2016 Şubat Anneleri

ben kullaniyorum cnm
gnc diye bi markanin. en kalitelisi oymus ama biraz pahali. gunde 9 tablet aliyorum.
ama bende artmadi.
tam tersine emzirme kampindan sonra 30ccden 40ccye cikmisti. iki hafta sonra yine sagdim 30ccye dusmus
artmayacak bu meret anladm artik.
bi ihtimal bazi annelerde 3.aydan sonra bollasirmis sut.bakalim 20gun sonra artarsa artar. yoksa yok :/
pfff sorma ya
zaten iznim bitiyor diye stresteyim, bir de kaka yolu gozlemekten biktm.
senin bebis anne sutumu aliyor sadece?
benim ki mama takviyeli oldugu icin kabizligi var. ama mecburum mama vermeye
ins duphalac fayda eder. ederse yazarim.
Mor lahana gaz yaparmiki ya aksam salatasini yedim..kizim zaten gazli vs bufece saat basiolmadan kalkti kivrandi suanda agliyo gazinida cikartirdik biraz ama
yapar cnm. lahananin her turu yapar.
ben de hafta sonu lahana sarmasi yedim. ben de mahvoldum gazdab oglumda

Kizim birkac gundur hasta hava veriyoruz sabah aksam burun tikanikligi had safhada,serumu siringayla cekip burnuna veriyoriz acilsin diye genede bisey ciktigi yok yarin gene goturcez dr a bakalim ne diyecekler
Bizde aynı durum dayız dün gittik doktora Ciğerler temiz burnunu serum la açın dio açılmıyor ne uyuyo doğru dürüst ne de emebiliyo burun tıkanıkdoktor ne derse yazarmusun çaresiz kaldık

Gunde 2 kere ventolin 4 kerede bildigimiz kola takilan serumu siringaya cekip buhar makinesime koyup veriyoruz.Serum fizyolojik acmaya yetmiyor malesef onun yerinede normal serumu siringayla burnuna veriyoruz dr oyle yapin dedi
Burna verdikten sonra çekiyormusunuz canım ventolin rahatlattimi

Canim ben de bi tarif vereyim suda pirinc veya bulguru kaynat psimeye yakin uzerine sutunu kat biraz da onunla kaynasin az tuz at tamam. Ben bulgurlusunu yapiyorum.

Aaa ustaca, sütlü çorba deriz buna ve çoğu kişi bilmiyor :) ben çok severim. Ama dikkat gaz yapabilir pirinci başlayıp üzerine süt koyarim. En basit corbamdir :) hamileliğin sonunda hergun yiyorfuk :)

İyiki aldırmamışsın canım bak ne tatlı oğluşun var maşallah bal bal
Bakıcı için inş çok iyi birini bulursun canım neler neler duyuyoruz. Hiç olmazsa birisi tavsiye etse süper olur benimde görümce bakıyor ama İstanbulda oda en iyisi tanıdığın komşu.. yoksa iş yerindeki arkadaşlarıma falan sorsan tavdiye etseler. Yada eşin arkadaşlarına sorsun. Hiç bilmediğin birine bırakma. En azından biri tavsiye etsin

Bizde aynı durum dayız dün gittik doktora Ciğerler temiz burnunu serum la açın dio açılmıyor ne uyuyo doğru dürüst ne de emebiliyo burun tıkanıkdoktor ne derse yazarmusun çaresiz kaldık
Yazarim tabiki bi saat sonra falan gidicez dr a

Ve güne hızlı başladık :) oğlum bez yerine yatak örtüsüne , pijama ma yapma kararı almış :) ortalık battı ben üzüldüm o guldu bana

bende grip aşısını çok önemli bulmuyorum ki engellemiyorda. ama ne bileyim bebekler için yapılan aşılar önemli sanki ya korkuyorum da öyle ikilem içindeyım neyin doğru olduğunu bilmiyorum. ben ikinci ay aşısyla beraber rota aşısı yapılıyor sanmıştım. 3 tane aşı ne peki?

Ben ne yapsam gazlıyım.annedeki gaz mı bebeği etkiler yediklerimiz sütle geçip mi gaz yapar? Çünkü ben açsam da gazlıyım ne yesem gazlıyım.sezaryenden beri coştu yani

Bir sorum daha:)
Chicco urban kullanan kardeşler memnun musunuz ?

Ben ne yapsam gazlıyım.annedeki gaz mı bebeği etkiler yediklerimiz sütle geçip mi gaz yapar? Çünkü ben açsam da gazlıyım ne yesem gazlıyım.sezaryenden beri coştu yani
Ya öyle derlerde canım ben inanmıyorum anneden geçtiğine sadece yediklerimiz etkiliyor bebislerı bence

Bebişlere külotlu çorap giydiriyo musunuz, alerji felan yapar mı, ben cikdi hassas diye hiç giydirmedim ama çok gazı var, bacaklarını sıcak tutsun diye giydirsem mi?

Arkadaşlar süt ürünlerini neye göre tüketmiyorsunuz alerji testi mi yaptırıyorsunuz yoksa kendinizi farkediyorsunuz kendiniz farkediyorsanız belirtileri nelerdir

kızlar ya bu diş mahvetti beni ağrısına dayanamadığım için ağrı kesici parol kullanıyorum
neredeyse 6 saatte bir ilaç alıyorum, elimden geldiğince bebeğe gecmesin diye az alıyorum ama dünden beri dayanılacak gibi değil

sizce bebeğe yan etkisi ne derecedir saat 3 de dişçiye gideceğim ve su an ağlıyorum ağrıdan
ama oğluma yan etkisi olur diye içemiyorum

Bebişlere külotlu çorap giydiriyo musunuz, alerji felan yapar mı, ben cikdi hassas diye hiç giydirmedim ama çok gazı var, bacaklarını sıcak tutsun diye giydirsem mi?
Canım birkaç saatliğine giydirdim ama iki pijama üstüste giydirenilirsin.birisi patikli olsun.çorap da giydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…