2016 Şubat Anneleri

deden için geçmiş olsun raabim ele muhtaç etmesin inşAllah

bebeğin için coooook acil şifalat diliyorum inşallah toparlanır raabim yardımcın olsun canımm

canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifa sana da sabır versin
inşAllah üstesinden gelirsiniz, huyu yumuşar

Memnunum canim chicco kullanmadım.. Momfortu cok araştırarak aldim bir arkadasimda kullaniyor o da cok memnun.. Anne lutfen den aldim ama kendi sitesi de var :)

bende aldım ama yeni doğan apartı almadım nasıl olsa kış cıkmayız ne gerek var diye ama pişman oldum
normal havlu denedim ama içim rahat etmedi, sen aparatı nasıl kullanıyorsun havlu ile oturtsam olur mu

Kızlar kanguru olarak neden momfort baby yi tercih ettiniz? Bende kanguru alıcam hangısınden almalıyım?

ben erkek bebeklerde testislere olan zararını araştırdım kabgurularda
boba ve momfort vardı, ikisi de aynı ama fiyatları çok farklıydı
o yüzden momfort aldım daha kullanmadım ama kumas falan kaliteli güzel

bana göre avent anne göğüsüne yakın
lonsinoh un göğüs pompasında ki biberonda var ama dudaklara en güzel oturanı avent
ikili cam şişe almıştım ben

Sağol canım bi bakayım buna

Canım her gün mü böyle geccek hepsi öyle deme yazık o da derdini ağlayarak anlatablyo ben öyle yaptigi zaman bebeğimi daha çok öpüp kokluyorm sinirlenmyrm sakinlesyrm
Gece artık yorgunluğun uykusuzluğun sınırındaydım o sinirle yazdım ama gerçekten yalnız olmak çok zormuş bu saat oldu hala uyumadım 48 saat olmak üzere uykusuzluğum mina 6 da uyudu şükür şimdi gülücüklerle uyandı öpüp koklaşıp barıştık bende o sürede evin işlerini yaptım çamaşır,bulaşık,yemek inşallah bu günümüz iyi geçer

Son düzenleme:
Valla canım hakkını yiyemem eşim de benim kadar bakıyor kızına o da gece uyumadı hiç diyebilirim o daha sakin kalabiliyor minayı daha güzel sakinleştiriyor 2 saat hiç indirmeden salladı ayakta kollarında,en büyük yardımcım o bi emziremiyor sadece dediğin gibi canım geçecek bu günler öyle yada böyle sabır gerekiyor sizede çok geçmiş olsun biran önce düzelir umarım

İnşallah canım bende yalnızım annem sadece bi hafta kalabldi yanimda bide sezeryanla dogm yaptm 3 gün yattm 4. Gün ayaktaydm annm fazla kalamicak gtcek alsmayim yatmaya diye

Geziyoruz iki konuşuyorum em fazla yarım saate sonra başlıyor aranmaya Can'ım ya

kızlar içinizde bebek hamağı alan oldu mu ?

karşı komşum ve kuzenim hamak kullanıyor ikiside memnun
bi yandan alayım diyorum bi yandan amaaan ne gerek var alıştırma diy0rum

ama büyük ihtimalle alacağım sizlerden alan varmı model hangisi

45 günlük Can'ım. Emziği bana da söyledi ama ne denediysem almadı. Aventi bile ne kadar övdüler onu bile almadı. Geçen inan ağladı almadım öyle uyuya kaldı ama bir daha öyle yapmaya kıyamadım. Gaz olayı aynen dediğin gibi sürekli pıt pıt çıkarıyor sen Nasıl yaptın her seferinde dıştı çıkarmamışsındır Nasıl başardın bana da bi de bende yapayım

Aa bana antikor onlar sakla demişlerdi. Hastalanırsa verirsin falandemişlerdi. Sabah içirdim 30cc. Hatta bi 30-40 cc daha var.
Neyse artık...

Neyse ki gexe boyu emzirdim. Sağolsun babam baktı çocuğa ben süt anne gibi emzirp eline geri verdim hep:)
Şuan daha iyiyim. İnş yarına daha da iyi olurum:)
Kızlar kanguru olarak neden momfort baby yi tercih ettiniz? Bende kanguru alıcam hangısınden almalıyım?
Ergonomik diye. Ama ben boba alıcam. Çünlü arkadaşım mokfırt kull. Ama kendisi için ergonomik olmadığını söyledi. Satmış ikinci el olarak.

Buzluktaki sütleri ihtiyacı olan birine yollamak istiyorum.

Başta düşüncem karışıktı. Yani sanki çocuğun rızkını başkasına vericekmişim gibi düşünüyordum. Ya ilerde sütüm kesilirse ya ihtiyacım olurda sütümü başka bebklere verdiğim için vicdan azabı duyarsam diye korkuyordum.
Ama dün gece düşündüm taşındım karar verdim.

Annemin buzluk dolu(ağızsütü kolostrum bile) bizim buzluk dolu.
Süreleri de geçmeden ihtiyacı olan birisine yollamak istiyorum. İstanbul anadolu yakası olursa benim için daha iyi olur.
Bunu burada insanları üzmemek için çok dillendirmek istemedim ama Sütüm çok şükür var. Ve fazlasını sağıyorum. Depoluyorum. Ama niçin depoladığımı bilmiyorum.

Bu kararı almakta Geç kaldığım içinde üzülüyorum. Sizlern samimiyetine inanarak yazıyorum şuan.

Neyse sonuç olarak ihtiyacı olan varsa benimle iletişime geçebilir...

Yenidoğan aparatıyla rahatlıkla kımse görmeden emzirebilirsiniz yazmıs bır blogger Eger gercekten öyleyse direk alma sebebim olabilir momfortu. Bobayla göruntu olarak yakınlar fiyat olarak ta öyle kafam karıstı Smdı. Biran once almam lazım artk.. ne evde yemek yapabılıyorum ne markete gidebiliyorum yaaa

Cnm mersinli biri vardı geçenlerde yazdı bebeği hastaym İş doktor anne sütü ile hızlı iyileşir demiş ona vetebilirsin

En iyisini yapıyorsun kuzum.. gecen biri yazmıstı ya sütü fazla olan varmı diye bebegının rahatszlıgı vardı sanırm hatrlayamadm..

Kızlar bnm bebe benim sürekli ateşi 37 ile 37.4 lerde arada 36. 8 oluyor 3v çok sıcak 26 derece o yüzden olabilir mi

Oda emziriyordu içindeyken. Ben o satarken almak istedim satmak istemedi bana. Kullananlara sormak lazım tabi. O 6 aydan sonra satmayı düşünmüştü

Canim tabi CANlarimiz onlar bizim ama buyuk kizim 21 ay boyunca ozellik dis cikarma doneminde hic bi sey yemedi sadece emdi dusunsene 20aylik bi cocuk sadece emerek doyar mi doymuyordu pesimden kosup otutturuyordu memeyi acip emiyordu simdi bi de ikizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…