Tam tersi canim kakasini yapaan cocuk iyi besleniyordur.Bizimkide e gundrgeçen bi 5 gün yapmadı yine 4 gün yapmadı sütun yariyoms öyle diyolar bi çay kaşığı zeytinyağı iciireblrsn poposuna sur ben öyle yapyrm zeytinyağlı pamuguda poposunda birakyrm bide ikinirken bacaklarını karnına doğru bastirirsan hemen cikaryo
Canım ben her sağdımı aynı ısıya gelinceye dek dolapta tutuyorum.aynı gün ya da bir gün önce ssğdıklarımı bir biberonda biriktiriyorum sonradan zaten genelde gün içinde biriktirdiğimi akşam sut kalmadığı için içiriyorum. Ama buzluğa koymak için de böyle yaoılabileceğini okumuştum.yeter ki ısıları aynı olsunher bırı farklı kapta saklanmalı aynı bıberonda olmaz, saklama kabı ya da sut posetlerınden alarak o sekılde saklayabılırsın
Normal dogumdu guya ama hala dikislerin oldugu yerde aci hissediyorum ozellikle wc den sonra sanirim hemoroid yuzunden hissediyorm dkis yerindeki acıyı :/ geciyo değil mi bu doğumda olanlar?Dikisler niye gecmedi ki tatlim sezeryanmi oldun normal mi? .. bendede hemoroid oldu ikinirken olmus :)) ama oda gecti suan..
Yok sanırım biraz karışmış. Ben her sağdığım sütü ayrı ayrı paketliyor ve buzluğa koyuyorum.Ben bu sağma olayını anlamadım gün içinde emzirme sonrası sağdıcınız sütleri aynı biberon içindeki biriktiriyorsunuz yeni biberonda buzdolabı kapağında değil mi tazelikleri farklı olan sütler sorun olmuyor mu sonuçta birazı sabah sekiz birazı akşam 17 sütü gün içi farklı saatlerde çar tabi sorun yaratmıyorsa bende sağacağım o yüzden çok sordum Hem bu süt olayı arz talep meselesi belki sütünde artar
Ay canım yaaDun oğlum çok huzursuz olunca en sonunda pipiden mi diye pipisini ileri geri yaptım. Bembeyazdi. Kardesim bu yüzden küçükken çok çekmişti. Doktor temizleyin demişti. Aklıma geldi temuzledim. Sonra birçok şey yaptık . hangisi etkin oldu bilmiyorum uyudu. Sonra öğleyin pipinin kizardigini gördüm 5-6 gibi sanki su toplamış gibi kabarmisti sismistiçok kötü oldum görünce acilen gittik hemen enfeksiyon kapmış dedi antibiyotik bir krem verdi. (
Canım bir yerde okudum.ilaçlar çok kar etmeyecek.o yüzden çok kullanmanın anlamı yokmuş.ben sling kanguruda Çözümü buldum.akşamları taşıyorum ve sabahtan öğlene kadar da işimi yaparken taşıyorum.ağlaması aza indi.derin uyuduğu saat aralıklarında indiriyorum.bize yapışık olacaklar başka çare yok...evet canım aksam artıyor hepımız aynı durumdayız, her emzırme sonrası gaz cıkarsam da aksam oluyor malesef, ben hem gaz surubu verıyorum bazen hem bıo damla ama ıse yaramıyor
12sinde doğdu. 22sinde kanamam bitti. 23ü 40 olduk. 22 de gusül almıştım. 23de de aldım. Dün aldım mı acabaCanım kanama devam esiyorsa tam doğum yaptığın saatte guaül alacaksın. Eger kanaman yoksa saat farketmez bugün alacaksın. Kanama bittiyse 40.günde abdest al farketmez.
Bebiş hangi gün doğmuştu.
Ya bebek kırklama falan yok. Dinimizde 40 gün lohusalık süresi olduğu için kanama bitmese bile 40.gün gusül alınır. Daha sonraki günler özür sayılır.
Ben artık kucağa ve bana alışmasına korkmuyorum. Kimi duysam(olumlu eleştiriciler) boşver en çok üç dört yıl yapışık yaşarsınız, sonra bir daha kucağa falan gelmiyorlar, istesende sarılmıyorlar, diyor:/Canım bir yerde okudum.ilaçlar çok kar etmeyecek.o yüzden çok kullanmanın anlamı yokmuş.ben sling kanguruda Çözümü buldum.akşamları taşıyorum ve sabahtan öğlene kadar da işimi yaparken taşıyorum.ağlaması aza indi.derin uyuduğu saat aralıklarında indiriyorum.bize yapışık olacaklar başka çare yok...
Canım ,emzirme sonrası gazı ben de çıkartıyorum ama emerken yuttuğu havayı duyuyorum.çıkarttığı bişey ifade etmez.çünkü yanlış emiyor ama kahverengi Bölgeyi alamıyor napim....minnak ağızlı kızım :)
Momfortbaby kullananlar memnun mu?
Ay canım yaaçok geçmiş olsun.
normalde temizlemiyor muydun? Bizde nasıl temizlenir bilmiyoruz. O yüzden iki günde bir banyoda geri çekip su dökiyoruz. Başka napılır bilmiyorum :/
Geçmiş olsun benim bebeğimde hasta oldu çok üzgünümEvet ateside cikti solunumu zorlasti..bizimki hastanede ilerledi cnm arastirma hastanesi asistanlar anlamiyor bi giden bida gelmiyor..cocugum neyseki Allah bagisladi cok kotuydu kizim baygin dusmustu grip bulasti hastanede bronsit oldu
Canım sünnet bu yüzdende faydalı işteDun oğlum çok huzursuz olunca en sonunda pipiden mi diye pipisini ileri geri yaptım. Bembeyazdi. Kardesim bu yüzden küçükken çok çekmişti. Doktor temizleyin demişti. Aklıma geldi temuzledim. Sonra birçok şey yaptık . hangisi etkin oldu bilmiyorum uyudu. Sonra öğleyin pipinin kizardigini gördüm 5-6 gibi sanki su toplamış gibi kabarmisti sismistiçok kötü oldum görünce acilen gittik hemen enfeksiyon kapmış dedi antibiyotik bir krem verdi. (
Canım sünnet bu yüzdende faydalı iştetemizleme derdi yok. Enfeksiyon derdi yok. Biraz daha büyüdüğünde temizlerken çocuğu uyarma derdin yok.
En iyi çözüm sünnet
Canim ben herzamn sagmiyorum..sut varmi yokmu bebis doyuyormu onu hesaplamak icin sagdim bugun .onca emmesine ragmen 90cc iyi miktar ama kesik kesik emiyor tek seferde cokca emse rahatlicak sanirim
Anladm cnm ama aglamiyorsa emmeden sonra kilosu da iyiyse sutun vardr.sagip kontrol edince stres olursun az cikti cok diye kafaya takmaCanim ben herzamn sagmiyorum..sut varmi yokmu bebis doyuyormu onu hesaplamak icin sagdim bugun .onca emmesine ragmen 90cc iyi miktar ama kesik kesik emiyor tek seferde cokca emse rahatlicak sanirim
Caher bırı farklı kapta saklanmalı aynı bıberonda olmaz, saklama kabı ya da sut posetlerınden alarak o sekılde saklayabılırsın
nım maşallah ayda 600 gr la 1000 gr arasında almalılarmış buna göre gayet iyi gözüküyor darısı bizim başımızaHanımlar bebekleriniz kaç kg doğdu bugune kadar kaç kg aldi benimki 42 günlük yaklaşık 1800 kg aldı normal mi fazla mi
Bizimki çok nadir uzun uyuyouykuya dalma yine fena değil ama eskisi gibi uzun uyumasını özledim
uyku arası cok mızırdanıyor sıpa
kademeli ilerliyorum ama yemedi, deneme devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?