2016 Şubat Anneleri

bephantol yuz icin olanini suruyorum cnm. gunde bir sefer. cok iyi geldi. isilikleride gecti

ahhh ahhh
bi de basimiza dogum sonrasi es depresyonu cikti

bi yardimci lazim cnm. annen yada kv yardim edebilirse anca rahatlayabilirsin
Annem uzakta ananem rahatsız gelemiyor kayınvalidem çalışıyor Can'ım

Kizlar emzirirken gaz için ne kullaniyorsunuz. Bebeginize gaz için ne veriyorsunuz
Bu arada dogum kontrol için neyi onerirsiniz hangi yontem daha saglikli. Bobrek sorunum oldugu icin ilac kullanamıyorum artık. Cok sordum ama yardim pls :)

Ay ben de bi tek bizimkinin huyu degisti saniyorhm. Geceleri ben bebisle ugrasirken arada bi gozunu aciyor sorsaniz uykusuzluktan ölüyor. Dogumdan beri sanki kendi dogurmus gihi surekli hastayım muhabbeti. Hersey de kendini one atıyor.
Vallahi cok ilginc surekli depresif deli ediyor beni. Hastayim diye diye gitti grip virusu kapti simdi de ben yaklastirmiyorum bebise uzaktan sesleniyor :) ama yine kendine uzuluyor kizimi kucagima alamıyorum diye

Ay ben hep süt içtim ne bende nede bebeğimde gaz yaptı :)

Saat 21'den sonra uzun gece uykusu başlar, uyanıp sütünü içer altını değiştiririm uyur. Hiç gece uyumamazlık yapmadı doğduğundan bu güne kadar.. Zaten ben hamileyken de gece hep düzenli uyurdum, sanırım böyle alıştı bebeğimde..

Maşallah canım ben neler yaptıysam da bir memeden 60ccden fazla göremedim.bu da ancak 6-7 saat duracak da kırk yılda bir. İlk altı ay mama destekli de olsa verebilsem çok iyi olacak

Seninki tracyinin kitap bebegi.cok sanslisin valla.bizimkilerde bizde zombiye bagliyoruz bazen

Kızlar kv ve kp bizi kıskanmaya başladı sanırım garip garip hal içindeler, böyle bir gerilmeler, bizim yaptığımız şeylerin tersini yapmalar, birde kv haftasonları çocuk onunmuş gibi temizliğe yardım etmeyip bebeğe bakıyor filan en son odamdan postaladım bırakın o uzanıyor halısında kucağınıza almayın diye... Ayhhh çok perfectiz biliyorum ama kıskanmak koca koca adamlara da hiç yakışmıyor! Eşimle tartıştılar ve ağzının payını aldılar.. Hem işte çalışıyorum hemde evde bana yıkmaya kalkıyor birde pasaklı arkasını ben toparlıyacağım sanıyor (delimi ne?!) pehhh.. Tabiiki yapmam gerekenin dışındakileri yapmıyorumm.. Biraz daha sabredip kreş veya bakıcı ayarlıyacağız Hiç kaçarı kalmadı yoksa evimi mahvedicek bu kadın, ayrıca psikolojimide :/

Cok sukur sutumuz de var emiyorlar da ama ben emzirmeyi hic sevmiyorum su emzirme donemi cabuk gecsin diyeduaediyorum buyuk kizimi 21ay emzirdim dis cikarma doneminde yemek bile yemiyordu o yuzden biktim galiba bi de ustune ikizlerim dogdu
Canim ben bu donemi yillardir bekliyorun. Tup bebek tedavisiyle evlat sahibi oldum.
Belki de cok hasret kaldigimdandir bilmiyorum ama kizimi emzirmek dunyadaki en buyuk mutluluk gibi geliyor. O da sagolsun surekli emdigi icin oturdugum koltuk bile içine çoktü artik :)
İkiz bebekler daha zordur. Allah yardimcin olsun canim.

Canim benim kizimin gaz problemi yok. Hergun rezene cayi iciyorum. Gazi onler diyorlar. Onunlami alakali bilmiyorum.

Tracy hogg un Kitaplarını alan var mı? Sipariş edeceğim de...fikir almak istedim

keryneia helal olsun odadan cikarmak mi..ben yapicam o atari kvye topa tutarlar beni.ayrica yaziktir torun sevgisi baskadir mutlaka.ama bakici isi iyi fikir ben hic tahammul edemem kv baksin yabanciya daha iyi koyar uygularsin kurallarini.

Tracy hogg un Kitaplarını alan var mı? Sipariş edeceğim de...fikir almak istedim
Oglumda okudum pismanim uyku egitimi sacmaligini uyguladim..tavsiye ederim adem gunes annelik sanati ..cocukluk sirri ..guvenli baglanma gibi kitaplari oku en axindan bizim kulturumuzn cocuklarina yazilmis..tracy bati menseili ..batinin insana yaklasimi ortada...zalim acimasiz cocuk yetistirmede ustalar..koy yataga aglasin..1..2.3te kendi kendine uyurmuş..peh...

Cnm bebeğinin sarılığı geçti mi
gecti cnm sukur
1 ay ugrastik yaklasik

daha aylikken bebegin yatagi ayri odada olmali demiyorlar mi bir de

ama adem amcam ne diyo
en az 2 yasina kadar anneyle bebek kucak kucaga yatmali guvenli baglanma tam olarak gerceklesmeli diyor

biraz buyuse de birbirimize sarilarak uyusak oglumla hayali bile supeerr

Bnm bebeğim geçmedi cnm bizde kan uyuşmazlığı var 2 ay sürdü halen gözlerinde var.

Bnm bebeğim geçmedi cnm bizde kan uyuşmazlığı var 2 ay sürdü halen gözlerinde var.
bizde de var cnm kan uyusmazligi
cok gecmis olsn
en son 3 hafta once kan vermistik. o zaman bilirubin 7 ye dusmustu.
ondan sonra bir daha kan vermedik.
vucudunda da gozlerinde de sarilik kalmadi.

ama ben 4 gunlukten beri mama ile destekliyorum.
memeyi emiyo ama cok az geliyor sutum.40cc
ondan sonra 110ccde mama veriyorum. 3-4 saat arayla.

senin bebisin beslenmesi nasil? fototerapi aldi mi?

Yok cnm alma bnm bebeğim 14 de kadar yükseldi sonra kendiliğinden düşmeye başladı en son 8 di halen gözlerinde sarılığı var doktor eger tamamen geçmezse ilaca başlarız dedi bebeğin kaç günlük canım

S
Sadece bnm sütüm ile bekliyorum 1.5 saate bşr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…