2016 Şubat Anneleri

[QUOTEbaşlad post: 45734070, member: 164131"]Köpüklü kaka ne zamandır sürüyor?

O zmn sıkıntı yapmayayım ben. Ah bir de meme bıraktırma işleri var değil mi [/QUOTE]
Bugun başladı cqncazim :/

Ah be yavrum

Nasıl becerdin o eli kundaktan cikarmayi,
neden elini soktun gözüne
niye uyandin
nasil uyuyacaksin simdi

9.30 da uyudu 10.30 da uyandi daha da uyumuyor ama gozler kapali bol bol iiihhh ihhh gerinip gerinip duruyor

Ah be yavrum

Nasıl becerdin o eli kundaktan cikarmayi,
neden elini soktun gözüne
niye uyandin
nasil uyuyacaksin simdi

9.30 da uyudu 10.30 da uyandi daha da uyumuyor ama gozler kapali bol bol iiihhh ihhh gerinip gerinip duruyor
:) bizde o hep oyle babamz ise gidince basliyo mesai ogkene kadar bi iki saat uyuyo 2 gbi basliyorz 5-6 ya kadar... sabah uyumayan anasini swvmez derker ahbe yavrum diyorum bu kadar sevdirmeyecek naptim

Bebeğim hasta oldu malesef sesi değişti kızımin boğazı ağrır gibiydi dünden beri sesi çok onemsemedim gecede iyi uyudu çok emmedi sabah 3 kere arka arkaya ağzından burnundan fiskirarak kustu sanki 3 günlük emdiğini kustu babamizda nobetciydi malesef evde yoktu sabah hemen doktora götürdüm larenjit olmuş buhar vericez günde 3 defa antibiyotik yazdı birde cigerlere inerse sıkıntı olur kullanin dedi emmesi falan azalirsa beklemeden getirin hastanede yatması gerekir o zaman dedi inşallah gerek kalmaz bide hafta sonu mevlüt yapicaz uzaktan misafirler gelicek mecburen yatak odasında tutucaz kalabalığa cikarmiycaz

:) bizde o hep oyle babamzkadar gidince basliyo mesai ogkene kadar bi iki saat uyuyo 2 gbi basliyorz 5-6 ya kadar... sabah uyumayan anasoynayacakderker ahbe yavrum diyorum bu kadar sevdirmeyecek naptim

Aynen bütün Derdin benle
Sabah 5 de uyuttum 7 olmadan uyandik
kocam sagolsun sen uyu okula gidene kadar bakarim dedi yarim saat daha uyudum

ama hep der sen bakican sen ugrasacan
sen pesinden kosacaksin ama o en cok beni.sevecek en cok benimle oynayacak

dedim peheeyyy zâlımsın hayat

Kızlar uyumuyor demeyin benim oğlan dün sabaha karşı 4 de uyandı ve inanilmaz ama akşam 20:30 a kadar uyumadi 16bucuk saat uyumadi yani dr a goturecektim ki bayildi

Ohhh baya baya doyurucu oluyordur :)

Kızlar ben artık emzir alt al iki bak bir saatten sonra yatiriyorum yoksaaaa geçerse o saati uymuyor . hemen salliyorum. Beşikte esnr uyumazsa hemen ayağa... İki uç saat uyanık kalınca saatlerce uyutamiyirum

Bantı çözmesi zor olur ama.biz aşıdan sonra yapıltırdığı kalın bandı iki banyo sonra anca yumuşadı da öıkardık. Saç bandı gibi birley taksan beya ince şapka
Canım okadar hareket ettiriyor ki kafasını penye şapka takıyorum iki dk sonra tepişmesinden gözlerinin üzerine indiriyor şapkayı bu seferde sinirlenip uyanıyor ne yapıcağımı şaşırdım

keryneia toplantı odası iyiymis :) Rabbim sütünü artirsin inşallah. Eylülde okulda nerde sagsam diyorum sagacak süt kalırsa :) müdüre derim artık odanizda süt sagcam :)

Canım okadar hareket ettiriyor ki kafasını penye şapka takıyorum iki dk sonra tepişmesinden gözlerinin üzerine indiriyor şapkayı bu seferde sinirlenip uyanıyor ne yapıcağımı şaşırdım

Kafayı uyurken battaniye ile ört ucundan :) ben kaltina ince battaniye serip ortuyorum şapka sevmiyoruz da

Düzeltme: kulak için sormussun pardon yatarken diğer tarafa yator arkasına yastık koysan olur mu ki

Canım çok geçmiş olsun.

Kızlar ben artık emzir alt al iki bak bir saatten sonra yatiriyorum yoksaaaa geçerse o saati uymuyor . hemen salliyorum. Beşikte esnr uyumazsa hemen ayağa... İki uç saat uyanık kalınca saatlerce uyutamiyirum
Aynen benim kızımda öyle canım eğer uyuması max. iki saati geçerse uyutmak imkansız bi hal alıyor 6-8saat kadar direndiği oldu uykuya

Kafayı uyurken battaniye ile ört ucundan :) ben kaltina ince battaniye serip ortuyorum şapka sevmiyoruz da

Düzeltme: kulak için sormussun pardon yatarken diğer tarafa yator arkasına yastık koysan olur mu ki
Hep yastıkla destekli yatırıyorum canım reflümüzde var maalesef kulak için medikal bi ürün var mı araştırıcam önlem alalımda yapısı öyleyse yine olur gerçi

Hep yastıkla destekli yatırıyorum canım reflümüzde var maalesef kulak için medikal bi ürün var mı araştırıcam önlem alalımda yapısı öyleyse yine olur gerçi

İnşallah canım. Doktora gittiğinde de bir sorarsin olmadı. Ben de yastık kullaniyotum buna rağmen artık düz yatıyor nasıl başarıyorsa, büyüdü sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…