Yok cnm ya bebeğin gazından dolayı kusmuş bnm ki gazını çıkartmaya çalıştığın da hep kusuyorBugün yavrum çıldırmış gibiydi
Midesini mi üşüttük naptık bilmiyorum:/
Emdi kustu emdi kustu sürekli.
Şimdi bu kusması ile ilgili teorilerim var.
1-Mideyi üşütme ihtimalimiz %60. Normalden daha sıkı giyinikti.
2- bu teorim ikinci kez denk geldiği için acaba diyorum...
Gece çok iyi emmedi. Normalde Sabah kalktığımda taş gibi olduğu için sağıyorum. Ama bu kez sağmadım. Göğüsler terbiye olsunmuş falan:/
Sağmadım ve emzirdim. Zorla da olsa emdi. Çok emdi fazla geldi durumu yok. Ama iki göğsümde sertken emdi ve sonrasında gaz çıkarırken iki kez kustu. Sonra sakinledi çıkardı gene ama daha az geğirti ile veya hıökırık ile.
Acaba göğüste çok durdu diye mi kötü oldu :/ (bunu da bir arkadaşın kv duydum. emmeyince Sütün ekşiyor demişti) ay acaba gerçekten ekşiyor mu
Ay benimkiler seviyor beni o zaman 24 saat icinde en guzel sabah uyuyorlar diger zaman dilimlerinde habire uyaniyorlar:) bizde o hep oyle babamz ise gidince basliyo mesai ogkene kadar bi iki saat uyuyo 2 gbi basliyorz 5-6 ya kadar... sabah uyumayan anasini swvmez derker ahbe yavrum diyorum bu kadar sevdirmeyecek naptim
Canım iki saat mi dedin. Bizşmki uyanınca 5-6 saatten önce zor uyuyor. Şu an uyanıklık rekorumuz 16 saat. Uyanıp iki saat içinde uyusa zil takıp oynayacağım.40günlük bebeğin uykular arası uyanık kaldığı süre nedir?
2saati geçti uyumuyor. Uykusu var, gözler kapanıyor ama dalamıyor. Anakucağına koydum salladım yok. Beşikte salladım yok. Hakiki anakucağında (Kucakta ) salladım yok. Kolları kundak yapıcam istemiyor. Mememi verdim onunla uyusun diye gene yok.
Ama gözler açılmıyor teki açılıyor teki kapanıyor baygın baygın. Uyutma çabamı bırakayım diyorum ık mık ediyor.
Son çare slinge mi bağlasam?
De hiç çekinme vallakeryneia toplantı odası iyiymis :) Rabbim sütünü artirsin inşallah. Eylülde okulda nerde sagsam diyorum sagacak süt kalırsa :) müdüre derim artık odanizda süt sagcam :)
Puhaha çoğu öyle doğru, birde evde kurallar koyuyorum terör estiriyorum uyulmayınca, çok pis tırsıyolar :)) Ama napiyimmm ipin ucu kaçarsa düzen tümden bozulurHelal Valla kiymetini bil benimki aman ben bakamam kendisi baksin diyor cadi
Canım aynı durum bende de var. Her beslenme sonrası sadece bir defa da değil kaç defa kustuğu belli olmuyor birşey kalmıyor midesinde. Doktor reflu yüzünden dedi bir ilaç verdi bir hafta kullandık azaldı kusması fakat bıraktık yine başladı iki gündür yine vermeye başladım. Verince kusması azalıyor beslenmeden sonra sadece bir ya da iki defa az az kusuyorMerhaba hanımlar, siteden birçok konuda faydalanıyorum ama şubat 2016 annelerine bugün tesadüfen rastladım aklına gelip bu gurubu oluşturan ve tecrübelerini paylaşan annelere sonsuz teşekkürler. Ben yeni anneydim bebeğim 1,5 aylık ve 20. Günden itibaren her beslenme sonrası kusuyor. Bebeğimi 2 saatte bir anne sütü ve mamayla besliyorum. Bu durum Can'ımı çok sıkıyor.
Benim de sutum aksam bitiyor ben 1 haftadir duzenli olarak gunde 2 defa 60'ar cc mama veriyorum doktor kontrolünde. Onceden arada bir veriyordum. Mama vermeyi ben de istemedim basta ama bebek doymuyor, agliyor ve kilo alimi yetersizse verilmeli. Ac mi kalsin bebekler? Yazik gunah. Ben bir iki defa kasikla verdim ama bebege iskence resmen. Su an biberonla veriyorum beni de emiyor sorun yok. Aptamil veriyorum ama gaz yapti, golden goat'a gececegim.Canım benim de aksamlari sanki sutum azalıyor. Önceden buzluğa attığım sutlervar onlardan veriyorum. Ama bitmek üzere. Mecbur mama takviyesi yapacak gibiyiz. Benimki memeye yeni alıştı. Aman biberona alışma sin lutfenn
Merhaba hanımlar, dilerim tüm bebişler ve anneler iyisinizdir:)
Bugün 43 günlüğüz kalça usg için dra gittik ama haftaya randevu alabildik
Pttden 300 tl doğum paramızı çektik
Bebişi eşime bıraktım çünkü eşim izinliydi, fırsat bu fırsat dedim, kuaföre gittim, şükür ağdamı yaptırdım, lohusalık da bitti ohhh rahatladım, saçımı da kestirdim, hamileyken çok yıpranmıştı
Kendimi iyi hissediyorum oysa ki fena uykusuzum
Bir de şu var " hayatım niye ağlıyor"Aynen acikms olması imkansız bile olsa gazı varsa susmuyo sa ver memeyi altı pisse haberi yok ver memeyi bi bak altı mi pis gazı mi var en son çare aç mı bakarz
Canım benim bebeğimde de çok gaz var doktorumuz iki damla verdi şimdi iyiyiz gazını rahat çıkarıyor ama buna rağmen o kadar çok gazı var ki yinede gaz konusunda şikayetimiz tam olarak düzelmiş degil zaten bikaç gün önceki kontrolümüzde doktor iki ay civarında gaz probleminin yogun yaşandığını söyledi galiba bu böyle devam adecekcanım merhabalar, birkaç sayfa önce de yazmıştım. Aynı durum benim kızımda da vardı. Bir buçuk aylık benim bebeğim de. Beslenirken arada bir gazını çıkarıyorum. Zaten artık anlıyorum. Sütler geri gelmeye başlıyorsa ha diyorum gazı var. Midesi gazla dolu olunca gelen süte yer olmuyor. O gaz küçücük bünye için ne kadar büyük bir şey maalesef Sen de dene umarım düzelir.
Aynen sende duruyo bende durmuyo nasl bi secenekseBir de şu var " hayatım niye ağlıyor"
Seçenekler belli.
Aç?
Gaz?
Uyku?
Bez?
Seni istiyorbu da yeni seçenek
@karincam bilemedim ne yapayim 1 aydir sutten kesmemek icin ilaclarimi kullanmadim ilik ödemi olusmustu cektim o agriyi. Tam agri hafifledi sut gitti. Onceki sagdiklarim bit3ne kadar gelmezse mama bizdede kacinilmaz olacak gibi bu kopuklu hal bugun duzelmezse sorariz bakalim doktorumuza
Doğum yaptıktan sonra başvuru yapysn sana tarih veriyorlar su gun yatcak diyeDogum parasini nasil cektiniz? Ne yapmak lazim?
Can'ım bizde pazartesiden bu yana ilaca başladık doktor iki günde etkisini gösterir dedi büyük gün yarın umutla bekliyorum sen bebeğini Nasıl besliyorsunCanım aynı durum bende de var. Her beslenme sonrası sadece bir defa da değil kaç defa kustuğu belli olmuyor birşey kalmıyor midesinde. Doktor reflu yüzünden dedi bir ilaç verdi bir hafta kullandık azaldı kusması fakat bıraktık yine başladı iki gündür yine vermeye başladım. Verince kusması azalıyor beslenmeden sonra sadece bir ya da iki defa az az kusuyor
De hiç çekinme vallaBana müdürüm kendi dedi bu arada sağolsun
Canım küvete dayanabilecegi sıcaklıkta su doldur. İçine sok. Öyle üzerinden dökme falan degil havuz gibi sadece kafası dışarda kalsın. 5 dk yüzdür öyle biraz. Öyle bir rahatlıyorki. İnş uyurdaAhh kızlar bi akıl verin ya dun geceden beri uyumadı diyebilirim sürekli ağlama modunda emıyor emerken gaz sancısı giriyor bırakıyor gazını çıkarıyoruz ama yetmıyor sanırm kakasını da düzenli yapıyor anlamadm Yaa. Meme de uyuyakalıyor oh rahatladı uyuyacak dıyorum 2 dakıka sonra yine aynı kısır döngü baslıyor emzır aglasın yada uyusun yine ağlayarak uyansın sabahtan beri offf.... Dün aksam hastaneye gittim arkadasım dogum yapmıstı orda basladı huysuzluga hala devam Nasıl dayanıyor bu kdr uykusuzluga anlamıyorum. Uyumasına sevınmıyorm artk cunku 2-5 dakıka sürüyor ne versem. Gece 22.30 cıvarı bio gaia verıyorum oda artık etki etmıyor sankı. Kendimi oldukça sıcak tutuyorum oda oyle herseyı iki kat gıydırıyorm eldiven de takıyorm yok yok yok....!!!! Aglamaktan helak oldu yavrum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?