Face de emziren anneler grubuna uye olup sorun ben okumustumAnneler çok acil .. Golden goat mama kullanan var mı???
Face falan kullanmıyorum malesefFace de emziren anneler grubuna uye olup sorun ben okumustum
Maddi olarak zorluk soyle var ev ve araba kredisi oduyoruz onlari zaten esim karsiliyor, evede ben bakiyorum :) (zaten bebek planli degildi aldirmayi bile dusunduk tabii ki kiyamadik) maalesef ki bakici tutmak zorundayim. Ama fotografcilik vs yaparsam kendim bakabilirim, haftasonlari esim bakar ben calisirim hafta icide evde photoshop vs derken ben evde bebege bakarim.. aklimda ki bir diger alternatif bu.aşı konusunda anneleri manipüle ediyorlar diye düşünüyorum aşı damla şeklinde olsa ve çocukların ateşlenme riski olmasa bu kadar karşı çıkan olur muydu acaba? kimyasalların belli bir zararı olduğunu ben de düşünüyorum ama diğer yandan hayatımızdan kimyasalları çıkarıyor muyuz yani kaçımız eve işlenmiş hazır gıda almıyor çikolata bisküvi yemiyor hatta telefon televizyon WiFi gibi manyetik ağlardan sakınıyoruz. bence biraz da bu şekilde bakmak lazım aşı olayına
benim kızım en son geçen pazartesi yaptı biogaia ve sab simplex kullanıyoruz sabaha karşı biraz rahatsız oluyor bezini açıyorum masaj yapıyorum gazı çıkınca rahatlıyor ama kaka yokben fitil atmıyorum bekliyorum ama aklım çıkıyor rüyalarıma giriyor çocuğun poposu inşallah 3 aydan sonra düzelir hep böyle olmaz
maddi olarak sıkıntınız yoksa ilk bir yıl kendiniz baksanız olmaz mı? tanıdık olmayınca emanet etmek çok zor ki tanıdık bile zor annem mesela bebeğe bakarken deli ediyor beni kaynana olsan eve almam seni diyorum :) ben 6 yıllık işimde müdürlüğü bıraktım işten ayrılmak cidden insanı zorluyor ama bebitolar için değer gibi
Tühh aynı şehirde değilmişizIzmirde oturuyorum canim
kurbag pozisyonunda duruyo ama oturur degilki anlamadim tam olarak doktorun demek istediginiKalça ultrasonu için ortopediye çıktık bugün doktora gösterdim kanguruyu kullanabilirmiyim diye sordum. 4-5 aylık olana kadar ben tavsiye etmiyorum oturur pozisyonda oluyo çünkü dedi. Aslında tam oturmuyor da tamamen göğsümüze yapıştığı için. Ama bekliycem ben de 4 aylık olana kadar mecburen
Yinede dusundugun icin sagol canimTühh aynı şehirde değilmişiz
Cnm bitmeden iki gün önce alın ilacı biz öyle yapıyoruzne kadar kolay bu kocalara hersey
bio gaia damlamız sabah bitti eşime al dedim ilçede 3 eczaneye gitmiş ücünde de yok birine sipariş etmiş yarın öğlenden sonra gelecek diye, dedim merkezde komşu var iste amaan 1 günde bişy olmaz ben bi kere sipariş ettim eczacıya ayıp olur dedi ne yaptımsa aldırmadı
haaaaahh noldu oğlum kıvrana kıvrana ağlıyor verdim kucağına al akılsız başının cezasını cek
otur sakinleştir bol masajla gazını cıkart diye
ama oğlan ağlıyor dayanamadım tekrar aldım kucağaaaa
bize bakalım sabah olacak mı , şu an sakinleşti
Cnm bitmeden iki gün önce alın ilacı biz öyle yapıyoruz
Atesli ishal, mide gribi degil mi? .. Hollanda'da en SIK karsilasilan hastalik, nedendir bilinmez her sene bir kac kere buyuk kucuk yamultuyor. Atesleniyorsun, kusuyorsun, ishal oluyorsun.. ama doktor sadece paracetamol verip gonderiyor :) .. Sadece su tuketin diyede oneride bulunuyor.. Bebek icinde sivi yani sut tuketmesi sart, kurumamasi icin cunku bebekler cok cabuk kururlar bir kac ishalde.. ama bilemedim, bu kadar kimyasali korpecik bebege yuklemekte bir o kadar zararli degil mi? Kimyasallar korur, ama zararda verir.. bu bir gercek. Dedigim gibi ise yarayacagi mechul, kiz kardesim gibi astim orneginden anlasildigi uzere :) .. grip olmaya devam etti ve cok SIK oldugu icin bronsite cevirdi, bronsitte astima.. hic birsey fayda etmedi yani.
aşı konusunda anneleri manipüle ediyorlar diye düşünüyorum aşı damla şeklinde olsa ve çocukların ateşlenme riski olmasa bu kadar karşı çıkan olur muydu acaba? kimyasalların belli bir zararı olduğunu ben de düşünüyorum ama diğer yandan hayatımızdan kimyasalları çıkarıyor muyuz yani kaçımız eve işlenmiş hazır gıda almıyor çikolata bisküvi yemiyor hatta telefon televizyon WiFi gibi manyetik ağlardan sakınıyoruz. bence biraz da bu şekilde bakmak lazım aşı olayına
benim kızım en son geçen pazartesi yaptı biogaia ve sab simplex kullanıyoruz sabaha karşı biraz rahatsız oluyor bezini açıyorum masaj yapıyorum gazı çıkınca rahatlıyor ama kaka yokben fitil atmıyorum bekliyorum ama aklım çıkıyor rüyalarıma giriyor çocuğun poposu inşallah 3 aydan sonra düzelir hep böyle olmaz
maddi olarak sıkıntınız yoksa ilk bir yıl kendiniz baksanız olmaz mı? tanıdık olmayınca emanet etmek çok zor ki tanıdık bile zor annem mesela bebeğe bakarken deli ediyor beni kaynana olsan eve almam seni diyorum :) ben 6 yıllık işimde müdürlüğü bıraktım işten ayrılmak cidden insanı zorluyor ama bebitolar için değer gibi
Doktor tedbir amaçlı demiştr risk almak isrememiştir bence :/kurbag pozisyonunda duruyo ama oturur degilki anlamadim tam olarak doktorun demek istedigini
Gayet normal Canm bi ayda 700-800 alması yeterliymisMerak ettim kızlar ayin 21 de 3300 tü 14 gün icinde 630 gram kilo almis iyimi normal mi
Ya bu benim bebisin ikizi gbi yerm ben bunu :)Maddi olarak zorluk soyle var ev ve araba kredisi oduyoruz onlari zaten esim karsiliyor, evede ben bakiyorum :) (zaten bebek planli degildi aldirmayi bile dusunduk tabii ki kiyamadik) maalesef ki bakici tutmak zorundayim. Ama fotografcilik vs yaparsam kendim bakabilirim, haftasonlari esim bakar ben calisirim hafta icide evde photoshop vs derken ben evde bebege bakarim.. aklimda ki bir diger alternatif bu.
Ay bilemiyorum cok daraldim
Canim ben de bi tarif vereyim suda pirinc veya bulguru kaynat psimeye yakin uzerine sutunu kat biraz da onunla kaynasin az tuz at tamam. Ben bulgurlusunu yapiyorum.Kızlar süt Çorbası sütü artırıyormuş.margarin veya tereyağında unu kavurun üstğne süt ve su kaynatıp dökün ve bir avuç da şehriye koyun.baya etkili olduğu söyleniyor bilmiyorum.denemedim ama yapcam bugün:)
Asidan once şurup vermeyi doktorumuzda ebe de onermedi canim. Her bebegin bunyesi fatklidir belki senin bebeginde hic ates olmayacak. Ben asiyi sabah yaotirdim aksam 5 e dogru cikti atesi ertesi gun sabah sona erdi. 3 ogun calpol verdim sadece.Bende 11 inde yaptıracagım canım beni de çok korkutuyor. Aşıdan önce calpol vermeyi düşünüyorum
Canim ben de bi tarif vereyim suda pirinc veya bulguru kaynat psimeye yakin uzerine sutunu kat biraz da onunla kaynasin az tuz at tamam. Ben bulgurlusunu yapiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?