2016 Şubat Anneleri

kralice86 M3rv3_gkn kizlar benim oglumda arada öyle donemler geciriyor aslinda siklikla bahsettiginiz gibi.. Büyüme atağında olabilirler. Birde hep kucakta olmak istiyor mümkün değil oyun halisinda ya da yatağında oyalanamiyor. Ben evde kanguru ile takılıyorum bazen mecbur..

Lansinohun gogus ucu kremini kullan canim ve aventin kalkanini al. Insallah faydasini gorursun. Ben sizlamaya basladi mi kremi surup kalkanitakiyorum diger emzirmeye geciyor

Canim ben soylenen herseyi denedim en son lansinoh krem ise yaradi lanolinli krem hepsi aynidir diye baska marka kullaniyodum ama yok lansinoh gercekten baya hafifletti istersen bir dene

Kzlar hepinize cook tsk ederim:)
Kremi aldim her emzirme sonrasi surdum arada zyagi surdm iyii geldi sukurr ..hala biraz aciyo minik yariklar var ama oncesi gibi degil.Sukurler olsun..

Aynen dedigin kitabi okudum

Bebisi severken babannenin kullandigi sozler

.huysuz köpek
.edepsiz
Utanmaz
.....sabah sabah bide bagirarak konusurki sorma.2ay olacak artik batmaya basladi.faydasi varmi var tabii ama ben alisk degilim uxun sure biri bende kalsin kendi annemde olsa biseyi mutlaka beni rahatsiz ederdi

ahh ahhh bu ne yaman celiski
biz gurbetteyiz yalniziz diye dert yaniyoruz
siz de cok dipdibe olmaktan..

haftaya kv gelecek diye seviniyordum ama bir yandan da tedirginlik sarmadi degil.
iznim bitiyor haftaya . rapor almaya caliscam .alamazsam kv kp bizde kalacaklar yil sonuna kadar.

onlarin kalmasi degil de, evde afedersin memeler disarda bir o odaya bir bu odaya kosturuyordum. tv karsinda emziriyordum. bir de gunun 7-8 saati enaz memedeyiz. odaya kapanip kalcam, evde bunaldigim yetmiyormus gibi yasam alanim daralcak.

ayy bilmiyorum
kafam da deli sorular

Gecms olsun canım inşaallah gerek kalmaz ameliyata

Kızlar benim için çok önemli cevap yazsrsanız sevinirim. Bebekleriniz ne kadar kusuyor, kusmuğu sut gibi mi kesik kesik mi balgamlı gibi mi, rengi nasıl.
Artık bu kusma nedeniyle kafayı yemek üzereyim. İlaçlar da pek bir işe yaramıyor azıcık azaldı sanki ama hala yoğun devam ediyor hangi doktora götürsem bilemiyorum.

Kızlar kanguru olarak neden momfort baby yi tercih ettiniz? Bende kanguru alıcam hangısınden almalıyım?

normalde mamadan sonra gaz cikartirken gazla beraber kusuyor benim minnak. kesik sut gibi kusmuguda.

ama bir saat once hortum gibi agzindan burnundan kustu. ve kesik gibi degildi. sanki ictigi gibi kustu. kendi kiyafetleri, benim kiyafetlerim, nevresimler hep kusmuk oldu.

kendide korktu. gozlerini kocaman kocaman yapti. sonra agladi.simdi emziriyorum kendisini guvende hissetsin diye. emzirme demeyeyimde , meme dudaklarina dayali uyuyo :)
arada ucunu agzina aliyo
cok alem bu cocuk
dudak tiryakisi pasam

Valla aynı durum bende de. Sabahtan akşama kadar mememde. Ama yine dolup taşma yok

Aynı beni anlatmışsın ya. Sabır elbet ams
emzirme önlüğü temin et Can'ım. Boşuna odaya tıkılma

Bende momfortbabynin siparişini verdim. Chicconun erkek bebekler de sıkıntı olabileceği yazıyodu bi kç yerde o yüzden ondan vazgeçtim. Kendi sitesinden sipariş verdim bende bakarken bi anda siparişi de hallettim. ☺
Memnunum canim chicco kullanmadım.. Momfortu cok araştırarak aldim bir arkadasimda kullaniyor o da cok memnun.. Anne lutfen den aldim ama kendi sitesi de var :)

Canım sürekli emdikçe sütün birikmiyor. Tmm emdikçe çoğalıyor ama devamlı meme emince bu seferde birikme olmuyor. Benim oğlumda iki gün öyle ayrılmadı baktım süt yok. Oğlumu oyaladım 2 3 saat falan öyle birikti. Birde aç olmadığını biliyosam ama emmek istiyosa o zmn birini veriyorum sdc ötekinde yine birikiyo. ☺
Valla aynı durum bende de. Sabahtan akşama kadar mememde. Ama yine dolup taşma yok

Kızlar kanguru olarak neden momfort baby yi tercih ettiniz? Bende kanguru alıcam hangısınden almalıyım?
Bende bugün sipariş verdim. Ergonomik olduğu için tercih ettim. Bide yorumları okursan kullananlar çok memnun görünüyor. Bel sırt ağrısı yaşamamışlar. İnsallah memnun kalırım bende

Kızlar güzel bi biberon almak istiyorum. Ucu anne göğsüne yakın olan, çok hızlı akışı olmayan varmı bildiğiniz. Şuan kullandığım çok hızlı aktığı için kızım beni emerken de aynı hız olmayınca atarlanıyo :) tecrübeliler cevap verirse sevinirim

Canım bende dün siparişini verdim. Çok araştırdım. Chicco soft&dream ve momfortbaby arasında kalmıştım en son. Chicco erkek bebeklerde sıkıntı yaratabiliyomuş o yüzden vazgeçtim. ☺

Ne bileyim bi yerde de istediği sürece ver bi birini bi birini diye Can'ım. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Yalnızım zaten sürekli memede yoruldum artık

Ben aventin biberonu kullanıyorum. Ama klasik meme olan değil. Oğlum hiç yadırgamadı. İlk haftalarda kullandık. Sarılık olmasın diye. Şimdilerde de sütüm kaçarsa yemek yememekten sinirden stresden ☺ o zmnlarda veriyorum. Çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık. Maşallah. ☺ İstersen bir aylıktan sonra 2 delikli memesi var ona geçersin.

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-28-11-18-34.webp
    3 KB · Görüntüleme: 61
Sürekli emince insan yoruluyor. Ben öyle oldu mu çok yoruluyorum. Çok sıkılıyorum. Oturup ağlayasım geliyor. Bi gün yine sürekli emmek istiyo. Ben bunaldım. Aldım arabasını çıktım dışarı hava buz gibi araba nın yağmurluğunu taktım. Oğlumu iice örttüm. Attım kendimi sokağa ☺ Araba sallanıp sarsıldıkça uyudu. Biraz daha uyumasaydı ewde kafayı yicektim. Çok şükür o günüde öyle atlattım. ☺
Bebeğin kaç günlük canım? Ben her istediğinde ver olayını 30 40 günlükken bırakmaya başladım. Çünkü dr bile gazının sürekli emmesinden olduğunu söyledi. Emziğe alıştırmaya çalış dedi. Böyle sanada onada yazık dedi.
Ne bileyim bi yerde de istediği sürece ver bi birini bi birini diye Can'ım. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Yalnızım zaten sürekli memede yoruldum artık

Gazi cikmazsa her emmede kusat..bazen balgamli.bazen peynir kesigi gibi bazen sut seklinde..al bi ara bende taktim.foto bike cektim

Eklentiler

• 2016-03-28 11.36.38.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…