- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Canım benim de öyle çıktı ve çok kotu kimyasal bir koku vardı. İade ettim ve başka markaya döndüm.Kizlar ben prima premium care kullaniyorum. Marketten aldigim bezi ici beyazdi. O bitti internetten aldik. Bunun ici mavi cikti. Acaba aralarindaki fark nedir bilen var mi ?
Canım hadi gozunuz aydın bir daha yaşamazsınız inşallah böyle sorunlar.Allahin izniyle ya pazAr ya ptesi taburcu olacağız sağlıkla insallah
Amiiinnn... Kimseyi ayirmasin Rabbim yavrularimiza sağlık sıhhat versin insallah.. Çok zormus.. Hele insanın yanında kimsesi yok ise öyle çok zormus ki....Canim cok sevindim.. Allah bir daha ayirmasin gercekten cok zor bir durum.. ama artik kavusma zamaniii :)
Canım hadi gozunuz aydın bir daha yaşamazsınız inşallah böyle sorunlar.
Kıyamam canjm benım.. Bir çoğumuz aynı seyleri yasıyoruz evet cok zor ama gececek bu gunler gecınce de cok özleyecekmısz öyle dıyor tecrubeli anneler:)
Hiç üzülme Tek derdimiz gaz olsun..
Canim hepsi gececek uzulme.. bak ben sabah aksam sut sagmakla ugrasiyorum, kendime ayiracak hic vaktim yok.. niye bebegim saglikli beslensin diye.. herkesin kendine gore bir derdi var iste, ama ben tum bu zorluklara ragmen cok mutluyum cunku yavru kusum gozlerimin icine bakinca guluyor, mutlu oluyor, doyuyor, rahatliyor, kendini guvende hissediyor.. bu yuzden gerisi yalannn!!! Allah dermansiz dert vermesin. Ama bu kadar cok dikkat etmene ragmen hic birsey degismiyorsa istedigini ye tatlim ya, kendine niye eziyet ediyorsun ki.. bebek gazliysa yapi olarak olabilir, buyudukce organlari iyice geliseceginden bu problem kendiliginden gecicek zaten. Ben herseyi yiyorum suanda nescafe iciyorum mesela nasil ayik kalabilirim ki baska ofiste zaten
Sagmak gercekten psikolojiyide bozuyor.ben nekadar sut cikiyo doymumyomu diye bi iki kere sagdim cnm skildi.tomrisin emzirme notlarini oku gercekten motive ediyor.bugun okudum biraz rahatladimCanım ben de sağıp sağmama konusunda kararsızım ssğıp verdikçe bizimki iyice emmiyor biberon gibi memeden de sut geldi istiyor dun mamayı kaşıkla vermeye kalktım yine ağlamaktan helak oldu. Meme veriyorum 2 dk sonra ağlamaya başlıyor emmiyor. Devamlı sağarak da birkaç hafta içinde az olan sut hepten gider diyorlar. Bebek emmeyince gidiyormuş ne yapacağımı şaşırdım artık sinirlerim de bozuldu niyeti bozup her an mamaya dönebilirim
Can'ım benim 34 gün hiç ememedi sık sık tuttum ama çocuğun gücü yoktu karnıda aç tabi kolay olanı tercih edecek ben bu sürede beslenmeden önce sağdım 10ml-20 ml ne kadar çıktıysa önce göğsümde tuttum 2 dk bile kalsa kardır alışması için sonra sagdıgım sütü ardındanda mama veriyordum 34 gün sonra bi baktım yavaş yavaş tutuyor 2-3 dk derken şimdi 7-8 dk lara çıktı maşallah bende hiç ememiyrcek sütüm gidecek diyordum kendini hiç korkutma streste yapma mutlaka emer ben şöyle avuttum kendimi sanki sütü olmayan ammelerin çocukları büyümüyor mu mamalar var ne kadar rahat olursak herşey o kadar çabuk yoluna girecek inşallah.Canım ben de sağıp sağmama konusunda kararsızım ssğıp verdikçe bizimki iyice emmiyor biberon gibi memeden de sut geldi istiyor dun mamayı kaşıkla vermeye kalktım yine ağlamaktan helak oldu. Meme veriyorum 2 dk sonra ağlamaya başlıyor emmiyor. Devamlı sağarak da birkaç hafta içinde az olan sut hepten gider diyorlar. Bebek emmeyince gidiyormuş ne yapacağımı şaşırdım artık sinirlerim de bozuldu niyeti bozup her an mamaya dönebilirim
Ben verdim ama yine biraz aldim :).. yapicak birsey yok simdilik boyleyiz ahahaDoğum sonrası eski kilonuza döndünüz mü hanımlar?
45 günlük olduk, son 6 kg kaldı ama hepsi göbek ve basende olduğu için halen hiçbir pantolon olmuyor, alışverişe de çıkamadık, sivasta hava soğuk bebek üşür diye cesaret edemiyoruz lcwnın sitesinden 2 pantolon sipariş ettim, inşallah olur da giyecek bişeyim olmuş olur
Canım bir yerde okumuştum bukursam tekrar paylaşırım. Bebekteki gazın senin yediklerinle alakası yok diyordu. Bebek gazlıysa gazlıdır zaten. Bunun dooğruluğunu şöyle anlayabiliriz. Bazı yiyecekler bazı kişilerin bebeginde gaz yaparken bazıları yapmıyor. Mesela süt. Normaldr gaz yapar benimkinde yapmıyor. Nescafe yoğurt geçen akşam nohut yedim. Hiçbirşey olmadı. Birkaç gün önce çiğ soğan yemiştim o gece bayagı birgaz çıkarttık mesela...Günaydın kızlar
Ya anne olmak ne kadar zormuştamam çok güzel bir duygu ama valla bugünler geçse diyorum gaz kelimesi duymak istemiyorum yavrum kıvranarak ağlıyo, nasıl gazmış üstelik bişey de yiyip içemiyorum hep aynı şeyler pirinç makarna salata, öyle özledim ki bakliyat yemeklerini, nescafeyi, meyveleri vb elimi neye atsam gaz yapıyo uff çok sıkıcı, neyle süt olcak o zaman
Ev işi, yemek, bebek derken çok yoruluyorum ama Allah'a bin şükür, Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, bebeğimin gaz sancıları dinsin, rahat uyusun nolurrr
Çok sevindim canım. Allah bir daha böyle hastalıklar göstermesinAllahin izniyle ya pazAr ya ptesi taburcu olacağız sağlıkla insallah
Gayet güzeldi. Memnunda kaldım. Kakayı sıvı ise çekiyor ve nemli kalmıyordu. Zaten dokusu pamuk gibi. Kalında. Fotoğraf yükledim bezin içine ait.ya ben de prima premium care kullandım hep ama son günlerde çok pişik oldu neden anlamadım acaba bezi mi değiştirsem diye düşünüyorum çünkü hiç ıslak mendil kullanmıyorum, iyi kuruluyorum, hava aldırıyorum ona rağmen pişik oldu. ben de huggies düşünüyorum. sen huggiesden memnun kaldın mı?
Hiç emmiyorsa en azından sağıp vermek daha iyi değil mi :/ en azından bir kaç ay daha anne sütü almış olur. Tabi mama desteği devam eder ama hepten mamaya dönmemek daha iyi.Canım ben de sağıp sağmama konusunda kararsızım ssğıp verdikçe bizimki iyice emmiyor biberon gibi memeden de sut geldi istiyor dun mamayı kaşıkla vermeye kalktım yine ağlamaktan helak oldu. Meme veriyorum 2 dk sonra ağlamaya başlıyor emmiyor. Devamlı sağarak da birkaç hafta içinde az olan sut hepten gider diyorlar. Bebek emmeyince gidiyormuş ne yapacağımı şaşırdım artık sinirlerim de bozuldu niyeti bozup her an mamaya dönebilirim
Ya öyle deniyor ama ben ne zamn gazlı olsam oğlanda öyle oluyor. Dün hergün yediklerime ilave havuç ve kabak yedim mesela o da gaz yaparmış.Canım bir yerde okumuştum bukursam tekrar paylaşırım. Bebekteki gazın senin yediklerinle alakası yok diyordu. Bebek gazlıysa gazlıdır zaten. Bunun dooğruluğunu şöyle anlayabiliriz. Bazı yiyecekler bazı kişilerin bebeginde gaz yaparken bazıları yapmıyor. Mesela süt. Normaldr gaz yapar benimkinde yapmıyor. Nescafe yoğurt geçen akşam nohut yedim. Hiçbirşey olmadı. Birkaç gün önce çiğ soğan yemiştim o gece bayagı birgaz çıkarttık mesela...
Yani nette yazan herşeyden korkma. Sen ye herşeyi birden karıştırma. Mesela nohut ye o gün bak bakalım nasıl? Birde gündüz yeki gündüz olsun sıkıntısı geceye kalmasın. Baktın bebiş rahat. Ye o zaman.hiçbirşey yemezsen bu çocuk nasıl beslenecek karnı doysa bile alması gereken gıdaları nasıl alacak? Herşeyden yemen lazım. Senin yememen bebegin gazına çözüm olsaydı çoktan bebegin normale dönerdi
Sadece sebzeleri çiğ yemekten kaçın. Ben o kadar çok haşlanmış karnabahar ve brokoli yedimki.. bebekte hiçbir fark yok
Çok sevindim canım. Allah bir daha böyle hastalıklar göstermesin
İsal değildir canım. Biz hep öyle kaka yapıyoruz :)Sevgili kk nin kaka analizcileri bi bakar misiniz bişey sorcam
Şimdi oğlum 2de uyandi altini degistirdim sari pötürlü kakasi vardi 3 de uyudu 5.30 da uyandi emzirdim emzirrken uyuya kaldi kaldırmak istemedim altini degistirmedim 6 da uyudu 7.30 da uyandi ilk altını degistirdim kakasi turuncuydu emzirdim kucağımda iken yine yaptı yaparken hafif aci duyuyordu sanki o kakada turuncuydu 8.30 da uyudu 9 da uyandi o saaten beri gözleri yari açık uyumak ile uyanik arası
ateş yok ama ishal mi bagirsaklarinda bi sıkıntı mi var acaba ? Dr gitsek mi
Ben doktor inatla mama ver dediği dönemde bir hafta vereyim dedim bi emzirip bi mama şeklinde anam bi baktım benim kız memeye burun kıvırmaya başladı hemen bıraktım mamayı emzirme kampı yaptım iki gün öylelikle sütüm biraz daha arttı ama dahası yok sanırım şimdide gece süt yetmediğinde 60ml mama veriyorum mecburen uyku sersemliği ile anlamıyor Allahtan yoksa benimde halim senden farksız değil canım bende bursadayım medicabil Neslihan göçet çocuk doktorumuz sen kime götürüyorsun ben deneme amaçlı başka doktora da götürmek istiyorum malum kilo konusunda hepsi farklı söylüyorCanım ben de aynı sen gibiyim bu sut artırma çabası artık sinirlerimi bozdu en sonunda niyeti bozup tam mamaya döneceğim. Benim sıpa emse belki artacak ama sutun bol geldiği bir iki dk emip ondan sonra ne yapsam emmiyor. Bekliyor biberonla nasılsa verecekler diyor.
Can'ım bende Bursa'da yaşıyorum arkadaşım çekirge doruktan kiraladığını söylemişti. Şimdi benimde kafam karıştı süt miktarı pompadan pompaya değişir mi ki bende bi manuel birde elektrikli var ikisinden de aynı miktar çıkıyor elektrikliler sadece kolaylık olsun diye biliyordum ama öyle degil miBende elektrikli var avent ama başka pompa denemediğim için iyi mi bilmiyorum. Bende daha güçlü bir pompa ile belki daha iyi sut alırım diye düşündüm.kiralama yerleri var fakat bursada bulamadım. Benim bebek emmediği için sağmam gerekiyor bu durumda da az olan sut iyice azalıyor.
Doğum sonrası eski kilonuza döndünüz mü hanımlar?
45 günlük olduk, son 6 kg kaldı ama hepsi göbek ve basende olduğu için halen hiçbir pantolon olmuyor, alışverişe de çıkamadık, sivasta hava soğuk bebek üşür diye cesaret edemiyoruz lcwnın sitesinden 2 pantolon sipariş ettim, inşallah olur da giyecek bişeyim olmuş olur
Canım sıcak su daha da sutu arttırır çok sıcak duş alma öyle bi durumda
Turuncu derken koyu sarı mı demek istiyorsun görmeden yorum yapmak zor ama anlattığın durum bana normal gorundu
İsal değildir canım. Biz hep öyle kaka yapıyoruz :)
Daha emerken duyuyorum bağırsak seslerini lıkır lıkır ediyor. Aha geliyor diyorum :)
Canım bir yerde okumuştum bukursam tekrar paylaşırım. Bebekteki gazın senin yediklerinle alakası yok diyordu. Bebek gazlıysa gazlıdır zaten. Bunun dooğruluğunu şöyle anlayabiliriz. Bazı yiyecekler bazı kişilerin bebeginde gaz yaparken bazıları yapmıyor. Mesela süt. Normaldr gaz yapar benimkinde yapmıyor. Nescafe yoğurt geçen akşam nohut yedim. Hiçbirşey olmadı. Birkaç gün önce çiğ soğan yemiştim o gece bayagı birgaz çıkarttık mesela...
Yani nette yazan herşeyden korkma. Sen ye herşeyi birden karıştırma. Mesela nohut ye o gün bak bakalım nasıl? Birde gündüz yeki gündüz olsun sıkıntısı geceye kalmasın. Baktın bebiş rahat. Ye o zaman.hiçbirşey yemezsen bu çocuk nasıl beslenecek karnı doysa bile alması gereken gıdaları nasıl alacak? Herşeyden yemen lazım. Senin yememen bebegin gazına çözüm olsaydı çoktan bebegin normale dönerdi
Sadece sebzeleri çiğ yemekten kaçın. Ben o kadar çok haşlanmış karnabahar ve brokoli yedimki.. bebekte hiçbir fark yok
Çok sevindim canım. Allah bir daha böyle hastalıklar göstermesin
Allahin izniyle ya pazAr ya ptesi taburcu olacağız sağlıkla insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?