2016 Şubat Anneleri

Kızlar Merhaba bugün kızım sakindi yatak odasında yatagimin üzerine yatirdim gardrop aynalı orta kısmı kendine bakıp bakıp güldü
Bende evi supurdum sildim arada baktım
Emzirdim uyudu nevresimleri yikattim astım Ayy ilk defa bu kadar iş yaptım bugün
Yemeğim vardı dün akşamdan büyüyor benim kızım teyzeleri 64 günlük olduk
Bu arada ikinci ay asimizida atessiz atlattik maşallah

Canım iki saat mi dedin. Bizşmki uyanınca 5-6 saatten önce zor uyuyor. Şu an uyanıklık rekorumuz 16 saat. Uyanıp iki saat içinde uyusa zil takıp oynayacağım.
Tamam sustum o zaman

Hiç kitaplarda yzdığı gibi değil bu bekler

Benimki de donenceyle konuşuyor bir süredir. Uyanınca dönenceyi gorince bazen geri uyumuyor :) masallah ayrıca çok güzeller.

Canım ben günlük bir çay kaşığı kimyon içiyorum iyi geliyor dene istersen

Ay banyo tavsiyesi verince aklıma geldi. Dediğimi yaptım ve Geçen lavaboya süngerini koydum ve kafa hariç yıkadım
O kadar çok seviyor ki sudan çıkınca yaygara çıkartıyor
Deniz tatili mi yapsak yaza

Benimki de donenceyle konuşuyor bir süredir. Uyanınca dönenceyi gorince bazen geri uyumuyor :) masallah ayrıca çok güzeller.

geçen gün kuzemin gaz öıkartıyor. Tv açık bir baktım ki kafayı dikmiş tv ye bakıyor renkli ya ilgisini çekti sanırım. Bizde oyuncak tarzı şey yok. Var ama hep 6aydan sonrası için.
Şuan anladım ki dönence oyun halısı tarzı birşey almalıyım. Yoksa hep yanında durayım laf anlatayım istiyor
Sizce hangisi? Dönence mi halı mı?
Almışken uzun süre kullansın.
Halılar 3aylık ken mi kullanılır? Dönenceler?
firkan deneyimli yardımsever annemiz. Sence?

Ay az önce bu soruyu sordum
O zmn direk halı alayım ben. Dönence yerine ben dönerim (ne kadar pahalı o döenenceler )

Dayanamadım anneme geldim seferberlik baslattık resmen eve gecınce yapayım bari insallah iyi gelir yaaaa

Kızlar bide masalci ayicigimiz var anlatırken değişik sesler çıkarıp ona bakıp gülüyor birde ninni söyleyen göbeğinde ışıklandırmasi olan filimiz var gece uyumadan önce açıyorum onuda bayılıyor ikisinede
Oyun halısı bizde istiyoruz

Sagol canım
Ay banyo tavsiyesi verince aklıma geldi. Dediğimi yaptım ve Geçen lavaboya süngerini koydum ve kafa hariç yıkadım
O kadar çok seviyor ki sudan çıkınca yaygara çıkartıyor
Deniz tatili mi yapsak yaza
Haha iyi yapmışsın benimde öyle kolayıma geliyor 2. 3 seferdir lavaboda yıkıyorum. Büyüyünce zaten lavaboda yıkayamayacagız. Özellikle tek başınayken çok kolaylık oluyor.
Ben ilkindede bundada dönence almadım hiç oyun halısı ikisinin yerinede geçiyor. Kolları çok hareketli olduğu için o oyuncaklara vurup duruyor sallanıyorlar. Bayagı vakit geçiriyor. Ama yatagında vakit geçirsin ben öyle halılara bırakamam diyen varsa tabi dönencede kullanılır. Ama o daha kısa süre kullanılıyor. En fazla 4-5 ay..Bu halılarla daha uzun süre...
6.7 aylık olup otururken bile oynuyordu halıya takılı oyuncaklarla..

Dayanamadım anneme geldim seferberlik baslattık resmen eve gecınce yapayım bari insallah iyi gelir yaaaa
İnş canım. %100 rahatlayacaktır o rahatlıklainş uyur.
Kuzenimin doğumyaptığı hastane ilk yıkama için eve hemşire gönderiyordu. O hemşire geldiğinde anlatmış ve uygulamış. Bebekler çok gazlıysa (kolikse) karnı ağrıyorsa uykuya dalamıyorsa böyle sıcak suda yüzdürmek lazımmış. Hafif dalgalanma oluyor yüzdürürken, o masaj gibi oluyormuş.
Tek önemli nokta odanın ısısı bebegi üşütmemek. İşte o yüzden kafayı sokmayıp vücudu sokmak...
Not: bebekler kafası ıslandığı andan itibaren ısı kaybetmeye başlarmış. O yüzden banyodada en son yıkamak tavsiye ediliyor.

Can'ım bizde pazartesiden bu yana ilaca başladık doktor iki günde etkisini gösterir dedi büyük gün yarın umutla bekliyorum sen bebeğini Nasıl besliyorsun
Canım ben emziriyorum ama sut yetmediği zamanlar mama takviyesi yapıyorum. Şimdilik günde 1-2 defa mama veriyorum ama benimki çok emmiyor en fazla 5 dk emzirebiliyorum ona rağmen defalarca kusuyor.

Kızlar bebeğim bi türlü doymuyor. Biraz önce 2 göğsümüde verdm doymadı 50cc süt içti gene doymadı.. üstüne 50cc mama içti şmdi uyuyor Acaba sütüm mü azaltı tek göğüsten 120cc falan çıkıyodu

Masallah tek gogusten 120 cc cikoyosa doymamasi Mumkun degil.sutunu sagip miktardan emin ol istersen.benim ikisi birden ancak 120 oluyor.aksam yatmadan 60 cc mama veriyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…