2016 Şubat Anneleri

Tam tersi canim kakasini yapaan cocuk iyi besleniyordur.

her bırı farklı kapta saklanmalı aynı bıberonda olmaz, saklama kabı ya da sut posetlerınden alarak o sekılde saklayabılırsın
Canım ben her sağdımı aynı ısıya gelinceye dek dolapta tutuyorum.aynı gün ya da bir gün önce ssğdıklarımı bir biberonda biriktiriyorum sonradan zaten genelde gün içinde biriktirdiğimi akşam sut kalmadığı için içiriyorum. Ama buzluğa koymak için de böyle yaoılabileceğini okumuştum.yeter ki ısıları aynı olsun

A Ayferr_16
Canım sağ aynı gün sağdıklarını aynı sıcaklığa getirip birleştirebilirsin sorun olmaz yalnız sıcak sutle soğuk sütü karıştırmamak gerekiyormuş

Dikisler niye gecmedi ki tatlim sezeryanmi oldun normal mi? .. bendede hemoroid oldu ikinirken olmus :)) ama oda gecti suan..
Normal dogumdu guya ama hala dikislerin oldugu yerde aci hissediyorum ozellikle wc den sonra sanirim hemoroid yuzunden hissediyorm dkis yerindeki acıyı :/ geciyo değil mi bu doğumda olanlar?

Hem esimden hwm kizimdan hem etrafimdan ozellikle kendimden uzaklasmaya basladim. Yüklüce bi bunalımın içindeyim gecen yıla dönmek istiyorm ya da zman cabuk gecsn ben eski halime dineyim nooluuurrr....

Dun oğlum çok huzursuz olunca en sonunda pipiden mi diye pipisini ileri geri yaptım. Bembeyazdi. Kardesim bu yüzden küçükken çok çekmişti. Doktor temizleyin demişti. Aklıma geldi temuzledim. Sonra birçok şey yaptık . hangisi etkin oldu bilmiyorum uyudu. Sonra öğleyin pipinin kizardigini gördüm 5-6 gibi sanki su toplamış gibi kabarmisti sismisti çok kötü oldum görünce acilen gittik hemen enfeksiyon kapmış dedi antibiyotik bir krem verdi. (

Yok sanırım biraz karışmış. Ben her sağdığım sütü ayrı ayrı paketliyor ve buzluğa koyuyorum.
Tabi bazen buzluğa koymadığım da oluyor. Mesela bugün öğlen sağdığım sütü gece eşim versin diye buzluğa koymadım.
Diğerlerini sonradan kullanmak için stokluyorum.

Ay canım yaa çok geçmiş olsun.
normalde temizlemiyor muydun? Bizde nasıl temizlenir bilmiyoruz. O yüzden iki günde bir banyoda geri çekip su dökiyoruz. Başka napılır bilmiyorum :/

evet canım aksam artıyor hepımız aynı durumdayız, her emzırme sonrası gaz cıkarsam da aksam oluyor malesef, ben hem gaz surubu verıyorum bazen hem bıo damla ama ıse yaramıyor
Canım bir yerde okudum.ilaçlar çok kar etmeyecek.o yüzden çok kullanmanın anlamı yokmuş.ben sling kanguruda Çözümü buldum.akşamları taşıyorum ve sabahtan öğlene kadar da işimi yaparken taşıyorum.ağlaması aza indi.derin uyuduğu saat aralıklarında indiriyorum.bize yapışık olacaklar başka çare yok...
Canım ,emzirme sonrası gazı ben de çıkartıyorum ama emerken yuttuğu havayı duyuyorum.çıkarttığı bişey ifade etmez.çünkü yanlış emiyor ama kahverengi Bölgeyi alamıyor napim....minnak ağızlı kızım :)
Momfortbaby kullananlar memnun mu?

12sinde doğdu. 22sinde kanamam bitti. 23ü 40 olduk. 22 de gusül almıştım. 23de de aldım. Dün aldım mı acaba bugünde girdim duşa, girmişken gusül aldım. Piskopata bağladım
Çocuğa neler neeler diyorlar herkese he yaptım diyorum. 40taş toplayanlar gül yaprağı koyanlar altın koyup onla yıkaya siyenler wuhuuu.
Nasıl oldu da babanemle konuşurken açık verdiysem
Aaa bir de komşum ee 40dan sonra dışarı çıkmadınız siz dedi neymiş 40basarmış. banyodan sonra dışarı çıksak, wuu soğuk basar

Ben artık kucağa ve bana alışmasına korkmuyorum. Kimi duysam(olumlu eleştiriciler) boşver en çok üç dört yıl yapışık yaşarsınız, sonra bir daha kucağa falan gelmiyorlar, istesende sarılmıyorlar, diyor:/
Kucağa doyan bebekler ileride kucak aramazmış zaten
Sling gerçekten can kurtarıcı :)

Ay canım yaa çok geçmiş olsun.
normalde temizlemiyor muydun? Bizde nasıl temizlenir bilmiyoruz. O yüzden iki günde bir banyoda geri çekip su dökiyoruz. Başka napılır bilmiyorum :/

Arada temizliyorum ama birkaç doktorun temizleme uyarısını duymuştum arkadaşlardan ;( iste dun durmayinca en son aklıma orası geldi çok kotu ya altını alamiyotum korkudan cani yanmiyir onun çünkü aglamiyor hic dokununca vs ve uyuyor şükür. . ama kotu

Evet ateside cikti solunumu zorlasti..bizimki hastanede ilerledi cnm arastirma hastanesi asistanlar anlamiyor bi giden bida gelmiyor..cocugum neyseki Allah bagisladi cok kotuydu kizim baygin dusmustu grip bulasti hastanede bronsit oldu
Geçmiş olsun benim bebeğimde hasta oldu çok üzgünüm öksürüğü vardı doktora götürdük bronşiolit dendi. Ufak olduğu için hastanede yatması gerekiyor dedi. Başka doktora götürdüm emmesinde sıkıntı yoksa tıkanmıyorsa ateşi yoksa gerek yok evde takip edin dedi. İlaç da vermiyorlarmış. Ama iki gündür öksürüğü arttı balgam çıkartıyor. Böyle kendi kendine düzelir mi ne yapcaz bilmiyorum

Canım sünnet bu yüzdende faydalı işte temizleme derdi yok. Enfeksiyon derdi yok. Biraz daha büyüdüğünde temizlerken çocuğu uyarma derdin yok.
En iyi çözüm sünnet

Canım sünnet bu yüzdende faydalı işte temizleme derdi yok. Enfeksiyon derdi yok. Biraz daha büyüdüğünde temizlerken çocuğu uyarma derdin yok.
En iyi çözüm sünnet

Ben doğduğu gün yapacaktım ahhh... Ailem çok istemedi. Bir de oğlum peygamber sünneti denilen bir şekilde doğdu azıcık sünnetli :) ben de biraz zaman geçsin dedim 3. Ayında düşünüyorduk. Bugün acildeki doktor da tavsiye etti. Daha erkene alacağız. Çok korktum ama kesinlikle yapılmalı...

Canim ben herzamn sagmiyorum..sut varmi yokmu bebis doyuyormu onu hesaplamak icin sagdim bugun .onca emmesine ragmen 90cc iyi miktar ama kesik kesik emiyor tek seferde cokca emse rahatlicak sanirim

Canim ben herzamn sagmiyorum..sut varmi yokmu bebis doyuyormu onu hesaplamak icin sagdim bugun .onca emmesine ragmen 90cc iyi miktar ama kesik kesik emiyor tek seferde cokca emse rahatlicak sanirim
Anladm cnm ama aglamiyorsa emmeden sonra kilosu da iyiyse sutun vardr.sagip kontrol edince stres olursun az cikti cok diye kafaya takma
Kiminin azdir ama yeterlidr bebis icin.yada yaglidir.
Bende ilk cocugmda da bunda da hic sagmadim.ondan merak ettim niye sagiyorsunz diye.hani calisan anneler mecbur tabi.sagip birakmak lazim bebise.benim de gogsum sertlesince sut akiyor.ustum basim sut oluyor.oluruna birakmak lazim.

Oyy kizlar cok yorgunum ya
Kuzum zaten yoruyor hep kucakta ve ayaktayz oturdugumda da kiyamet kopariyo.oyle de bi huyu var.
O neyse de basim ustune bir de ev tasiyorum.yarin tasiniyorum.cok yoruldum cok
Ne kadar zormus tasinmak
Yillardr istyodum hep ama olmadik ana denk geldi.daha 40 imiz cikmadi.ameliyat yerim agiriyo is yapmktan bir yandan bebek.toplamaya yardima geldiler sagolsun bizimkiler ama yük yine evin haniminin boynunda oluyor

Ya çok olu
her bırı farklı kapta saklanmalı aynı bıberonda olmaz, saklama kabı ya da sut posetlerınden alarak o sekılde saklayabılırsın
Ca
Hanımlar bebekleriniz kaç kg doğdu bugune kadar kaç kg aldi benimki 42 günlük yaklaşık 1800 kg aldı normal mi fazla mi
nım maşallah ayda 600 gr la 1000 gr arasında almalılarmış buna göre gayet iyi gözüküyor darısı bizim başımıza

uykuya dalma yine fena değil ama eskisi gibi uzun uyumasını özledim
uyku arası cok mızırdanıyor sıpa

kademeli ilerliyorum ama yemedi, deneme devam
Bizimki çok nadir uzun uyuyo gece zaten bi ilk yatrdgmda uyuyo 3 yada 4 saat snra 2 saatte 1 saatte bi kalkyo 6dan snra.hiç uyumyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…