- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
- 53
Bu aşı konusu çok kafa karıştırıcı. Doktorum yaptırmanızı tavsiye ederim dedi, sağlık ocağındaki hemşirem de oğluma yaptırmadım çok pişman oldum dedi. Çok kararsızım.Merhaba kızlar daha önce aşı konusunda paylaşım yapmistim.iki doz olaral ağızdan yapilan rota aşısını yaptirmamaya karar verdim. Daha önce yaptırmış arkadaşlar hep pisman alerjiyi tetikliyor. Kanli kaka mukuslu kaka sebep oluyor. Biz zaten kuruyemis sute dikkat ediyoruz aşı bizim bebisee ne yapar bilemedim.
Of cok agliyo kizmGun gectikce daha iyi oluyor canim
Cok gecmis olsun canim gaz damlasi kullaniyor musunOf cok agliyo kizm
.elimi biseye atamiyrm bugun sutumde azaldi be yesm gaz oluyo
Ya ama niye kanıma giriyorsunuzzz :))) ama bir kere o hastalığı geçirirse bağışıklık kazanıcak unutmayın :)Canım o rota virüsü yakaladığı zaman beter ediyor ama bilgin olsun. Benim ablamın oğlu yeğenim geçen yıl hastalandı illet bir şeydi yavrum perişan oldu müşahade altına dalan alındı bir gece ishali kusması öyle normal bir ishal kusma dalan değildi gözlerinin altı morarmışttı kuzumun. Etkilemek istemem ama aklında olsun. İllaki yakalanacak değiller tabi. Allah korusun.
Aaa getirseydin bana ne olduğunu anlamadan çekim biterdibizde çektik ama kızım 5 dakika durmadı o kostümlerin içinde fır döndü
biraz daha büyüsün yine çektircez
Canım artık pişman olunmaz, Maşallah bebeğineKızlar bugün sünnet olduk biz. Yaptırdığıma pişman olup olmamak arasında kararsızım. Var mı başka olan iyileşme sureci nasıl oldu.
Ya tatlım kızma ama ye ne istiyorsan ben hiç dikkat etmiyorum bir gram gaz olmazmı yaw yada benim velet çok dayanıklı.. Sütüde tatlı şeyler ve su yapıyor en hızlı önerebileceğim.. Birde stresliyken süt azalıyor kızlar.. Kv gideceği gün çok gergindim sütüm azaldı iki gün sonra normale dönebildim ancak.. Bugün yine çok boldu sütüm, sağdıktan sonra aynı göğüste doydu yavrum meselaOf cok agliyo kizm
Ahh canim ben o bu cocuk ac lafindan depresyona girecektim nerdeyse. Sabret insallah doktorda yeterli cikar kilosu da herkese kapak olur :)O zaman bende önden alıp vermiyim arkadaşım öyle diyince kafam karıştı kilo konusunda da L Lavyer2012 senin ki gibi benim kızımda akrabaların bebeklerinden daha uzun zaten 53cm doğmuştu herhalde boya gidiyor ben zaten kilolu bebek istemiyorum ayına göre normal olsun kilosu boyu yeter ilk ay boy tamam ama kilo alımımız yavaş ilerledi doktor mama dedi vermedim evde duruyor kenarda inşallah bu ay yeterli kilo almıştır çevremdekilerin bu çocuk aç doymuyor demesinden bende bıktım
ahha:)Aaa getirseydin bana ne olduğunu anlamadan çekim biterdiYa şaka bir yana fazla ufaklar işi iyi bilmek biraz da çocuktan anlamak lazım..
al benden de o kadar. hele bugun mahvoldum uyanik oldugu her dakika agladi,gazini cikardim damlada verdimOf cok agliyo kizm
Geçmiş olsun canım Augmentin ve klavon bıd kullandım cnm bende astım ilacını devam ediyorum kullanmadım bir süre cnm çok iyidim ama sonra çok fenalaştı m artık düzenli kullanıyorum
İg de de yazdım, iltihaplı diş öektirmek çok zararlı. İltihap kana karışırsa Allah korusun
Gebeyken de içilen antibiyotikler vardı. Bence daha masum antibiyotk bardır illaki bir araştır istersen.
Bir de şuan için adaçayını gargara yap iltihap için iyi gelir
:))) vay cadı seni .. Ben şahsen üçer fotograf çekiyorum çerçevelik.. Benim pek albüm merakım yok nedense bir an önce de demode olmasını bekliyorum :)) Albümleri saklaması çok zahmetli oluyor ve benzeri pozu 10 defa çekmeninde bir manası yok. Ha mesela doğum günü olur, sünnet olur, albüm haline getirirsin, hoş olur anlamlı olur ama kafadan hikayeler kurgulayıp çekmek filan çok demode geliyor banaahha:)
canım kız 5 dakika durmadı ki huysuzluğu üstündeydi☺kayınım amcam falan hep fotoğrafçı..elbirliği ettik ama bebeği bitürlü sakinleştiremedik hep ağladı çok kötüydü..albüm falan yapalım dedik ama pozlar albümlük olmadı
biZ de yine çekeriz dedik napalım
3 subat dogumlu 2 aylık yani ama 1 aylıktan beri böyle benimki.. Her bebek farklı canım görümceminki de öyleydi şimdi 2 yaşına girecek zehir gibi zeka küpü maşallah.. Ben küçük anlamaz demedim sürekli renkli objeler gösterip konuştum babası da öyle oyuncaklı minder de aldık biz o da çok faydalı dikkatinin gelişmesinde biz konuşunca ağzımı zı taklit ediyor yani sesi çıksa konuşacak sıpa :))Maşallah canım kaç günlük senin bebis benimki daha boş boş bakiyor
Dereotu hoşaf incir hurma canım
Anladm canım kaç.gundr huzursz kakasinda da mukus vardı acaba ondan mi diye dusundm deCanim bizim yesil sulu kakayla basladi kafasinin ici vee kulaklari sivilcelerle doldu ishal gaz kakada kotu koku emmeme ve kusma
Bakalm buyuyuncede benzicrkler mi :)Ya kuzum grip aşısı gibi uzun süre koruyamiyor bu tur asilar.. Neyse bakariz :)
Valla bencede cok benziyo :)
Basın sağolsun canımDedem kötüydü bilen bilir hanımlar..pazar akşam kaybettik bugün toprağa verdik.. Çok ağladım.. Umarım sütüme bir şey olmaz..şu saat oldu sayısız kez kalktin meme için inşallah hava çarpmıştır geçici bir durumdur...ilk dogdundan bu güne hiç bu kadar kalkmamistim.. Offff korktuğum şey başıma gelmez umarım...2 gundur kaka da yapmiyoruz..
Ayrica Dereotu demiştin yaa günde mesela ne kadar??
İyi o zaman ben aldm kilo alımı az diye sonra sevmedi.hiç vermedm çok sukur bu ay 1100 gram alms attm çöpehenüz 1 ay olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?