ben multıtabs kullanıyorum dvıt yerıneSüt alerjisi olan arkaddaşlar paketli gıda da tüketmemek gerek.
Bir de doktorunuz söyledi mi? D vit damlası içerisinde süt ve süt türevi bulunmakta, içinde süt olmayan d vitamini damlası da varmış. Onu kullanmak gerekirmiş. (Katı diyet yapmasına rapmen düzelmiyorsa d vit doktora hayırlatmak gerekir)
Aynı şekilde gaz damlaları da içerikleri lacto.... İçermekte. Bu da dokunuyor.
Ben gaz damlası vermiyorım artık. Zaten diyet yapınca çok daha huzruluydu. Damla Verdiğimde sanki değişen birley oluyorsadece psikolojik ha işe yaradı ha yarayacak derken geçiyordu günler.
Bir de damlatınca huzurlu olan meleğim çileden çıkmaz mıgünde 4kere yapılır mı işkence
Açırı dğzeyde olmasa da mukusluydu.bezi açıp kapatınca ipliksi dokular vardı.
Bizimkisi her bez açmamda o an üç kere azar azar yapıyordu. O bitmişti. Çünkü gazı biraz daha düzene girmişti. Ve kakayı bir kerede de dolu dolu yapıp bitiyordu.
Kızlar mukus var diyemi diyet yapıyorsunuz? Benimkindede var arada oluyor ama her kakada degil. Ben dikkat etmiyorum süt içiyorum. Kakada mukus olsa ne olur ki? Bebişimde rahatsız degil gayet normal. Sadece kakasında arada mukus oluyor o kadar. Sizin bebişlerde başka rahatsızlıkmı olduda diyet yapıyorsunuz?Ben de diyetisyen kontrolünde kilo vermistim ara öğünler sut yoğurt fillandi :) uç gündür dikkat ediyorum mukus yine var
Canım zeytinyagı sür yarım saat falan beklet sonra bebek taragı ile yumuşak yumuşak tarattır hepsi kalkıyor. Sonrada bıcı bıcı yapKızlar olmadı diye seviniyordum ama dünden beri kızımın kafasında konak farkettim bugün iyice ilerlemiş.. Nasil gecircem tavsiyesi olan var mi??
Canım bebeginin bir sıkıntısı yoksa kakayı neden bukadar kafana takıyorsunki? Biz kendi yaptığımız tuvaletimizi incelesek kimbilir neler çıkar neler? Çok aklına takılıyorsa doktora götür. Ama gayet normal. Benim bebiş hasta olduğunda 3.4 gün paso sümül sümük kaka yaptı bazo günler yemyeşil yapıyor bazı günler sadece ip gibi az bir kaka görüyorum. Hiç takılmıyorum gayet normal. Ama bebegin ateşi olur devamlı bacaklarını kendine toplar devamlı ağlar uykuya dalamaz eee tamam o zaman bir rahatsızlığı vardır dersin. Ama sadece kakaya bakarak birşey söylemez doktorlar.Altını açmaya korkar oldumhep mukuslu kaka. Gecen haftalarda suluydu onu takiyordum ishal mi diye simdi ondan sonra bir de mukusa dondu. Uykusu gelince gözlerini surtuyor. Gunduz uykuya zor geciyor. Popo ve boyun kızarık. Boyun kilodan olabilir. Doktora gitnedim daha ama kilo alimi guzel gidiyor maşallah. Alerjikse sut ürünlerini kullanmiyorum fark ettlmedigim hariç düzelme hiccc yok değilse antibiyotik mi yaptı bu arada maşallah oğlum mutlu bir bebek. Öyle gaz sıkıntımız vs olunca ağlar bir de uykusu gelince sıkılınca... Onun dışında uysaldır. Yani alerjik olsa biraz huysuz da olur değil mi
Doktora gideceğim bu hafta da evde tekım. Basim agriyor. Düşünüp duruyorum...
Canim bende bekleyiyorum emiyor agzini cekiyor gazini cikarip agliyor belki senin soyledigin gibi doymadigi icindirBen uyuyunca kucagimda bekletyrm 5 10 dk snra bi daha meme aramaya basliyo veryrm bi daha uyuynca yatryrm dene sende
Kızlar mukus var diyemi diyet yapıyorsunuz? Benimkindede var arada oluyor ama her kakada degil. Ben dikkat etmiyorum süt içiyorum. Kakada mukus olsa ne olur ki? Bebişimde rahatsız degil gayet normal. Sadece kakasında arada mukus oluyor o kadar. Sizin bebişlerde başka rahatsızlıkmı olduda diyet yapıyorsunuz?
Canım zeytinyagı sür yarım saat falan beklet sonra bebek taragı ile yumuşak yumuşak tarattır hepsi kalkıyor. Sonrada bıcı bıcı yap
Canım bebeginin bir sıkıntısı yoksa kakayı neden bukadar kafana takıyorsunki? Biz kendi yaptığımız tuvaletimizi incelesek kimbilir neler çıkar neler? Çok aklına takılıyorsa doktora götür. Ama gayet normal. Benim bebiş hasta olduğunda 3.4 gün paso sümül sümük kaka yaptı bazo günler yemyeşil yapıyor bazı günler sadece ip gibi az bir kaka görüyorum. Hiç takılmıyorum gayet normal. Ama bebegin ateşi olur devamlı bacaklarını kendine toplar devamlı ağlar uykuya dalamaz eee tamam o zaman bir rahatsızlığı vardır dersin. Ama sadece kakaya bakarak birşey söylemez doktorlar.
Badem sutunu nerden bulabilirim?Badem sütü var. Ben bi kere denemiştimKalsiyum içeriği çok zenginmiş.
Tablet kalsiyum alabilirsn. Ama Onlara da hassas olunabiliyormuş.
İnşallah diyetim kısa sürecek diye düşünüyorum.öyle ümit ediyorum yani:/
:))) Aman ağlamasınlarda varsın oyun istesinlerbenim kızda yapıyor arada :)
geçen sabaha karşı emzirdim wc yegittim geldim baktım konuşuyo oynuyo1 saat kadar oynadım kızla sonra uyudu tekrar
Beni bebegim birden aglama krizlerine girdi..gazi var evet ama yapmasina ragmen inanilmaz huxursuz.uykuya dalamiyor 6 saat geciyo uyutmak icin cabaliyorum..surekli kusuyor.gazi var hep..ve uyanikken hep agliyor deli gibi.kakasi mukuslu.gazi icin kullandigim hicbisey fayd etmiyor.bi corrt etmek icin ikinip duruyo poposunda catlak olusmus ayrica pisik oluyor son zamanlarda.dr sut urunlerine alerjisi olabilir bi sure tuketme dedi.Kızlar mukus var diyemi diyet yapıyorsunuz? Benimkindede var arada oluyor ama her kakada degil. Ben dikkat etmiyorum süt içiyorum. Kakada mukus olsa ne olur ki? Bebişimde rahatsız degil gayet normal. Sadece kakasında arada mukus oluyor o kadar. Sizin bebişlerde başka rahatsızlıkmı olduda diyet yapıyorsunuz?
Ayniyiz cnm benimkide gunde 5 6 kez kaka yapiyo okadar memede geriniyo surunuyo corrtt ediyo berbat kokusuda var.popsu pisti simdiye dek bisey yoktu..uyku dersen tam bir iskence.kivraniyor ihh ihh uyumuyor cogunlukla agliyor etini koparmisdin gibiFirkan keşke kapı Komşum olsan :) gerçekten yaa bunu yürekten isterdim. Öyle bilinçli, sakinleştirici etkin var ki...
Ya çok yapması ve mukuslu olması... Yoksa maşallah. gazı gelince karnına ceker ayaklarini bir de kakasini çok gürültülü yapıyor. Emerken yapıyor genelde. Sonra da gulyp memeyi bırakıyor :)
Gündüz uykuya dalmada çok problem yaşıyor bir de
Canim benim de hersey normaldi. Sonra sut olayini cok abarttim ve ishal,yuzde kirmizi benekler, fazla kusma, huzursuzluk ve halsizlik gibi belirtiler oldu. Arasira mukus her bebekte olur. Onu sikinti yapma. Sut olayini da fazla abartma. Bence benimde bebegimde ciddi bir alarji yok ama asiriya kacinca bebeklerde olurmus. Nadir gorulen bir durum degil yani.Kızlar mukus var diyemi diyet yapıyorsunuz? Benimkindede var arada oluyor ama her kakada degil. Ben dikkat etmiyorum süt içiyorum. Kakada mukus olsa ne olur ki? Bebişimde rahatsız degil gayet normal. Sadece kakasında arada mukus oluyor o kadar. Sizin bebişlerde başka rahatsızlıkmı olduda diyet yapıyorsunuz?
Sut urunleri alerjisi testi yapildi mi. Bebeklerde cok sik gorulen bir rahatsizlik.Hanımlar merhaba, 22 şubat doğumlu bir oğlum var,sizi zaman zaman takip ediyorum ama yazmamştım. Bir sorum olucaktı, 3 gündür ishali var dr reflor ver sütüne karıştırıp dedi, burada uygulayan vardı sanırım işe yaradımı diyr soracaktım, cok küçükler ya ilaç vermek içime hiç sinmiyo
Ayniyiz cnm benimkide gunde 5 6 kez kaka yapiyo okadar memede geriniyo surunuyo corrtt ediyo berbat kokusuda var.popsu pisti simdiye dek bisey yoktu..uyku dersen tam bir iskence.kivraniyor ihh ihh uyumuyor cogunlukla agliyor etini koparmisdin gibi
Canım işte ben bilemedim. Sana atmıştım çok suluydu kaka sonra mukus başladı. Antibiyotik yapar mi. Uç gündür her bez mukuslu ki 7-8 bez oluyor çoğunda. Eksi sut kokuyor . gözlerini çok kasıyor uykuya geçerken sinirlenince vs. Popo ve boyun kırmızı hep. Bunların bazıları alerji belirtisiymis ama benim bebek şükür mutlu bir bebek. Uykusu gündüz sıkıntı ama aksam gece şükür çok problem değil.
Bilemedigimden cahllikten bundan mıdır diyorum. Gecen doktorda teste gizli kan cijmadi. Bu hafta başka doktora tekrar gideceğim.
Firkan keşke kapı Komşum olsan :) gerçekten yaa bunu yürekten isterdim. Öyle bilinçli, sakinleştirici etkin var ki...
Ya çok yapması ve mukuslu olması... Yoksa maşallah. gazı gelince karnına ceker ayaklarini bir de kakasini çok gürültülü yapıyor. Emerken yapıyor genelde. Sonra da gulyp memeyi bırakıyor :)
Gündüz uykuya dalmada çok problem yaşıyor bir de
Canım senin mukustan başka belirtilerinde varmış süt alerjisi olabilir tabi... inş geçer en kısa zamanda..Beni bebegim birden aglama krizlerine girdi..gazi var evet ama yapmasina ragmen inanilmaz huxursuz.uykuya dalamiyor 6 saat geciyo uyutmak icin cabaliyorum..surekli kusuyor.gazi var hep..ve uyanikken hep agliyor deli gibi.kakasi mukuslu.gazi icin kullandigim hicbisey fayd etmiyor.bi corrt etmek icin ikinip duruyo poposunda catlak olusmus ayrica pisik oluyor son zamanlarda.dr sut urunlerine alerjisi olabilir bi sure tuketme dedi.
İyi maşallah canımBenimkide aynı kilo 5200 gr canım 58 günlüğüz bizde
Aynen canım iyice doğduğundan emin olup yatryrm gecede bilerek sagyrm önce emzryrm sonra 75 cc felan sagdgmdan veriyorm 4 5 saat uyuyoCanim bende bekleyiyorum emiyor agzini cekiyor gazini cikarip agliyor belki senin soyledigin gibi doymadigi icindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?