- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
bizim ki eskiden 6 saate kadar iyi uyurdu. Dr gece uyandirma gunduz 3 saate bir uyandir derdi
simdiiiiiiiiiii 2 haftadir gunduz 1 saat uyuyup 3 4 saat uyanik
gece 2 saate bir uyaniyor
eski duzenimizi ozledim :/
Bizim kindede hırıltılı var rahat nefes alamıyor ve oksuruyor gitmedik doktora daha size de geçmiş olsun inş ilerlemez bizimkideBugün gene kontrole gittik. Emmesinde sıkıntı yok. Tıkanma da yok. Sadece hırıltı var öksürüyor. Balgamı çıkartıyor kakasında da görüyom zaten. Doktorda bu şekilde olduğu için yatırmaya gerek yok dedi. Bende ya ilerlerse diye korkuyom. Ventolin tıkanırsa başlarız dedi. Şuan için balgamı söküyor. Bize de antibiyotik verdi azro ismi. 3 gün kullancakmışız. Size ne başlamışlardı. İnşallah işe yarar. O öksürdükçe kötü oluyorum
Arkadaşlar bu bi bizde mi oluyor acabaGünaydın biz uyandık...:) kızlar bebeğim yine çok terlemiş çarşafta kafasını koyduğu yer sırılsıklam ensede öyle.üzerini az örttüm öyle kalında giydirmedim yine olmuş bu normal mi ya
Sagol canım.Cok nadir parmak ucumda hafif zeytinyag suruyorum Canim
Yinede fazla geliyordur üzerindekilerArkadaşlar bu bi bizde mi oluyor acabakimse cevap yazmamış
Yastık kullanmıyorum Canım alanyadayız evim klimalı klimayı açmadım üstünü incelttim yine oldu nette burun tıkanıklığından olabilir yazıyor fazla efor sarfettiği için.burnunu temizlemeyi deniycem eşim fizyolojik serum almaya gitti ama daha önce hiç yapmadım Nasıl yapılıyor bilmiyorum sen yaptıysan tarif edebilir misinSagol canım.
Yinede fazla geliyordur üzerindekiler
Evin çokmu sıcak? Belkide yastık terletiyordur. Yastıga gömülüyormu kafası? Yastık kuş tüyümü elyafmı?
Yastığını degiştirerek yatırmayı dene canım. Evin sıcaksa ısısını düşür.
Yada kısa kollu atlet üzeri 1 kat üst giydir.
Bazı çocukların kafası terler. Benim büyük oğlanın kafası su gibi olur mesela.. sırtına bakarım kupkuru...
Sıcaklıyordur bebişin.
Evet doktorda öksürmesi gerekiyor yoksa balgamı çıkaramaz daralır diyor. Ama öksürürken çok zorlanıyor uykusundan bile kalkıyor. İnşallah çabuk geçer.Oksirmesi iyi bi sey canim mikroplari disari atiyor bi cok dr oksuruk surubu vermiyor zorda kalmadikca oksurdukce mikroplar disari cikiyor diye
İhmal etme cnm ozaman. Nefes sayısına dikkat et çok hızlı alıp veriyorsa emerken yoruluyorsa tedavi şart. Ben basit öksürük diye gittim bronşiolit dedi hemen yatış verdi. Başka doktora gittim yazdıklarımı söyledi bu durumlar olursa yatış gerekli. Şimdilik takip edilcek. Balgamı çıkartması önemli.Bizim kindede hırıltılı var rahat nefes alamıyor ve oksuruyor gitmedik doktora daha size de geçmiş olsun inş ilerlemez bizimkide
yastik kullaniyormusunuz? cok kucuk degilmi yastik icinSagol canım.
Yinede fazla geliyordur üzerindekiler
Evin çokmu sıcak? Belkide yastık terletiyordur. Yastıga gömülüyormu kafası? Yastık kuş tüyümü elyafmı?
Yastığını degiştirerek yatırmayı dene canım. Evin sıcaksa ısısını düşür.
Yada kısa kollu atlet üzeri 1 kat üst giydir.
Bazı çocukların kafası terler. Benim büyük oğlanın kafası su gibi olur mesela.. sırtına bakarım kupkuru...
Sıcaklıyordur bebişin.
Bizimki yastigin uzerinde ama govdeside yastikta sadece kafasi degilyastik kullaniyormusunuz? cok kucuk degilmi yastik icin
Bende sürmüyorum, bazen vücut losyonu..Ben sürmuyorym canım.
Yaa çok seviyor babayı kucağında hemen uyuyor pıtırcık :)Demek ki babayla uyku başka oluyor. Emxir canım istersen sen de uyursyn.
Bizdede ara ara gündüz az uyumalar var.. Ben olmayınca hele.. Ama gece uzun süredir 5 saat aralıksız uyumamıştı..bizim ki eskiden 6 saate kadar iyi uyurdu. Dr gece uyandirma gunduz 3 saate bir uyandir derdi
simdiiiiiiiiiii 2 haftadir gunduz 1 saat uyuyup 3 4 saat uyanik
gece 2 saate bir uyaniyor
eski duzenimizi ozledim :/
Ben momfortbaby kullaniyorum canim yenidogan aparatiyla 3. Ayina kadar kullaniliyor sonrasinda aparatsiz. Kollari ve ayaklari icinde ve 5 dk olmadan uyuyakaliyor icinde :)
canım Allah bizlere sabır ve kolaylık versin dün de ben sinir krizi geçirdim erkekler hep aynı arada atar yapmak gerekiyor işe yarıyor dünden beri ne diyeceğim diye ağzımın içine bakıyorr aslında benim eşim duyarsız değildi hamileyken falan hiçbir iş yaptırmadı bana ama bugünlerde o adam gitti başka biri geldi resmentelevizyon acik
kolik muzigi tel de acik son ses
oglan cildirircasina agliyor
sesleniyorum babasi babasi diye
bir yandan da telefonla ariyorum ( telefonu bas ucunda )
ve
benim okuz fosur fosur kanepede yatiyor
ayni odadayiz yani. aramizda 2 m anca var
bu kadar olmazzzzz olmazzz
ciglik attim oyle uyandi. bi de ters ters bakiyo
kis uykusunami yattin be mubarek.
bir de calisiyorum ben yoruluyorum diyo, trip atiyo
tabi cnm ben evdw 24 saat yayip kendimi yatiyorum
Allahim sabirr
evden atasim var adami
en azindan gormem de sinirlerim hoplamaz...
gurbette olmak ne zormus
annemin yaninda olmaya cok ihtiyacm var
Cnim kaç saat bekliyo gogsun bide elektrikli mi pompanVeee 140cc gördük tek göğüste.. Ve ben dün dereotu, bol su, bol protein ve süt tükettim.. Allah beni görsün sütümüz kesilmesin, yavruma mama verilince kendimi yetersiz hissediyorum çünkü o daha minik ve anne sütüne çok ihtiyacı var..
Can'ım benim hiç yoktu emdirere emdirere biraz geldi. İlk verdiğim mama sayısını azalttım. Bazı doktorlar mamacılar ile anlaşmalı. Dinlenme. Sen emzirdiğinde cişli bez sayısına bak. Günde 5-6 defa yumurta ağırlığında alıyorsan bebeğim gayet kilo alıyor demek. Bi dene sende istersen. He tabi ben geceleri ve gündüz bi yere gideceksem de mama veriyorum. Yoksa memeden ayrılmıyor.Benim sütum az doyurmuyor sma mama kullanıyorum o iyi kg yapıyormuş :) kg almayan çocuklara doktor tavsiye ediyormuş int de öyle yazıyor
Mustelanın yüz ve vucüt nemlendiricisini kullan Can'ım. İçinde hiç zararlı madde yok. Ben kullanıyorum. Çok iyi geliyorKızlar bebeginizin yüzüne birşey sürüyormusunuz? Ne sürüyorsunuz? Memnunmusunuz? Benim oğluşunda kaşlarının üzeri kurumaya başlamş nemlendirmek istiyorum.
Aman valla herkeste aynı bence de. Bende gece tabletten müzik açıylrum çocuğa. Bir bakıyorum tablet yok. Deli oluyorum o zmn. Gece bana bırak bariTablet tel hepimizin ortak derdi galiba benim adam kendi sarjini bitiriyor benim tel.i aliyor buyuk kizim dursun diye benim tel.i veriyor eline gunduzleri ben kendi tel.ime ulasamiyorum
Bebeginin yüzüne birşey süren yokmu?
Ben kullanıyorum yastık. Ama incecik. Zaten ortasında kafası yer etmiş durumda. Koyarken de sırf kafa koymuyorum biraz göğsünden itibaren koyuyorum, hem reflü olmaması için hemde kusarsa diyeyastik kullaniyormusunuz? cok kucuk degilmi yastik icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?