2016 Şubat Anneleri

bir ay sonra kullanilamayacaksa onu da icir cnm ama su anki sutun de koruyucu.
sirf bu yuzden emzirmeye devam etmek istiyorum. bir yudum dahi olsa, kalkani oluyor yavrucaklarin

Evimize döndük marmaristen dün akşam.. Dedem halen yoğun bakımda doktorlar iyi bir şey söylemiyor..nefes darlığı yetmezmiş gibi birde iç kanama var..bekliyoruz maalesef.. ayrılırken ağladım cokkk belki son defa gorecegim diye..anneannem ağlama sütün kesilir dese de elde değil..valla.sütum kesilse de keşke insanın sevdikleri bu hale gelmese olmese..

2 aylık olduk yarın asilarimiz var sağlık ocaginda..
Marmaristeyim kalça ultrasonum çektirdik hiç bir şey çıkmadı..sadece doğuştan bir göbek fıtığı vardı marmaristen doktor ve ultrason doktoru da ameliyat edilmesi lazım dedi..7 nisanda kendi doktorunuza gidicegiz bakalım o ne dicek??normalde göbek fıtığı 3 4 aya geçermiş ama.bizimkisi bayağı sisti..resim atayim da bakın.. attigim resim yine iyi ağlarken okunurken fena oluyor..

Saat 11de oğlanı uyuttum gece gece çamaşır yikadim astım etrafı topladım salonda ki koltuğun üzerine örtüleri yaydim..bundan sonra geceleri yapıcam gibi geliyor elektrik süpürgesi hariç..şimdi o uyanmadan emzirdim bakalım kacta kalkicaz..

Hepinize şimdilik iyi geceler..bebisler uyusun anneler uyusun insallah..

Eklentiler

• _20160228_174535.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 79
Benim kızım kolik oldu arkadaşlar burda bir arkadaş orhan buzuki kolik şarkısı var demişti netten dinleyemiyorum hangi siteden giriyorsunuz acaba 3 gündür fön makinesi sesi ile uyuttum kızımı benim kafam şişti o bana mısın demiyor 20 dk dır makine açık uyumuyorda bugün kapattım başım bir hoş oldu garip garip uğultular duymaya başladım

Yokkk uyumuyor saatlerdir gogsume yapisik vaziyette,ac mi doymuyo mu dedik demin esim mama aldi nobetci eczaneden yaptim 2 olcek bi damla icmedi gozlerim yaniyo artik

Ah canım geçmiş olsunnn

kralice86 Kizim zaten zorla iciyordu onu heralde midesini bulandirdi. İyi de fayda etmisti uykusu duzene girmisti. Bugun ilk defa rahat nefes almistim. Evde metsil de var olmadi onu vericem cunku oburunu icince kustu iki gun de.

bir ay sonra kullanilamayacaksa onu da icir cnm ama su anki sutun de koruyucu.
sirf bu yuzden emzirmeye devam etmek istiyorum. bir yudum dahi olsa, kalkani oluyor yavrucaklarin
Anne sütü gerçekten mucizeymiş. İnşallah seninde sütün bollanır emzirirsiniz gönlünce

Benim doktorum yoğurt mutlaka tüket demişti, bende gaz yapmıyor hamileyken reflümü dindiriyordu aksine..

Kv bize gezmeye tozmaya gelmiş, çocuğa baksın, diğer tüm ev işlerini biz yapalım, kendi dinlensin hafta sonları :) Kahvaltıyı, yemeğide ben hazırlıyım hafta sonu modunda.. Eşime ben evi 3 haftada bir temizlerdim demiş yani bu kadarını ben bile beklemiyodum, benim evim dağınık günler gördü ama pis günler hiç görmedi! Ben bebeğimle ilgilenicem yemeğini filanda yemicem bundan sonra, akşam sofralarını kurar kaldırırlar hiç bir şeye karışmam.. Haftasonlarıda geç uyanıcam onlar gittikten sonra kalkar kahvaltı yaparım yada erken kalkıcaksam dışarda yaparım.. Zaten kar kış kıyamet olsada onları evde tutamıyosun devamlı geziyolar :))

Allah yardimcisi olsn dedenin. benimnde dedem dogum yaptigim saat vefat etti. aylarca hayalini kurdugum ,dogum sonrasi annemin yardimini alamadim bu yuzden.

gunler sonra torununu gordu annem ve babam. cok uzulmustm. dedemin vefatina bile uzulememistim. lohusa depresyonuna baliklama atlamama sebep olmustu.

belki sutumun hala az olmasinin sebebide budur. cok gonul kirginligi birakti bana bu surec.

ins senin deden iyilesir. ama soyle bisey var, beklenmedik olum kadar kotusu yok.
bizde surekli orhan buzuki dinleyenlerdeniz:)

cnm google yazdiginda cikiyor
youtubeden indirmistm ben
kralice86 Kizim zaten zorla iciyordu onu heralde midesini bulandirdi. İyi de fayda etmisti uykusu duzene girmisti. Bugun ilk defa rahat nefes almistim. Evde metsil de var olmadi onu vericem cunku oburunu icince kustu iki gun de.
hmm tadini sevmedigindendir cnm
benimki tadina tepki vermiyor

Baktım ih mih yapiyor ağzını şapırdatıyor gozleri araliyor kundağını gevsettim :)

Gözler kapali tam 10 dakikadır geriniyor geriniyor geriiniiyooor

kollar bi durmadi yerinde , bekliyorum uyansin bana baksin ama yok 2 dk daha bekleyip uyandirayim

Canım geçmiş olsun. ben de olmuştum ilk günlerde. Oğlumu kucağıma alacağım zamanlarda Sürekli maske kkullandım geçmesin diye.
Nezle miiiii grip miii birşey oldum ben
Hapşuruyor ve burnum akıyor sürekli
Ihlamur içtim, vitamin içtim. Başka ne yapabilriim süte ve bebeğe zarar vermeyecek

Oğluma bulaşmaz dimi yaa

Akşam 7de uyandı bu saat oldu gözünü kırpmadı,dün gecede sabah 5te uyumuştu.Gündüzde bir türlü uyumadı 10 dk bir uyandı Sabrımın sınırındayım,odasına koyup kapıyı üzerine kapatasım var durmadan ağlıyor,beni emiyor doymuyor mama içiyor üstüne fazla geliyor kusuyor sonra sil baştan yine emmek istiyor.
Bir başımayım annem uzakta,k.valide ölmüş gün içinde kahvaltımı öğleden önce yapamıyorum,zerre başından ayrılmama izin vermiyor morarana kadar ağlıyor ne tuvalete gidebiliyorum ne bir tencere yemek yapabiliyorum eşimle içimiz kurudu resmen sürekli makarna sandviç kuru kuru şeyler yemekten.Eşim işten gelince ilgileniyor ama benimde kolumu kaldıracak halim kalmıyor
Allah affetsin ama bazen keşke diyorum eski günlerime dönsem eski hayatımı rahatlığımı çok özledim depresyonun eşiğindeyim nefes almak istiyorum çabuk geçsin bu günler

Canım her gün mü böyle geccek hepsi öyle deme yazık o da derdini ağlayarak anlatablyo ben öyle yaptigi zaman bebeğimi daha çok öpüp kokluyorm sinirlenmyrm sakinlesyrm

seni o kadar iyi anliyorum ki cnm
benim sipa da oyle. morarana kadar agliyor.
gecen hafta cocuk kardiyologuna gittik. kalbinde delik oldugunu ogrendik.
ama isin garibi aglarken morarmasinin sebebi o degilmis.

dr, cocugun cok asabi dedi.
bazi bebekler sinirli olurlar. seninki de sinirli bebek dedi. ondan boyle morararak agliyor.

ama cidden sabrimin bittigini hissediyorum. bak ne guzel esin yardimci oluyormus. benim esim pek yardimci da degil.

yemek falan hazirliyor hakkini yemeyeyim( makarna kahvaltilik vs)
ama gece de aksam isten gelince de hic almiyo cocugu. diyorum iki saat bakta uyuyayim. yok. afedersin kis uykusuna yatan ayi gibi yatiyor, sesleniyorm bagiriyorm yirtiniyorum tinnn...
tek olmak zormus cidden.
herseyden once psikolojik olarak yipratiyor

sabir ...
tek care sabir

Canım geçmiş olsun. ben de olmuştum ilk günlerde. Oğlumu kucağıma alacağım zamanlarda Sürekli maske kkullandım geçmesin diye.
Şuan maske yok. Emzirirken sadece tutana kadar bakıyorum sonra kafamı diğer tarafa çevirip nefes almıyorum.
Kesilmiş soğan ortamdaki mikrobu kırar derler kocakarılar, kkydum başıma yarım soğan. Çocuk zaten babamda emzirip veriyorum. Adamı tüm gece ayakta tuttu resmen:/
Annem de nöbetten çıkar gelir biraz da o oyalar.

Bende bir ter atamadım gitti
Şimdi polar battaniye de aldım üstüme, buda olmazsa daha da olmaz herhalde

bskn canım bebegin için ilk sütün degil şimdiki sütün daha faydalı bak bir yazıdan küçük bir not:

Anne hastayken bebeğini emzirebilir mi?

Acaba ateşimizin çıkması ya da öksürmemiz, hafif bir soğuk algınlığı ya da ishal olmamız, bebeğimizi emzirmemizi etkilemeli mi? İşte cevapları…

Soğuk algınlığı, grip ya da bunlara benzer diğer yaygın görülen hastalıklar esnasında emzirmek güvenlidir. Zaten siz hasta olduğunuz zaman bebeğinizi emzirseniz de emzirmeseniz de, aynı ortamda bulunacağınız için o bir şekilde hastalığın kendisine geçmesi riskine maruz kalacak. Ayrıca unutmamalısınız ki; hastalandığınız zaman vücudunuz hastalıkla savaşmak için antikor üretmeye başlar ve bu antikorlar sütünüzle birlikte bebeğinize geçerek onun bağışıklık sistemini de güçlendirirler.

Canım agzını açıp içine bak dilinin üzerinde beyaz yoğurt yada kesilmiş süt gibi bir tabaka oluyor. Ayrıca iç yanaklarda dudak içlerinde beyaz noktalar da olabiliyor.
Yarım çay bardagı suya 1 çay kaşığı karbonat koy karıştır. Parmagına gazlı bez yada temiz tülbent sar karbonatlı suya batır agzını iyice bir silebilirsin.
Pamukçuk varsa ve çok ilerlediyse damla kullanman gerekiyor.

Geçmiş olsun canım inşallah cabuk geçer

kralice86 valla mucize olması lazım..allahtan ümit kesilmez..

En çokta neye seviniyorum..hep bir erkek çocuk istemiş ama 2 kızı var 3 tane kız torunu var..ama torunun çocuğu erkek oldu ve o haldeyken bile kulağına ismini okudu..

Momfortbaby kangurudan memnun musunuz? Ve nereden temin ettiniz? Bende kanguru almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Chicco soft&dream yada momfortbaby almayı iistiyorum. Tabi karar verebilirsem ☺.
Memnunum canim chicco kullanmadım.. Momfortu cok araştırarak aldim bir arkadasimda kullaniyor o da cok memnun.. Anne lutfen den aldim ama kendi sitesi de var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…