2016 Şubat Anneleri

Canım ilk zamanlar ama sariliktan dolayida çok uyuyolar benimki artık gundzleri felan daha az uyuyo uyku iyice azaldi

Aynı şeyi yaşadım bugün en sonunda eşimin akşam maça gideceğini öğrenince Bebek'le beraber bende ağlamaya başladım evet çalışıyorlar ama en azından bazı akşamlar bizi biraz rahatlatmalılar yoksa depresyona girer insan fena darıldım eşime..

Gunde sekiz dokuz defa idrarla uc dort kez de kakasiyla altini islatmasi gerekir.ucuncu cocugum ucude oyle kilo alimlarida gayet iyi.bes gun kaka yapmamasi uzun bir sure geliyor bana
Bilmiyorum canım hemşireye sordm normal dedi her zman öyle olmyo tabi 2 gün yapmyo 3 gün yapmjyo 5 gün yapmiyosa arkasından 3 4 gün surekli yapyo

Canum ciddi misin Allah yardimcin olsun ben hala normal hayata adapte olamadim. Tasinmayi goze almayi birak ev temizligini haftada bir zor yapiyorum masallah sana.

Kızlar çok kötüyüm ya sanırım hemeroid oldum tuvalette çok canım yaniyo surekli olmyo ama arada sırada afedersnz emzirrken gitmiyorm beklyrm sonrasında böyle canımı yakiyo bide kan geldi kaç kere şuan acisindan uyuyamyrm

sicak suyla kompres yap ya da sicak suya otir. Sonra elma sirkesini bi pamuga dok oraya bastir yarim dakka kdr. Gecmis olsun ben de yasiyorum anliyorum.

Ahhh o ne güzel bir gaz sesiydi
bi 10 gündür hasrettim resmen

Aksam yarım saat suda oynadı acaba etkisi varmiydi varsa her akşam küvetini doldurup oynatayım

Canim cocuk olunca erkeklerin rahatligi daha cok batiyor biz kadinlara is yukumuz cogalinca iyice sinirlerimizi bozuyorlar ben kocama is yaptirmanin yolunu iyi kotu buldum ancak ben sinirlenince is yapiyor ya da tamam diyip en az 15dk sonra kalkiyor yerinden acelem yoksa bekliyorum varsa soyleniyorum biraz kalkip yapiyor bebekle ilgilenmiyorsa sen de diger isleri devret emzirirken git yemege bak de camasirlari topla as de su ver de soylemeyince akillarina gelmiyor bizim ilk cocuklarimiz onlar oyle dusun

maiii ahhhh seni o kadar çok iyi anlıyorum ki..benim de ilki yani kızım çok uykusuzdu..6 aylıkken bile 2 saatte bir kalkardı..kocam geceleri hor hor horlarken girtlaklayasim gelirdi..
Heee şimdi farklı mı??dedem yoğun bakımda olduğu için 10 gundur marmaristeyiz anneannemin evinde herkes hastane de ben sadece sabahları hastaneye gidiyorum..ve çocuklarla evdeyim düzen yok hiç bir şey yok..geçen akşam dedimki oğlanı tutda yikanayim..eee bütün gün ne yaptın yikansaydin ya demez mi??3.5 yasında kızı oglanla yanlız birakayim sonra ne olur ne olur??

Ama sana tavsiyem biraz zor biliyorum ama stres yapma cnk o stres anında bebeğe geçiyor.. Rahat ol boşver bak öyle olunca hemen uykuya dalacaktir.. Allah kolaylık versin..

maiii canım Allah yardımcın olsun. Bebekten çok kocanın anlayışsızlığı yoruyordur seni. Senin sakinleşmen lazım şu rezene ve anasonu sende iç.
Sen sakinleşmediğin sürece bebegin sakinleşmez. Bende böyleyim çünkü özellikle gece ne zaman stres olsam bebek uyanıkken eşimi hor hor görsem tepem atıyor. Bebege hadi uyu ya falan desem hiiiç uyumuyor. Gece aldım bebegi kucagımaa dedim sen ne kadar miniciksin hetşeye muhtaçsın uykuya bile dalamıyorsun. Şu babana bak hor hor uyuyor. İyide ona kızıp sana niye laf söylüyorum dedim. Sakince kalktım elimi yüzümü yıkadım ve tekrar emzirdim. Uyudu yavvv 10 dk da hemde...
Öff her zaman sakin olabilsem.
Yapım bu sabırsızım ve çabuk sinirleniyorum. Herşey istediğim gibi olmazsa stres yapıyorum.
Şu sakin ol a kısmını bir becerebilsek hayat kolaylaşaca .
Sende eşini böyle kabul et. Yoksa bebişinle başa çıkamazsın.
Ama şu sıcak su banyosunu sanada tavsiye ederim. Birkaç gündür buraya yazıp duruyorum canım. Küvetinini doldur komple bebegi içine sok. Sadece kafası dışarda kalsın. İleri geri yüzdür bebegini. Sudaki hafif dalgalar masaj yapsın ona..
Eşin yoksa yanında bebegin havlusunu ana kucagına ser. Oda yoksa çamaşır makinesinin üzerine yada dolap varsa üzerine ser. İlla bir yer vardır banyonda.. bebeğini yıkamauacaksın su dökmeyeceksin. Yüzdür 5. 10 dk sıcak suda çıkar sar havluya.. hatta birazda öyle tut. Cidden bebişler çook rahatlıyor.

Kızlar 56 günlüğüz 40 gün sürdü bnm kanamam sonra iki gün gelmedi ve tekrar başladı halen kanamam oluyor adet mi görüyorum bu kadar uzun süre adet görülür mü 14 gündür

Arkadaslar serum fizyolojigi ne kadar siklikla kullaniyorsunuz??? Biz her sabah burun tikanikligindan oksuruyiruz bwzen buhar makinesi ise yaramiyor. Iki bazen uc gunde bir burnuna sikiyorum ama zarar vermesinden korkuyorum

Ya çok olu

Ca

nım maşallah ayda 600 gr la 1000 gr arasında almalılarmış buna göre gayet iyi gözüküyor darısı bizim başımıza
600-900 gr alması normal. Benim bebeğim 1kg aldı çok bilmiş doktor az deyip mamayı attır dedi. Ama ben artırdım mı hayır doktor değiştirdim. Sizin maşallah çok iyi

Bizde de var maalesef ki. Şöyle söyleyeyim bazen gazını çıkarırken sese bile sıçrıyor. Ama Zaman'la geçer denildiği için doktora falan gitmedim ben

Sağol canım bir deneyeyim onu.bencil davranıyor söz konusu ev ve iş olunca...geçen gün 15 dk baktı saçımı yıkadım bir iki işimi yaptım.geldim.bana diyo ki duşa giremedim iki saattir.niye dedim.eee bebek baktım diyor bi de bana.sen ne diyosun dedim ya ver bebeği git Allah rızası için dedim...eve gelince yemek yiyor ve uyuyor.taaa sabaha kadar hem de...bi de koltukta sızıyor.kaldırayım diye geliyorum onca işimin Arasında kalkmıyor.horhor hor...dedim elletmicem seni bebek gibi napıyosan yap..bebeğin çamaşırlarını yıkadım.asmaya vaktim olmadı.sepette odada duruyor.bebeği slinge koydum hadi annem gel çamaşır asalım diyorum zaten kendi kendime yaşıyorum evde.gelse de ha var ha yok.bir de iş beğenmez titiz.bebeğe deterjan kokusu kötü olur diyor ama gidip asayım da demiyor yani.bu ne demek as ama bir yolunu bul ve bebeksiz hallet...sabaha kadar sepette KALDILAR.şindi de diyor bakteri üretmiştir onlar...yani BOğ bi kaşık suda...Allahım hep mi bencil insanlar beni bulur sabırlıyımdır ben.cidden kolay yılmam ama bir yere kadar...soğudum adamdan iyice....

Heh işte aynı his...dün arkası dönük yatarken kucağımda bebek ben de dolanıyorum sussun diye...şöyle gelişine arkadan bir tekme atasım geldi.tam totoya:) ağlıyorum paşa uyandı niye ağlıyon diyor....ne diyim ki..cevabı biliyorum..ben o kadar yol gidip geliyorum çslıpıyorum dicek...tabii biz evdeyiz ya işte,adı ev...ne olursa olsun rahatızdır.

Onlara da of pof yapıyor.ben sırf onun sıkılganlığını görmemek için emzirirken sehpadaki su ile bakıştığımızı bilirim.çamaşırlarıvar bebeğin.akşam vallahi asamadım.bi de iş de beğenmiyor.kendi de yapmıyor.sepette öyle KALDILAR.bebekle sling te gidip asayım dedim astırtmadı.deterjan kokusu var diye...söylenemiyorum da...bitiğim ben diyor.uzun yol ya işte..
Bu arada bebekle süpürgeyi nasıl açıyorsunuz? Birlikte gezdircem bebeği bugün...zararı olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…