- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
- 53
Güya benim saçlarımı kazıtmışlar gür olsun diye ama saçlarım hiçbir zaman gür olmadı. Ben kestirmem kızımın saçlarını. Boşver sen kv yi canımKizlar bebeklerin saclarini kazitma konusunda ne dusunuyorsunuz? Ben istemiyorum kv direticeye benziyor ama o inatsa ben ondan beter inadim guya gurlesiyormus
bizde çektik ama kızım 5 dakika durmadı o kostümlerin içinde fır döndüKizlar tum tersliklere ragmen bugunde oglusumla fotograf cekildik ohhhh cerceve alicaz, bastircaz, ascaz :))
canım havanın durumuna göre açıyorum..bazen sıcak oluyo keza dün öyleydi gün içinde açmadım akşamdan açtım ama busefer piştik sıcaktan☺Kızlar kombileri kapattınız mı? Özellikle İstanbulda oturanları merak ediyorum
Kullanıyorum cnm kullanmazmıyım kaç gündür hastayım öksürmekten boğazlarım ağrıdı. Ventolin alıyorum öksürdükçe tıkanıyorum. Hangi antibiyotiği kullandın?Bn kullandım cnm korkma bir şey olmaz iki kutu kullandım. Astımın nasıl oldu cnm ilaç kulşanıyormusun
Cnm duzeldimi dyetleHa bide kakada mukus tabiki
Geçmiş olsun canım Augmentin ve klavon bıd kullandım cnm bende astım ilacını devam ediyorum kullanmadım bir süre cnm çok iyidim ama sonra çok fenalaştı m artık düzenli kullanıyorumKullanıyorum cnm kullanmazmıyım kaç gündür hastayım öksürmekten boğazlarım ağrıdı. Ventolin alıyorum öksürdükçe tıkanıyorum. Hangi antibiyotiği kullandın?
bende bilmiyordum gaz yaptığını canım bebeğim böyle kvraNip yeşil kaka yapana kadar. hatta foruma yazdım ondan midir diye bi arkadas bezelye gaz yapar ondandir dedi su an ismini hatırlayamadım:)
bende çok severim yaZaten hic sevmem bezelyeyi
Benimkini de kazitmislar hemde bir deyil 2-3 kere kiz cocigu kel kel dilanmisimdirGüya benim saçlarımı kazıtmışlar gür olsun diye ama saçlarım hiçbir zaman gür olmadı. Ben kestirmem kızımın saçlarını. Boşver sen kv yi canım
Ay aşılarVerem, Zature, karma canim.. Oglum yeni eski haline geldi, bebegim caktirmasada devirmisti asilar oglusumu :)
İg de de yazdım, iltihaplı diş öektirmek çok zararlı. İltihap kana karışırsa Allah korusunnapcaaaaaaammmmm kızlar ya akıl verin
diş doktoruna gittim, dişin iltihaplanmış işlem yapamam antibiyotik vermem lazım dedi sonrası kanal tedavi
emziriyorum sıkıntı olmaz mı dedim tam emin değilim sen kullan bebekte ishal görürsen dozu düşürürsün dedi
eczacıda antibiyotik anne sütüne geciyor riskli dedi
içinde ki kağıtta da anne sütüne gecer mantar oluşumuna sebeb verebilir dedi
ya dişimi çektireceğim ya antibiyotik içicemikisinide istemiyorum bilemedim napcağımı
Ya benim kizin sirti yere gelmesin agliyo ayakta besikte durmuyo..kucgimda geziyo hep gazi var agliyo diye hep kucaktaydu alistimi ne uffff..cok zor oluyor hic bisey yapamiyorum oglum var birde.sinirlerim gerildi gerildi catiycam sonunda
Benim dün kombi açıktı ama balkonda açıktıKızlar kombileri kapattınız mı? Özellikle İstanbulda oturanları merak ediyorum
Dereotu hoşaf incir hurma canımMrb şubat anneleri ,benim 11 günlük bebeğim var ama sütüm az artması için on erebileceğini bısey var mı
Az ve fışkırmadan, kesil yoğurt gibi kusması iyidir derler. Hatta mevlütte biri gördü de oh oh ne güzel Süt yarıyor demek dediBenım bebegım 4-5 gundur cok gazlı. Aglamaktan mahvoluyor gunduzlerıde uyuttugum gıbı gerı kalıyor. Hemen hemen her emme ya da mama sonrası kusmaya basladı(fıskırarak degıl agzının kenarından akıyor). Bazen kesık peynır kıvamında bazen dırek sut kıvamında oluyor kusmugu. Usuttumu bebısım yoksa asırı gazdan mı kusuyor. Doktora gıtsemmı bılemedım
Her yiyecek her bebekte ayni etkiyi gostermeyebilir canim. Sen yine takip et bebegini.
Ben bezelyeyi hic sevmem gaz yapmasi da bahanem oldu :)
Evet canım inek sütü ve ürünleri veekuruyemiş.Canım sen mi süt diyeti yapyodun
Bol bol emzirmek , gelen giden sorana cevaplarını vermek başta olmak üzereMrb şubat anneleri ,benim 11 günlük bebeğim var ama sütüm az artması için on erebileceğini bısey var mı
Gun gectikce daha iyi oluyor canimCnm duzeldimi dyetle
Bende rotayı eledim.Merhaba kızlar daha önce aşı konusunda paylaşım yapmistim.iki doz olaral ağızdan yapilan rota aşısını yaptirmamaya karar verdim. Daha önce yaptırmış arkadaşlar hep pisman alerjiyi tetikliyor. Kanli kaka mukuslu kaka sebep oluyor. Biz zaten kuruyemis sute dikkat ediyoruz aşı bizim bebisee ne yapar bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?