Lansinohun gogus ucu kremini kullan canim ve aventin kalkanini al. Insallah faydasini gorursun. Ben sizlamaya basladi mi kremi surup kalkanitakiyorum diger emzirmeye geciyor
Yazıldı mı bilmiyorjm. Kesmlikle göğüs kalkanı temin et. Sonrasında lansinohun göğüs ıcı kremi. Veya şimdiden herhangi bir yara merhemi ile başla. Masecasol hametan çocuğun pişik kremi vs... Herhangi birşey sürmeye başla. Sonra kalkanı üstüne tak. Hava almasını sağlayacak ve bir yere temas etmeyecektirz
Allahın izmi ile hemen iyileşir
Canim ben soylenen herseyi denedim en son lansinoh krem ise yaradi lanolinli krem hepsi aynidir diye baska marka kullaniyodum ama yok lansinoh gercekten baya hafifletti istersen bir dene
Aynen dedigin kitabi okudumEvet canım Adem Güneş i de gördüm araştırırken...ya yok ben bebeği ağlatmayı sevmiyorum eğitim için bile olsa.eğitim çocuk kaç Yaşında olursa olsun Ağlayarak yapılmamalı.davranış edindirmek ve Kalıcı kılmak zor elbette ama olduğu kadar,o da bir birey ve istemediği birşeyi
Zorla yaptırmam.mucize Çözümler kitabı aslında merak uyandırdı.sen hangisini okudun canım?
ahh ahhh bu ne yaman celiskiBebisi severken babannenin kullandigi sozler
.huysuz köpek
.edepsiz
Utanmaz
.....sabah sabah bide bagirarak konusurki sorma.2ay olacak artik batmaya basladi.faydasi varmi var tabii ama ben alisk degilim uxun sure biri bende kalsin kendi annemde olsa biseyi mutlaka beni rahatsiz ederdi
Gecms olsun canım inşaallah gerek kalmaz ameliyataEvimize döndük marmaristen dün akşam.. Dedem halen yoğun bakımda doktorlar iyi bir şey söylemiyor..nefes darlığı yetmezmiş gibi birde iç kanama var..bekliyoruz maalesef..ayrılırken ağladım cokkk belki son defa gorecegim diye..anneannem ağlama sütün kesilir dese de elde değil..valla.sütum kesilse de keşke insanın sevdikleri bu hale gelmese olmese..
2 aylık olduk yarın asilarimiz var sağlık ocaginda..
Marmaristeyim kalça ultrasonum çektirdik hiç bir şey çıkmadı..sadece doğuştan bir göbek fıtığı vardı marmaristen doktor ve ultrason doktoru da ameliyat edilmesi lazım dedi..7 nisanda kendi doktorunuza gidicegiz bakalım o ne dicek??normalde göbek fıtığı 3 4 aya geçermiş ama.bizimkisi bayağı sisti..resim atayim da bakın..attigim resim yine iyi ağlarken okunurken fena oluyor..
Saat 11de oğlanı uyuttum gece gece çamaşır yikadim astım etrafı topladım salonda ki koltuğun üzerine örtüleri yaydim..bundan sonra geceleri yapıcam gibi geliyor elektrik süpürgesi hariç..şimdi o uyanmadan emzirdim bakalım kacta kalkicaz..
Hepinize şimdilik iyi geceler..bebisler uyusun anneler uyusun insallah..
normalde mamadan sonra gaz cikartirken gazla beraber kusuyor benim minnak. kesik sut gibi kusmuguda.Kızlar benim için çok önemli cevap yazsrsanız sevinirim. Bebekleriniz ne kadar kusuyor, kusmuğu sut gibi mi kesik kesik mi balgamlı gibi mi, rengi nasıl.
Artık bu kusma nedeniyle kafayı yemek üzereyim. İlaçlar da pek bir işe yaramıyor azıcık azaldı sanki ama hala yoğun devam ediyor hangi doktora götürsem bilemiyorum.
Valla aynı durum bende de. Sabahtan akşama kadar mememde. Ama yine dolup taşma yok5 saatin sonunda mama verdim bakalim uyuycakmi..5 saattir enziriyorum desem inanirmisinz 30 dk mola verdigi oldu dogrudur...sinirlerim tepemee cikti.iyice gerildimm..evde bide kv var..karismaz ama biluyirum icten ice kıl oldugunu..esim derseniz herhafta hasta..ustunu basini ortmez usutur..oglani uyuttu sagilsun ama kizi kucagina verdim 20dk da uyumadi ondada geri aldim mecbur..ufak bi tartistik tabi annesi karsi koltukta oturuyir..hic istemiyorum ama esimin seside cok cikar..benimde altta kaldigim soylenemez..kiz dizimde suan uyucak gibi sanirim acmis...ya bu süt olayida iyice canimi skiyor..yani emerek artacaksa benimkinn tasmasi lazim hep memede yani.ayhh şistim sistimm patliycam...
Aynı beni anlatmışsın ya. Sabır elbet amsAkşam 7de uyandı bu saat oldu gözünü kırpmadı,dün gecede sabah 5te uyumuştu.Gündüzde bir türlü uyumadı 10 dk bir uyandı Sabrımın sınırındayım,odasına koyup kapıyı üzerine kapatasım var durmadan ağlıyor,beni emiyor doymuyor mama içiyor üstüne fazla geliyor kusuyor sonra sil baştan yine emmek istiyor.
Bir başımayım annem uzakta,k.valide ölmüş gün içinde kahvaltımı öğleden önce yapamıyorum,zerre başından ayrılmama izin vermiyor morarana kadar ağlıyor ne tuvalete gidebiliyorum ne bir tencere yemek yapabiliyorum eşimle içimiz kurudu resmen sürekli makarna sandviç kuru kuru şeyler yemekten.Eşim işten gelince ilgileniyor ama benimde kolumu kaldıracak halim kalmıyor
Allah affetsin ama bazen keşke diyorum eski günlerime dönsem eski hayatımı rahatlığımı çok özledim depresyonun eşiğindeyim nefes almak istiyorum çabuk geçsin bu günler
emzirme önlüğü temin et Can'ım. Boşuna odaya tıkılmaahh ahhh bu ne yaman celiski
biz gurbetteyiz yalniziz diye dert yaniyoruz
siz de cok dipdibe olmaktan..
haftaya kv gelecek diye seviniyordum ama bir yandan da tedirginlik sarmadi degil.
iznim bitiyor haftaya . rapor almaya caliscam .alamazsam kv kp bizde kalacaklar yil sonuna kadar.
onlarin kalmasi degil de, evde afedersin memeler disarda bir o odaya bir bu odaya kosturuyordum. tv karsinda emziriyordum. bir de gunun 7-8 saati enaz memedeyiz. odaya kapanip kalcam, evde bunaldigim yetmiyormus gibi yasam alanim daralcak.
ayy bilmiyorum
kafam da deli sorular
Memnunum canim chicco kullanmadım.. Momfortu cok araştırarak aldim bir arkadasimda kullaniyor o da cok memnun.. Anne lutfen den aldim ama kendi sitesi de var :)
Valla aynı durum bende de. Sabahtan akşama kadar mememde. Ama yine dolup taşma yok
Bende bugün sipariş verdim. Ergonomik olduğu için tercih ettim. Bide yorumları okursan kullananlar çok memnun görünüyor. Bel sırt ağrısı yaşamamışlar. İnsallah memnun kalırım bendeKızlar kanguru olarak neden momfort baby yi tercih ettiniz? Bende kanguru alıcam hangısınden almalıyım?
Kızlar kanguru olarak neden momfort baby yi tercih ettiniz? Bende kanguru alıcam hangısınden almalıyım?
Ne bileyim bi yerde de istediği sürece ver bi birini bi birini diye Can'ım. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Yalnızım zaten sürekli memede yoruldum artıkCanım sürekli emdikçe sütün birikmiyor. Tmm emdikçe çoğalıyor ama devamlı meme emince bu seferde birikme olmuyor. Benim oğlumda iki gün öyle ayrılmadı baktım süt yok. Oğlumu oyaladım 2 3 saat falan öyle birikti. Birde aç olmadığını biliyosam ama emmek istiyosa o zmn birini veriyorum sdc ötekinde yine birikiyo. ☺
Kızlar güzel bi biberon almak istiyorum. Ucu anne göğsüne yakın olan, çok hızlı akışı olmayan varmı bildiğiniz. Şuan kullandığım çok hızlı aktığı için kızım beni emerken de aynı hız olmayınca atarlanıyo :) tecrübeliler cevap verirse sevinirim
Ne bileyim bi yerde de istediği sürece ver bi birini bi birini diye Can'ım. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Yalnızım zaten sürekli memede yoruldum artık
Kızlar benim için çok önemli cevap yazsrsanız sevinirim. Bebekleriniz ne kadar kusuyor, kusmuğu sut gibi mi kesik kesik mi balgamlı gibi mi, rengi nasıl.
Artık bu kusma nedeniyle kafayı yemek üzereyim. İlaçlar da pek bir işe yaramıyor azıcık azaldı sanki ama hala yoğun devam ediyor hangi doktora götürsem bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?