Ince ve sert yastık koyulmalıymıs ya da yastıksız yatılmalıymıs 1.5 yasına kadar. Ben yastık koymadım sımdıye kadar ama su reflu yastıklarını arastırıcam ya da sert ınce bı yastık bakıcam. Yumusak ve yuksek yastık kesınlıkle kullanılmamalıymıs, senın yaptıgın gıbı en dogrusu yaniAman valla herkeste aynı bence de. Bende gece tabletten müzik açıylrum çocuğa. Bir bakıyorum tablet yok. Deli oluyorum o zmn. Gece bana bırak bari
Bizimkinde de dökülmeler var. Eşim zeytinyağı sürelim dedi ama henüz sürmedik. Ben azcık kantaron yağı sürmüştüm daha çok döküldü gibime geldi.
Ben kullanıyorum yastık. Ama incecik. Zaten ortasında kafası yer etmiş durumda. Koyarken de sırf kafa koymuyorum biraz göğsünden itibaren koyuyorum, hem reflü olmaması için hemde kusarsa diye
Gece biriken tatlım bir kere emdi tekrar uyudu 4 saatte bu kadar geldi .. Elektirikli pompa kullanıyorum aventinCnim kaç saat bekliyo gogsun bide elektrikli mi pompan
reflü yastığı almak yerine yatağın altını biraz yükseltebilirsin. Ama tabi koltukta falan yatırmak için alınabilir.Ince ve sert yastık koyulmalıymıs ya da yastıksız yatılmalıymıs 1.5 yasına kadar. Ben yastık koymadım sımdıye kadar ama su reflu yastıklarını arastırıcam ya da sert ınce bı yastık bakıcam. Yumusak ve yuksek yastık kesınlıkle kullanılmamalıymıs, senın yaptıgın gıbı en dogrusu yani
Ay ben anneme geldim. Pompayı almıştım ama göğsüme takılan kısmı yıkamıştım almamışımGece biriken tatlım bir kere emdi tekrar uyudu 4 saatte bu kadar geldi .. Elektirikli pompa kullanıyorum aventin
İki gundur çok huysuz aç olmadığını biliyorum ama memede sakinlesiyo sadece koltuğa cakildim kaldımSabahtan aksama kadar emziriyorum desem inan. Aksam esim isten gelince yemek yapiyor yiyoruz.
Yine cok sukur diyorum ya hic emmeseydi napardim. O daha kotu.
Amin cnm gerçekten bunaluyor insanBenimkide öyle memede uyumak istiyo emmesede yalanci emzik niyetine emmek istio gazdan sancidan dolayi memede rahatliyo yavrucaklar emzik kabul etmiyo bazen bunaliyorum memede uzun süre kalınca allah yardimcimiz olsun
Onu denedim cnm almadıEmzigine sutunden batir ver agzina ben ogle alistirdim yoksa halimiz yamandi
Benimkisi emziği reddediyordu. Ağzına deydirtöiyoedu bile. Bir gün sıcak suyla yıkayıp verdim. Ilık olunca kafası karıştı memem sandı bence :) aldıinsanı biraz olsun rahatlatıyor. Gaz çıkartmasına yardımcı oluyor kesinlikle
Ayh bende kaçtım anneme geldim.
Ama çok özlermişşşşş. Özleyen adam üç dakikadan fazla tutar çocuğu. O tableti telefonu ile birlikte evden atasım var adamı.
Hele hsonu gelince daha bir beklenti içinde oluyorum. Yapmayıncasinir oluyrjm
Ama baya oluyorum adet sancımda var sabah namazı kıldım akşam banyo yapıp şimdi sabahdan beri 2.ped kılınır mı yine namaz bu şekilde çok tereddüt ettimKanama bittikten sonra 15 gun temizlik gordunse gelen kanama adet olabilir. Ama arada 15 gun sarti var
Benim oğlumun yüzü çok kuru oluyor kavlıyor hatta sebamedin bebe yağını kullanıyorum az pamuğa döküp sürüyorum. Faydasını gördüm. Canım bu arada lohusalık tam 40ımda temizlendim ama ben 30 günde akıntı bitmişti yani şu an adet sayıp kılmıycam namaz sanırım çünkü baya oluyorum adet sancımda var zatenBebeginin yüzüne birşey süren yokmu?
ben aslında su hava alan bogulma onleyıcı yastıklardan aldım ebebekten ama elıme gecmedı henuz, kullanmadıgım ıcın yorum yapamıyorum ama yukseklıgı uygundur umarım, delıklı olması hosuma gıttı terletmıyomus felan, onun dısında yastıksız ya da basucunu bıraz yukseltmek yeterlıymısreflü yastığı almak yerine yatağın altını biraz yükseltebilirsin. Ama tabi koltukta falan yatırmak için alınabilir.
Bende şu 4moms lardan almayı düşünğyorum:/ kullanan var mı sever mi acaba ?
Dizimde titrettipimde çok seviyor.
A iyiymiş terlermemes yaza da kullanma imkanı verirben aslında su hava alan bogulma onleyıcı yastıklardan aldım ebebekten ama elıme gecmedı henuz, kullanmadıgım ıcın yorum yapamıyorum ama yukseklıgı uygundur umarım, delıklı olması hosuma gıttı terletmıyomus felan, onun dısında yastıksız ya da basucunu bıraz yukseltmek yeterlıymıs
ben sadece geceleri 3 saat vermiyorum canım ama gündüz 2 saati gecirmedik henüzAynen bende boyle yapiyorum ama benim 2 saati gectigi de cok oluyo 3 saat falan bebegin istegine gore
Canım burun deliklerine direk sıktırıyorum ben damlatırsan pek bir faydası olmuyor. Sümük yoksa ıslatıyor sadece.. biraz sıktırırsan hem daha derine gidiyor. Biraz yatık bekleyip dikiyorum hatta o sırada hapşurup rahatsız olursa sümükler daha kolay çıkıyor.Yastık kullanmıyorum Canım alanyadayız evim klimalı klimayı açmadım üstünü incelttim yine oldu nette burun tıkanıklığından olabilir yazıyor fazla efor sarfettiği için.burnunu temizlemeyi deniycem eşim fizyolojik serum almaya gitti ama daha önce hiç yapmadım Nasıl yapılıyor bilmiyorum sen yaptıysan tarif edebilir misin
Evet sadece hastanedeyken kullanmadım ben. Eve geldiğimden beri kullanıyorum canım. Hem yüzüstü daha iyi yatıyor hem tıkanmıyor hem gazını daha rahat çıkarıyor hemde kustuğunda yutmuyor dışarı çıkıyor.yastik kullaniyormusunuz? cok kucuk degilmi yastik icin
30. Günde bittiyse bu adettir canım.Benim oğlumun yüzü çok kuru oluyor kavlıyor hatta sebamedin bebe yağını kullanıyorum az pamuğa döküp sürüyorum. Faydasını gördüm. Canım bu arada lohusalık tam 40ımda temizlendim ama ben 30 günde akıntı bitmişti yani şu an adet sayıp kılmıycam namaz sanırım çünkü baya oluyorum adet sancımda var zaten
Anladım canım, ben hıc kullanmadım yastık dırek orta sertlıktekı yatagına yatırıyorum sırtustu yatırıyorum ve kafası yan oluyor. Kafası zaten duz yatamıyor kendısı dıger tarafa cevırsede ılla yan oluyor bası, demekkı nasıl alısırsa oyle oluyor, mesela kımısı kollarından uyuyamaz der yarım kundak ya da tam kundak uyutur bızımkı tam tersı kolla kapalı olunca uyumuyor, uykuya daldımı uyuyor delıksız, bakalım ben de delıklı hava alan yastıklardan kullanıcam. Yuzustu de yatırmadım hıc gece hep sırtustu yatıyor, sadece gunduz kasları gelıssın dıye yanımda yuzustu tutuyorum onda da ıkı dakkaya aglıyor.Canım burun deliklerine direk sıktırıyorum ben damlatırsan pek bir faydası olmuyor. Sümük yoksa ıslatıyor sadece.. biraz sıktırırsan hem daha derine gidiyor. Biraz yatık bekleyip dikiyorum hatta o sırada hapşurup rahatsız olursa sümükler daha kolay çıkıyor.
Ben burnunu yatık temizlemiyorum kucagımda dikçe yutarken otri bebe ile çekiyorum canım
Evet sadece hastanedeyken kullanmadım ben. Eve geldiğimden beri kullanıyorum canım. Hem yüzüstü daha iyi yatıyor hem tıkanmıyor hem gazını daha rahat çıkarıyor hemde kustuğunda yutmuyor dışarı çıkıyor.
Yüzüstü yatırırken sadece ayakları yastığın dışında kalıyor. Kaplumbaga gibi yatıyor. Öyle çok rahat yatıyor aynı anne kucagı gibi yatmış oluyor.
Tam sırt üstü yatırırsam yada yan yatırırsam bel boşluğunu dolduracak şekilde yastığın üzerine koyuyorum popodan itibaren yastık dışında kalıyor.
Yastık ne çok sert ne çok yumuşak. Bebegi yatırdığında hafif vücudunun şeklini alıyor. Bu sayede kucakta gibi oluyor canım ve gece uykuları daha uzun sürüyor. Bir akşam yattığı yastığı yıkamıştım o gece başka şekilde yatırdım bir türlü uyuyamadı en fazla 2 saatte uyandı. Eski yastığına kavuşunca eskiye döndü. Bebegin rahatına göre biryastık ayarlarsan uyku kalitesi de artıyor.
Yastığa yatırdığımda mutlaka aşağı kaymasın diye alttan ve yandan destek koyuyorum.
30. Günde bittiyse bu adettir canım.
Canım bir sıkıntısı mi var ki? Bir yeri vs mi agriuor. Ya da gazi ne artirdi? Gazsa eger
Veee 140cc gördük tek göğüste.. Ve ben dün dereotu, bol su, bol protein ve süt tükettim.. Allah beni görsün sütümüz kesilmesin, yavruma mama verilince kendimi yetersiz hissediyorum çünkü o daha minik ve anne sütüne çok ihtiyacı var..
Bizdede ara ara gündüz az uyumalar var.. Ben olmayınca hele.. Ama gece uzun süredir 5 saat aralıksız uyumamıştı..
bephantol yuz icin olanini suruyorum cnm. gunde bir sefer. cok iyi geldi. isilikleride gectiBebeginin yüzüne birşey süren yokmu?
canım Allah bizlere sabır ve kolaylık versin dün de ben sinir krizi geçirdim erkekler hep aynı arada atar yapmak gerekiyor işe yarıyor dünden beri ne diyeceğim diye ağzımın içine bakıyorr aslında benim eşim duyarsız değildi hamileyken falan hiçbir iş yaptırmadı bana ama bugünlerde o adam gitti başka biri geldi resmen
45 günlük bebeğim var. Tek başımatım yardım edenim yok. Balta mememi alsın diye çok uğraştım şükür aldı ama bu seferde süt az diye birçok şey yaptım biraz olsun çoğaldı ama yine de mama takviyesi var geceleri. Ama gündüzleri sürekli memede ve emzik almıyor ne yaptıysam uyku yok. Yemek yemeyi geçtim su bile içemiyorum.bu durumda olan varsa ne yaptı bana da bi söylesin
Gece bende sagablsem keşke usenmeden bendeki manuel bide usenyrmGece biriken tatlım bir kere emdi tekrar uyudu 4 saatte bu kadar geldi .. Elektirikli pompa kullanıyorum aventin
Benimkide kolları kapalı uyumuyordu ben artık yarım kundakta yapmıyorum yatırıp battaniye örtüyorum üzerine destek yaptığım yastığı battaniyenin üzerinden koyuyorum açmıyor üzerini. Nasıl alışırsa öyle. Ben kendim yastıksız yatmayı hiç sevmem. O yüzden bebegime hep koydum alıştı o da :)Anladım canım, ben hıc kullanmadım yastık dırek orta sertlıktekı yatagına yatırıyorum sırtustu yatırıyorum ve kafası yan oluyor. Kafası zaten duz yatamıyor kendısı dıger tarafa cevırsede ılla yan oluyor bası, demekkı nasıl alısırsa oyle oluyor, mesela kımısı kollarından uyuyamaz der yarım kundak ya da tam kundak uyutur bızımkı tam tersı kolla kapalı olunca uyumuyor, uykuya daldımı uyuyor delıksız, bakalım ben de delıklı hava alan yastıklardan kullanıcam. Yuzustu de yatırmadım hıc gece hep sırtustu yatıyor, sadece gunduz kasları gelıssın dıye yanımda yuzustu tutuyorum onda da ıkı dakkaya aglıyor.
Sagol bepantholu duymuştumda bebekte kulanıldığını bilmiyordum canımbephantol yuz icin olanini suruyorum cnm. gunde bir sefer. cok iyi geldi. isilikleride gecti
ahhh ahhh
bi de basimiza dogum sonrasi es depresyonu cikti
bi yardimci lazim cnm. annen yada kv yardim edebilirse anca rahatlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?