2016 Şubat Anneleri

Kizlar bebeklerin saclarini kazitma konusunda ne dusunuyorsunuz? Ben istemiyorum kv direticeye benziyor ama o inatsa ben ondan beter inadim guya gurlesiyormus
Güya benim saçlarımı kazıtmışlar gür olsun diye ama saçlarım hiçbir zaman gür olmadı. Ben kestirmem kızımın saçlarını. Boşver sen kv yi canım

Kizlar tum tersliklere ragmen bugunde oglusumla fotograf cekildik ohhhh cerceve alicaz, bastircaz, ascaz :))
bizde çektik ama kızım 5 dakika durmadı o kostümlerin içinde fır döndü
biraz daha büyüsün yine çektircez

Kızlar kombileri kapattınız mı? Özellikle İstanbulda oturanları merak ediyorum
canım havanın durumuna göre açıyorum..bazen sıcak oluyo keza dün öyleydi gün içinde açmadım akşamdan açtım ama busefer piştik sıcaktan☺
bugün açmadım

Bn kullandım cnm korkma bir şey olmaz iki kutu kullandım. Astımın nasıl oldu cnm ilaç kulşanıyormusun
Kullanıyorum cnm kullanmazmıyım kaç gündür hastayım öksürmekten boğazlarım ağrıdı. Ventolin alıyorum öksürdükçe tıkanıyorum. Hangi antibiyotiği kullandın?

Kullanıyorum cnm kullanmazmıyım kaç gündür hastayım öksürmekten boğazlarım ağrıdı. Ventolin alıyorum öksürdükçe tıkanıyorum. Hangi antibiyotiği kullandın?
Geçmiş olsun canım Augmentin ve klavon bıd kullandım cnm bende astım ilacını devam ediyorum kullanmadım bir süre cnm çok iyidim ama sonra çok fenalaştı m artık düzenli kullanıyorum

@Alenay ben bezelyenin gaz yaptığını bilmiyrdum:)
Takip edeyim bi
İyi oldu öğrendiğim
bende bilmiyordum gaz yaptığını canım bebeğim böyle kvraNip yeşil kaka yapana kadar. hatta foruma yazdım ondan midir diye bi arkadas bezelye gaz yapar ondandir dedi su an ismini hatırlayamadım:)

İg de de yazdım, iltihaplı diş öektirmek çok zararlı. İltihap kana karışırsa Allah korusun
Gebeyken de içilen antibiyotikler vardı. Bence daha masum antibiyotk bardır illaki bir araştır istersen.
Bir de şuan için adaçayını gargara yap iltihap için iyi gelir

Ya benim kizin sirti yere gelmesin agliyo ayakta besikte durmuyo..kucgimda geziyo hep gazi var agliyo diye hep kucaktaydu alistimi ne uffff..cok zor oluyor hic bisey yapamiyorum oglum var birde.sinirlerim gerildi gerildi catiycam sonunda

Benimde aynı 45 günlük kucağımds susuyo ama uyku hak getire tüm gün uyuyann çocuk yatagına koyar koymaz uyanıyo en fazla 15 dk uyuyo, benimde kızım var 5 yaşında başım çatlıyo

Kızlar kombileri kapattınız mı? Özellikle İstanbulda oturanları merak ediyorum
Benim dün kombi açıktı ama balkonda açıktı
Küresel ısınmaya sebep benim anacım
Sonra farkettim kombi açıkmış
Benim ev 11den sonra kavruluyor.
Bugün hiç açmadım kombiyi 23,5civarındaydı odası.

Mrb şubat anneleri ,benim 11 günlük bebeğim var ama sütüm az artması için on erebileceğini bısey var mı

Az ve fışkırmadan, kesil yoğurt gibi kusması iyidir derler. Hatta mevlütte biri gördü de oh oh ne güzel Süt yarıyor demek dedi
Üşütmüş olsa da mideyi üşütmüştür. Doktora girmek yerine hemen bi sıcak havlu yapıp koy veya kiraz öekirdeği varsa onları ısıt
Her yiyecek her bebekte ayni etkiyi gostermeyebilir canim. Sen yine takip et bebegini.
Ben bezelyeyi hic sevmem gaz yapmasi da bahanem oldu :)

Evet takip edeyim. Benim de bazı kara listem var bakalım. Eliyorum bazılarını
Canım sen mi süt diyeti yapyodun
Evet canım inek sütü ve ürünleri veekuruyemiş.

Merhaba kızlar daha önce aşı konusunda paylaşım yapmistim.iki doz olaral ağızdan yapilan rota aşısını yaptirmamaya karar verdim. Daha önce yaptırmış arkadaşlar hep pisman alerjiyi tetikliyor. Kanli kaka mukuslu kaka sebep oluyor. Biz zaten kuruyemis sute dikkat ediyoruz aşı bizim bebisee ne yapar bilemedim.

Bende rotayı eledim.
İki ay aşısını düşünmekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…