2016 Şubat Anneleri

ben travel sistem almadım arabamı..nuna bepp aldım bide ana kucağını aldım..şimdi sizin şikayetleri okuyunca çok büyük vs. falan diye iyiki öyle almamışız diyorum

Senin gibi düşünüyorum aslında değil gibi geliyor ama nette okuduğum yazılar acaba dedirtiyor çünkü onbeş gün öncesine kadar çok iyiydi kakamiz birden sulu oldu sonra da mukuslu... Renk guzel . korkuyorum bir şeyi var da ben fark edemem diye. Burada aileden kimsem de yok es dost da çalışıyor tekim. O yüzden hep acaba diyorum... Ve boyle gün geçmiyor ;(

Canim ben bugun dr sordum bunlarin hepsi alerji belirtisi dedi ama mutlaka arastirilmali dedi cocuk gastroentolojiye gitmek gerekirmis

Ben kullandim ise yariyor zaten probiyotik iceriyormus ilactan ziyade bagrsak duzenleyici

Anladım canım inş oğlun sana çekmemiştir. İnş şu alerjiside çabuk geçer

Benim bebiste oyleydi 1 ay asimizda 5300 du sonra bidaha almadi hep bu ishal vs yuzunden oldu biraktim emmeye basladi bacaklari bile burusmustu kuzumun yemeyiz bizde napalim onlar iyi olsun da

O zaman git doktora canım aklında kalmasın bir tahlil yaptır. Doktor gerek yok desede istiyorum de. İnş birşey çıkmaz.

Arkadaslar oğlum 45 günlük oldu bazen emerken cirpiniyor eller ayaklar hatta basini oynatip memeyi sürdürerek cekiyor sizde var mi böyle bir durum once acaba süt mu yok dedim sıktım süt var gözüküyor ince bi şekilde fiskiriyor hatta niye bu huzursuzlugu bilemiyorum

Cnm ikinci ay aşısını yaptırdın mı
Yok güzelim henüz yaptırmadım hemşire ayin 12 sine tarih verdi. allahın izniyle o gün yaptıracam ama korktuyor beni aşı umarım hemen atlatir minigim ve hepimizin minikleri. sen yaptırdin mi canım ya da ne zaman ?

Canim ben bugun dr sordum bunlarin hepsi alerji belirtisi dedi ama mutlaka arastirilmali dedi cocuk gastroentolojiye gitmek gerekirmis

Burda yok sanırım bakayım sağ ol canim.

O zaman git doktora canım aklında kalmasın bir tahlil yaptır. Doktor gerek yok desede istiyorum de. İnş birşey çıkmaz.

Geçen hafta tahlil yaptırdım ben aslinda enfeksiyon için gittigimde bur şey yok dedi. Kendi doktorumuz değildi. Bu hafta inşallah kendi doktorumiza gideceğiz canım. Bakalım ne diyecek

Bende 11 inde yaptıracagım canım beni de çok korkutuyor. Aşıdan önce calpol vermeyi düşünüyorum

benim bebiste gözlerini çok kasıyor canım bence uykusu gelince yapıyorlar ben öyle saniyorum

Bende 11 inde yaptıracagım canım beni de çok korkutuyor. Aşıdan önce calpol vermeyi düşünüyorum
benimde ayin 11 inde gitme durumum var hemşire kabul ederse o gün arkadaşlık ederiz birbirimize:) bilmiyorum ki ateş falan olmadan bi şeyde vermek istemiyorum. arkadaş hiçbir hepatit aşısı ateş yapmaz dr öyle dedi diyor. başka arkadasta her aşıdan sonra hemen fitil veriyor .

Umarim öyledir canjm. İşini bitirip bırakıyordur. Gerçi doymasa durmaz ama.5 dakikada ne emebilir ki. Gazdan supheleniyorum ben. Bio Gaia kullaniyorduk şimdi zinco aldık inşallah ise yarar.

İkinci aşı 3 tane olunca çok ağır gelir diye düşünüyorum bnm de kafam karışık canım aşılara da güvenemiyorum. Bugün bir arkadaş aşı ile ilgili bir video paylaşmış iyice gözüm korkttu

Evet ya benimde gözüm korktu açıkçası ama aşı yapmamak da allah korusun kötü şeylere yol açabiliyor. ben gene de ateş ya da ağrı olmaz ise ilaç kullanmayı düşünmüyorum canım tabi önce hemşire ile görüşecem bakalım ne diyecek

Bnm doktorum aşıdan önce ver dedi canım bnm bebeğim normalde de 37 lerde hep ateşi

Kizlar asi demisken bize ucuncu ayda asi yok, bir tek boy kilo olculucek 4. ayda yine asilarimiz var.. sizde 3. ayda asi varmi? varsa hangi asi?

Bnm doktorum aşıdan önce ver dedi canım bnm bebeğim normalde de 37 lerde hep ateşi
Him anladım canım. bende gitmeden önce sorayım o halde belki bana da aşıdan önce ilaç ver der. hayırlısıyla atlatsaydik. her ay mı Devam ediyor aşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…