası anlaşmazlık oldu. Nefrolog çıkıp evde oral tedaviye devam edeceğimizi söylemiş enfeksiyon Dr.u ise damar yolundan ptesj başladığımız ilaca devam etmemizin daha uygun olduğunu söylemiş. Kararı bana bıraktılar bende kalmayı tercih ettim. İnsallah yavrumla ptesi çıkacağız hayirlisiyla. Burası çok başka bir yer.. /
Yok, ofiste :)) Toplanti odasini kilitleyip iki, uc icimlik sagiyorum.. Bayagi doluyor goyuslerim ve bu yuzden iyi cikiyor! Eve gelincede tek goyusu bebege digerini sagiyorum.. 4 seferlik rahat rahat cikiyor gece yatmadan yada sabahta sagabilirim ama ugrasmiyorum bir seferde mama veriyoruz ve zaten ben gelmis oluyorum eveDene canım faydasını görürsün insallah. Tosbikler tıka basa doysun. Sağma işini hangi ara yapıyorsun eve geldiğinde seni emiyor gece uyudugundamı sagıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?