2016 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar bugün paskalyadan ötürü evdeyim.. Kv ve kp hastaneye gidicez diye akşam yapmadan eve girmezler artık :)).. Benim meleğim 7'de kalktı oyun halasında oynadı ve uyudu, emdi uyudu derken yine uyandık oyun oynuyoruz.. Bol bol kakamızı da yapıyoruz.

Sanırım artık insanları sallamayıp hayatıma devam etmem lazım. Dün pazardan aldıkları olduğu gibi yerde duruyor ellememiş kadın :) Bu kadar tembel ve dağınıklıkta nasıl yaşıyolar anlamıyorum!

Gazi cikmazsa her emmede kusat..bazen balgamli.bazen peynir kesigi gibi bazen sut seklinde..al bi ara bende taktim.foto bike cektim
Benimkisi sürekli kusuyor emerken gaz çukatıken emdikten bir saat sonra iki saat sonra hiç belli olmuyor bir beslenmeden sonra 3-4 defa kusuyor içinde ne kalıyor anlamıyorum.hem az buz kusma değil her tarafımız kusmuk oluyor. Bunun yanında uyurkende hep ağzında yedikleri sürekli yutkunuyor ama bu nasıl geçecek çok kotu birşey uyuyamıyor bile çocuk 10-15 dk da uyanıyor suratı ekşitip.

Valla aynı durum bende de. Sabahtan akşama kadar mememde. Ama yine dolup taşma yok
Aksam olunca hele cok yorucu oluyor aksam 7de basliyor biximki mama vermezsem yada varsa sagilmis sut ki yok artik..onu illa icecek uymuyo yoksa.dun aksam 5 saat direndim en son 60cc mama icti hop uyudu.artik aclikmiydi derdi gazmiydi anlamiyorum..esimle tartistik ustune.aksm olmasindan korkuyorum..belim kiriliyor emsin tmm.hadi doymustur uyur diyorum hevesleniyorum ama uyumayip yalaninca sinirleniyorum

ozka82 yavrum sen gece uyuma işini naptın ?
2 gece once 5 saat uyumustu dun gece 2.5 saate bır kalktı cunku tam doymadı sanırım, sutum cok gelıyordu emerken aglıyordu yorulupm uyuyakaldı emerken. 12de yattı 2.40da kalkdı sonra 4de yattı 6.40da kalktı cok ıstıkrarlı demı ' gundur de odama gectım telsızle ıdare edıyorum

sen yurtdısındamı yasıyorsun canım

aynı durum bende de var canım gazmı aclıkmı anlamıyorum, ben de dun doymadı dıye 60cc mama verdım ıctı ama sonra kustu. Zaten benımkı yedıgı fazla gelınce kusuyor tam doymadan yatarsa kustugu olmadı hıc. Kılo alımıda ılk ay az olunca ve esımın dırdırıyla mama verdım ama sutum de cok aslında, hatta cok geldıgı ıcın ememıyor aglıyor bazı emme seanslarında

şu oyun halısı işini bende düşünüyorum modelide belirledim ama
kaç aydan itibaren oynamaya başlıyorlar, şimdi 45 günlüğüz koysam oynar mı bilemedim

iyi bakalım sizin içinde hayırlısı inşAllah balım

cok guzel bır dusunce canım cunku hıc sutu olmayan ınsanlar var. mama verseler bıle yanında takvıye anne sutu vermelerı cok ıyı olur bu tarz durumlarda. Umarım ıhtıyacı olan bılerı cıkar

Sutum cok demıssın ya emzırdıkten sonra mı sagıyorsun fazlasını

Bebegın ayakları aparatın karın kısmındakı kemere denk gelecek sekılde koy canım, zaten ayakları kurba gıbı oluyo ya bebısın, poposunun altında rulo yaptıgın havluyu koy bosluk kalmasın

Ah aynen valla Can'ım ya. Ben en son artık yatarak emziriyorum 3ten sonra. Kol ve bel kalmıyor çünkü. Ben akşamdan sabaha kadar olan süreçte mama takviyesi yapıyorum. Mememi almıyor uykuda ve sağsamda süt 30cc akşam ancak çıkıyor. Onunlada doymuyor ki akşam mama verince artık alışkanlık mı ne benim ya mememde boş çekerek ya da kucağımda ancak uykuya dalıyor. Ne yapıcaz ne Zaman düzene giricek bizimkiler ya. Bende sadece emdirip uyutmak istiyorum

Canı harika düşünmüşsün çok iyi olur. Yalnız verdiğin bebek senin süt çocuğun olacak. Oğlununda kardeşi.. Biliyorsundur dinimizde süt kardeş önemli. Onu kardeşi olarak bilmesi iyi olur.
Ben memnunum canım yaklaşık 2 haftadır oynıyor benimki. 49 günlüğüz bizde.. baxen 10 dk bazen 45 dk oyalanıyor. Akşam yemeklerimi rahatlıkla yiyorum
O halılar bu kadar küçükler için zaten büyüyünce çok oynamazlar

Kızlar bebeginizin yüzüne birşey sürüyormusunuz? Ne sürüyorsunuz? Memnunmusunuz? Benim oğluşunda kaşlarının üzeri kurumaya başlamş nemlendirmek istiyorum.
Can'ım benim de kızımın kafası değil ama Kaş'ları Konak yapmıştı. Kuru kuru dökülüyordu. Ben zeytinyağı ile geçirdim. Saf doğal bir zararı olmaz diye düşündüm.

Can'ım benim de kızımın kafası değil ama Kaş'ları Konak yapmıştı. Kuru kuru dökülüyordu. Ben zeytinyağı ile geçirdim. Saf doğal bir zararı olmaz diye düşündüm.
Sagol canım. Ben biraz çekiniyorum zeytinyagından belki dokunur diye.. ama bende süreyim bakalım inş iyi gelir

medela var bende ama bebısım ona hala alısamadıgı ıcın ılk 5 dakka aglaya aglaya bı hal oluyo sonra nasıl emecegını anlayınca sut gelınce sesı kesılıyo ama bu bıberon cok hava yapıyor ve asırı gaz yapıyor

o ayıdan bı tane de bende var canım evde. Napalım ya bu deveyı guducez ya bu dıyardan gıdıcez. Bu arada gecmıs olsun kalbının delık oldugunu nasıl anladınız daha dogrusu kardıyologa neden gıtmıstınız. Amelıyat mı olacak bebıs

Tracy hogg un Kitaplarını alan var mı? Sipariş edeceğim de...fikir almak istedim
Ben hamileliğimde okudum. Evet yardımı oluyor kitabın ama bir de stres oluyorsun o kitabı okuduktan sonra. Çünkü bebekteki her sorun hatalı ebeveyne çıkıyor. Doğrudur tabi ama bu sefer çok takmaya başlıyorsun kafana. Bebek kitaptaki gibi olmuyor ki. Akşam 7 de banyo ritüeli sekizde mama yüklemesi... Hep kurallar. İlk ay annemler hurdaydı. Kitapta okuduklarımla annemin yaptıkları arasında dağlar kadar fark vardı. Kadına kızıp duruyordum. Şimdi yapayalnızım ah annem burda olsa da baksa çocuğa. Zannediyordum ki annem yüzünden düzen kuramıyorum. Alakası yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…