2016 Şubat Anneleri

Kizlar ben prima premium care kullaniyorum. Marketten aldigim bezi ici beyazdi. O bitti internetten aldik. Bunun ici mavi cikti. Acaba aralarindaki fark nedir bilen var mi ?
Canım benim de öyle çıktı ve çok kotu kimyasal bir koku vardı. İade ettim ve başka markaya döndüm.

Canim cok sevindim.. Allah bir daha ayirmasin gercekten cok zor bir durum.. ama artik kavusma zamaniii :)
Amiiinnn... Kimseyi ayirmasin Rabbim yavrularimiza sağlık sıhhat versin insallah.. Çok zormus.. Hele insanın yanında kimsesi yok ise öyle çok zormus ki....
Ayy insallah kavusucaz biz babamiza babamiz da bize :)

Kıyamam canjm benım.. Bir çoğumuz aynı seyleri yasıyoruz evet cok zor ama gececek bu gunler gecınce de cok özleyecekmısz öyle dıyor tecrubeli anneler:)
Hiç üzülme Tek derdimiz gaz olsun..

Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten moral verdiniz iyiki bu kk var:) iyiki varsınız :)

Gazsız, bol uykulu, bol sütlü günlerimiz olsun inşallah

Doğum sonrası eski kilonuza döndünüz mü hanımlar?
45 günlük olduk, son 6 kg kaldı ama hepsi göbek ve basende olduğu için halen hiçbir pantolon olmuyor, alışverişe de çıkamadık, sivasta hava soğuk bebek üşür diye cesaret edemiyoruz lcwnın sitesinden 2 pantolon sipariş ettim, inşallah olur da giyecek bişeyim olmuş olur

Sagmak gercekten psikolojiyide bozuyor.ben nekadar sut cikiyo doymumyomu diye bi iki kere sagdim cnm skildi.tomrisin emzirme notlarini oku gercekten motive ediyor.bugun okudum biraz rahatladim

Can'ım benim 34 gün hiç ememedi sık sık tuttum ama çocuğun gücü yoktu karnıda aç tabi kolay olanı tercih edecek ben bu sürede beslenmeden önce sağdım 10ml-20 ml ne kadar çıktıysa önce göğsümde tuttum 2 dk bile kalsa kardır alışması için sonra sagdıgım sütü ardındanda mama veriyordum 34 gün sonra bi baktım yavaş yavaş tutuyor 2-3 dk derken şimdi 7-8 dk lara çıktı maşallah bende hiç ememiyrcek sütüm gidecek diyordum kendini hiç korkutma streste yapma mutlaka emer ben şöyle avuttum kendimi sanki sütü olmayan ammelerin çocukları büyümüyor mu mamalar var ne kadar rahat olursak herşey o kadar çabuk yoluna girecek inşallah.

Ben verdim ama yine biraz aldim :).. yapicak birsey yok simdilik boyleyiz ahaha

Canım bir yerde okumuştum bukursam tekrar paylaşırım. Bebekteki gazın senin yediklerinle alakası yok diyordu. Bebek gazlıysa gazlıdır zaten. Bunun dooğruluğunu şöyle anlayabiliriz. Bazı yiyecekler bazı kişilerin bebeginde gaz yaparken bazıları yapmıyor. Mesela süt. Normaldr gaz yapar benimkinde yapmıyor. Nescafe yoğurt geçen akşam nohut yedim. Hiçbirşey olmadı. Birkaç gün önce çiğ soğan yemiştim o gece bayagı birgaz çıkarttık mesela...
Yani nette yazan herşeyden korkma. Sen ye herşeyi birden karıştırma. Mesela nohut ye o gün bak bakalım nasıl? Birde gündüz yeki gündüz olsun sıkıntısı geceye kalmasın. Baktın bebiş rahat. Ye o zaman. hiçbirşey yemezsen bu çocuk nasıl beslenecek karnı doysa bile alması gereken gıdaları nasıl alacak? Herşeyden yemen lazım. Senin yememen bebegin gazına çözüm olsaydı çoktan bebegin normale dönerdi
Sadece sebzeleri çiğ yemekten kaçın. Ben o kadar çok haşlanmış karnabahar ve brokoli yedimki.. bebekte hiçbir fark yok
Allahin izniyle ya pazAr ya ptesi taburcu olacağız sağlıkla insallah
Çok sevindim canım. Allah bir daha böyle hastalıklar göstermesin

Gayet güzeldi. Memnunda kaldım. Kakayı sıvı ise çekiyor ve nemli kalmıyordu. Zaten dokusu pamuk gibi. Kalında. Fotoğraf yükledim bezin içine ait.

Hiç emmiyorsa en azından sağıp vermek daha iyi değil mi :/ en azından bir kaç ay daha anne sütü almış olur. Tabi mama desteği devam eder ama hepten mamaya dönmemek daha iyi.
Bu arada benim sıpa da bazen emiyor çok güzel bazen oluyor ki dediğin gibi tam emiyor iki dakika sonra bırakıyor memeyi.başlıyor ağlamaha. Süt az geldiği için değil göğsüm taş gibi olduğu zaman öyle yapıyor. Çok geliyor ve yutmaya yetişemiyor. kontrol onda olmayınca simir oluyor. Belki sende de öyledir.
Biraz iki üç dakika sütünü sağıp denesen? Hem ön sütü de ayırmış olursun

Ya öyle deniyor ama ben ne zamn gazlı olsam oğlanda öyle oluyor. Dün hergün yediklerime ilave havuç ve kabak yedim mesela o da gaz yaparmış.
Ne güzel sende etkili olmaması. Dediğin gibi en önemli etken bağırsak durumu. Eğer gazlıysa gazlıdır.

Bir de ben de çocuk ağladıkça gaz oluyor diye okumuştum. Ağladıkça hava yutuyorlar, ve gaz oluyor. Gaz oldukça ağlamaya devam...
Kısır döngü yani

İsal değildir canım. Biz hep öyle kaka yapıyoruz :)
Daha emerken duyuyorum bağırsak seslerini lıkır lıkır ediyor. Aha geliyor diyorum :)

Ben doktor inatla mama ver dediği dönemde bir hafta vereyim dedim bi emzirip bi mama şeklinde anam bi baktım benim kız memeye burun kıvırmaya başladı hemen bıraktım mamayı emzirme kampı yaptım iki gün öylelikle sütüm biraz daha arttı ama dahası yok sanırım şimdide gece süt yetmediğinde 60ml mama veriyorum mecburen uyku sersemliği ile anlamıyor Allahtan yoksa benimde halim senden farksız değil canım bende bursadayım medicabil Neslihan göçet çocuk doktorumuz sen kime götürüyorsun ben deneme amaçlı başka doktora da götürmek istiyorum malum kilo konusunda hepsi farklı söylüyor

Can'ım bende Bursa'da yaşıyorum arkadaşım çekirge doruktan kiraladığını söylemişti. Şimdi benimde kafam karıştı süt miktarı pompadan pompaya değişir mi ki bende bi manuel birde elektrikli var ikisinden de aynı miktar çıkıyor elektrikliler sadece kolaylık olsun diye biliyordum ama öyle degil mi

biz de 37 günlük olduk, hamilelikte 18 kilo almıştım, doğumdan sonra 6 kilosu gitmişti, geçen gün tartıldım 11 kilo vermişim doğumdan beri toplamda. hamilelik öncesi 52 kiloydum 5-6 kilo daha versem yeter. göbek epey gitti de bel pek kalın bende hala, egzersize spora başlamadım daha hiç içimden gelmiyor nedense.
kilolar gider ya dert etmeyelim.

Canım sıcak su daha da sutu arttırır çok sıcak duş alma öyle bi durumda

aaa hakklısın bi daha o kadar sert olmadı bende o kadar uğraşmadım
inşAllah cokda olmaz

Turuncu derken koyu sarı mı demek istiyorsun görmeden yorum yapmak zor ama anlattığın durum bana normal gorundu

portakal rengi hep sarı oluyor bu da koyu turuncu oldu şaşırdım

İsal değildir canım. Biz hep öyle kaka yapıyoruz :)
Daha emerken duyuyorum bağırsak seslerini lıkır lıkır ediyor. Aha geliyor diyorum :)

bizde emerken bayılıyoruz pırtttt yapmaya
o yüzden her emme bize 2 beze mal oluyor
ben rengine birazda cıvıklığına takıldım

Çok haklısın cnm valla doğru diyorsun en iyisi azar azar başlıyım yemeye, 45 gün yemedim de noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…