2016 Şubat Anneleri

Canım süt ekşir ama 1.2 gün sagmazsan ekşir. Ben onu meme bıraktırma zamanı öğrenmiş oldum. Meme yi bıraktırdıktan sonra gögüsler bir iki gün sertleşip rahatsızlık verebiliyor. Kademeli olarak sagarak rahatlamıştım ben. İlk günler sadece akşamları sagıp biberon ile veriyordum içiyordu. Sonra iyice azaldığı için aynıgün akşam sagmadım. Ertesi gün akşam sagdım verdim içmedi. Tadına bir baktım bildiğin tuzlu süt olmuştu ekşime yada tat degişimi bu.. süt durunca tadı degişiyoor.
sonra 1 ve ya 2. Gün daha iki gündebir sagdım döktüm bitti süt zaten.
Uzun süre emmezse ve acıkırsa çok hızlı emiyor oda rahatsız edebiliyor mideyi..
bebeğimin gözüne kirpiği kaçmiş arkadaşlar ne yapmaliyim
Canım rahatsız olmuyorsa dursun rahatsız olıyorsa yada 1.2 günde çıkmazsa serum fizyolojik damlalarımız varya burun için onlardan damlat çıkar. Damlaların içinde gözede damlatabilirainiz yazıyor.
Birkaç gün kirpik gözünde kalırsa rahatsızlık verir.

Canım çok geçmiş olsun inşallah yardım edecek biri çıkar.

Kizlar teker teker alıntı yapamıcam eltimin kızı için yaptığınız yorumlar için teşekkürler, dediğiniz gibi şuan çok ufak 7-8 yaşında hala devam ediyorsa araştırılmalı bu hayali arkadaş.. Allah korusun şizofreni çok zor, genelde hasta durumu kabul etmediği için tedaviye başlanılamıyor

Ah canımmm çok geçmiş olsun, Dilerim çabucak toparlar yavrucak..

Kizlarv nedenini bilmiyorum ama acayip keyifsizim depresyonami giriyorum ne her kesten uzaga gidesim var.bi de forumda bi anne yeni dogum yapib evladini 20 gunluk kayb etmis aglamamak elde degil cok uzuldum
Ya bende bir bakiyim dedim o forumlara içim parçalandı :/ Çok üzülüyor insan ama okumamak lazım, illa kötü şeylerde oluyor, yapabileceğimiz birşey yok.. Allah beterinden saklasın! Ama canım ben çalışmaya başladım bu yüzden net söyleyebiliyorum, kesinlikle kafanı dağıtacak birşey bul! Ben lohusa sendromuna yakalanmadan sıyrıldım bile :) Ha uykusuzluktan biraz daha sinirli olabilirim ama o kadarda olsun dimi ama

Benimkide azaldi mamada veriyorum 4 gundur canimi skiyor bu durum..bi ara benimkide kopuk yapiyodu hastaydi ozaman.usutup gazda olabilir

Kızlar bebeğim pamukçuk oldu karbonatla siliyorum dünde sildim ama geçmedi başka ne yapabilirim birde bir kulağının üzerine dönüyor uyurken sanki diğer kulağına göre daha açık duruyor medikal bantla bantlasam mı gece yatmadan önce

karincam bilemedim ne yapayim 1 aydir sutten kesmemek icin ilaclarimi kullanmadim ilik ödemi olusmustu cektim o agriyi. Tam agri hafifledi sut gitti. Onceki sagdiklarim bit3ne kadar gelmezse mama bizdede kacinilmaz olacak gibi bu kopuklu hal bugun duzelmezse sorariz bakalim doktorumuza

Aynen benm esimde her sabah hiç uyuyamadm ya diye kalkyo sesine uyanyomsta geri dönüp yatyo soncta

Köpüklü kaka ne zamandır sürüyor?

O zmn sıkıntı yapmayayım ben. Ah bir de meme bıraktırma işleri var değil mi

Aynen benm esimde her sabah hiç uyuyamadm ya diye kalkyo sesine uyanyomsta geri dönüp yatyo soncta
Bizimki direk salonda uyuyor
Sabah uyanmasına 15dakika kala götürüyorum gaz çıkart diye, ben de 15dakila uykuya dalayım bari istiyorum. Hoooopp geri getiriyor

40 olduk biz bugün. Dün kanamam bitmişti gusül aldım. Çocuğu da yıkamıştık. Dinen 40in tekrar gusül almalı mıyım? Başka ne yapmak gerek.

40günlük bebeğin uykular arası uyanık kaldığı süre nedir?
2saati geçti uyumuyor. Uykusu var, gözler kapanıyor ama dalamıyor. Anakucağına koydum salladım yok. Beşikte salladım yok. Hakiki anakucağında (Kucakta ) salladım yok. Kolları kundak yapıcam istemiyor. Mememi verdim onunla uyusun diye gene yok.
Ama gözler açılmıyor teki açılıyor teki kapanıyor baygın baygın. Uyutma çabamı bırakayım diyorum ık mık ediyor.
Son çare slinge mi bağlasam?

40 olduk biz bugün. Dün kanamam bitmişti gusül aldım. Çocuğu da yıkamıştık. Dinen 40in tekrar gusül almalı mıyım? Başka ne yapmak gerek.

bende bugun bu konuda sorular soracaktim

simdi bizim 40miz cuma günü
40ci günumu abdest alicaz 41 mi
Benim kanamam 30cu gün bitti ibadetler icin bir kere daha adet geçmeli mi üstünden

Benimkide azaldi mamada veriyorum 4 gundur canimi skiyor bu durum..bi ara benimkide kopuk yapiyodu hastaydi ozaman.usutup gazda olabilir
X x hnm .. kizlar dun benimde kopuk gibiydi ama sonra o kopuk sondu .. tanzikli sagmaya calistigim icin oldu diye dusunmustum sabahki normaldi cunku.. neden kopuk gibi olur arastiricam :/

Bantı çözmesi zor olur ama.biz aşıdan sonra yapıltırdığı kalın bandı iki banyo sonra anca yumuşadı da öıkardık. Saç bandı gibi birley taksan beya ince şapka

Bizimki direk salonda uyuyor
Sabah uyanmasına 15dakika kala götürüyorum gaz çıkart diye, ben de 15dakila uykuya dalayım bari istiyorum. Hoooopp geri getiriyor
Hiç bisey beceremyolar işten gelince uyuturm Uyanırsa iki salla biraz bak uyuyum diyorm ağlamaya başlayınca bu susmyo al annesi al meme istyo

Kim bebegini kaybetmis canim bizim forumda mi taniyormuyum acaba cok zor bi durum Allah acilarini gostermesin ama cocuk buyutmek cok zor su yasa gelsin rahatlayim diye bi sey yokher yasta farkli bi sorun
Evet canim cok zor yok bizim forumdan degil Allah korusun evlatlarimizi su ara bebegim bi bagirsak sorunu yasiyor onu ogle sancilarla kivranirken goruyorum icim parcalaniyor uyuyamiyor kuzum ogle bisey goren annelere Allah sabir versin Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin

Amin canim. Yok canim benim calismam mumkun degil sen kime burakiyorsun bebegini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…