2016 Şubat Anneleri

Tabi ama bizimki sürekli memede olduğu için daha diğer gazı çıkmadan tekrar emip gaz oluyor.
Ben emziğe alıştıramadım aslında ama kurtarıcı olurdu. Çevremdekiler hep öyle söylüyor. Hem rahat uyur diyorlar hem memede o kadar kalmaz. Her çocuk farklı canım. Az sabırla az kaldı inşallah gazlı günlerimiz

Benim de dişim ağrıyor iltihap var. İltihaplı dişe hiçbir müdahale yapılmıyor antibiyotik kullanmadan iltihap kurumadsn dişi çekmezler. Şuan napıcam bilmiyorum

Benimkini tarif etmissin..dr goturdum gazi var dedi gecmedi bida gittik sut urunlerini kesip deneme yap alerjisi olanilir dedi..bez yetismiyor

Kızlar kombileri kapattınız mı? Özellikle İstanbulda oturanları merak ediyorum

Ya benim kizin sirti yere gelmesin agliyo ayakta besikte durmuyo..kucgimda geziyo hep gazi var agliyo diye hep kucaktaydu alistimi ne uffff..cok zor oluyor hic bisey yapamiyorum oglum var birde.sinirlerim gerildi gerildi catiycam sonunda

Aynen canim simdilik iki kisi istemedi bakalim ne yapicaz :/
Saol bu arada :)

Verem, Zature, karma canim.. Oglum yeni eski haline geldi, bebegim caktirmasada devirmisti asilar oglusumu :)

Bakici olayi cok dusunduruyor insani benim annem buyuttu buyuk kizimi bu sene onu krese gondercem ikizlere de annem bakiciyla birlikte bakacak tam belli degil ama bulduk birini insallah olur annem yanlarinda oldugu icin icim rahat
Ay iyi bari.. Bende bi bulsaydimm

Bn kullandım cnm korkma bir şey olmaz iki kutu kullandım. Astımın nasıl oldu cnm ilaç kulşanıyormusun

Bugün sabah oğlum bezi alırken çok feci kaka yapmıştı. Sonra çok az leke leke birkac kez yaptı. Ve az önce biraz yaptı. Yine mukuslu ama hic bu kadar az yapmamıştı :)

Canım o rota virüsü yakaladığı zaman beter ediyor ama bilgin olsun. Benim ablamın oğlu yeğenim geçen yıl hastalandı illet bir şeydi yavrum perişan oldu müşahade altına dalan alındı bir gece ishali kusması öyle normal bir ishal kusma dalan değildi gözlerinin altı morarmışttı kuzumun. Etkilemek istemem ama aklında olsun. İllaki yakalanacak değiller tabi. Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…