2016 Şubat Anneleri

Ateş yok çok şükür canım. Süt peynir kesiyim bende en iyisi serum fizyolojik hep damlatıyorum artırıyım en iyisi
Süte karşı hassasiyet yoksa (kakad kan mukusvs uoksa) sür ürünlerne dikkat etmeene gerek olmaz.
Aslında zaten süt de ayranda gaz yapıyormuş. Yoğurt da ayran ile aynı kefede.
Eh bi peynid işi kalıyor

Nasl bi sanci Canm benmde goguslerim çok szliyo emzrdkten sonra özellikle yanlardan uca doğru bide soğuğa çıkınca oluyo

Canım benimkide öyle yaptı bgn aglamiyo ama uyumuyoda uykusu yok desem esneyip duruyo memeyi verince de kabul ediyo birazda sagip verdm.onuda içti sonra.da. iyi bi kustu çok emince hep byle yapyo derdi ne anlmadm

Canım çok geçmiş olsun. Eltimin kızıda çok uğraştı mantarla artık kanıyodu zavallımın. Dr un verdiği her kremi denedik. Çevreden ne duyduysa denedi. Olmadı hiçbişi fayda etmedi. En son badem yağından fayda gördü.

İçi acıyo insanın ya poposunda canım. İlk hafta kuvezde antibiyotik aldığı için poposu mantar olmuştu ilaçlar çok iyi gelmişti hemen geçmişti. Şimdi o tekrar etti bu kez kremler de fayda etmedi
Ah kuzum çok geçmiş olsun

Arkadaşlar ben artık çok üzülüyorum bebeği kysan arkadaşlar Nasıl baş ediyorsunuz bununla kusması bir yana bir göğsü en fazla 5-6 dakika emiyor sonra uyuyor hayır sütüm olsa yetti diyeceğim o da yok kusacak diye zorlayamıyorum da iyice çaresiz kaldım.

Kizlar birçoğunuz sagmaktan bahsediyorsunuz sütünüzu.iyi de niye sagiyorsunuz anlamadim
Sagmak mi lazim
Ben hic sagmadim
Bende hiç sagmıyorum canım ilk günler çok sertleşti bebek çok ememiyordu çok fazla geliyor diye habire tıkanıyordu. O zaman pompa aldım ve sagdım. Zamanla o akışa alıştı minnoşum şimdi sagmıyorum.
Kizlar emzirirken bir ogunde tek mi yoksa iki gogsu de sirayla veriyor musunuz
Tek veriyorum canım ben.
Canım 100 110 150 90 .... herkesin farklı sütü var ve herkesin sütünün doyuruculuğu farklı kimi 90 ile doyuyor kimi 120 ile.. her bebek annesine göre alışıyor buradaki ölçülerle kıyaslama yapma benim oğlan bazen 5 dk emiyor bazen 15 dk. Kendi karar veriyor. 5 dk emdiği zaman aa bu doymadı deyip zorlamıyorum. Sonuçta memeler burada canı istediği kadar emer.
Bebekte kg alımında problem yoksa üzülmemek gerek kilo alımı azsa zaten doktor söylüyor o zamanda mamalar devreye giriyor.

Kesinlikle öyle canım.. Ben sagdikca cok az doymuyor diye uzuluyordum ki dr da kilo aliminin cok iyi oldugunu gördüm.artik kafama takmiyorum:)

[QUOTE="kocanelif, post: 45757767, member: 74830yönteme yarası için ne kullandınız acaba ve ne kadar sürede iyileşti.[/QUOTE]
Ben lansinoh krem falan jullandim ama en etkili yöntem yine kendi sütüm oldu. Silikon uclari emzirme harici zamanda takili biraktim sütün icinde bekleyen uclar yumusayarak cabucak iyilesti.1 gunde bbayağı duzelmisti. Süt icin de ne yaparsam yapayim bende bulgur pilav bitter tahin dereotu ve su ise yaradi. Bazi bunyelerde farkli olabiliyomus

K kocanelif Ben lansinoh krem falan jullandim ama en etkili yöntem yine kendi sütüm oldu. Silikon uclari emzirme harici zamanda takili biraktim sütün icinde bekleyen uclar yumusayarak cabucak iyilesti.1 gunde bbayağı duzelmisti. Süt icin de ne yaparsam yapayim bende bulgur pilav bitter tahin dereotu ve su ise yaradi. Bazi bunyelerde farkli olabiliyomus

Kızlar biz pampers'a devam premium care 2 numara aylık paketini 69 liraya aldık artı yüzde yirmisine parapuan kazandık :) bir ay içinde kullanabilicez ebebekte Hiç pişik olmadık çok şükür tabi boş bezleri bile değiştirdik tam dolmasını beklemeden..

E ama bu kiz yine köpük köpük çıkardı ön süt muhabbetine de dikkat ettim aynı

Can'ım ne kadar süre emiyor senin ki doktor bana her bir göğsü 15 dakika toplamda 30 dakika rmecrk değişmiş biz mümkün degil o kadar ememiuoruz zorlamalarla bitimi 20 dk emiyor eğer keyfi varsa diğerimi 3-5 dakika falan

Kızlar benim dereotu işe yaradı dün 5 x 80cc sağdım.. Çok yağlı olduğu için doyuyoruz şimdilik 80cc ile :)
Canım dereotu bir günde ne kadar yedin? Birde yağlı olması için özel bisey kullanıyo musun yoksa bünye meselesi mi diyosun

Canım dereotu bir günde ne kadar yedin? Birde yağlı olması için özel bisey kullanıyo musun yoksa bünye meselesi mi diyosun
Canim bir yerde okudum bol kalorili seyler yemek gerekiyormus
Ben tereyagi-bal-kaymak-yogurt cok tuketiyorum.. aksam eve gelince bile bir ekmege surup yiyorum.. kv sagolsun sut yapacak yemekler yapiyor devamli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…