Canım süt ekşir ama 1.2 gün sagmazsan ekşir. Ben onu meme bıraktırma zamanı öğrenmiş oldum. Meme yi bıraktırdıktan sonra gögüsler bir iki gün sertleşip rahatsızlık verebiliyor. Kademeli olarak sagarak rahatlamıştım ben. İlk günler sadece akşamları sagıp biberon ile veriyordum içiyordu. Sonra iyice azaldığı için aynıgün akşam sagmadım. Ertesi gün akşam sagdım verdim içmedi. Tadına bir baktım bildiğin tuzlu süt olmuştuBugün yavrum çıldırmış gibiydi
Midesini mi üşüttük naptık bilmiyorum:/
Emdi kustu emdi kustu sürekli.
Şimdi bu kusması ile ilgili teorilerim var.
1-Mideyi üşütme ihtimalimiz %60. Normalden daha sıkı giyinikti.
2- bu teorim ikinci kez denk geldiği için acaba diyorum...
Gece çok iyi emmedi. Normalde Sabah kalktığımda taş gibi olduğu için sağıyorum. Ama bu kez sağmadım. Göğüsler terbiye olsunmuş falan:/
Sağmadım ve emzirdim. Zorla da olsa emdi. Çok emdi fazla geldi durumu yok. Ama iki göğsümde sertken emdi ve sonrasında gaz çıkarırken iki kez kustu. Sonra sakinledi çıkardı gene ama daha az geğirti ile veya hıökırık ile.
Acaba göğüste çok durdu diye mi kötü oldu :/ (bunu da bir arkadaşın kv duydum. emmeyince Sütün ekşiyor demişti) ay acaba gerçekten ekşiyor mu
Canım rahatsız olmuyorsa dursun rahatsız olıyorsa yada 1.2 günde çıkmazsa serum fizyolojik damlalarımız varya burun için onlardan damlat çıkar. Damlaların içinde gözede damlatabilirainiz yazıyor.bebeğimin gözüne kirpiği kaçmiş arkadaşlar ne yapmaliyim
Slm arkadaşlar mersinde yaşayan varmı aranızda sütü bol anneleri soruyorum heryere bebeğime süt annesi ariyorum bebegim 50 günlük dün doktordan nefes borusu tam gelismedigini ogrendiklaringomalazi teşhisi koydu doktor ve bnm sütüm çok az mama veriyorum anne sütü alırsa daha çabuk toparlar aniden nefesi kesilip bogulacak gibi oluyor korkudan başından 1 dakka ayrilmiyorum ya boğulurda görmesem diye bana acil anne sütü lazım mersinde olup sütü bol olan arkadaşlar lütfen acil yardim
Ah canımmm çok geçmiş olsun, Dilerim çabucak toparlar yavrucak..Slm arkadaşlar mersinde yaşayan varmı aranızda sütü bol anneleri soruyorum heryere bebeğime süt annesi ariyorum bebegim 50 günlük dün doktordan nefes borusu tam gelismedigini ogrendiklaringomalazi teşhisi koydu doktor ve bnm sütüm çok az mama veriyorum anne sütü alırsa daha çabuk toparlar aniden nefesi kesilip bogulacak gibi oluyor korkudan başından 1 dakka ayrilmiyorum ya boğulurda görmesem diye bana acil anne sütü lazım mersinde olup sütü bol olan arkadaşlar lütfen acil yardim
Ya bende bir bakiyim dedim o forumlara içim parçalandı :/ Çok üzülüyor insan ama okumamak lazım, illa kötü şeylerde oluyor, yapabileceğimiz birşey yok.. Allah beterinden saklasın! Ama canım ben çalışmaya başladım bu yüzden net söyleyebiliyorum, kesinlikle kafanı dağıtacak birşey bul! Ben lohusa sendromuna yakalanmadan sıyrıldım bile :) Ha uykusuzluktan biraz daha sinirli olabilirim ama o kadarda olsun dimi amaKizlarv nedenini bilmiyorum ama acayip keyifsizim depresyonami giriyorum ne her kesten uzaga gidesim var.bi de forumda bi anne yeni dogum yapib evladini 20 gunluk kayb etmis aglamamak elde degil cok uzuldum
Canım denedin mi dereotunu?
Benimkide azaldi mamada veriyorum 4 gundur canimi skiyor bu durum..bi ara benimkide kopuk yapiyodu hastaydi ozaman.usutup gazda olabilirBirden bire ne oldu bilmiyorum sütüm acayip azaldı saginca 100 cc ckardi tekinden bugun 10 cc o kadar da dkkat etmeye calisiyorum yedigimeustune bi de bildigin köpük diskiliyor kizim sanki kolayi calkalayip acmissin gibi ne oldu ki smdi
Aynen benm esimde her sabah hiç uyuyamadm ya diye kalkyo sesine uyanyomsta geri dönüp yatyo sonctaKeske bu kadar genis araliklarla kalksamama baba kismi kesinlikle dogru annem hala bizde kaliyor 3-4gece evinde kaldi ikizlerin ikisi de uyanik dondu totosunu pasam uyudu sabah da ayni cumleyi kurdu uyuyamamis ahhh yaziiikk dedim cevirdim kafami savunma da hazir sen annesin Allah sana gucunu veriyor soyle bi geciresim var
Birden bire ne oldu bilmiyorum sütüm acayip azaldı saginca 100 cc ckardi tekinden bugun 10 cc o kadar da dkkat etmeye calisiyorum yedigimeustune bi de bildigin köpük diskiliyor kizim sanki kolayi calkalayip acmissin gibi ne oldu ki smdi
Canım süt ekşir ama 1.2 gün sagmazsan ekşir. Ben onu meme bıraktırma zamanı öğrenmiş oldum. Meme yi bıraktırdıktan sonra gögüsler bir iki gün sertleşip rahatsızlık verebiliyor. Kademeli olarak sagarak rahatlamıştım ben. İlk günler sadece akşamları sagıp biberon ile veriyordum içiyordu. Sonra iyice azaldığı için aynıgün akşam sagmadım. Ertesi gün akşam sagdım verdim içmedi. Tadına bir baktım bildiğin tuzlu süt olmuştuekşime yada tat degişimi bu.. süt durunca tadı degişiyoor.
sonra 1 ve ya 2. Gün daha iki gündebir sagdım döktüm bitti süt zaten.
Uzun süre emmezse ve acıkırsa çok hızlı emiyor oda rahatsız edebiliyor mideyi..
Canım rahatsız olmuyorsa dursun rahatsız olıyorsa yada 1.2 günde çıkmazsa serum fizyolojik damlalarımız varya burun için onlardan damlat çıkar. Damlaların içinde gözede damlatabilirainiz yazıyor.
Birkaç gün kirpik gözünde kalırsa rahatsızlık verir.
Bizimki direk salonda uyuyorAynen benm esimde her sabah hiç uyuyamadm ya diye kalkyo sesine uyanyomsta geri dönüp yatyo soncta
40 olduk biz bugün. Dün kanamam bitmişti gusül aldım. Çocuğu da yıkamıştık. Dinen 40in tekrar gusül almalı mıyım? Başka ne yapmak gerek.
X x hnm .. kizlar dun benimde kopuk gibiydi ama sonra o kopuk sondu .. tanzikli sagmaya calistigim icin oldu diye dusunmustum sabahki normaldi cunku.. neden kopuk gibi olur arastiricam :/Benimkide azaldi mamada veriyorum 4 gundur canimi skiyor bu durum..bi ara benimkide kopuk yapiyodu hastaydi ozaman.usutup gazda olabilir
Bantı çözmesi zor olur ama.biz aşıdan sonra yapıltırdığı kalın bandı iki banyo sonra anca yumuşadı da öıkardık. Saç bandı gibi birley taksan beya ince şapkaKızlar bebeğim pamukçuk oldu karbonatla siliyorum dünde sildim ama geçmedi başka ne yapabilirim birde bir kulağının üzerine dönüyor uyurken sanki diğer kulağına göre daha açık duruyor medikal bantla bantlasam mı gece yatmadan önce
Hiç bisey beceremyolar işten gelince uyuturm Uyanırsa iki salla biraz bak uyuyum diyorm ağlamaya başlayınca bu susmyo al annesi al meme istyoBizimki direk salonda uyuyor
Sabah uyanmasına 15dakika kala götürüyorum gaz çıkart diye, ben de 15dakila uykuya dalayım bari istiyorum. Hoooopp geri getiriyor
Evet canim cok zor yok bizim forumdan degil Allah korusun evlatlarimizi su ara bebegim bi bagirsak sorunu yasiyor onu ogle sancilarla kivranirken goruyorum icim parcalaniyor uyuyamiyor kuzum ogle bisey goren annelere Allah sabir versin Rabbim evlatlarimizi bize bagislasinKim bebegini kaybetmis canim bizim forumda mi taniyormuyum acaba cok zor bi durum Allah acilarini gostermesin ama cocuk buyutmek cok zor su yasa gelsin rahatlayim diye bi sey yokher yasta farkli bi sorun
Amin canim. Yok canim benim calismam mumkun degil sen kime burakiyorsun bebegini?Ya bende bir bakiyim dedim o forumlara içim parçalandı :/ Çok üzülüyor insan ama okumamak lazım, illa kötü şeylerde oluyor, yapabileceğimiz birşey yok.. Allah beterinden saklasın! Ama canım ben çalışmaya başladım bu yüzden net söyleyebiliyorum, kesinlikle kafanı dağıtacak birşey bul! Ben lohusa sendromuna yakalanmadan sıyrıldım bile :) Ha uykusuzluktan biraz daha sinirli olabilirim ama o kadarda olsun dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?