2016 Şubat Anneleri

Evet mide gazı çogunlukla hava yutmaktan oluyormuş. Bagırsaklarında ki gaz ise yediklerimizden olabilir canım.
Ama yemedende bilemeyiz ki ara ara yiyerek denemek lazım.
Mutlaka o gaz yapıcı listede olupta bebişlerimize dokunmayan vardır. Onları bulmak lazım.

Aynen canım emmezse azalır niye emmiyo zorla vermeye calissan

İnşallah canım dikkat et mastit olma ben ateslendm öyle çok kotu oldm ne sağmak geçirdi ne emzrmek smdi emdkten. Sonra vaktm olursa sagyrm bosaltyrm gogsumu iyice

Lansinoh kullandım Can'ım ya. O da işe yaramadı. Göğüs kalkanı alıyorum işte inş o işe yarar. Süt için de söylediklerin için teşekkür ederim.

30 derecede yikadim canim bisey olmadı.. Valla bende zayıf değilim kendime göre ayarını yaptim bel kısmının.. Ama yinede 3.aydan sonra rahat kullanacagiz gibi.. Yenidogan aparati hosuma gitmiyor..
Aynen benımde hosuma gıtmedı pek ıcınde yamuluyor, yıne 3 aydan sonra da bır ay kadar popo altına bı mınık yastık ya da havlu koymak lazım gıbı, benım bebısın kılosu az sadece boyu uzun rahatsız edebılır, yıne de sımdılık markete gıtmek, sıtede bı yuruyus yapmak ıcın kullanıcam cok sık olmamak kosuluyla.

Ben de ayarladım ama cok kısa kaldı pek sarkmadı kemerı, bel kısmım hıc gıtmemıs sankı dogumdan sonra, bıraz zayıflarsam daha ıyı olur

Benımkıde 2 gun once sunnet oldu hem hastanede hem hastaneye gıtmeden bıberon verdım ve aynı durumu yasadım. Sutum baya var hatta yutkunurken gork gork ses gelıyor ama hızına yetısemıyor basıyor yaygarayı. Zaten gun 8 saat uyumadı sureklı agladı bı de emzırırken boyle aglayınca bı kere sagıp verdım. Acaba bıberonda cok ugrasmadan cekıyor ya sut memeden fazla gelınce cok yutkunması lazım ona mı sınırlenıyor. Bıberondan mı memedekı sutun cok gelmesınden mı emın olamadım. 1.5 saatte aglaya aglaya emzırdım ama oyle olunca tam bosaltamadı da memeyı. Bu durumda bıraz sagmakmı lazım. Zaten kalkana sut doluyor baya emzırmeden once dolu oluyor ıcı

İsal değildir canım. Biz hep öyle kaka yapıyoruz :)
Daha emerken duyuyorum bağırsak seslerini lıkır lıkır ediyor. Aha geliyor diyorum :)
Benımkıde oyle emerken port port gıdıyor bazen de bagırsak seslerı oluyor sadece, bızım bastan berı boyle ıshal degıl bence de

Arkadasım 6 ay sagarak verdı tamamen sutu 6 aya yettı, mama vereyım demıssın ama zaten mamayı da bıberonla vereceksın, bıberon alınca malesef alısıyorlar o yuzden ben de sasırdım ne yapacagımı, medela bıberon vereyım dıyorum onda da ılk emmeye calısınca aglıyor sonra ısın mantıgını kavrayınca ıcıyor ama o bıberon da cok hava yapıyor asırı gaz yapıyor, mamajoo kullanıyorum o daha az gaz yapıyor, gaz olacagına mamajoo ıle vereyım dıyorum onda da cok cok gelıyor sonra memeyı emerken aglıyor

Kızlar benim dereotu işe yaradı dün 5 x 80cc sağdım.. Çok yağlı olduğu için doyuyoruz şimdilik 80cc ile :)
sen ısyerınde sagıp evde emzırıyorsun degıl mı? Memeyı reddetme durumu yok demı, hangı bıberonu kullanıyorsun

Kızlar bebeğimin sacı çok düzensiz dökülüyor önü kel arkada biraz var acaba kessek mi hepsini eşit çıksa Nasıl olur

Amiiinnn... Kimseyi ayirmasin Rabbim yavrularimiza sağlık sıhhat versin insallah.. Çok zormus.. Hele insanın yanında kimsesi yok ise öyle çok zormus ki....
Ayy insallah kavusucaz biz babamiza babamiz da bize :)

Canım geçmiş olsun.

Gayet güzeldi. Memnunda kaldım. Kakayı sıvı ise çekiyor ve nemli kalmıyordu. Zaten dokusu pamuk gibi. Kalında. Fotoğraf yükledim bezin içine ait. Eki Görüntüle 1802302

Ben de beğendim erkek için olanından almış eşim de ben düzgün baglayamiyorum sanırım belden çıkıyor

Bir gunun sorusu da benden. Bebısım 37 gunluk. Ben sımdıye dek onun odasındakı kanepede yattım. Esım yatakodasında yattı. Yatak odasıyla bebısın odası bıtısık aynı duvarı kullanıyorlar. Bızım yatak odasında ne besık ne daha ufagı olan sepet besık koyacak yer yok. Sımdı yatak odasına gecmek ıstıyorum artık, zaten esımle aramız kotu bır de ayrı yatınca daha da uzaklastık, kendısının de ısıne gelıyor sabah erken kalktıgı ıcın ben zırt pırt kalkınca uykusu kacarmıs. Telsız de var baya gık sesını bıle duyabılıyorum, sızce erken mı kendı odamda yatmak ıcın. Zaten emzır uyut basında bekle bıraz derken gece 2 saatı buluyor tekrar uyutmak. Tek korkum kusma vs olurda bogazına kacarsa dıye, sırt ustu yatırıyorum ama bası yan oluyor.

hangı bıberonu kullanıyorsun, gunduz hem bıberonla almasına ragmen memeyı reddetmemıs keske benımkıde oyle olsa
Canim ben markasini aklimdan bilmiyorum, ama bize amerikadan hediye gelmisti.. eve gecince yazarim sana markasini belki turkiyedede vardir :/.. bu arada aventinde var onuda iciyor sorun olmadi simdiye kadar

ya kızlar ılk defa basıma gelıyor ben hemoroıd oldum galıba yaa :// soylemesı ayıp kabız olmustum zorlamaktan kan geldı ve fark ettımkı anüste ufak bır parca var :/ emen kayısı aldırdım esıme kabızlık gectı cok sukur acı da gectı ama o parca orda duruyor kendı kendıne gıdermı yoksa hemen doktora mı gıdeyım

İnşallah canım dikkat et mastit olma ben ateslendm öyle çok kotu oldm ne sağmak geçirdi ne emzrmek smdi emdkten. Sonra vaktm olursa sagyrm bosaltyrm gogsumu iyice

bende başladım emzirme sonrası
göğüs sağmasına o iyi geliyor, 2 günde 120 ml süt topladım benim için mucize

Kızlar bebeğimin sacı çok düzensiz dökülüyor önü kel arkada biraz var acaba kessek mi hepsini eşit çıksa Nasıl olur

normal canım kendini toparlar o sac, bizim şakaklarda dökülme oldu azcık

canım bence erken ve ayrı kalmanız da olmaz, hepiniz aynı odada olun hem eşinde onun varlığına sesine alışsın
gecen gece oğlum bi anda boğulur gibi oldu eşim fırladı yataktan hemen kucağına alıp hafiften sırtına vurdu
meğerse rüyasında cıkardığı seslerden ama yinede risk almamak lazım

bak karşı komşum ses muhabeti yüzünden yatakları ayırdılar 3 senedir de devam eiyor
ve araları cok acık , artık yanyana gelin diyorum içimiz istemiyor böyle alıştık diyorlar
ve evde hep bir gerginlik, sana tavsiyem 3cünüzde aynı odada olun oda alışsın

bende de oluyor canım meme gibi cıkıyor, sonra geçiyor elinden geldiğince kabız kalma ve ıkınma

Canım ben de öyle avutmaya çalışıyorum kendimi mammalar var nasılsa diye ama bir gün avutabilirsem obur gün özellikle emme zamanında sinirlerim bozulmuyor diyemem. Benimki önceden daha iyi emiyordu 5 dk enşyordu hatta 10 emdiği de oldu bu son hafta hepten emmek istemiyor ağlaya ağlaya 5 dk bir memede tutuyorum onu da 2 dk ancak emiyordur. Ne yapayım elimden geleni yapıyorum artık olduğu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…