Çok geçmiş olsun nasıl dayansin kuzumBebeğim hasta oldu malesef sesi değişti kızımin boğazı ağrır gibiydi dünden beri sesi çok onemsemedim gecede iyi uyudu çok emmedi sabah 3 kere arka arkaya ağzından burnundan fiskirarak kustu sanki 3 günlük emdiğini kustu babamizda nobetciydi malesef evde yoktu sabah hemen doktora götürdüm larenjit olmuş buhar vericez günde 3 defa antibiyotik yazdı birde cigerlere inerse sıkıntı olur kullanin dedi emmesi falan azalirsa beklemeden getirin hastanede yatması gerekir o zaman dedi inşallah gerek kalmaz bide hafta sonu mevlüt yapicaz uzaktan misafirler gelicek mecburen yatak odasında tutucaz kalabalığa cikarmiycaz
Helal Valla kiymetini bil benimki aman ben bakamam kendisi baksin diyor cadiKv bakiyor canim..
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Hanımlar gunaydin.. Halen dedemlerin yanındayım ve halen yoğun bakımda.. Ev ve hastane arası mekik dokuyoruz..obyuzden yazılanları fazla okuyamıyorum..
Sizlerden ricam dua edin cnk toparlanmak iyi olması onun elinde.. Nefes darlığı koa si var ama şuan makinaya bağlı..bilinci açık ama yeniden ayağa kalkması onun cabasi ve gayreti ile olur..
Daha ne kadar kalacağız bilmiyorum.. Hepinize sevgiler
Karbonat ile gitmiyorlarsa damla zamanı gelmiş demektir canım. Doktor agız damlası veriyor 1 hafta kullanıyorsun sonra karbonast ile silmeye devam ediyorsun bizim bebşin öyle geçti.Kızlar bebeğim pamukçuk oldu karbonatla siliyorum dünde sildim ama geçmedi başka ne yapabilirim birde bir kulağının üzerine dönüyor uyurken sanki diğer kulağına göre daha açık duruyor medikal bantla bantlasam mı gece yatmadan önce
Hihi evet ama onu o zaman konuşuruz. Oda ayrı ve uğraştıcı bir olayKöpüklü kaka ne zamandır sürüyor?
O zmn sıkıntı yapmayayım ben. Ah bir de meme bıraktırma işleri var değil mi
Benim kizda dun sabah 11 de uyandi ve gece 5 gibi uyudu delirecektim bu gun uyuyor neyse kiKızlar uyumuyor demeyin benim oğlan dün sabaha karşı 4 de uyandı ve inanilmaz ama akşam 20:30 a kadar uyumadi 16bucuk saat uyumadi yanidr a goturecektim ki bayildi
Canım benim de aksamlari sanki sutum azalıyor. Önceden buzluğa attığım sutlervar onlardan veriyorum. Ama bitmek üzere. Mecbur mama takviyesi yapacak gibiyiz. Benimki memeye yeni alıştı. Aman biberona alışma sin lutfennAksam saati sutü azalip mama veren varmi benim gibi..3 gundur aksam 7den sinra sık sık emiyo bizimki bi muddet sonra agliyor saat 10a dogru..uyumak istiyor ama doymuyor yada memeden cok sut gelmedigi icin memeyle savasiyor..biberinla 90 cc veriyorum ozamn sakinlesip uyuklamaya basliyor..onceden gayet iyiydik hastaneden sonra boyle oldu..gunde bir defada olsa mama vermek istemiyorum ama susturamiyorum ayrica biberona alisir diyede korkuyorum..
Canım her beslenme sonrasında ve çoksa reflü olabilir. Yeğenimde böyle bir durum var.Merhaba hanımlar, siteden birçok konuda faydalanıyorum ama şubat 2016 annelerine bugün tesadüfen rastladım aklına gelip bu gurubu oluşturan ve tecrübelerini paylaşan annelere sonsuz teşekkürler. Ben yeni anneydim bebeğim 1,5 aylık ve 20. Günden itibaren her beslenme sonrası kusuyor. Bebeğimi 2 saatte bir anne sütü ve mamayla besliyorum. Bu durum Can'ımı çok sıkıyor.
Kullanmaya baslıyayım canım yazarım, ev ısı yapmak bıle cok zor bebek varken, en azından ufak tefek ıs yaparken bebısı uyuturken kullanırım, markete gıderım ekmegımı alır gelırım dıye dusunuyorum[/QUOTE
canım merhabalar, birkaç sayfa önce de yazmıştım. Aynı durum benim kızımda da vardı. Bir buçuk aylık benim bebeğim de. Beslenirken arada bir gazını çıkarıyorum. Zaten artık anlıyorum. Sütler geri gelmeye başlıyorsa ha diyorum gazı var. Midesi gazla dolu olunca gelen süte yer olmuyor. O gaz küçücük bünye için ne kadar büyük bir şey maalesef Sen de dene umarım düzelir.Merhaba hanımlar, siteden birçok konuda faydalanıyorum ama şubat 2016 annelerine bugün tesadüfen rastladım aklına gelip bu gurubu oluşturan ve tecrübelerini paylaşan annelere sonsuz teşekkürler. Ben yeni anneydim bebeğim 1,5 aylık ve 20. Günden itibaren her beslenme sonrası kusuyor. Bebeğimi 2 saatte bir anne sütü ve mamayla besliyorum. Bu durum Can'ımı çok sıkıyor.
En buyuk dilegim o yoksa cildiricigiiiimmmmKızlar 3 ay dolunca her şey değişecek diii mi? Yani gaz bitecek en azından azalacak, sonra biraz bi şeylerden anlıyacak oyalanacak,etrafla ilgilenecek, daha derin uyuycak ohhhh iyyyyhhh yapmiycak vs vs vs diii mj. Lütfen öyle olsun.
Sanırım hepimiz aynı beklentideyiz. Önce kırkını bekledim düzelir dediler şimdi üçüncü ayı bekliyorum umarım o Zaman da altıyı beklemeyiz.En buyuk dilegim o yoksa cildiricigiiiimmmm
İyi ki memeler bizdeHiç bisey beceremyolar işten gelince uyuturm Uyanırsa iki salla biraz bak uyuyum diyorm ağlamaya başlayınca bu susmyo al annesi al meme istyo
Çok geçmiş olsjn canım yaaBebeğim hasta oldu malesef sesi değişti kızımin boğazı ağrır gibiydi dünden beri sesi çok onemsemedim gecede iyi uyudu çok emmedi sabah 3 kere arka arkaya ağzından burnundan fiskirarak kustu sanki 3 günlük emdiğini kustu babamizda nobetciydi malesef evde yoktu sabah hemen doktora götürdüm larenjit olmuş buhar vericez günde 3 defa antibiyotik yazdı birde cigerlere inerse sıkıntı olur kullanin dedi emmesi falan azalirsa beklemeden getirin hastanede yatması gerekir o zaman dedi inşallah gerek kalmaz bide hafta sonu mevlüt yapicaz uzaktan misafirler gelicek mecburen yatak odasında tutucaz kalabalığa cikarmiycaz
En buyuk dilegim o yoksa cildiricigiiiimmmm
Bizi avutuyirlar mi dersiniz kızlar. ? Geçen 4 ayı bulur düzene girmesi diyorlardı. Bu kadar zor olduğunu bilmjyordumSanırım hepimiz aynı beklentideyiz. Önce kırkını bekledim düzelir dediler şimdi üçüncü ayı bekliyorum umarım o Zaman da altıyı beklemeyiz.
Ateş falan belli etmedi mi :/oznur65 gecmis olsun.cok dikkat et.10gun hastanede yattik yogun bakimda kaldik..dedigin gibi oldu..emmemeye uyuklamaya basladi meger enfeksiyon cigere inmis ki ozamn antibiyotik vermemisti dr ihmal etti bizi yogunbakimlik olduk..iyi size antibiyotik baslamis gecer..misafirlerin onunede cikarma bence
Evet ateside cikti solunumu zorlasti..bizimki hastanede ilerledi cnm arastirma hastanesi asistanlar anlamiyor bi giden bida gelmiyor..cocugum neyseki Allah bagisladi cok kotuydu kizim baygin dusmustu grip bulasti hastanede bronsit olduAteş falan belli etmedi mi :/
Bende korkuyorum hasta eder miyim diye. Çünkü her gören çok ince giyiniyor diyor :/
Aynen acikms olması imkansız bile olsa gazı varsa susmuyo sa ver memeyi altı pisse haberi yok ver memeyi bi bak altı mi pis gazı mi var en son çare aç mı bakarzİyi ki memeler bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?