2016 Şubat Anneleri

Aynı karından çıkmış 2 kardeş gibi oluyorlar canım. Mersinede göndersen adını soyadını mutlaka al dünya küçük seneler sonra neolacagını bilemezsin. O yüzden süt çocuğunu mutlaka bilmen lazım. Onlarda birbirini bilsin ne güzel işte..
Onların çocukları tabiki birbirleriyle evlenebilir. Normal kardeşlerin çocuklarıda birbiriyle evlenebilir.

benim bildiğim sadece emen değil alt üst ilişkisinde de kardeş evliliği olmuyor tam fetva nedir bilmiyorum
dediğin gibi araştırırsın ona gre yaparsın inşallah, destekliyorum seni

İnşallah canım bizde bondigo serüven ormanı aldk bakalm bugn gelcekms sevcek mi gorcez

bondigo serüven ormanı bende onu gördüm hoşuma gitti onunda piyanolusu var,
hemde fisher price nin aynısı copy past yapmışlar bi markası farklı
bu hafta alayım her aratmada kafam karışıyor ne güzel karar vermiştim

Canım ablamın kızının kalbindede delik vardı 2 yaşına geldiğinde kapanmıştı. Sadece aglarken morarmamasına dikkat et çok katılarak ağlamasın demişti doktoru..
Senin bebişinde kapanır inş.

bskn
Karşılıklı emme olsaydı iki tarafında olan bütün çocuklar kardeş oluyor.
Sadece bskn süt verdiği için sadece o süt verilen bebek, bskn in olacak bütün çocuklarının kardeşi olacak.
Diğer süt verilen bebegin kardeşleri birşey olmuyor.

Canım senin mesajdan önce yaptım yatar pozisyonda otri bebe ile çektim ama az geldi.şimdi de serumdan sonra kakasını mukuslu yapmaya başladı acaba balgamı alttan mı çıkarıyor.kime sorduysam öyle dedi ama nette başka şeyler çıkıyor

Arkadaşım Profilo ninni makinesi yazınca netten eşya sesleri var. Ben de kızım çok ağlayınca ordan fön makinesini dinletiyorum.

İlk gordugunu al o.zaman direm baktikca kafası karisiyo.insanın

Ya bu kız memeyle kavga edıyor bu günlerde cok hızlı akıyor sut ondan mı bılemıyorum denemek için Smdı biberon verdım onu alıyor memeyle savaş halınde bide damağından ses gelıyor sutun cok geldıgı anlarda ne yapcm ben

Canım ablamın kızının kalbindede delik vardı 2 yaşına geldiğinde kapanmıştı. Sadece aglarken morarmamasına dikkat et çok katılarak ağlamasın demişti doktoru..
Senin bebişinde kapanır inş.
sagol cnm
valla fena morariyor benim oglus
dr daykende o sekilde aglayinca, dr
bebeginin morarmasinin sebebi kalbindeki delik degil dedi.
bebegin asabi ondan dedi
elimden geldigince aglatmamaya calisiyorum ama bazen aglayacagi varsa agliyor ve morariyor
ins buyuyunce uysallasir

İki Parmağınla makas şeklinde sıkıştır memeyi o zmn kanallardan az geliyor. Ama şuan gıcık olduysa anca diğer eemmesinde olabilir

Gunlerdir kalada mukusu arastiriyorum netten dr cok inceliyosun dedigi icin arayip soramadim da serum fizyolojik sebebi olabilir mi gercekten? Talbiz bir haftadir devam bizim kizimin bu kadar balgami olamaz heralde diyorum ama bilemedim simdi

Evet süt veren annenin tüm çocuğuyla kardeş oluyor. Ama çocukları kısmında tereddütlerim vardı. Düny

İşte bunlardan da tereddütüm oluyordu.
Yeliz e veya başkasına bir şekilde faydalı olsun istiyorum.
karşılıklı bir fayda olur ben en azından süt geldikçe sağdıkça manası olur da sağarım. Alacak olana da faydası dokunur. Hem şu dünya da birer kardeşleri de olur.

İki Parmağınla makas şeklinde sıkıştır memeyi o zmn kanallardan az geliyor. Ama şuan gıcık olduysa anca diğer eemmesinde olabilir

Memede doyduktan sonra uykuya dalabılıyor bitek Smdı memeyle savasınca uyuyamıyor da iyice cıldırdı bir de öyle deneyeyim valla ödüm kopuyor bırakır dıye

Selam kızlar benim kiz yarın iki aylik oluyor gündüz genelde rahatiz ama akşam 9-2 arasi huzursuz uykusuz geçiyor Biogaia kullanıyorum çok aglamiyor sancisi azaldı biraz ama o saatlerde uyumuyor hiç. Büyüme hormonu da o saatlerde salgilaniyormus napsam bilmiyorum. Gece uykusuna geç başlıyoruz sabah güzel uyuyoruz. Gündüz de birer saat uyuyor bikaç kere. Ben hamileyken gec yatip gec kalkiyodum genelde ondan mi acaba diye düşünüyorum. Bu saatlerde uyanik tutmayi deniyorum gece uyusun diye ama kendiliginden siziyor nasıl alistircaz erken uyumaya

Hayırlı olsun canım gule gule kullanin :)

Yenidogan aparati küp gibi poposunu oraya oturtuyorsun bence havluyu ya da kucuk battaniyeyi o hale getirip kullanabilirsin zaten 3. Ayda gerek kalmiyor :)

Bizde dün internetten sipariş ettik oyun halisini oynar gibi geliyo ya baklm cnku çıngıraklı oyuncakları var çok ilgisini cekiyo çok aglaynca salliyorm bakiyo takip ediyo bırakınca tekrar aglyo
Aynen benimki de seninki gibi canım. Ci giragi sesli sallarsam bakıyor. Yani oyun hal ısındaki cingiraklara bakmaz gibi geliyor bana. Bu oyun halıları müzikli mi nasıl oluyor nasıl oyalaniyorlar. Bakicani bilsem hemen alicam ben de.

Maşallah canım. Bir göğüste 180. Sagma dan duramazsin. İlk zamanlar benim de coktu tek göğüste 100 125 çıkıyordu da o bile fena yapıyordu beni. Şimdi emiyor da kurtuldum hep sağmak da zor. Ama seninki artık bir amaca hizmet edecek. Senin adına sevindim doğrusu. İnşallah sevabı çok büyük bu yaptığının.

Canım eliyle vuruyor oyuncaklara müziği açıncada gülüyor ışıklarına bakıyor filan.. Bayağı uzun kalıyor, gece modu var müzik kutusunun melodik, onda uyumuşluğu bile var.. :) Ama tabi 3+ bebekler için üretilmiş ama bizimki pek bir beğendi şimdiden :)

Canım ne marka seninki gece modlu ışıklı filan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…