2016 Şubat Anneleri

keryneia .!.:
Kizlar asi demisken bize ucuncu ayda asi yok, bir tek boy kilo olculucek 4. ayda yine asilarimiz var.. sizde 3. ayda asi varmi? varsa hangi asi?
Bana ebe 3. Ayda rota asisi var dedi yaptirmak istersen ozel asi dedi

Ay o tatlı krizleri beni mahvediyo dün tatli yaptm çok hafif bi tatlı dün küçük 6 dilim yedim bugnde 7 dilimdaha da yiyesim var bi byuk kare borcami tek.basıma bititcem

helva süt yapar canım:)

Umarim öyledir canjm. İşini bitirip bırakıyordur. Gerçi doymasa durmaz ama.5 dakikada ne emebilir ki. Gazdan supheleniyorum ben. Bio Gaia kullaniyorduk şimdi zinco aldık inşallah ise yarar.
Evet gaz bebişlerimizi ne hale sokuyor. 100 gün derler kendilerine gelmeleri için çoğu gitti azı kaldı inşallah. Ben hiç gaz ilacı kullanmadım. Burda arkadaşların süt alerjisi ile ilgili söylediklerinden sonra yoğurdu bıraktım, bir de humana rezene kimyon çayı veriyorum beş kaşık falan. Biraz rahatlatıyor

Hanımlar bir sorum var size. Ben günde iki litreye yakın sıvı tüketiyorum ama idrara neredeyse hiç gitmiyorum. Emzirdiğimiz için böyle bir durum yaşanması normal mi yoksa böbreklerim için endişelenmeli miyim? Sizin haliniz nedir acaba

Canim bu alerji sadece inek sutuylemi alakali. Keci sutu peyniri vesayre yenilebilir mi?

Benim bebiste oyleydi 1 ay asimizda 5300 du sonra bidaha almadi hep bu ishal vs yuzunden oldu biraktim emmeye basladi bacaklari bile burusmustu kuzumun yemeyiz bizde napalim onlar iyi olsun da
Masallah tosuncuga. Zaten profil resminde gormustum baya tontisti. Erkek mi ?

Canim ben hergun bir kase yogurt, bir bardak sut ve kahvaltida peynir yerdim. Hicbir sorun yasamadim.
Sonra bu porsiyonlari arttirdim ve o zaman olanlar oldu. Birazda o yuzden ben kendim yaptim diyorum.
Suan kakasi sariya dondu ama hala biraz mukuslu. Tamamen iyilessin yavas yavas yicem ama abartmadan. Bakalim nolucak.

Kizim birkac gundur hasta hava veriyoruz sabah aksam burun tikanikligi had safhada,serumu siringayla cekip burnuna veriyoriz acilsin diye genede bisey ciktigi yok yarin gene goturcez dr a bakalim ne diyecekler

Uyumayınca bide onun huysuzlugu oluyo ya uyuyunca uzunca uyusada uykuyu alsa bari.. Sallamıssındır hic söylemeye gerek duymuyorum. Bende ilk zaman öyle diyodum ne yicem makarna pilav mi bi tek diye nete o gaz yapar mı bu gaz yapar mı yazarsan herşey yapıyo ıspanak bile.. Ki ıspanak sütüde arttırıyo. Ben kahvaltıyı hic sevmem zaten tostla gecistiriyorum ama bide bizim gaz problemi yok o yuzden cok abartı olan seyleri yemiyorum artık ilk zaman hakikaten ac kalıyodum simdi yine yiyorum patlıcan, köfte, makarna, ıspanak, bulgur pilavi, pirinc pilavi, karniyarik, kabak dolmasi vs bide tatlı ben nerdeyse herşeyden yiyorum sütlaç dahi yiyodum hemde soguk soguk. Benimkine bi soguk gaz yapıyodu ilk zaman anladigim kadariyla bide üc gün üst üste yogurt,ayran tüketmistim cok huysuzdu sonra anladımda kestim hemen onun disinda bi gün ilk zamanlar unutup kapuska yedim geceyi korkudan titreyerek geçirmistim ama cok sukur sakince atlattik yani değişiyoda aslında , ayaklarinizi gögüsünüzü sıcak tutun üsütmeyin. Bebek icin önce kendinize dikkat edin.

Canım senin endişelnecrk bir durumun yok şuanda. Tahlil yaptırmamış mıydın? Evham yapıylrsun. Huzursuz olsa çocuk neyse diyeceğim.
Anladım canım inş oğlun sana çekmemiştir. İnş şu alerjiside çabuk geçer
İnşallah...

Süt fazla geldiğğnde sinir oluyorlar. Söylediğinde gözümde canlandı o ayak hareketi :)
Yarı yatış şekilde çocuk kıcakta yüzüstü ve ters şekilde emzirmek bi nebze çözüm gibi.
Gögü

s küçültüğü yönünde yorumlar okudum cnm :) cok terletti viraz atladım
Ay ben yürüyemiyorum bile sızısından :) ip atlayamam ama inşalah gaydası olur onların

Canim bu alerji sadece inek sutuylemi alakali. Keci sutu peyniri vesayre yenilebilir mi?

Evet keçi ürünleri tüketeniliyorsun. Keçi sütü keçi pyniri yoğurdj vs. Ama kontrol edip al bazıları inek sütü içeriyor

Anladkm cnm bende düzelsin dedim. Pişik geçti bi iki gün normae benzer kaka gördüm cozuttım hemen kendini belli ediyor. Kaka değişti. Az ve sık kaka başladı. totosu kızardı.
Bugün diyete geri döndüm. Meme reddi yaşadık tüm gün. Keşke dün mantı yemeseydim diye üzülüyrm şuan

Kizim birkac gundur hasta hava veriyoruz sabah aksam burun tikanikligi had safhada,serumu siringayla cekip burnuna veriyoriz acilsin diye genede bisey ciktigi yok yarin gene goturcez dr a bakalim ne diyecekler
Ah yavrum ya benimki de bi kac gündür burun tıkanıklıgı cekiyo. Serum fizyolojik yap arada sadece burun adaptörüyle çek sonra iyice 2sefer falan cokta cekme uzun uzun gecici rahatlatir belki ilk iki gün benimki beş dk emiyodu nefes alamıyo diye.. Buhar mı veriyosunuz hava demissiniz.. Ne koyuyosunuz öyleyse?

Bu gazlı, sancılı, ağlama krizli günler geçecek değil mi?

Fenalardayım, dardayım, bunaldım, Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…