2016 Şubat Anneleri

ben multıtabs kullanıyorum dvıt yerıne

Ben de diyetisyen kontrolünde kilo vermistim ara öğünler sut yoğurt fillandi :) uç gündür dikkat ediyorum mukus yine var
Kızlar mukus var diyemi diyet yapıyorsunuz? Benimkindede var arada oluyor ama her kakada degil. Ben dikkat etmiyorum süt içiyorum. Kakada mukus olsa ne olur ki? Bebişimde rahatsız degil gayet normal. Sadece kakasında arada mukus oluyor o kadar. Sizin bebişlerde başka rahatsızlıkmı olduda diyet yapıyorsunuz?

Kızlar olmadı diye seviniyordum ama dünden beri kızımın kafasında konak farkettim bugün iyice ilerlemiş.. Nasil gecircem tavsiyesi olan var mi??
Canım zeytinyagı sür yarım saat falan beklet sonra bebek taragı ile yumuşak yumuşak tarattır hepsi kalkıyor. Sonrada bıcı bıcı yap
Canım bebeginin bir sıkıntısı yoksa kakayı neden bukadar kafana takıyorsunki? Biz kendi yaptığımız tuvaletimizi incelesek kimbilir neler çıkar neler? Çok aklına takılıyorsa doktora götür. Ama gayet normal. Benim bebiş hasta olduğunda 3.4 gün paso sümül sümük kaka yaptı bazo günler yemyeşil yapıyor bazı günler sadece ip gibi az bir kaka görüyorum. Hiç takılmıyorum gayet normal. Ama bebegin ateşi olur devamlı bacaklarını kendine toplar devamlı ağlar uykuya dalamaz eee tamam o zaman bir rahatsızlığı vardır dersin. Ama sadece kakaya bakarak birşey söylemez doktorlar.

Canım işte ben bilemedim. Sana atmıştım çok suluydu kaka sonra mukus başladı. Antibiyotik yapar mi. Uç gündür her bez mukuslu ki 7-8 bez oluyor çoğunda. Eksi sut kokuyor . gözlerini çok kasıyor uykuya geçerken sinirlenince vs. Popo ve boyun kırmızı hep. Bunların bazıları alerji belirtisiymis ama benim bebek şükür mutlu bir bebek. Uykusu gündüz sıkıntı ama aksam gece şükür çok problem değil.

Bilemedigimden cahllikten bundan mıdır diyorum. Gecen doktorda teste gizli kan cijmadi. Bu hafta başka doktora tekrar gideceğim.

Firkan keşke kapı Komşum olsan :) gerçekten yaa bunu yürekten isterdim. Öyle bilinçli, sakinleştirici etkin var ki...

Ya çok yapması ve mukuslu olması... Yoksa maşallah. gazı gelince karnına ceker ayaklarini bir de kakasini çok gürültülü yapıyor. Emerken yapıyor genelde. Sonra da gulyp memeyi bırakıyor :)

Gündüz uykuya dalmada çok problem yaşıyor bir de

bu diş mahvetti beni ağrı kesici de fayda vermiyor küçük ilçedeyim dr yok yarın gelecek
nasıl dayanacaksam artık

Badem sutunu nerden bulabilirim?
Ne kadar sure diyet yapmayi dusunuyorsun.
Biraz bebek toparlansin ben gunde bir kase yogurt yemeye baslicam ama hic sut icmicem. Bakalim nasil olacak. Eger yine alerji belirtileri gorursem tamamen sut urunlerini birakicam.

üfff bu cocuk fitilsiz kaka yapamayacak mii
valla psikolojim bozuldu artik...

her 4 gune bir mecbur kaliyorum fitil yapmaya.

bugun duphalac surupa basladm. o da feci gaz yapti. yavrum bacaklarini cekip cekip kivraniyor

ne zaman kendi yapmayi ogrenecek

Beni bebegim birden aglama krizlerine girdi..gazi var evet ama yapmasina ragmen inanilmaz huxursuz.uykuya dalamiyor 6 saat geciyo uyutmak icin cabaliyorum..surekli kusuyor.gazi var hep..ve uyanikken hep agliyor deli gibi.kakasi mukuslu.gazi icin kullandigim hicbisey fayd etmiyor.bi corrt etmek icin ikinip duruyo poposunda catlak olusmus ayrica pisik oluyor son zamanlarda.dr sut urunlerine alerjisi olabilir bi sure tuketme dedi.

Hanımlar merhaba, 22 şubat doğumlu bir oğlum var,sizi zaman zaman takip ediyorum ama yazmamştım. Bir sorum olucaktı, 3 gündür ishali var dr reflor ver sütüne karıştırıp dedi, burada uygulayan vardı sanırım işe yaradımı diyr soracaktım, cok küçükler ya ilaç vermek içime hiç sinmiyo

Ayniyiz cnm benimkide gunde 5 6 kez kaka yapiyo okadar memede geriniyo surunuyo corrtt ediyo berbat kokusuda var.popsu pisti simdiye dek bisey yoktu..uyku dersen tam bir iskence.kivraniyor ihh ihh uyumuyor cogunlukla agliyor etini koparmisdin gibi

Kizlar d vitaminini su sekilde veriyorum.
Sutumu mama kasigina akitiyorum biraz ve ustune 3 damla d vitamini damlatip kizima veriyorum.
Direk d vitaminini agzina damlatinca midesi bulaniyor. Bu sekilde vermemin bir sakincasi yoktur herhalde.

Canim benim de hersey normaldi. Sonra sut olayini cok abarttim ve ishal,yuzde kirmizi benekler, fazla kusma, huzursuzluk ve halsizlik gibi belirtiler oldu. Arasira mukus her bebekte olur. Onu sikinti yapma. Sut olayini da fazla abartma. Bence benimde bebegimde ciddi bir alarji yok ama asiriya kacinca bebeklerde olurmus. Nadir gorulen bir durum degil yani.
Simdi butun sut urunlerini kestim ama daha oncede yazdigim gibi yavas yavas yogurt yemekle ise baslicam eger yine alerji belirtileri olursa tamamen sut urunlerini hayatimdan cikaricam.
Benim sana tavsiyem ayni sekilde beslenmene devam et ama bebeginide takip et. Belirti gorursen miktarini azalt eger yine belirti devam ederse sutu birakip yogurda devam et gibi.

Sut urunleri alerjisi testi yapildi mi. Bebeklerde cok sik gorulen bir rahatsizlik.
Sut ve sut urunleri tuketince ishal oluyorlar.
Kan ve deri testiyle anlasiliyor. Yada benim gibi kendi testini kendin yapabilirsin. Sut urunlerini tuketme ve bebegini takip et. Eger duzelme varsa demekki alerjisi varmis.

Ayniyiz cnm benimkide gunde 5 6 kez kaka yapiyo okadar memede geriniyo surunuyo corrtt ediyo berbat kokusuda var.popsu pisti simdiye dek bisey yoktu..uyku dersen tam bir iskence.kivraniyor ihh ihh uyumuyor cogunlukla agliyor etini koparmisdin gibi

( kiyamam. Benimki aglamiyor canım. Uyumasa da gülüyor. Gozlerinden uyku akıyor o gülmeye çalışıyor :) siz d antibiyotik kullanmış miydiniz

sagol canım. Ne bileyim kesinlikle birşeyi yoktur diyemeyiz belki ama bebegin başka sıkıntısı yoksa senin yediğin şeylerden oluyordur. Bebişin bagırsakları daha tam gelişmemiş olduğu için öyle oluyordur. Önemli bir hastalık olsa mutlaka başka bir belirtiside olmazmı? Herşey yolunda olduğu için ben takmıyorum. Ama dediğim gibi benim oğlan her türlü kaka yapıyor. Bazen çok normal bazen yeşil ip gibi.... ama hep böyle kaka yapıyorsa hiç normal kaka yapmıyorsa söyle doktoruna belki yediğin başka bir yiyecekten oluyordur.
Ama bence bebegine sıkıntı yapmıyorsa sadece kakadan çıkıyorsa bebegin ağrısı sızısı ateşi yoksa sen de diyet yapma çünkü süt ürünlerinin zararından çok faydası var.
Antibiyotik ağızda pamukçuk bile yapıyorsa mukusta yapar herhalde...
Canım senin mukustan başka belirtilerinde varmış süt alerjisi olabilir tabi... inş geçer en kısa zamanda..

Canim bende bekleyiyorum emiyor agzini cekiyor gazini cikarip agliyor belki senin soyledigin gibi doymadigi icindir
Aynen canım iyice doğduğundan emin olup yatryrm gecede bilerek sagyrm önce emzryrm sonra 75 cc felan sagdgmdan veriyorm 4 5 saat uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…