2016 Şubat Anneleri

önemli olanda kilo alıp şisırmek değil canım sağlıklı olsunlar yeter

Bende oğlum çok huysuz olupp ağladığı bi gün su verdim. Ve oğlum ardından mışıl mışıl uyudu. Sdc anne sütü veriyorum. Ama demek ki sıcaktan fln su ihtiyacı oluyo. Şimdi ara ara veriyorum.Çay kaşığıyla 2 kaşık falan içio. ☺

Sadece sut urunleri yemiyorum canim. İnsallah baska birseye daha alerjisi yoktur.
Bezelye gaz yapiyor diyorlar.
Hic disari cikarmadim uşuttugunu sanmiyorum.
bi kez bezelye yedim canım çiğ olarak az bi şey bin pişman oldum . gerçekten gaz yapıyor bebeğim yediğim gece kıvrandi diğer günde yemyeşil sumuksu bi ishal yaptı

canım benim bebeğiminde emdiği boya gidiyor..daha 2 aylık olmadık boyu 60 cm oldu bile..tombik bi bebek değil normal kilosu..geçen gün arkadaşımla karşılaştım 5 aylık oğlu var..bebek tombik ama boyu kısa..insanların ne dediğini takma ama yinne de evde mama bulundur ben de öyle yapıyorum çünkü şimdiye kadar 1 kere verdim onda da yoldaydık emzirebilecek bi durumda da değildim..her bebek farklıdır huyu farklıdır büyümesi farklıdır..kıyaslama yapmak yanlıştır..doktorun tavsiyesine uy kafidir..takma diğerlerini

Birşey merak ediyorum 40 gün gece uyumayıp gündüzleri uykuds geçiren oğlum şşmdi gündüzde uyumuyo 4-5 gündür, huzursuz uyumak istiyo sallayıp uyutuyorım 10 dk sonra ağlayarak uyanıyo gaz ilacı kullanmıyorum gazmı yapıyodur varmı sizdde huzursuzluklar?

Hadi ya

evet canım gazı vardır. Benımkıde 4-5 gundur oyle cok huzursuz gunduzlerı uyumuyor ek olarak gaz sancılarından yaygarayı basıyor

Valla

Kizlar merak ediyorum bebeklerinizin gozleri ne renk? Benim kizimda ela gibi bazen kahve gorunuyor degisiyor anlamiyorum rengini bazen acik bazen koyu gorunuyor esim ben kahva goz rengimiz annemin babamin bir az acik bi de esimin annesinde acik renk ve akrabalrinda yesil gozluler cok. Merak ediyorum rengi bogle kalicakmi diye

mama bulundurmak demısken ben gunde 1 kez mama verıyorum artık cunku sutum yetmemeye basladı. Mamayı 1.5 ay once almıstık ama yarısını bıle kullanmadık henuz, bugun kutusunu okuyayım dedım megerse acılınca 1 ayda kullanmak lazımmıs, yenısını almak lazım umarım bebegıme bı zararı olmamıstır

Ne sklıkta kullaniyorsun surubu pwki? Dedigim gibi koca insan bende bile gunlerce karin agrisi gaz yapti. kucucuk bebege eziyet gibidir sadece cok zorlandigi zamanlar azicik bisey ver yeter bence. Lagman falan hic kaliyo o ilacin yaninda

gayet normal kılosu, nedne kıyaslama yapıyorsunkı bazı bebekler tombık olmaz onemlı olan vucudu yeterlı mınerallerı alıyormu ona bak. Benımkıde zayıf esım dalga gecıyor somamılı bebekler gıbı dıye ama eger doktor yeterlı dıyosa ben gunde 1 kez verdıgım mamayı arttırmayı dusunmuyorum.

Mama verenler su da verir aslında. Her mamasonrasında hatta. Size neden su verme dediğini öğrenmelisin bence belki reflüden sebeptir
mama zaten su ıle yapıldıgından gerek yok su vermeye dıye bılıyorum ben

napcaaaaaaammmmm kızlar ya akıl verin

diş doktoruna gittim, dişin iltihaplanmış işlem yapamam antibiyotik vermem lazım dedi sonrası kanal tedavi
emziriyorum sıkıntı olmaz mı dedim tam emin değilim sen kullan bebekte ishal görürsen dozu düşürürsün dedi

eczacıda antibiyotik anne sütüne geciyor riskli dedi
içinde ki kağıtta da anne sütüne gecer mantar oluşumuna sebeb verebilir dedi

ya dişimi çektireceğim ya antibiyotik içicem ikisinide istemiyorum bilemedim napcağımı

Benım bebegım 4-5 gundur cok gazlı. Aglamaktan mahvoluyor gunduzlerıde uyuttugum gıbı gerı kalıyor. Hemen hemen her emme ya da mama sonrası kusmaya basladı(fıskırarak degıl agzının kenarından akıyor). Bazen kesık peynır kıvamında bazen dırek sut kıvamında oluyor kusmugu. Usuttumu bebısım yoksa asırı gazdan mı kusuyor. Doktora gıtsemmı bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…