bir ay sonra kullanilamayacaksa onu da icir cnm ama su anki sutun de koruyucu.Aksi gibi bunsaatlerde uyuyan çocuk uyumuyor
Babama verdim adamcağız çocuk oyalıyor şuan. Aklımda da sürekli çocukta. Bi ter atsam diye yatıyrum ama yok ne yazık ki
İlk sütümden var buzlukta. Onu içirsem mi?
Hani antibiyotik gibidir derler ya. O yüzden içemediğini saklamıştım :/ koruyucu olur en azından.
zaten bir ay sonra da kullanılmaz.
Ah canım geçmiş olsunnnEvimize döndük marmaristen dün akşam.. Dedem halen yoğun bakımda doktorlar iyi bir şey söylemiyor..nefes darlığı yetmezmiş gibi birde iç kanama var..bekliyoruz maalesef..ayrılırken ağladım cokkk belki son defa gorecegim diye..anneannem ağlama sütün kesilir dese de elde değil..valla.sütum kesilse de keşke insanın sevdikleri bu hale gelmese olmese..
2 aylık olduk yarın asilarimiz var sağlık ocaginda..
Marmaristeyim kalça ultrasonum çektirdik hiç bir şey çıkmadı..sadece doğuştan bir göbek fıtığı vardı marmaristen doktor ve ultrason doktoru da ameliyat edilmesi lazım dedi..7 nisanda kendi doktorunuza gidicegiz bakalım o ne dicek??normalde göbek fıtığı 3 4 aya geçermiş ama.bizimkisi bayağı sisti..resim atayim da bakın..attigim resim yine iyi ağlarken okunurken fena oluyor..
Saat 11de oğlanı uyuttum gece gece çamaşır yikadim astım etrafı topladım salonda ki koltuğun üzerine örtüleri yaydim..bundan sonra geceleri yapıcam gibi geliyor elektrik süpürgesi hariç..şimdi o uyanmadan emzirdim bakalım kacta kalkicaz..
Hepinize şimdilik iyi geceler..bebisler uyusun anneler uyusun insallah..
Anne sütü gerçekten mucizeymiş. İnşallah seninde sütün bollanır emzirirsiniz gönlüncebir ay sonra kullanilamayacaksa onu da icir cnm ama su anki sutun de koruyucu.
sirf bu yuzden emzirmeye devam etmek istiyorum. bir yudum dahi olsa, kalkani oluyor yavrucaklarin
Benim doktorum yoğurt mutlaka tüket demişti, bende gaz yapmıyor hamileyken reflümü dindiriyordu aksine..ne bilem adamlar süt, yoğurt , portakal elma gibi şeyler gaz yapar dedikleri için elimi sürmüyorum
hamileyken daha sağlıklı beslenirdim
bizim de gece sıkıntımız yok
sanırım gece ile gündüzü ayırt ediyor, gündüz ne kadar huzsuz ise gece 12den sonra iyi
canım kuzenimde calısıyordu bebeğee kaynanası bakıyordu 3 ay sonra istifa etti
bu kaynananın tavırları yüzünden , kvde uzun süreli bakmamalı şu bebeklere
ayy canım benim hamd olsun gecti ufacıcık bi sızı var o kadar
Allah yardimcisi olsn dedenin. benimnde dedem dogum yaptigim saat vefat etti. aylarca hayalini kurdugum ,dogum sonrasi annemin yardimini alamadim bu yuzden.Evimize döndük marmaristen dün akşam.. Dedem halen yoğun bakımda doktorlar iyi bir şey söylemiyor..nefes darlığı yetmezmiş gibi birde iç kanama var..bekliyoruz maalesef..ayrılırken ağladım cokkk belki son defa gorecegim diye..anneannem ağlama sütün kesilir dese de elde değil..valla.sütum kesilse de keşke insanın sevdikleri bu hale gelmese olmese..
2 aylık olduk yarın asilarimiz var sağlık ocaginda..
Marmaristeyim kalça ultrasonum çektirdik hiç bir şey çıkmadı..sadece doğuştan bir göbek fıtığı vardı marmaristen doktor ve ultrason doktoru da ameliyat edilmesi lazım dedi..7 nisanda kendi doktorunuza gidicegiz bakalım o ne dicek??normalde göbek fıtığı 3 4 aya geçermiş ama.bizimkisi bayağı sisti..resim atayim da bakın..attigim resim yine iyi ağlarken okunurken fena oluyor..
Saat 11de oğlanı uyuttum gece gece çamaşır yikadim astım etrafı topladım salonda ki koltuğun üzerine örtüleri yaydim..bundan sonra geceleri yapıcam gibi geliyor elektrik süpürgesi hariç..şimdi o uyanmadan emzirdim bakalım kacta kalkicaz..
Hepinize şimdilik iyi geceler..bebisler uyusun anneler uyusun insallah..
bizde surekli orhan buzuki dinleyenlerdeniz:)Benim kızım kolik oldu arkadaşlar burda bir arkadaş orhan buzuki kolik şarkısı var demişti netten dinleyemiyorum hangi siteden giriyorsunuz acaba 3 gündür fön makinesi sesi ile uyuttum kızımı benim kafam şişti o bana mısın demiyor 20 dk dır makine açık uyumuyorda bugün kapattım başım bir hoş oldu garip garip uğultular duymaya başladım
hmm tadini sevmedigindendir cnmkralice86 Kizim zaten zorla iciyordu onu heralde midesini bulandirdi. İyi de fayda etmisti uykusu duzene girmisti. Bugun ilk defa rahat nefes almistim. Evde metsil de var olmadi onu vericem cunku oburunu icince kustu iki gun de.
Nezle miiiii grip miii birşey oldum ben
Hapşuruyor ve burnum akıyor sürekli
Ihlamur içtim, vitamin içtim. Başka ne yapabilriim süte ve bebeğe zarar vermeyecek
Oğluma bulaşmaz dimi yaa
Canım her gün mü böyle geccek hepsi öyle deme yazık o da derdini ağlayarak anlatablyo ben öyle yaptigi zaman bebeğimi daha çok öpüp kokluyorm sinirlenmyrm sakinlesyrmAkşam 7de uyandı bu saat oldu gözünü kırpmadı,dün gecede sabah 5te uyumuştu.Gündüzde bir türlü uyumadı 10 dk bir uyandı Sabrımın sınırındayım,odasına koyup kapıyı üzerine kapatasım var durmadan ağlıyor,beni emiyor doymuyor mama içiyor üstüne fazla geliyor kusuyor sonra sil baştan yine emmek istiyor.
Bir başımayım annem uzakta,k.valide ölmüş gün içinde kahvaltımı öğleden önce yapamıyorum,zerre başından ayrılmama izin vermiyor morarana kadar ağlıyor ne tuvalete gidebiliyorum ne bir tencere yemek yapabiliyorum eşimle içimiz kurudu resmen sürekli makarna sandviç kuru kuru şeyler yemekten.Eşim işten gelince ilgileniyor ama benimde kolumu kaldıracak halim kalmıyor
Allah affetsin ama bazen keşke diyorum eski günlerime dönsem eski hayatımı rahatlığımı çok özledim depresyonun eşiğindeyim nefes almak istiyorum çabuk geçsin bu günler
seni o kadar iyi anliyorum ki cnmAkşam 7de uyandı bu saat oldu gözünü kırpmadı,dün gecede sabah 5te uyumuştu.Gündüzde bir türlü uyumadı 10 dk bir uyandı Sabrımın sınırındayım,odasına koyup kapıyı üzerine kapatasım var durmadan ağlıyor,beni emiyor doymuyor mama içiyor üstüne fazla geliyor kusuyor sonra sil baştan yine emmek istiyor.
Bir başımayım annem uzakta,k.valide ölmüş gün içinde kahvaltımı öğleden önce yapamıyorum,zerre başından ayrılmama izin vermiyor morarana kadar ağlıyor ne tuvalete gidebiliyorum ne bir tencere yemek yapabiliyorum eşimle içimiz kurudu resmen sürekli makarna sandviç kuru kuru şeyler yemekten.Eşim işten gelince ilgileniyor ama benimde kolumu kaldıracak halim kalmıyor
Allah affetsin ama bazen keşke diyorum eski günlerime dönsem eski hayatımı rahatlığımı çok özledim depresyonun eşiğindeyim nefes almak istiyorum çabuk geçsin bu günler
Şuan maske yok. Emzirirken sadece tutana kadar bakıyorum sonra kafamı diğer tarafa çevirip nefes almıyorum.Canım geçmiş olsun. ben de olmuştum ilk günlerde. Oğlumu kucağıma alacağım zamanlarda Sürekli maske kkullandım geçmesin diye.
Canım agzını açıp içine bak dilinin üzerinde beyaz yoğurt yada kesilmiş süt gibi bir tabaka oluyor. Ayrıca iç yanaklarda dudak içlerinde beyaz noktalar da olabiliyor.Kızlaarr oğlum bugün neredeyse doğru düzgün hiç emmedi
Uyandikca veriyorum ağzına memeyi ama ağlama krizine giriyor resmen
Emzigi de kabul etmiyo biberonu da kabul etmiyo kaşıkla vermeyi denedim onu da kabul etmiyor sürekli huzursuz
Acaba pamukçuk mu oldu?
Şimdide uyudu ama biraz uyuyup ağlayarak uyaniyo uykusundan, aç olsa uyur muydu sizce?
Gazını çıkardı en son saat 7 gbi altına da yapmıştı
Babası da yok evde
Offf şimdide ben ağlama krizine giricem
Geçmiş olsun canım inşallah cabuk geçerŞuan maske yok. Emzirirken sadece tutana kadar bakıyorum sonra kafamı diğer tarafa çevirip nefes almıyorum.
Kesilmiş soğan ortamdaki mikrobu kırar derler kocakarılar, kkydum başıma yarım soğan. Çocuk zaten babamdaemzirip veriyorum. Adamı tüm gece ayakta tuttu resmen:/
Annem de nöbetten çıkar gelir biraz da o oyalar.
Bende bir ter atamadım gitti
Şimdi polar battaniye de aldım üstüme, buda olmazsa daha da olmaz herhalde
Memnunum canim chicco kullanmadım.. Momfortu cok araştırarak aldim bir arkadasimda kullaniyor o da cok memnun.. Anne lutfen den aldim ama kendi sitesi de var :)Momfortbaby kangurudan memnun musunuz? Ve nereden temin ettiniz? Bende kanguru almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Chicco soft&dream yada momfortbaby almayı iistiyorum. Tabi karar verebilirsem ☺.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?