2016 Şubat Anneleri

Yok cnm ya bebeğin gazından dolayı kusmuş bnm ki gazını çıkartmaya çalıştığın da hep kusuyor

:) bizde o hep oyle babamz ise gidince basliyo mesai ogkene kadar bi iki saat uyuyo 2 gbi basliyorz 5-6 ya kadar... sabah uyumayan anasini swvmez derker ahbe yavrum diyorum bu kadar sevdirmeyecek naptim
Ay benimkiler seviyor beni o zaman 24 saat icinde en guzel sabah uyuyorlar diger zaman dilimlerinde habire uyaniyorlar

Kızlar ben hem emzirip hem de günde 1-2 defa 60 cc mama veriyorum.tavsiye üzerine töpfer organik keçi sütlü mama aldım.kutunun üstünde açıldıktan sonra 2 hafta içinde tüketiniz yazıyor. Ama bizim o sürede bitmez siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz yarısını açılmayacak bir kavanoza koysam sorun olur mu acaba.

Canım iki saat mi dedin. Bizşmki uyanınca 5-6 saatten önce zor uyuyor. Şu an uyanıklık rekorumuz 16 saat. Uyanıp iki saat içinde uyusa zil takıp oynayacağım.

Helal Valla kiymetini bil benimki aman ben bakamam kendisi baksin diyor cadi
Puhaha çoğu öyle doğru, birde evde kurallar koyuyorum terör estiriyorum uyulmayınca, çok pis tırsıyolar :)) Ama napiyimmm ipin ucu kaçarsa düzen tümden bozulur

Canım aynı durum bende de var. Her beslenme sonrası sadece bir defa da değil kaç defa kustuğu belli olmuyor birşey kalmıyor midesinde. Doktor reflu yüzünden dedi bir ilaç verdi bir hafta kullandık azaldı kusması fakat bıraktık yine başladı iki gündür yine vermeye başladım. Verince kusması azalıyor beslenmeden sonra sadece bir ya da iki defa az az kusuyor

Merhaba hanımlar, dilerim tüm bebişler ve anneler iyisinizdir:)

Bugün 43 günlüğüz kalça usg için dra gittik ama haftaya randevu alabildik

Pttden 300 tl doğum paramızı çektik

Bebişi eşime bıraktım çünkü eşim izinliydi, fırsat bu fırsat dedim, kuaföre gittim, şükür ağdamı yaptırdım, lohusalık da bitti ohhh rahatladım, saçımı da kestirdim, hamileyken çok yıpranmıştı

Kendimi iyi hissediyorum oysa ki fena uykusuzum

Benim de sutum aksam bitiyor ben 1 haftadir duzenli olarak gunde 2 defa 60'ar cc mama veriyorum doktor kontrolünde. Onceden arada bir veriyordum. Mama vermeyi ben de istemedim basta ama bebek doymuyor, agliyor ve kilo alimi yetersizse verilmeli. Ac mi kalsin bebekler? Yazik gunah. Ben bir iki defa kasikla verdim ama bebege iskence resmen. Su an biberonla veriyorum beni de emiyor sorun yok. Aptamil veriyorum ama gaz yapti, golden goat'a gececegim.

Dogum parasini nasil cektiniz? Ne yapmak lazim?

Canım benim bebeğimde de çok gaz var doktorumuz iki damla verdi şimdi iyiyiz gazını rahat çıkarıyor ama buna rağmen o kadar çok gazı var ki yinede gaz konusunda şikayetimiz tam olarak düzelmiş degil zaten bikaç gün önceki kontrolümüzde doktor iki ay civarında gaz probleminin yogun yaşandığını söyledi galiba bu böyle devam adecek Ama kusma beni resmen bitirdi çamaşır yıkamak, giydirmek, gece gündüz yanından ayrılamamak en önemlisi kustuktan sonra onun ağlamasını görmek beni çok yıpratıyor. Evet kusacagı zaman bende artık anlamaya başladım beslenme sırasında ara ara gazını çıkarıyorum beslendikten sonra yarım saat kadar dik tutuyorum yatarken yan yatırıyorum bunlara rağmen kusmalarımız devam ediyor ve çok az kilo alıyor.

Canim köpüklü kaka gazdan sanırım benim kizimda da vardi zinco kullanırken sürekli kaka yapmaya calisiyordu ve köpük kopuktu birakinca geçti. Şimdi Biogaia kullanıyorum daha rahatiz kakasi da normal ve gunde bir iki kere yapıyor sadece

Can'ım bizde pazartesiden bu yana ilaca başladık doktor iki günde etkisini gösterir dedi büyük gün yarın umutla bekliyorum sen bebeğini Nasıl besliyorsun

Ahh kızlar bi akıl verin ya dun geceden beri uyumadı diyebilirim sürekli ağlama modunda emıyor emerken gaz sancısı giriyor bırakıyor gazını çıkarıyoruz ama yetmıyor sanırm kakasını da düzenli yapıyor anlamadm Yaa. Meme de uyuyakalıyor oh rahatladı uyuyacak dıyorum 2 dakıka sonra yine aynı kısır döngü baslıyor emzır aglasın yada uyusun yine ağlayarak uyansın sabahtan beri offf.... Dün aksam hastaneye gittim arkadasım dogum yapmıstı orda basladı huysuzluga hala devam Nasıl dayanıyor bu kdr uykusuzluga anlamıyorum. Uyumasına sevınmıyorm artk cunku 2-5 dakıka sürüyor ne versem. Gece 22.30 cıvarı bio gaia verıyorum oda artık etki etmıyor sankı. Kendimi oldukça sıcak tutuyorum oda oyle herseyı iki kat gıydırıyorm eldiven de takıyorm yok yok yok....!!!! Aglamaktan helak oldu yavrum ya

Kızlar bebegim oyun halısında dururmu demeyin çokda güzel duruyor 44 günlüğüz biz.
bazen 10 dk bazen yarım saat..
Oyuncaklarla öyle tatlı konuşuyordu ki abimizde dayanamadı yanına girdi
O sarı aslanla bildiğin sohbet ediyor yavv

Eklentiler

• PhotoGrid_1458749123566.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 109
Canım küvete dayanabilecegi sıcaklıkta su doldur. İçine sok. Öyle üzerinden dökme falan degil havuz gibi sadece kafası dışarda kalsın. 5 dk yüzdür öyle biraz. Öyle bir rahatlıyorki. İnş uyurda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…