2016 Şubat Anneleri

Maddi olarak zorluk soyle var ev ve araba kredisi oduyoruz onlari zaten esim karsiliyor, evede ben bakiyorum :) (zaten bebek planli degildi aldirmayi bile dusunduk tabii ki kiyamadik) maalesef ki bakici tutmak zorundayim. Ama fotografcilik vs yaparsam kendim bakabilirim, haftasonlari esim bakar ben calisirim hafta icide evde photoshop vs derken ben evde bebege bakarim.. aklimda ki bir diger alternatif bu.
Ay bilemiyorum cok daraldim

ne kadar kolay bu kocalara hersey
bio gaia damlamız sabah bitti eşime al dedim ilçede 3 eczaneye gitmiş ücünde de yok birine sipariş etmiş yarın öğlenden sonra gelecek diye, dedim merkezde komşu var iste amaan 1 günde bişy olmaz ben bi kere sipariş ettim eczacıya ayıp olur dedi ne yaptımsa aldırmadı

haaaaahh noldu oğlum kıvrana kıvrana ağlıyor verdim kucağına al akılsız başının cezasını cek
otur sakinleştir bol masajla gazını cıkart diye

ama oğlan ağlıyor dayanamadım tekrar aldım kucağaaaa
bize bakalım sabah olacak mı , şu an sakinleşti

kurbag pozisyonunda duruyo ama oturur degilki anlamadim tam olarak doktorun demek istedigini

Cnm bitmeden iki gün önce alın ilacı biz öyle yapıyoruz

Cnm bitmeden iki gün önce alın ilacı biz öyle yapıyoruz

Malesef bittiğini hiç farketmedim evdeki ki yedeğini de annemde biraktim bazen unutuyorum orda bulunsun diye ama artık su 3 4 ayi atlatana kadar sık sık kontrol edeceğim

;( haklisin canım da ya olurlarsa o zaman keşke vurdursaydum diyecegiz arkadaşım öyle demiştim bir hafta hergun serum yemişti minik adam

Yok canım ağızdan da olsa ateşte yapmasa gene fikrim aynı olurddu.
Bu ülkede Sağlık sektörüne karşı güvensizlik olduğu sürece,
Bu ülkede insanlardan önemlisi para olduğu sürece,
Bu ülkede herkes kolaylıkla iş adamı/kadını olup kendi cukkasını düşündüğü sürece
aşılara ilaçlara karşı anneler temkinli olur,olacaktır hatta olmalıdır da.

Bir kimyager olarak olayın kimyasal meselesi olduğunu düşünmüyorum. Keşke o kadar basit olsa herşey...
etrafımızda o kadar çok aşı olduktan sonra beklenmedik komplikeler gelişen, yıllar sonra bile kalıcı hasarlar gözlemlenen insanlar var ki. Temkinli olmamak elde değil...

Ya bu benim bebisin ikizi gbi yerm ben bunu :)

Canim ben de bi tarif vereyim suda pirinc veya bulguru kaynat psimeye yakin uzerine sutunu kat biraz da onunla kaynasin az tuz at tamam. Ben bulgurlusunu yapiyorum.

Bende 11 inde yaptıracagım canım beni de çok korkutuyor. Aşıdan önce calpol vermeyi düşünüyorum
Asidan once şurup vermeyi doktorumuzda ebe de onermedi canim. Her bebegin bunyesi fatklidir belki senin bebeginde hic ates olmayacak. Ben asiyi sabah yaotirdim aksam 5 e dogru cikti atesi ertesi gun sabah sona erdi. 3 ogun calpol verdim sadece.

Canim ben de bi tarif vereyim suda pirinc veya bulguru kaynat psimeye yakin uzerine sutunu kat biraz da onunla kaynasin az tuz at tamam. Ben bulgurlusunu yapiyorum.
Ayy sabah sabah şok oldum
Üzerine sütünü kat deyince sandım ki kendi sütünü katacak arkadaş arkası dan bulgur beya pirinç ben şok oldum anne sütünden tarif Tabi bizde artık sütlü olunca üstümüze alınıyoruz

Mor lahana gaz yaparmiki ya aksam salatasini yedim..kizim zaten gazli vs bufece saat basiolmadan kalkti kivrandi suanda agliyo gazinida cikartirdik biraz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…