2016 Şubat Anneleri

Hanımlar bebeklerinizi gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Öğleden sonraları ben ayağımda sallıyorum ve indirdiğim Zaman uyanıyor. Yakında kayınvalide gelecek. Diyecek şimdi ayağa alıştırmışsın falan diye... Off Nasıl uyur ki bebişler

Canım lafın gelişi dedim mamaya donerşm diye. Ama sadece sağmakla da sutun azaldığı bir gerçek. En son noktaya kadar sağacağım tabiki de. Bennim goğuslerim senlnkş gibi taş gibi olmuyor pek ancak 6-7saat beklersem öyle oluyor onu bile sağsam en fazla 60cc civarı sut alabiliyırum. 3 saatte sağsam da 35-40cc çok nadir 50 ccye çıkıyorum.benimki tamamen sut gelmiyor diye ağlıyor. I emdikten sonra ssğdığımda 15-20 cc civarı çıkıyor yani bu çocuk 2 dk cibarında en az 20cc emiyor ve bırakıyor anlamına geliyor.

Bir soru da ben soracağım arkadaşlar bebişler iki aylık olunca kalça çıkığı taraması yapılıyormuş rontgen çekiliyor diyorlar varmı aranızda yaptıran ve bebişlere röntgen zararlı değilmidir

Canım yatak odamızda yer yok, cocugun odasındakı kanepe de tek kısılık zaten, odalarımız yan yana bır de telsız var ınk dese ben yıne gıdıcem odasına,zaten soyle dıyeyım gece 10-1 arası bır saatte uykuya dalıyor o zaman ben de uyuyorum, kalkıyor en az 2 saat uyanık sonra yıne yatıyor ve kalktıgında da ben onu salona gecırıyorum, sadece bır kalkısında ben odamda olucam yanı, esım zaten sımdıden rahatı bozulcak dıye benı ıstemıyor ama onun ekmegıne yag surmek ıstemıyorum, bu gece esım yok ben deneme yapıcam bakalım her ınk dıyısınde kalkıp bakabılıyomuyum dıye telsızle

bır aylık olunca yapılıyor canım saglık ocagından ıstıyorlar zaten sonucunu ben yaptırdım bı zararı olmaz ultrasonla bakılıyor jel surulup

Dogum hicbiseymis gecti gitti... 32 gun oldu bu hemoroid ve dikisler beni yedi bitirdi... boyl3 mi olmasi gerek ne zamn eskiye doneriz ki

anladım canım, inşAllah en hayırlı şekilde çözersiniz
bizim de gündüz ve akşam telsiz sürekli aktif en ufak sesde duyarlı zaten
yine de ara ara gidip kontrol ediyoruz

beşiğine sen yinede kendinden bi elbise parçası koy kokunu alsın cokda uzak hissetmesin

Nasıl uyutmak istiyosan öyle uyut boşver kv ben emzirdikten sonra gazını cikariom yan yatırıp poposunu pispisliyorum uyuyor yada kendisi uyuyor arada

Canım bazen ayakta sallıyorum bazen evde gezdiriyorum kucakts bazen yatağına koyuyorum uyuyor. Bazen de ne yapsam uyumuyor.millete kolay sallamaya alıştırma demek uyumazsa insan çaresiz kalıyor.kimin ne dediğini hiç takma .onların bebekleri belş farklı uyuyordur her çocuk kendine özel aynı olmuyor

Dogum hicbiseymis gecti gitti... 32 gun oldu bu hemoroid ve dikisler beni yedi bitirdi... boyl3 mi olmasi gerek ne zamn eskiye doneriz ki
Dikisler niye gecmedi ki tatlim sezeryanmi oldun normal mi? .. bendede hemoroid oldu ikinirken olmus :)) ama oda gecti suan..

kızlar ya bişy sorcam
bizim oğlan kundaksız uyumuyor uyuyorsa bile ellerini kolları aşırı hareketli
kendini hemen uyandırıyor eşek sıpası

kundakta onu terletiyor, elbiseleri de bi zıbın patıklı pantolon ince bi tulum giydiriyorum
kundaksız uyutmaya calısıyorum 3 denemem de başarısız oldu napsam bilemedim
tülbentle kundak yaptım ince olsun diye oda terletiyor poff napsam bilemedim

Ben dorukta ümit eroğluna goturuyorum.bizim kilo alımımız iyi olmasına rağmen gazdan sürekli emmek istiyor dediğimde yapacak birşey yok istiyorsa vereceksin emziğe alışırsa iyi olur gazlı bebeklerde dedi. Yoksa ağladıkça mama vermek zorunda kalırsınız. Bizimkş emziğe alıştı gazı olduğunda deli gibi emziği emiyor hadi diyorum memeye koyayım.yok memeden sut gelmeyince kıyamet kopuyor acaba diyorum onun emziğinden sut geliyor da biz mi fark etmiyoruz.

Ben gun içinde ssagdigimi akşam yatarken veryrm 4 5 saat aralıksız uyuyo rahat edyrm

Bizim ufaklik iki gundur kakasini yapmiyor.. alin benden bir problem sizlere kizlar.. ne yapmaliyim

Bende bugn kndaksz uyutuyum dedm sonc başarısız uyandırdı kaç kere kendini

Bizim ufaklik iki gundur kakasini yapmiyor.. alin benden bir problem sizlere kizlar.. ne yapmaliyim
Bizimkide e gundr geçen bi 5 gün yapmadı yine 4 gün yapmadı sütun yariyoms öyle diyolar bi çay kaşığı zeytinyağı iciireblrsn poposuna sur ben öyle yapyrm zeytinyağlı pamuguda poposunda birakyrm bide ikinirken bacaklarını karnına doğru bastirirsan hemen cikaryo

Ben de çocuğu kontrole doruğa goturuyorum hastanelerden kiralandığını bilmiyordum. Gidince sorarım. Ben değişiyor diye biliyorum pompanın kuvveti ve emme stili önemli bazı pompalar bebeğin emme stiline daha yakınmış hastane tipleri daha iyi diye biliyorum

Aynısı bende de oldu canım malesef kaç kere kanadi inşallah devam etmez kabız olmamaya calsyorm

Aynen canım emmezse azalır niye emmiyo zorla vermeye calissan
Zorla uğraşıyoruz hatta annem kafayı memeye bile bastırıyor arada ama kıyamet kopuyor mecbur ayırıyorum memeden. Biberon rahatlığına alıştı ondan istemiyor diye düşünüyorum

Kızlar momfortbaby konuşuyordunuz sanırım. Ben de aldım ama yenidoğan aparatına tam oturtamadım yamulup kalıyor içinde bir de benim boyum kısa olduğu için onumu görmekte zorlanıyorum çocuk benim çenemi geçiyor acaba daha aşağıdan mı bağlamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…