2016 Şubat Anneleri

Benim esimin tarafi ela benim taraf siyah ve koyu kahve.
Kizimin gozleri ayni senin tarif ettigin gibi.

Daha cok değişecek Canm benmkininki şuan gri gbi duruyo

aşırı gazdan olablr Canm benim bebegm de 2 3gundr öyle surekli emmek istyo normalde uyanikken birakrdm dururdu smdi durmyo agliyo yanında istyo surekli

O zaman bekliceksn mecburen

Kızlar mama açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyo biliyorsunuz demi

Ben hiç kıyaslama yapmadım ama o gün yanımızdaki büyük teyze ve diğer akrabalar zayıf seninki diye çok yorum yapınca okadar üzüldüm ki anlatamam sanki ben aç bırakıyorum doyurmuyorum yavrumu gibi konuştular bakalım perşembe doktor ne dicek umarım ayına göre kilosu iyi çıkar çevremdekilerinde çenesi kapanır artık sütüm var doyuyor bebeğim diye anlatmaktan dilimde tüy bitti ve çok yoruldum sürekli müdahale etmeye çalışmalarından

Kizlar bebeklerin saclarini kazitma konusunda ne dusunuyorsunuz? Ben istemiyorum kv direticeye benziyor ama o inatsa ben ondan beter inadim guya gurlesiyormus

Arkafaslar 13 martta spianl sezertan oldum ayakta cok durunca agrio dikis yeri cok oturuca da ne zaman iyilesirim ki

Kızlar emzirirken antibiyotik kullandınız mı hiç. Kaç gündür hastayım üşütmüşüm idare etmeye çalıştım ama olmadı. Bugün doktor antibiyotik yazdı. Emzirdiğimi söyledim ama ne kadarda olsa antibiyotik süte geçiyor. Bebeğe bi zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…