ben kullaniyorum cnmKızlar biraz mayası tableti kullanan var mi aranızda arkadaşım kullanmış çok faydasini gördüm sutumu arttırdı dedi bir denemedigim o kaldı bebeğim artık memeden süt biberondaki gibi gelmediği için meme emmek istemiyor sürekli ağlayarak atıyor memeyi ve ben çok üzuluyorum iyice sutum kesilecek diye de korkuyorum
pfff sorma yaaşı konusunda anneleri manipüle ediyorlar diye düşünüyorum aşı damla şeklinde olsa ve çocukların ateşlenme riski olmasa bu kadar karşı çıkan olur muydu acaba? kimyasalların belli bir zararı olduğunu ben de düşünüyorum ama diğer yandan hayatımızdan kimyasalları çıkarıyor muyuz yani kaçımız eve işlenmiş hazır gıda almıyor çikolata bisküvi yemiyor hatta telefon televizyon WiFi gibi manyetik ağlardan sakınıyoruz. bence biraz da bu şekilde bakmak lazım aşı olayına
benim kızım en son geçen pazartesi yaptı biogaia ve sab simplex kullanıyoruz sabaha karşı biraz rahatsız oluyor bezini açıyorum masaj yapıyorum gazı çıkınca rahatlıyor ama kaka yokben fitil atmıyorum bekliyorum ama aklım çıkıyor rüyalarıma giriyor çocuğun poposu inşallah 3 aydan sonra düzelir hep böyle olmaz
maddi olarak sıkıntınız yoksa ilk bir yıl kendiniz baksanız olmaz mı? tanıdık olmayınca emanet etmek çok zor ki tanıdık bile zor annem mesela bebeğe bakarken deli ediyor beni kaynana olsan eve almam seni diyorum :) ben 6 yıllık işimde müdürlüğü bıraktım işten ayrılmak cidden insanı zorluyor ama bebitolar için değer gibi
yapar cnm. lahananin her turu yapar.Mor lahana gaz yaparmiki ya aksam salatasini yedim..kizim zaten gazli vs bufece saat basiolmadan kalkti kivrandi suanda agliyo gazinida cikartirdik biraz ama
Bizde aynı durum dayız dün gittik doktora Ciğerler temiz burnunu serum la açın dio açılmıyor ne uyuyo doğru dürüst ne de emebiliyo burun tıkanıkdoktor ne derse yazarmusun çaresiz kaldıkKizim birkac gundur hasta hava veriyoruz sabah aksam burun tikanikligi had safhada,serumu siringayla cekip burnuna veriyoriz acilsin diye genede bisey ciktigi yok yarin gene goturcez dr a bakalim ne diyecekler
Burna verdikten sonra çekiyormusunuz canım ventolin rahatlattimiGunde 2 kere ventolin 4 kerede bildigimiz kola takilan serumu siringaya cekip buhar makinesime koyup veriyoruz.Serum fizyolojik acmaya yetmiyor malesef onun yerinede normal serumu siringayla burnuna veriyoruz dr oyle yapin dedi
Canim ben de bi tarif vereyim suda pirinc veya bulguru kaynat psimeye yakin uzerine sutunu kat biraz da onunla kaynasin az tuz at tamam. Ben bulgurlusunu yapiyorum.
İyiki aldırmamışsın canım bak ne tatlı oğluşun var maşallah bal balMaddi olarak zorluk soyle var ev ve araba kredisi oduyoruz onlari zaten esim karsiliyor, evede ben bakiyorum :) (zaten bebek planli degildi aldirmayi bile dusunduk tabii ki kiyamadik) maalesef ki bakici tutmak zorundayim. Ama fotografcilik vs yaparsam kendim bakabilirim, haftasonlari esim bakar ben calisirim hafta icide evde photoshop vs derken ben evde bebege bakarim.. aklimda ki bir diger alternatif bu.
Ay bilemiyorum cok daraldim
Yazarim tabiki bi saat sonra falan gidicez dr aBizde aynı durum dayız dün gittik doktora Ciğerler temiz burnunu serum la açın dio açılmıyor ne uyuyo doğru dürüst ne de emebiliyo burun tıkanıkdoktor ne derse yazarmusun çaresiz kaldık
Ben pek bi rahatlama gormedim valla ayni kac gundur.Burna verdikten sonra çekiyormusunuz canım ventolin rahatlattimi
bende grip aşısını çok önemli bulmuyorum ki engellemiyorda. ama ne bileyim bebekler için yapılan aşılar önemli sanki ya korkuyorum da öyle ikilem içindeyım neyin doğru olduğunu bilmiyorum. ben ikinci ay aşısyla beraber rota aşısı yapılıyor sanmıştım. 3 tane aşı ne peki?Yeterince huzursuz oldu bebegim, rota asisi diye bir asi daha once hic duymamistim.. biraz eski kafalilik yapicam ama yaptirmicam, cok olumcul bir oneme sahip degil.. ilerde grip asisi vs'de yaptirmayi dusunmuyorum.. kiz kardesime yaptirirdik sonuc astim oldu :) hic bir ise yaramadi yani.
Boşver gazdan iyidirEyvah daha şimdiden işimiz bar yani
İnsallah canim. İstahi arttiysa merak etme toparlar. Bizim yine gece kakamiz yesildi. Duzeldi diye dun pirinc lapasi yememistim. Bugun yine yapip yicem.Evt cnm erkek ama o hallerinden eser kalmadi eridi insaallah toparlicaz
Bu minnaklar bizim ne yiyecegimize bike karar veriyorlarİnsallah canim. İstahi arttiysa merak etme toparlar. Bizim yine gece kakamiz yesildi. Duzeldi diye dun pirinc lapasi yememistim. Bugun yine yapip yicem.
Ya öyle derlerde canım ben inanmıyorum anneden geçtiğine sadece yediklerimiz etkiliyor bebislerı benceBen ne yapsam gazlıyım.annedeki gaz mı bebeği etkiler yediklerimiz sütle geçip mi gaz yapar? Çünkü ben açsam da gazlıyım ne yesem gazlıyım.sezaryenden beri coştu yani
Evet Saçma geliyor bana da..benim karın boşluğumdaki gaz süt ile nasıl geçer...yiyecekler ok mantıklı.Ya öyle derlerde canım ben inanmıyorum anneden geçtiğine sadece yediklerimiz etkiliyor bebislerı bence
Arkadaşlar süt ürünlerini neye göre tüketmiyorsunuz alerji testi mi yaptırıyorsunuz yoksa kendinizi farkediyorsunuz kendiniz farkediyorsanız belirtileri nelerdirSenin adina cok sevindim. Masallah bebisine.
Ben sut olayini cok abarttim. Sutu cok seviyorum ve gunde dort bardak iciyordum. 3 kase yogurt ve hergun peynir yiyordum. Resmen kendim yaptim Kizim normale donsun kontrollu sekilde bir kase yogurt yemeye baslicam. Eger yine bir anormallik gorursem tamamen kesicem.
Burnuna spreyi siktik ve kaynatilnis suda yikayip aspiratorle cektik burnunu. Suan baya guzel emmesi insallah boyle devam eder. Pamukcuk nedir bilmiyorum ama doktor agzinin icini kontrol etti guzel dedi.
Canım birkaç saatliğine giydirdim ama iki pijama üstüste giydirenilirsin.birisi patikli olsun.çorap da giydir.Bebişlere külotlu çorap giydiriyo musunuz, alerji felan yapar mı, ben cikdi hassas diye hiç giydirmedim ama çok gazı var, bacaklarını sıcak tutsun diye giydirsem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?