63 gunluk cnmYok cnm alma bnm bebeğim 14 de kadar yükseldi sonra kendiliğinden düşmeye başladı en son 8 di halen gözlerinde sarılığı var doktor eger tamamen geçmezse ilaca başlarız dedi bebeğin kaç günlük canım
Canım bol bol emzir, aç kalsın bebek mama verme seni ensin.. Bu da çok önemliMaşallah canım ben neler yaptıysam da bir memeden 60ccden fazla göremedim.bu da ancak 6-7 saat duracak da kırk yılda bir. İlk altı ay mama destekli de olsa verebilsem çok iyi olacak
63 gunluk cnm
ne guzel kendi kendine dusuyorsa duser. korkma. beslenmesine dikkat et sadece.
biz yogunbakimda yattik bir hafta . 10 saat fototerapi almasina ragmen 20 lere cikmisti bizim. araliksiz 30 saat fototerapi sonrasi dusmeye basladi. 14 le taburcu ettiler. iki uc hafta icindede 7 ye dustu. dusmeye baslayinca gecer demisti drum.
kan uyusmazligi yuzunden direncli sarilik oluyor.
yine de kan verip baktirirsin cnm sariligina. duser ama merak etme
Kizlar yardimmmm
sag göğüsümün altında bir ssertlik var
Sicak duşa aldım uzerine bebeği emzirdim ve sutu sagdim ama hala var ve canım cok yyanıyor
ne yapmalıyım?
Allah bana acıdı bence ama pasaklı bir kv gönderdi yerine.... Delircem, çook pasaklı ve de tembelllSeninki tracyinin kitap bebegi.cok sanslisin valla.bizimkilerde bizde zombiye bagliyoruz bazen
Bebeğin çok tatlı maşallahAllah bana acıdı bence ama pasaklı bir kv gönderdi yerine.... Delircem, çook pasaklı ve de tembelll
Ay ne çekincemkeryneia helal olsun odadan cikarmak mi..ben yapicam o atari kvye topa tutarlar beni.ayrica yaziktir torun sevgisi baskadir mutlaka.ama bakici isi iyi fikir ben hic tahammul edemem kv baksin yabanciya daha iyi koyar uygularsin kurallarini.
Ay ben hep süt içtim ne bende nede bebeğimde gaz yaptı :)
Saat 21'den sonra uzun gece uykusu başlar, uyanıp sütünü içer altını değiştiririm uyur. Hiç gece uyumamazlık yapmadı doğduğundan bu güne kadar.. Zaten ben hamileyken de gece hep düzenli uyurdum, sanırım böyle alıştı bebeğimde..
Kızlar kv ve kp bizi kıskanmaya başladı sanırım garip garip hal içindeler, böyle bir gerilmeler, bizim yaptığımız şeylerin tersini yapmalar, birde kv haftasonları çocuk onunmuş gibi temizliğe yardım etmeyip bebeğe bakıyor filan en son odamdan postaladım bırakın o uzanıyor halısında kucağınıza almayın diye... Ayhhh çok perfectiz biliyorum ama kıskanmak koca koca adamlara da hiç yakışmıyor! Eşimle tartıştılar ve ağzının payını aldılar.. Hem işte çalışıyorum hemde evde bana yıkmaya kalkıyor birde pasaklı arkasını ben toparlıyacağım sanıyor (delimi ne?!) pehhh.. Tabiiki yapmam gerekenin dışındakileri yapmıyorumm.. Biraz daha sabredip kreş veya bakıcı ayarlıyacağızHiç kaçarı kalmadı yoksa evimi mahvedicek bu kadın, ayrıca psikolojimide :/
Canim yeni gordum, nasil oldun gecti mi
Ben de gece uyumadan mama veriyorum. Az önce emzirdim sonra dedim bi sağayım ne çıkacak 75cc çıktı daha uğraşsam biraz daha çıkardı. Onu içirdim uyudu. Bence bu bebekler iyi ememiyor biz zaten baştan beri kavramada sıkıntılıyız. Güzel emebilse doyacak belkş de senin bebiş de öyledir5 saatin sonunda mama verdim bakalim uyuycakmi..5 saattir enziriyorum desem inanirmisinz 30 dk mola verdigi oldu dogrudur...sinirlerim tepemee cikti.iyice gerildimm..evde bide kv var..karismaz ama biluyirum icten ice kıl oldugunu..esim derseniz herhafta hasta..ustunu basini ortmez usutur..oglani uyuttu sagilsun ama kizi kucagina verdim 20dk da uyumadi ondada geri aldim mecbur..ufak bi tartistik tabi annesi karsi koltukta oturuyir..hic istemiyorum ama esimin seside cok cikar..benimde altta kaldigim soylenemez..kiz dizimde suan uyucak gibi sanirim acmis...ya bu süt olayida iyice canimi skiyor..yani emerek artacaksa benimkinn tasmasi lazim hep memede yani.ayhh şistim sistimm patliycam...
biz kullaniyoruz cnm. gunde iki sefer birer tatli kasigi veriyorum. bazen kusuyor verince bazen kusmuyor. o yuzden ilac kusturuyor diyemicem.Ya kizlar gaz sancisi icin nurse harveys kullanan var mi ? Ben gunde iki defa 0.5 ml verdim ama kizim kusmaya basladi. İlacin tadi kotu acaba ondan mi ya yoksa agir mi geliyor anlamadim. Kullananlar nasil kullaniyor tadi kokusu cok kotu cunku.
cnm bebeginle ilgilenmeden once elini yuzunu kiyafetlerini sterilize et, birde maske tak.Nezle miiiii grip miii birşey oldum ben
Hapşuruyor ve burnum akıyor sürekli
Ihlamur içtim, vitamin içtim. Başka ne yapabilriim süte ve bebeğe zarar vermeyecek
Oğluma bulaşmaz dimi yaa
Evet canım Adem Güneş i de gördüm araştırırken...ya yok ben bebeği ağlatmayı sevmiyorum eğitim için bile olsa.eğitim çocuk kaç Yaşında olursa olsun Ağlayarak yapılmamalı.davranış edindirmek ve Kalıcı kılmak zor elbette ama olduğu kadar,o da bir birey ve istemediği birşeyiOglumda okudum pismanim uyku egitimi sacmaligini uyguladim..tavsiye ederim adem gunes annelik sanati ..cocukluk sirri ..guvenli baglanma gibi kitaplari oku en axindan bizim kulturumuzn cocuklarina yazilmis..tracy bati menseili ..batinin insana yaklasimi ortada...zalim acimasiz cocuk yetistirmede ustalar..koy yataga aglasin..1..2.3te kendi kendine uyurmuş..peh...
Aksi gibi bunsaatlerde uyuyan çocuk uyumuyorbiz kullaniyoruz cnm. gunde iki sefer birer tatli kasigi veriyorum. bazen kusuyor verince bazen kusmuyor. o yuzden ilac kusturuyor diyemicem.
ama bizde kolik aglamalarimiza fayda etti biraz. metsil damla da veriyorum buarada.
gazimizi da daha rahat cikariyoruz.
ha bitti mi gaz sancilariniz dersen, malesef hayir.
en aza indirmeye calisiyoruz o kadar
cnm bebeginle ilgilenmeden once elini yuzunu kiyafetlerini sterilize et, birde maske tak.
sutun bebegini korur dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?