Hamileyken kullandigima devam ediyorum pulse mu neydi markasi canim.Canım bende omega 3 kullanmak istiyorum malum balık sezonu kapanıyor, nasıl kullanıyorsun ve hangi marka?
Yeterince huzursuz oldu bebegim, rota asisi diye bir asi daha once hic duymamistim.. biraz eski kafalilik yapicam ama yaptirmicam, cok olumcul bir oneme sahip degil.. ilerde grip asisi vs'de yaptirmayi dusunmuyorum.. kiz kardesime yaptirirdik sonuc astim oldu :) hic bir ise yaramadi yani.neden düşünmüyorsun canım? ikinci ay aşısında kaç aşı yaptılar?
Gunde 2 kere ventolin 4 kerede bildigimiz kola takilan serumu siringaya cekip buhar makinesime koyup veriyoruz.Serum fizyolojik acmaya yetmiyor malesef onun yerinede normal serumu siringayla burnuna veriyoruz dr oyle yapin dediAh yavrum ya benimki de bi kac gündür burun tıkanıklıgı cekiyo. Serum fizyolojik yap arada sadece burun adaptörüyle çek sonra iyice 2sefer falan cokta cekme uzun uzun gecici rahatlatir belki ilk iki gün benimki beş dk emiyodu nefes alamıyo diye.. Buhar mı veriyosunuz hava demissiniz.. Ne koyuyosunuz öyleyse?
Bende doktoruma sormustum yarım ventolinle yarım serum fizyolojik yap demişti buhar için o da gecici oluyo ama rahatlatıyo biraz sanki.. Öksürügü balgamı var mı acaba burnunu sürekli temiz tutun ki aşağı inmesin balgama hic cözüm bulamayız yani surup varmıs sanırım ama cabucak rahatlasın insanin ici mahvoluyoGunde 2 kere ventolin 4 kerede bildigimiz kola takilan serumu siringaya cekip buhar makinesime koyup veriyoruz.Serum fizyolojik acmaya yetmiyor malesef onun yerinede normal serumu siringayla burnuna veriyoruz dr oyle yapin dedi
benim bebiste gözlerini çok kasıyor canım bence uykusu gelince yapıyorlar ben öyle saniyorum
Umarim öyledir canjm. İşini bitirip bırakıyordur. Gerçi doymasa durmaz ama.5 dakikada ne emebilir ki. Gazdan supheleniyorum ben. Bio Gaia kullaniyorduk şimdi zinco aldık inşallah ise yarar.
Kizlar asi demisken bize ucuncu ayda asi yok, bir tek boy kilo olculucek 4. ayda yine asilarimiz var.. sizde 3. ayda asi varmi? varsa hangi asi?
Canım senin endişelnecrk bir durumun yok şuanda. Tahlil yaptırmamış mıydın? Evham yapıylrsun. Huzursuz olsa çocuk neyse diyeceğim.
İnşallah...
Süt fazla geldiğğnde sinir oluyorlar. Söylediğinde gözümde canlandı o ayak hareketi :)
Yarı yatış şekilde çocuk kıcakta yüzüstü ve ters şekilde emzirmek bi nebze çözüm gibi.
Ay ben yürüyemiyorum bile sızısından :) ip atlayamam ama inşalah gaydası olur onların
Evet keçi ürünleri tüketeniliyorsun. Keçi sütü keçi pyniri yoğurdj vs. Ama kontrol edip al bazıları inek sütü içeriyor
Anladkm cnm bende düzelsin dedim. Pişik geçti bi iki gün normae benzer kaka gördüm cozuttım hemen kendini belli ediyor. Kaka değişti. Az ve sık kaka başladı. totosu kızardı.
Bugün diyete geri döndüm. Meme reddi yaşadık tüm gün. Keşke dün mantı yemeseydim diye üzülüyrm şuan
Oksuruk ara ara var bronsite cevirmez insallah.Sorma insanin ici gidiyor.Evde 4 kisiyiz dordumuzd3 hastayiz,bizi hep bu guzel havalar mahvetti..Senin bebegin nasil suan umarim iyidirBende doktoruma sormustum yarım ventolinle yarım serum fizyolojik yap demişti buhar için o da gecici oluyo ama rahatlatıyo biraz sanki.. Öksürügü balgamı var mı acaba burnunu sürekli temiz tutun ki aşağı inmesin balgama hic cözüm bulamayız yani surup varmıs sanırım ama cabucak rahatlasın insanin ici mahvoluyo
Benimkide aynı öyleydi simdi öksürük yok ama burnu hala tıkalı uyuyamıyo bile rahat rahat. Hatta ememiyo bile önce acıyorum burnunu hemen emziriyorum ki bari doysun sonucta anne sütü zaten ona ilaç.. Bari ondan eksik kalmasin. Eger seninkide emmiyosa gerekirse biberonla ver daha kolay ya içer en azindan ilac olur sifa olur.. Bizde öyleyiz bi baba hasta degil ben hasta oldum iki gün sonra bebegim basladi aklim cikti daha cok ufak cok korktum .. Allahım bi an önce sifa versin bebişlerimize ya doktoruna bi tekrar sor istersenOksuruk ara ara var bronsite cevirmez insallah.Sorma insanin ici gidiyor.Evde 4 kisiyiz dordumuzd3 hastayiz,bizi hep bu guzel havalar mahvetti..Senin bebegin nasil suan umarim iyidir
Atesli ishal, mide gribi degil mi? .. Hollanda'da en SIK karsilasilan hastalik, nedendir bilinmez her sene bir kac kere buyuk kucuk yamultuyor. Atesleniyorsun, kusuyorsun, ishal oluyorsun.. ama doktor sadece paracetamol verip gonderiyor :) .. Sadece su tuketin diyede oneride bulunuyor.. Bebek icinde sivi yani sut tuketmesi sart, kurumamasi icin cunku bebekler cok cabuk kururlar bir kac ishalde.. ama bilemedim, bu kadar kimyasali korpecik bebege yuklemekte bir o kadar zararli degil mi? Kimyasallar korur, ama zararda verir.. bu bir gercek. Dedigim gibi ise yarayacagi mechul, kiz kardesim gibi astim orneginden anlasildigi uzere :) .. grip olmaya devam etti ve cok SIK oldugu icin bronsite cevirdi, bronsitte astima.. hic birsey fayda etmedi yani.Boyle parçalayacak gibi kasiyor. Bazen ellerini tutuyorum uykusu kaçıyor öyle yapincada.
Canım benimki onbeş gündür 5 Dk emiyor birbuvuk iki saatte yeniden emmek istiyor arada versem bile kabul etmiyor çoğu zaman
Rota var canım. Ateşli ishal de zarar veriyorarkadaşımın oğlu vurulmadi rotaya yakandı çok kotu oldu
İnşallah canım oyledir. Testte gizli kan yok dedi sadece. Başka bir şey demedi. Bakalım birkaç gün daha yemeyeyim kaka değişecek mi ?
Evde oturdukca yasli teyzeler hastalık bulur ya heee iste ben de oyleyim artik :)
Cnm nerde oturuyorsun z bnm annem çocuğa bakmak istiyorKizlar benim devreler yandi, bu bakici olayi iyice strese soktu beni :/ Esim ise relax ohhh hic birsey olmamis gibi rahat rahat takiliyor :)
Kalça ultrasonu için ortopediye çıktık bugün doktora gösterdim kanguruyu kullanabilirmiyim diye sordum. 4-5 aylık olana kadar ben tavsiye etmiyorum oturur pozisyonda oluyo çünkü dedi. Aslında tam oturmuyor da tamamen göğsümüze yapıştığı için. Ama bekliycem ben de 4 aylık olana kadar mecburenBasladım canım ama bence bu urun 3 aydan sonra ayaklar dısarıda kullanılmalı,yenıdogan ıcın pek sevmedım ben ama yıne de bı kez dısarı cıktım. O aparatı ben de cok sevmedım,ben cok arastıramadım aslında bıraz daha paraya kıyıp boba alınabılırdı ama arabaya da cok para verdık dıye almak ıstemedım
Izmirde oturuyorum canimCnm nerde oturuyorsun z bnm annem çocuğa bakmak istiyor
7 damla canmcanım bende sab simplex kullanıyorum, günde kaç damla veriyorsun?
Tabiki cok seviyorsn. Ben gece kalkip nefesini dinliyorum. Korkarak uyaniyorm biraz fazla uyusa. Ama onun icin de sen onemlisin bebeginde herseyi hissediyor. Sen daha neseli ve rahat olsan belkide bebegn daha az aglayacak birde boyle dusun.Canim bazen emzik bile ise yaramiyor o kadar acikiyor ki vermeyeyim diye sabr ediyorum 3 saat olsun diye yazik bebegim durmadan agliyor cok kotur oluyorum o zaman:/
Haklisin canim sukurler olsun annem ve kizim yanimda annemin cok yardimi dokunuyor ama yinede darlaniyorum. Allah sana da sabr versin guzelim
ben her an her gun sukr ediyorum canim sadece bebegimin aglamasina dayanamiyorum cokmu sevdigimden
yok durmuyor sorunda o zaten
Bu arada moral icin hepimize tesekkur ediyorum kizlar Rabbim bebeklerimizi saglikla buyutmeyi nasip eder insallah
Bahsettigim aşı ile ilgili video bi bakmanizi tavsiye ederim. Konuyla ilgili bilgilerinizi de paylasmanizi rica ediyorum.
üfff bu cocuk fitilsiz kaka yapamayacak mii
valla psikolojim bozuldu artik...
her 4 gune bir mecbur kaliyorum fitil yapmaya.
bugun duphalac surupa basladm. o da feci gaz yapti. yavrum bacaklarini cekip cekip kivraniyor
ne zaman kendi yapmayi ogrenecek
Kizlar benim devreler yandi, bu bakici olayi iyice strese soktu beni :/ Esim ise relax ohhh hic birsey olmamis gibi rahat rahat takiliyor :)
Maşallah canım kaç günlük senin bebis benimki daha boş boş bakiyorBen kullanıyorum ama bizimki görünce uykusu kaçıyo yatagın ustunde :)) uykuyu bırakıp onunla konuşuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?