2016 Şubat Anneleri

neden düşünmüyorsun canım? ikinci ay aşısında kaç aşı yaptılar?
Yeterince huzursuz oldu bebegim, rota asisi diye bir asi daha once hic duymamistim.. biraz eski kafalilik yapicam ama yaptirmicam, cok olumcul bir oneme sahip degil.. ilerde grip asisi vs'de yaptirmayi dusunmuyorum.. kiz kardesime yaptirirdik sonuc astim oldu :) hic bir ise yaramadi yani.

Biz yavruma hala bakici bulamadik .. bir arkadasimizin annesine sorduk, oda iki cocuga bakamayacagini soylemis, hakli kadincagiz, ama cok iyi bakardi onu biliyorum. Bakici vs olayi disardan birine baktirsam, kacirir diye korkuyorum. Cok endiseliyim, guvenemiyorum nedense.. Turkiyede hersey oluyor cunku

Yarin komsulara sorucam, illa bakmak isteyen biri cikar heralde Ust komsumda gozum var aslinda, tam istedigim ozelliklere sahip, pek disari cikmaz, hergun temizlik yapar.. bir tek yasi beni dusunduruyor ama sanirim bakabilir. Neyse gorucez yarin :)

Gunde 2 kere ventolin 4 kerede bildigimiz kola takilan serumu siringaya cekip buhar makinesime koyup veriyoruz.Serum fizyolojik acmaya yetmiyor malesef onun yerinede normal serumu siringayla burnuna veriyoruz dr oyle yapin dedi

Anneler çok acil .. Golden goat mama kullanan var mı???

Gunde 2 kere ventolin 4 kerede bildigimiz kola takilan serumu siringaya cekip buhar makinesime koyup veriyoruz.Serum fizyolojik acmaya yetmiyor malesef onun yerinede normal serumu siringayla burnuna veriyoruz dr oyle yapin dedi
Bende doktoruma sormustum yarım ventolinle yarım serum fizyolojik yap demişti buhar için o da gecici oluyo ama rahatlatıyo biraz sanki.. Öksürügü balgamı var mı acaba burnunu sürekli temiz tutun ki aşağı inmesin balgama hic cözüm bulamayız yani surup varmıs sanırım ama cabucak rahatlasın insanin ici mahvoluyo

benim bebiste gözlerini çok kasıyor canım bence uykusu gelince yapıyorlar ben öyle saniyorum

Boyle parçalayacak gibi kasiyor. Bazen ellerini tutuyorum uykusu kaçıyor öyle yapincada.

Umarim öyledir canjm. İşini bitirip bırakıyordur. Gerçi doymasa durmaz ama.5 dakikada ne emebilir ki. Gazdan supheleniyorum ben. Bio Gaia kullaniyorduk şimdi zinco aldık inşallah ise yarar.

Canım benimki onbeş gündür 5 Dk emiyor birbuvuk iki saatte yeniden emmek istiyor arada versem bile kabul etmiyor çoğu zaman

Kizlar asi demisken bize ucuncu ayda asi yok, bir tek boy kilo olculucek 4. ayda yine asilarimiz var.. sizde 3. ayda asi varmi? varsa hangi asi?

Rota var canım. Ateşli ishal de zarar veriyor arkadaşımın oğlu vurulmadi rotaya yakandı çok kotu oldu

İnşallah canım oyledir. Testte gizli kan yok dedi sadece. Başka bir şey demedi. Bakalım birkaç gün daha yemeyeyim kaka değişecek mi ?

Evde oturdukca yasli teyzeler hastalık bulur ya heee iste ben de oyleyim artik :)

Oksuruk ara ara var bronsite cevirmez insallah.Sorma insanin ici gidiyor.Evde 4 kisiyiz dordumuzd3 hastayiz,bizi hep bu guzel havalar mahvetti..Senin bebegin nasil suan umarim iyidir

Oksuruk ara ara var bronsite cevirmez insallah.Sorma insanin ici gidiyor.Evde 4 kisiyiz dordumuzd3 hastayiz,bizi hep bu guzel havalar mahvetti..Senin bebegin nasil suan umarim iyidir
Benimkide aynı öyleydi simdi öksürük yok ama burnu hala tıkalı uyuyamıyo bile rahat rahat. Hatta ememiyo bile önce acıyorum burnunu hemen emziriyorum ki bari doysun sonucta anne sütü zaten ona ilaç.. Bari ondan eksik kalmasin. Eger seninkide emmiyosa gerekirse biberonla ver daha kolay ya içer en azindan ilac olur sifa olur.. Bizde öyleyiz bi baba hasta degil ben hasta oldum iki gün sonra bebegim basladi aklim cikti daha cok ufak cok korktum .. Allahım bi an önce sifa versin bebişlerimize ya doktoruna bi tekrar sor istersen

Atesli ishal, mide gribi degil mi? .. Hollanda'da en SIK karsilasilan hastalik, nedendir bilinmez her sene bir kac kere buyuk kucuk yamultuyor. Atesleniyorsun, kusuyorsun, ishal oluyorsun.. ama doktor sadece paracetamol verip gonderiyor :) .. Sadece su tuketin diyede oneride bulunuyor.. Bebek icinde sivi yani sut tuketmesi sart, kurumamasi icin cunku bebekler cok cabuk kururlar bir kac ishalde.. ama bilemedim, bu kadar kimyasali korpecik bebege yuklemekte bir o kadar zararli degil mi? Kimyasallar korur, ama zararda verir.. bu bir gercek. Dedigim gibi ise yarayacagi mechul, kiz kardesim gibi astim orneginden anlasildigi uzere :) .. grip olmaya devam etti ve cok SIK oldugu icin bronsite cevirdi, bronsitte astima.. hic birsey fayda etmedi yani.

Kizlar benim devreler yandi, bu bakici olayi iyice strese soktu beni :/ Esim ise relax ohhh hic birsey olmamis gibi rahat rahat takiliyor :)

YAHU ANNELER NOLURR YARDIM GOLDEN GOAT MAMA KULLANAN YOK MU HİÇ HAKİKATEN

Kalça ultrasonu için ortopediye çıktık bugün doktora gösterdim kanguruyu kullanabilirmiyim diye sordum. 4-5 aylık olana kadar ben tavsiye etmiyorum oturur pozisyonda oluyo çünkü dedi. Aslında tam oturmuyor da tamamen göğsümüze yapıştığı için. Ama bekliycem ben de 4 aylık olana kadar mecburen

Kızlar biraz mayası tableti kullanan var mi aranızda arkadaşım kullanmış çok faydasini gördüm sutumu arttırdı dedi bir denemedigim o kaldı bebeğim artık memeden süt biberondaki gibi gelmediği için meme emmek istemiyor sürekli ağlayarak atıyor memeyi ve ben çok üzuluyorum iyice sutum kesilecek diye de korkuyorum

Tabiki cok seviyorsn. Ben gece kalkip nefesini dinliyorum. Korkarak uyaniyorm biraz fazla uyusa. Ama onun icin de sen onemlisin bebeginde herseyi hissediyor. Sen daha neseli ve rahat olsan belkide bebegn daha az aglayacak birde boyle dusun.

Bahsettigim aşı ile ilgili video bi bakmanizi tavsiye ederim. Konuyla ilgili bilgilerinizi de paylasmanizi rica ediyorum.

aşı konusunda anneleri manipüle ediyorlar diye düşünüyorum aşı damla şeklinde olsa ve çocukların ateşlenme riski olmasa bu kadar karşı çıkan olur muydu acaba? kimyasalların belli bir zararı olduğunu ben de düşünüyorum ama diğer yandan hayatımızdan kimyasalları çıkarıyor muyuz yani kaçımız eve işlenmiş hazır gıda almıyor çikolata bisküvi yemiyor hatta telefon televizyon WiFi gibi manyetik ağlardan sakınıyoruz. bence biraz da bu şekilde bakmak lazım aşı olayına

benim kızım en son geçen pazartesi yaptı biogaia ve sab simplex kullanıyoruz sabaha karşı biraz rahatsız oluyor bezini açıyorum masaj yapıyorum gazı çıkınca rahatlıyor ama kaka yok ben fitil atmıyorum bekliyorum ama aklım çıkıyor rüyalarıma giriyor çocuğun poposu inşallah 3 aydan sonra düzelir hep böyle olmaz
Kizlar benim devreler yandi, bu bakici olayi iyice strese soktu beni :/ Esim ise relax ohhh hic birsey olmamis gibi rahat rahat takiliyor :)

maddi olarak sıkıntınız yoksa ilk bir yıl kendiniz baksanız olmaz mı? tanıdık olmayınca emanet etmek çok zor ki tanıdık bile zor annem mesela bebeğe bakarken deli ediyor beni kaynana olsan eve almam seni diyorum :) ben 6 yıllık işimde müdürlüğü bıraktım işten ayrılmak cidden insanı zorluyor ama bebitolar için değer gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…