2016 Şubat Anneleri

canım büyüme atağına girdiyse olur öyle...

Dogum parasini almak icin ne yapmak gerekiyor canim.

Kizlar ne sorcaam..emzirirken bebeginiz sizle goz temasi kuruyo mu..benimki kurmuyo yaa (

Canım bendende bir bakıyorum 120 cc bir bakıyorum 60cc zor çıkıyor.. Sağı solu belli olmuyor bu memelerin :)))

Canım ben emziriyorum ama sut yetmediği zamanlar mama takviyesi yapıyorum. Şimdilik günde 1-2 defa mama veriyorum ama benimki çok emmiyor en fazla 5 dk emzirebiliyorum ona rağmen defalarca kusuyor.
Bugün çocuk doktorunun verdiği ilaçları kullandığımızın ikinci günü birinci gün sanki daha iyiydi birinde kusarsa bi sonrakinde küsmüyordu ama bugün her defasında kusuyor biraz önce yine kustu şimdi kucağımda uyuyor benim sütüm ortalama 40 ml geliyor bebeğimde 2250 doğdu daha sonra 2130 a indi o yüzden iki saatte bir besliyorum birimde sadece süt digerinde hem süt hem mama şu kusma önleyici mamalardan kilosu iyi olsa güzelde kilo alsa artık kusmasını sa sorun etmeyeceğim ama çok küçük eğer bu ilaçlar etki etmezse çocuk gAstroloji ya da metabolizma doktoruna götürecekmişiz seninkinin de kilo problemi oluyor mu kusmadan dolayı eğer iyi kilo alsaimiş kusması sorun olmaz mış öyle dedi doktor

Benim aldiklarimda 1ay yaziyordu attim kalani 2.paketi 3haftada bitirdim

Canim benim bi kizim da oyleydi saatlerce uyumamisti gazdan. Zinco verdik gazin daha rahat cikmasini sagliyor ama sancisini gecirmiyor bi de nurse harvey verdik bitkisel surup gaz sancisini kesiyor rahatlatti kuzumu tabi surup etkisini gosterene kadar masaj da yaptik bacaklarini dumduz yaptiktan sonra karnina dogru ittir bu sekilde masaj yapinca pit pit cikiyor rahatliyor benimkiler yuzustu yatmayi srvmiyor ama sen de bi dene yuzustu yatinca da gaz rahat cikiyor ben de uyuyunca yuzustu yatiriyorum daha uzun uyuyorlar

Bizimki de tv ye bakmsya calisiyor simdiden. Ve ksfayi tvye inatla donduruyor simdidn

Oyun halisi al canim. Bizim donence park yatagin az dandik ama su anda is goruyor :)

Kizlar ne sorcaam..emzirirken bebeginiz sizle goz temasi kuruyo mu..benimki kurmuyo yaa (

Canim birkac gundur kuruyor sanki. Sabah altini alinca gulumsuyor filan. İkinci ayin sonuna dogru sanirim kurmaya basliyorlar.

Valla benim doğduğundan beri göz teması kuruyor.. Şimdileri gülücükte atıyor, yada sinirleniyor mememle kavga ediyor filan.. Takılıyor kafasına göre :)

Kızlar bilimsel bir açıklaması varmı bilmiyorum ama harika birşey öğrendim ve denedim.. Bugün benim ufaklık çok emdi işte sağamadım erken geldiğim için bu yüzden geç saate kaldı. Eve gelince bir 100cc sağdım.. Bir saat öncede 70cc diğer göğüsümü bebeğe bıraktım emsin diye.. Ama diğer göğüsümde sütü nasıl arttırırım diye araştırırken göğüsü uyarmak için bebeğinizin fotoğrafını açın daha çok verim alırsınız diye bir yazı okudum.. Bu arada bol bol suda içtim.. Ve bingo bir saat sonra 50cc daha sağdım :)) Şimdi bir tur daha su içip beklicem bir yarım saat kadar bakalım süt gelicekmi

Bunu ben de duymustum video vs izlemek onun bir esyasi vs gogusleru uyarabilirmis

Onla alakası var mı ki acaba bide ben deneyim ya ben cabk sklyrm aslında yarım saat sağmak gerekiyoms bi memeyi benm 5 dkda hızlı hızlı gelyo 70 ccyi gecyo yorlp birakyrm sonra yavaş yavaş geliyo daha sonra hizlanyo yaa yapasim gelmyo bu arada benim oglusun aynısı gbi ya seninki

Kızlar 20cc daha çıktı Daha fazla zorlamaya gerek yok yatıyorummm :)

Dun 2. Ay asimizi olduk.Buyuk kizim esim ve bebegim hasta.Bogazlari agriyo, oksuruk hapsirik burun akintisi Kuzumun burnuna sprey sıktım bir sumukler geldi ki fisir fisir Olmazsa dr a gotureyim sabah kizlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…