2016 Şubat Anneleri

Bu aşı konusu çok kafa karıştırıcı. Doktorum yaptırmanızı tavsiye ederim dedi, sağlık ocağındaki hemşirem de oğluma yaptırmadım çok pişman oldum dedi. Çok kararsızım.

Ya ama niye kanıma giriyorsunuzzz :))) ama bir kere o hastalığı geçirirse bağışıklık kazanıcak unutmayın :)

bizde çektik ama kızım 5 dakika durmadı o kostümlerin içinde fır döndü
biraz daha büyüsün yine çektircez
Aaa getirseydin bana ne olduğunu anlamadan çekim biterdi Ya şaka bir yana fazla ufaklar işi iyi bilmek biraz da çocuktan anlamak lazım..

Of cok agliyo kizm
.elimi biseye atamiyrm bugun sutumde azaldi be yesm gaz oluyo
Ya tatlım kızma ama ye ne istiyorsan ben hiç dikkat etmiyorum bir gram gaz olmazmı yaw yada benim velet çok dayanıklı.. Sütüde tatlı şeyler ve su yapıyor en hızlı önerebileceğim.. Birde stresliyken süt azalıyor kızlar.. Kv gideceği gün çok gergindim sütüm azaldı iki gün sonra normale dönebildim ancak.. Bugün yine çok boldu sütüm, sağdıktan sonra aynı göğüste doydu yavrum mesela

Ahh canim ben o bu cocuk ac lafindan depresyona girecektim nerdeyse. Sabret insallah doktorda yeterli cikar kilosu da herkese kapak olur :)

Aaa getirseydin bana ne olduğunu anlamadan çekim biterdi Ya şaka bir yana fazla ufaklar işi iyi bilmek biraz da çocuktan anlamak lazım..
ahha:)
canım kız 5 dakika durmadı ki huysuzluğu üstündeydi☺kayınım amcam falan hep fotoğrafçı..elbirliği ettik ama bebeği bitürlü sakinleştiremedik hep ağladı çok kötüydü..albüm falan yapalım dedik ama pozlar albümlük olmadı
biZ de yine çekeriz dedik napalım

Of cok agliyo kizm
.elimi biseye atamiyrm bugun sutumde azaldi be yesm gaz oluyo
al benden de o kadar. hele bugun mahvoldum uyanik oldugu her dakika agladi,gazini cikardim damlada verdim
ama yeterli gelmedi demekki asiri gaz var

Bizimki de aynıııııııı...akşam olunca coşuyor özellikle.yarın da misafirim var.aşı günüydü ama Mevlüt öncesi geleceklerdi.sonrası gelin dedim Arkadaşlara ve yine erteleyemem ayıp olur.perşembe yaptırırım aşıyı da.yarın arayıp söyliyim sağlık Ocağına.kadın dehşet atarlı başıma ekşimesin:)
Bizimki şu an babasının kucağında uyudu.Allahım kollarım ve sırtım benim değil sanki.sırtım tam o kamburlaşmanın old bölge yanıyor içten.zpr bir Gündü.hep diyorum Allah bize güç kuvvet versin.2.çocuk 3.çocuk iyi cesaret ister,hele onlara saha çok kuvvet versin...iyi uykular kızlar.yani inşallah :)

Arkadaşlar mrb ben de şubat annesiyim şubat 12 de doqum yaptım biraz göz attım yazılanlara neredeyse herkes pisikten söz etmiş benim oğlumunda ne yapsam geçmeyen pisiqi wardi bepantol eczanenin yaptığı krem arko krem üni baby pisik kremi bella b hic biri fayda etmedi en az 7 bez değiştirdim dogduqundan beri pamuklu su ile yikadim altını ıslak mendil deydirmedm ona rağmen atlatamamıştır dok aradım anlattım fön makinası ile altını kurut sonra sudo krem al sur dedi 3gundur suruyorum ise yariyo kesinlikle deneyin derim bu kremi tam anlamıyla geçmese de eski görüntüsünden eser yok diye bilirim

Geçmiş olsun canım Augmentin ve klavon bıd kullandım cnm bende astım ilacını devam ediyorum kullanmadım bir süre cnm çok iyidim ama sonra çok fenalaştı m artık düzenli kullanıyorum

canim diş doktoru bana antibiyotik olarak klavon bid 1000mg verdi su an kullanabilirmiyim ?

dedigin gibi ne cekilir ne de kanal tedavisi uygulanabilir

ankarada ki dis doktorumu aradim
sisme var mi dedi yok dedim o zaman tedavi uygulanabilir yarin gel dedi
gidecegim bakalim ne diyecek

:))) vay cadı seni .. Ben şahsen üçer fotograf çekiyorum çerçevelik.. Benim pek albüm merakım yok nedense bir an önce de demode olmasını bekliyorum :)) Albümleri saklaması çok zahmetli oluyor ve benzeri pozu 10 defa çekmeninde bir manası yok. Ha mesela doğum günü olur, sünnet olur, albüm haline getirirsin, hoş olur anlamlı olur ama kafadan hikayeler kurgulayıp çekmek filan çok demode geliyor bana

Maşallah canım kaç günlük senin bebis benimki daha boş boş bakiyor
3 subat dogumlu 2 aylık yani ama 1 aylıktan beri böyle benimki.. Her bebek farklı canım görümceminki de öyleydi şimdi 2 yaşına girecek zehir gibi zeka küpü maşallah.. Ben küçük anlamaz demedim sürekli renkli objeler gösterip konuştum babası da öyle oyuncaklı minder de aldık biz o da çok faydalı dikkatinin gelişmesinde biz konuşunca ağzımı zı taklit ediyor yani sesi çıksa konuşacak sıpa :))

Dereotu hoşaf incir hurma canım

Dedem kötüydü bilen bilir hanımlar..pazar akşam kaybettik bugün toprağa verdik.. Çok ağladım.. Umarım sütüme bir şey olmaz..şu saat oldu sayısız kez kalktin meme için inşallah hava çarpmıştır geçici bir durumdur... ilk dogdundan bu güne hiç bu kadar kalkmamistim.. Offff korktuğum şey başıma gelmez umarım...2 gundur kaka da yapmiyoruz..

Ayrica Dereotu demiştin yaa günde mesela ne kadar??

Basın sağolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…