- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
önemli olanda kilo alıp şisırmek değil canım sağlıklı olsunlar yeterKızlar perşembe aşı olucaz bir arkadaşım aşıdan önce calpol alıp ver hiç ateşlenmez ben hep öyle yaptım diyor ama bana önden vermek anlamsız geldi bebekleriniz çok ateşlendin mi calpol verdiniz mi ? Birde şubat doğumlu iki akrabanın bebeğini gördüm benim kızım minicik onların yanında mama vermeyerek hatamı yapıyorum diye içim içimi yiyor kontrole giden anneler bebişlerin 2 aylık boy ve kilosu kaç acaba benim kızım 2 hafta önce 4100 çıkmıştı sağlık ocağında
Bu benimde kafamda ciddi soru işareti ben bebeğimi anne sütü ve mamayla besliyorum kullandığımız reflü ilaçları da var dr süt ve mama haricinde bir şey verilmeyecek sesi fakat bazı doktorlar su verin diyormuş ben aşırı su içen biriyim bebeğimde çok ağlıyor ve bana o kadar ağlamaya Boğaz'ı kuruyordur gibi geliyor ve arada su veriyorum ama hala kararsızım daha sık mı versem
bi kez bezelye yedim canım çiğ olarak az bi şey bin pişman oldum . gerçekten gaz yapıyor bebeğim yediğim gece kıvrandi diğer günde yemyeşil sumuksu bi ishal yaptıSadece sut urunleri yemiyorum canim. İnsallah baska birseye daha alerjisi yoktur.
Bezelye gaz yapiyor diyorlar.
Hic disari cikarmadim uşuttugunu sanmiyorum.
canım benim bebeğiminde emdiği boya gidiyor..daha 2 aylık olmadık boyu 60 cm oldu bile..tombik bi bebek değil normal kilosu..geçen gün arkadaşımla karşılaştım 5 aylık oğlu var..bebek tombik ama boyu kısa..insanların ne dediğini takma ama yinne de evde mama bulundur ben de öyle yapıyorum çünkü şimdiye kadar 1 kere verdim onda da yoldaydık emzirebilecek bi durumda da değildim..her bebek farklıdır huyu farklıdır büyümesi farklıdır..kıyaslama yapmak yanlıştır..doktorun tavsiyesine uy kafidir..takma diğerleriniO zaman bende önden alıp vermiyim arkadaşım öyle diyince kafam karıştı kilo konusunda da @ustaca senin ki gibi benim kızımda akrabaların bebeklerinden daha uzun zaten 53cm doğmuştu herhalde boya gidiyor ben zaten kilolu bebek istemiyorum ayına göre normal olsun kilosu boyu yeter ilk ay boy tamam ama kilo alımımız yavaş ilerledi doktor mama dedi vermedim evde duruyor kenarda inşallah bu ay yeterli kilo almıştır çevremdekilerin bu çocuk aç doymuyor demesinden bende bıktım
merak ettim yahu şu çorbayı:)Şükür esim sever benim. :) aslında denese çok sever bence. Yazın yapınca soğuk iciyoruz öyle de güzel oluyor
baya kullanan var urban modelini..geçen gün avm ye gittik 2 arabadan 1'i bu modeldi..demekki memnun insanlarBir sorum daha:)
Chicco urban kullanan kardeşler memnun musunuz ?
Tabi ama bizimki sürekli memede olduğu için daha diğer gazı çıkmadan tekrar emip gaz oluyor.Boşver gazdan iyidir
Hadi yaUykuda olunca verebiliyorum uyandimi amanin dunyayi yikiyor:)
Hatirladim canim benm kiz once biberon sonra memeyi silikon olmadan alamiyordu daha sonra onu da birakti istemedi cabuk yoruluyodu yeniden biberon gectik cok sukur simdilik memede karar kildi prenses napalim artik ne isterse yapiyoruz hanimefendi icin
bi kez bezelye yedim canım çiğ olarak az bi şey bin pişman oldum . gerçekten gaz yapıyor bebeğim yediğim gece kıvrandi diğer günde yemyeşil sumuksu bi ishal yaptı
evet canım gazı vardır. Benımkıde 4-5 gundur oyle cok huzursuz gunduzlerı uyumuyor ek olarak gaz sancılarından yaygarayı basıyorBirşey merak ediyorum 40 gün gece uyumayıp gündüzleri uykuds geçiren oğlum şşmdi gündüzde uyumuyo 4-5 gündür, huzursuz uyumak istiyo sallayıp uyutuyorım 10 dk sonra ağlayarak uyanıyo gaz ilacı kullanmıyorum gazmı yapıyodur varmı sizdde huzursuzluklar?
VallaHadi ya
mama bulundurmak demısken ben gunde 1 kez mama verıyorum artık cunku sutum yetmemeye basladı. Mamayı 1.5 ay once almıstık ama yarısını bıle kullanmadık henuz, bugun kutusunu okuyayım dedım megerse acılınca 1 ayda kullanmak lazımmıs, yenısını almak lazım umarım bebegıme bı zararı olmamıstırcanım benim bebeğiminde emdiği boya gidiyor..daha 2 aylık olmadık boyu 60 cm oldu bile..tombik bi bebek değil normal kilosu..geçen gün arkadaşımla karşılaştım 5 aylık oğlu var..bebek tombik ama boyu kısa..insanların ne dediğini takma ama yinne de evde mama bulundur ben de öyle yapıyorum çünkü şimdiye kadar 1 kere verdim onda da yoldaydık emzirebilecek bi durumda da değildim..her bebek farklıdır huyu farklıdır büyümesi farklıdır..kıyaslama yapmak yanlıştır..doktorun tavsiyesine uy kafidir..takma diğerlerini
Ne sklıkta kullaniyorsun surubu pwki? Dedigim gibi koca insan bende bile gunlerce karin agrisi gaz yapti. kucucuk bebege eziyet gibidir sadece cok zorlandigi zamanlar azicik bisey ver yeter bence. Lagman falan hic kaliyo o ilacin yanindavalla cnm dun verbile basladm surubu ve dunden beri de felaket gaz sancisi var.
metsil damla +nurse harveys surup
ayaginin altina aci elma yagiyla masaj
yaptim.
yine de sancisi var. ama napayim bilemiyorum ki
fitilsiz yapamiyor. drum fitile alismasi daha zararli diyor.
tamam duphalacta ise yaradi ama sanci yapiyor.
pfff bilemiyorum kafam karisti
gayet normal kılosu, nedne kıyaslama yapıyorsunkı bazı bebekler tombık olmaz onemlı olan vucudu yeterlı mınerallerı alıyormu ona bak. Benımkıde zayıf esım dalga gecıyor somamılı bebekler gıbı dıye ama eger doktor yeterlı dıyosa ben gunde 1 kez verdıgım mamayı arttırmayı dusunmuyorum.Kızlar perşembe aşı olucaz bir arkadaşım aşıdan önce calpol alıp ver hiç ateşlenmez ben hep öyle yaptım diyor ama bana önden vermek anlamsız geldi bebekleriniz çok ateşlendin mi calpol verdiniz mi ? Birde şubat doğumlu iki akrabanın bebeğini gördüm benim kızım minicik onların yanında mama vermeyerek hatamı yapıyorum diye içim içimi yiyor kontrole giden anneler bebişlerin 2 aylık boy ve kilosu kaç acaba benim kızım 2 hafta önce 4100 çıkmıştı sağlık ocağında
mama zaten su ıle yapıldıgından gerek yok su vermeye dıye bılıyorum benMama verenler su da verir aslında. Her mamasonrasında hatta. Size neden su verme dediğini öğrenmelisin bence belki reflüden sebeptir
merak ettim yahu şu çorbayı:)
bende yapıp içeyim bari eşim sevmez içinde süt var diye ama olsun
Her yiyecek her bebekte ayni etkiyi gostermeyebilir canim. Sen yine takip et bebegini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?