Bilmiyorum ki canım bana gittiğimde söylediHim anladım canım. bende gitmeden önce sorayım o halde belki bana da aşıdan önce ilaç ver der. hayırlısıyla atlatsaydik. her ay mı Devam ediyor aşılar
Bana ebe 3. Ayda rota asisi var dedi yaptirmak istersen ozel asi dedikeryneia .!.:Kizlar asi demisken bize ucuncu ayda asi yok, bir tek boy kilo olculucek 4. ayda yine asilarimiz var.. sizde 3. ayda asi varmi? varsa hangi asi?
Ay o tatlı krizleri beni mahvediyo dün tatli yaptm çok hafif bi tatlı dün küçük 6 dilim yedim bugnde 7 dilimSağol canım vallahi anyayı konyayı yeni anladım.1gram uyku uyumadık.çocuk mahvoldu.yine İnternet'e baktım.neredeyse çoğu şey yasak gaz yaptığı için.ne yicez biz böyle...kahvaltıda ne yiyorsun? Tatlı olarak ne yicez? Helva dokunur mu acaba...tatlı çok önemli benim için...duramam ki yemeden.
Merhaba canım:)Ayy bende şubat annelerini arıyodummm merhabalar
helva süt yapar canım:)Sağol canım vallahi anyayı konyayı yeni anladım.1gram uyku uyumadık.çocuk mahvoldu.yine İnternet'e baktım.neredeyse çoğu şey yasak gaz yaptığı için.ne yicez biz böyle...kahvaltıda ne yiyorsun? Tatlı olarak ne yicez? Helva dokunur mu acaba...tatlı çok önemli benim için...duramam ki yemeden.
Rota asiyi yaptirmayi dusunmuyorum ben acikcasi.. isabet olmus :)Bana ebe 3. Ayda rota asisi var dedi yaptirmak istersen ozel asi dedi
Evet gaz bebişlerimizi ne hale sokuyor. 100 gün derler kendilerine gelmeleri için çoğu gitti azı kaldı inşallah. Ben hiç gaz ilacı kullanmadım. Burda arkadaşların süt alerjisi ile ilgili söylediklerinden sonra yoğurdu bıraktım, bir de humana rezene kimyon çayı veriyorum beş kaşık falan. Biraz rahatlatıyorUmarim öyledir canjm. İşini bitirip bırakıyordur. Gerçi doymasa durmaz ama.5 dakikada ne emebilir ki. Gazdan supheleniyorum ben. Bio Gaia kullaniyorduk şimdi zinco aldık inşallah ise yarar.
s küçültüğü yönünde yorumlar okudum cnm :) cok terletti viraz atladımAtlayabilirsen zayıflatır ama bölgesel zayıflama yapar mı bilmembenim bölgesele ihtiyacım var. Mesela şu memeler
neden düşünmüyorsun canım? ikinci ay aşısında kaç aşı yaptılar?Rota asiyi yaptirmayi dusunmuyorum ben acikcasi.. isabet olmus :)
Canim bu alerji sadece inek sutuylemi alakali. Keci sutu peyniri vesayre yenilebilir mi?Migrosta alfa diye bir markaydı galiba. 15lira gibiydi. Tadı kötü:) söyliyeyim. Hoş şuan içsem belki çok güzel gelecek çünkü keçi peyniri de sevmezdim :)
Ne kadar yapmam lazımsa o kadar yaparım. İrademe güveniyorum, yeter ki istiyeyim.
Ama ben bilinç altıma 5.ayda bitecek herşey düzene girexek diye şartlıyorum. Olumlu mesajlar veriyorum evrene
Gittiğimiz doktor da 4ay kadar yapabiliyorsan diyet yap bakalım ek gıdaya geçmeden hallolur belki demişti. Bu hafta alerji uzmanına gitmeyi istiyorum zaten. Randevumuz iptal olmuştu tekrar randevu alıcam.
Belirsizlik beni sinir ediyor çnkü. Yumurta yerken ya yumurtaysa diye şüpheye giriyorum.
Masallah tosuncuga. Zaten profil resminde gormustum baya tontisti. Erkek mi ?Benim bebiste oyleydi 1 ay asimizda 5300 du sonra bidaha almadi hep bu ishal vs yuzunden oldu biraktim emmeye basladi bacaklari bile burusmustu kuzumun yemeyiz bizde napalim onlar iyi olsun da
Evt cnm erkek ama o hallerinden eser kalmadi eridi insaallah toparlicazMasallah tosuncuga. Zaten profil resminde gormustum baya tontisti. Erkek mi ?
Canim ben hergun bir kase yogurt, bir bardak sut ve kahvaltida peynir yerdim. Hicbir sorun yasamadim.Ben başta yediklerimi yzıyordum. Ama pek düzenli olamadım. Mesela bugün peynir yemeyip ertesi gün yoğurt denemesi hapacaktım ama anne sütü en az üç günde alerjenlerden temizlenirmiş.
bir hafta on günde bile olabilirmiş.
Anlamadığım tek şey hayatım boyunca sağlıklı beslenmeye şartlamışımdır kendimi. Kozartma evde ayda yılda bir yapılır, karnı yarım bile közleyip yaparız, Hazır gıda çok çok çok az girer evimize, salçamız makarnamız konservelerimiz turşularımız, marulumuz domatesimiz sebzeye ait herşeyi kendi bahçemizden toplar getirirdim. Gebelikte bide o kadar hassastım ki
Hepsi yalanmıymış yani :)
Uyumayınca bide onun huysuzlugu oluyo ya uyuyunca uzunca uyusada uykuyu alsa bari.. Sallamıssındır hic söylemeye gerek duymuyorum. Bende ilk zaman öyle diyodum ne yicem makarna pilav mi bi tek diye nete o gaz yapar mı bu gaz yapar mı yazarsan herşey yapıyo ıspanak bile.. Ki ıspanak sütüde arttırıyo. Ben kahvaltıyı hic sevmem zaten tostla gecistiriyorum ama bide bizim gaz problemi yok o yuzden cok abartı olan seyleri yemiyorum artık ilk zaman hakikaten ac kalıyodum simdi yine yiyorum patlıcan, köfte, makarna, ıspanak, bulgur pilavi, pirinc pilavi, karniyarik, kabak dolmasi vs bide tatlı ben nerdeyse herşeyden yiyorum sütlaç dahi yiyodum hemde soguk soguk. Benimkine bi soguk gaz yapıyodu ilk zaman anladigim kadariyla bide üc gün üst üste yogurt,ayran tüketmistim cok huysuzdu sonra anladımda kestim hemen onun disinda bi gün ilk zamanlar unutup kapuska yedim geceyi korkudan titreyerek geçirmistim ama cok sukur sakince atlattik yani değişiyoda aslında , ayaklarinizi gögüsünüzü sıcak tutun üsütmeyin. Bebek icin önce kendinize dikkat edin.Sağol canım vallahi anyayı konyayı yeni anladım.1gram uyku uyumadık.çocuk mahvoldu.yine İnternet'e baktım.neredeyse çoğu şey yasak gaz yaptığı için.ne yicez biz böyle...kahvaltıda ne yiyorsun? Tatlı olarak ne yicez? Helva dokunur mu acaba...tatlı çok önemli benim için...duramam ki yemeden.
Canım senin endişelnecrk bir durumun yok şuanda. Tahlil yaptırmamış mıydın? Evham yapıylrsun. Huzursuz olsa çocuk neyse diyeceğim.Senin gibi düşünüyorum aslında değil gibi geliyor ama nette okuduğum yazılar acaba dedirtiyorçünkü onbeş gün öncesine kadar çok iyiydi kakamiz birden sulu oldu sonra da mukuslu... Renk guzel . korkuyorum bir şeyi var da ben fark edemem diye. Burada aileden kimsem de yok es dost da çalışıyor tekim. O yüzden hep acaba diyorum... Ve boyle gün geçmiyor ;(
İnşallah...Anladım canım inş oğlun sana çekmemiştir. İnş şu alerjiside çabuk geçer
Arkadaslar oğlum 45 günlük oldu bazen emerken cirpiniyor eller ayaklar hatta basini oynatip memeyi sürdürerek cekiyor sizde var mi böyle bir durum once acaba süt mu yok dedim sıktım süt var gözüküyor ince bi şekilde fiskiriyor hatta niye bu huzursuzlugu bilemiyorum
Ay ben yürüyemiyorum bile sızısından :) ip atlayamam ama inşalah gaydası olur onlarınGögü
s küçültüğü yönünde yorumlar okudum cnm :) cok terletti viraz atladım
Canim bu alerji sadece inek sutuylemi alakali. Keci sutu peyniri vesayre yenilebilir mi?
Anladkm cnm bende düzelsin dedim. Pişik geçti bi iki gün normae benzer kaka gördüm cozuttım hemen kendini belli ediyor. Kaka değişti. Az ve sık kaka başladı. totosu kızardı.Canim ben hergun bir kase yogurt, bir bardak sut ve kahvaltida peynir yerdim. Hicbir sorun yasamadim.
Sonra bu porsiyonlari arttirdim ve o zaman olanlar oldu. Birazda o yuzden ben kendim yaptim diyorum.
Suan kakasi sariya dondu ama hala biraz mukuslu. Tamamen iyilessin yavas yavas yicem ama abartmadan. Bakalim nolucak.
Ah yavrum ya benimki de bi kac gündür burun tıkanıklıgı cekiyo. Serum fizyolojik yap arada sadece burun adaptörüyle çek sonra iyice 2sefer falan cokta cekme uzun uzun gecici rahatlatir belki ilk iki gün benimki beş dk emiyodu nefes alamıyo diye.. Buhar mı veriyosunuz hava demissiniz.. Ne koyuyosunuz öyleyse?Kizim birkac gundur hasta hava veriyoruz sabah aksam burun tikanikligi had safhada,serumu siringayla cekip burnuna veriyoriz acilsin diye genede bisey ciktigi yok yarin gene goturcez dr a bakalim ne diyecekler
Eyvah daha şimdiden işimiz bar yaniBenimki de çok tükürüklü. Doktorum üçüncü aya doğru tükürük bezleri aktifleşiyor merak etme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?