2016 Şubat Anneleri

Can'ım ben 40. Gün abdest almıştım

Bende 40.gun abdestimi aldim namaza basladim.ertesi gun hafif kahve bi akinti geldi ama ozur sayilir diye biliyorum bida yikanmadim..ayrica bebegide 40lamadim .zaten ogun hastanedeydi..eve gelince normal banyosunu yaptirdik

kanamam sanırım 15 gün sürdü bi 15 günde sarımsı kokulu rahatsız edici bi akıntım vardı oda bitti
bugün abdest aldım ohhhh rahatladım dünyaa varmış be

Hem esimden hwm kizimdan hem etrafimdan ozellikle kendimden uzaklasmaya basladim. Yüklüce bi bunalımın içindeyim gecen yıla dönmek istiyorm ya da zman cabuk gecsn ben eski halime dineyim nooluuurrr....

zaman zaman bizde de oluyor canım,
yani bir hayata yeni bir sorumluluk ile başlıyoruz,
kendimizi unuttup artık baskası için çabalıyoruz bu da hayattan soğutabiliyor
kendine az 1 saat ayırmaya özen göster, o uyurken evi eşi herseyi boşver sadece kendinle ilgilen
kek yap, makyaj yap, kitap oku , uzunca duşta kal, arkadaşlarını telefonla ara seni aramaları bekleme
bebekli kişiler aranmaya korkulur çünkü , kendini yeniden keşfet :*

Bizimki çok nadir uzun uyuyo gece zaten bi ilk yatrdgmda uyuyo 3 yada 4 saat snra 2 saatte 1 saatte bi kalkyo 6dan snra.hiç uyumyo

ayy yok 5 6 saat deliksiz uyurdu da ben zzoooooor uyandırırdım hatta sürekli burnunu sıkardım uyansın diye
şimdi yarım saat uyuyup kalan 1 saati mızırdanarak uyuyor ne sinir bozucu beni sessizliğe alıştırıp
şimdi tokat gibi yaramaz tip oldu

Cisini yapan cock diyo doktorlarda kakasini sormuyo genelde.cisini iyi yapiyo mu diyo dusununcede kakasini çok yaparsa kilo alamaz ki cock
Gunde sekiz dokuz defa idrarla uc dort kez de kakasiyla altini islatmasi gerekir.ucuncu cocugum ucude oyle kilo alimlarida gayet iyi.bes gun kaka yapmamasi uzun bir sure geliyor bana

Canim ihmal etme derim..benim ilk gittigimde dr antibiyotik baslasaydi ilerlemiycekti.kizimda bronsiolit dendi..hatta bende sevindim sadece ventolinle gececek sandim.ama iyice ilerledi.cocugum nefes alisverisi yapamaz hala geldi bende anlamadim emmiyordu duzgun.5 gun normal odada 6 gun yogun bakimda yattik neyse gecti cok sukur.beslenmesine dikkat et nefesini kontrol et

Kızlar kızım derin uykuya zor dalıyor rem uykusunda yani hafif uykuda korkarak uyanıyor sicriyor kollarını havaya dikip ağlıyor hafif uykuda gözlerini kaydirarak açıyordu
Çocuk nörolojisine götürdük muayene iyi geçti eeg istedi cektirdik sonuç pazartesi çıktı temiz çok şükür iki haftadır stresten öldüm
Netten baktım dördüncü ayında gecermis bu sicramalar sizlerdede varmi

Benim kizimda günde üç dört kere yapardı şimdi dört günde bir bazen bir gün arayla yapıyor günde iki üç kez mama veriyorum ondan mi acaba

Olmaz mi var tabii ki hic düşünmedim bir şey mi var diye. Hatta su ara uykuya dalarken sesler çıkarıyor iii hiii filan ; ) ninni söylüyor herhalde kendine :)

Olmaz mi var tabii ki hic düşünmedim bir şey mi var diye. Hatta su ara uykuya dalarken sesler çıkarıyor iii hiii filan ; ) ninni söylüyor herhalde kendine :)
Canım benim kızım hızlı hızlı nefes alıyor sonra birden gözlerini acıyor şimdi yine oldu korkuyor rem uykusuymus bu bizimki biraz farklı derin uykuya dalmasi bir saati buluyor

Normal dogumdu guya ama hala dikislerin oldugu yerde aci hissediyorum ozellikle wc den sonra sanirim hemoroid yuzunden hissediyorm dkis yerindeki acıyı :/ geciyo değil mi bu doğumda olanlar?
Geçti bende çok şükür, çok ıkınmamak lazım.. kısa tutmak toilet faslını özellikle.. Ben kayısı yemeğe devam ettim, rahat toilete çıktım, fazla zorlamadığım için geçti

Baş ucunda küçük kuran kerim var ama yinede korkuyor annem de normal diyor ama işte panigim biraz derin uykuya dalana kadar beş altı kez sicriyor korkuyor

Baş ucunda küçük kuran kerim var ama yinede korkuyor annem de normal diyor ama işte panigim biraz derin uykuya dalana kadar beş altı kez sicriyor korkuyor

normal canım, biz de de var
anne karnında sıkışık iki büklüm yaşamaya alışmışlar,
bu yüzden doğduklarında kendi hareketleri bile korkutur onları
senin onun kollarını kundak yapman lazım biz kundak olmadan uyuyamıyoruz
uyursak bile en fazla yarım saat içinde kendi elimizden korkup uyanıyoruz
ayaklarını sıkmadan kollarını sabitle böylelikle bi anda kendi hareketinden korkmaz

Ağlıyorum artık o Sabırlı ben bile tükendim.ortalığı yıkıyor,ağlıyor susmuyor 3 saat oldu.başım deli gibi ağrıyor kulaklarım çınlıyor.ağlama deli gibi ağlama sesi...salon darmaduman.kucağımda kızım,oturuyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor ev turu atıyorum yok...davlumbazı,süpürge,saç kurutma mak. Aç mı mama,Altını yıka kremle yok yok gaz masajı yap çaylar iç ilaç içir yok 3-4 saat durmadan ağlıyor.vücudumda ter kaç kez soğudu..o ağlarken eşim Sırtını dönüp kanepede sızıyor bebek yüksek sesle ağlamaya devam bizimki kanepede horluyor.anlıyorum işi ile ev arası 1,5 saat yol ama 15 dk tut duşa bari gireyim.isteksizce iyi tamam diyor yerinden Kalkıp doğrulmuyor.ben kalakalıyorum....bebeği sustuğunda sevmeye istiyor.ağlarken iki pış pış yapayım yok.zorla işte...uyanık olduğu her an ağlıyor zaten...en sonunda uyudu beşiğine yatırdım.bari duşa girip saçımı bir kez yıkıyım da su geçsin vücudumdan o da yeter dedim girdim çıktım baktım beşiğin başına gelmiş bir de diyor ki çatlayacak çocuk bana neden giriyorum demiyorsun.10dk da çıktım zaten en fazla o da...tmm sen git geldim diyorum Hee gideyim de çatlasın ağlamaktan diyor sanki tüm gün o başında da...giyiniyorum...başında ses etme diyor..kendisi bakacak sanki...çok sinirliyim...birşey demeyeceğim ama çünkü ben konuşunca kabahat oluyor.

Canim kundak yaptım gene aynı sicriyor korkuyor bir saat oldu derin uykuya dalamadi kızım ya

Kusura bakma Moral veremiyorum canım ama cidden korkunç bir durum...şu an sabrımın sınırındayım düşünemiyorum.yerinde olmak istemezdim vallahi

Tabii ki var...o bir refleks ki..merak etme bişey yok onda canım...gazdan da yapıyorlar o refleksi...bazen de rüyada..

Tabii ki var...o bir refleks ki..merak etme bişey yok onda canım...gazdan da yapıyorlar o refleksi...bazen de rüyada..
Ikinci ay asisindan sonra daha yogunlasti sanki huzursuz hala rem uykusunda hızlı hızlı nefes alış verişinden anlıyorum bekliyorum derin uykuya dalana kadar yine uyanır gibi oldu şimdi kaldığı yerden devam neden böyle olurki yaa

Canım bizde bazen tartışıyoruz arada beni dinlendiriyor dün gece ben 10bucukta yattım eşim bekledi derin uykuya dalana kadar sabah altı bucukta kalkıyor bide bugece sıra bende dedim sen yat uyu
Yarın gecede O bekler uygun bir dille konussan ben son tartismamuzda öyle yaptım
Bide annem konuştu kızımı dinlendir sütü olmaz depresyona girer fln dedi

Canim sakinlesmeye caljs,cunku senin stresin bebege geciyor ve daha da huzursuz oluyor,annelik hic kolay degil yeri geliyor hepimiz cok bunaliyoruz.Aksam buyuk kizim cantamda bi kutu aptamil vardi nolur nolmaz diye bulundurdugum onu haliya boca etti,ev gitti gidiyor.com :)) Heryer allak bullak inan artik kizamiyorum bile guluyorum sadece.Dun gece ben senin gibiydim sabah 6 da uyudu guc bela.Bu gecede banyo yaptirdim yoksa eminim uyumazdi.Es desen hepsi ayni benimkide gazini falan cikarir ilgilenir ama lafinida sokar bazen.Dun gece cocuk agliyor, diyor ac bu cocuk ,dedim degil ben biliyorum,yok diyo ac, iyi dedim emzirdim cocuk hepsini kustu atti,cok biliyorsan sen bak oyle kolaysa dedim anlamiyorlar.Hele bana diyor ki cocugu emzirmek istemiyorsan aptamil alirim ben ölür musun öldurur musun Dedigi lafin agirliginin farkinda degil o yuzden tinlamiyorum.

Canım benim kızım hızlı hızlı nefes alıyor sonra birden gözlerini acıyor şimdi yine oldu korkuyor rem uykusuymus bu bizimki biraz farklı derin uykuya dalmasi bir saati buluyor

Benimki de öyle canım. Umarım bir seycikleri yok ;( Rabbim korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…