- 30 Ocak 2015
- 19.851
- 28.555
- 798
- 29
Ya çok huzursuz benimki kac gundr kakasindada mukus var acaba ondan mı kakasi normal sarı ama mukuslu bende sütlü tatlı çok yedim.kaç gundr peynir felan zaten çok yiyorm kahvaltıdaAz ve fışkırmadan, kesil yoğurt gibi kusması iyidir derler. Hatta mevlütte biri gördü de oh oh ne güzel Süt yarıyor demek dedi
Üşütmüş olsa da mideyi üşütmüştür. Doktora girmek yerine hemen bi sıcak havlu yapıp koyveya kiraz öekirdeği varsa onları ısıt
Evet takip edeyim. Benim de bazı kara listem var bakalım. Eliyorum bazılarını
Evet canım inek sütü ve ürünleri veekuruyemiş.
Cnm bn kullandım hiçbir şey olmadıcanim diş doktoru bana antibiyotik olarak klavon bid 1000mg verdi su an kullanabilirmiyim ?
dedigin gibi ne cekilir ne de kanal tedavisi uygulanabilir
ankarada ki dis doktorumu aradim
sisme var mi dedi yok dedim o zaman tedavi uygulanabilir yarin gel dedi
gidecegim bakalim ne diyecek
Acaba çiğ yedigin icin mi bebegini bu kadar cok rahatsiz etti. Pişmis bezelye yemeyi hic denedin mi.bende çok severim ya:) ama bebis için yemem :)
Başın Sağol dun cnm . Bn her mutfağa girdiğimde yiyorumDedem kötüydü bilen bilir hanımlar..pazar akşam kaybettik bugün toprağa verdik.. Çok ağladım.. Umarım sütüme bir şey olmaz..şu saat oldu sayısız kez kalktin meme için inşallah hava çarpmıştır geçici bir durumdur...ilk dogdundan bu güne hiç bu kadar kalkmamistim.. Offff korktuğum şey başıma gelmez umarım...2 gundur kaka da yapmiyoruz..
Ayrica Dereotu demiştin yaa günde mesela ne kadar??
Sut urunlerini bir muddet kes istersen ve takip et.Ya çok huzursuz benimki kac gundr kakasindada mukus var acaba ondan mı kakasi normal sarı ama mukuslu bende sütlü tatlı çok yedim.kaç gundr peynir felan zaten çok yiyorm kahvaltıda
Evet var.Mrb şubat anneleri ,benim 11 günlük bebeğim var ama sütüm az artması için on erebileceğini bısey var mı
:)) dimi ya.. Biraz buyusunler anlaşılırBakalm buyuyuncede benzicrkler mi :)
Sab simplex var ne zmn versem ikina ikina oluyo daha cok agliyoCok gecmis olsun canim gaz damlasi kullaniyor musun
Sut urunu yasagim var alerji olablirYa tatlım kızma ama ye ne istiyorsan ben hiç dikkat etmiyorum bir gram gaz olmazmı yaw yada benim velet çok dayanıklı.. Sütüde tatlı şeyler ve su yapıyor en hızlı önerebileceğim.. Birde stresliyken süt azalıyor kızlar.. Kv gideceği gün çok gergindim sütüm azaldı iki gün sonra normale dönebildim ancak.. Bugün yine çok boldu sütüm, sağdıktan sonra aynı göğüste doydu yavrum mesela
Ah cok zor teshis etmekte..dun aksam benimkide yesil mukuslu kaka yapti..aslind sari mukusluydu..kv ishal diyor.kivrana kivrana bi hal oluyor uyuyamiyor karni gurul gutul ediyor.ishal oldugunu nerden bilfinz..ben sut urunu tuketmiyrm iki gundur alerjisi olabilir diyeSut urunlerini bir muddet kes istersen ve takip et.
En guzel alerji testi annenin yaptigi testir.
Kan ve deri testi cok fazla yaniltici oluyormus.
Sut urunlerini kesince baktinki kakasi normale dondu alirsin keci peyniri onu yersin. Tabi yine takipte olacaksin.
Benim kizimin ishali hala devam ediyor. Sadece artik yesil mukuslu degil sari mukuslu o da pirinc lapasi yedigim icin. Yemesem o aksam yesile donuyor.
Normal kaka hafif puturlu olur.
Tamam Canm bugn yemedm kahvaltıda peynir felan bakalm biraz puturlu ama çok azSut urunlerini bir muddet kes istersen ve takip et.
En guzel alerji testi annenin yaptigi testir.
Kan ve deri testi cok fazla yaniltici oluyormus.
Sut urunlerini kesince baktinki kakasi normale dondu alirsin keci peyniri onu yersin. Tabi yine takipte olacaksin.
Benim kizimin ishali hala devam ediyor. Sadece artik yesil mukuslu degil sari mukuslu o da pirinc lapasi yedigim icin. Yemesem o aksam yesile donuyor.
Normal kaka hafif puturlu olur.
Takip etmek gerekli. Bizde peynir çok olmasa da yoğurt müthiş bir etki yapıyorYa çok huzursuz benimki kac gundr kakasindada mukus var acaba ondan mı kakasi normal sarı ama mukuslu bende sütlü tatlı çok yedim.kaç gundr peynir felan zaten çok yiyorm kahvaltıda
Yoğurdu çok yemyrm zaten ama sütlü tatli çok yemstm 2 3 gundr ondan oldu heraldeTakip etmek gerekli. Bizde peynir çok olmasa da yoğurt müthiş bir etki yapıyor
Bebişlere külotlu çorap giydiriyo musunuz, alerji felan yapar mı, ben cikdi hassas diye hiç giydirmedim ama çok gazı var, bacaklarını sıcak tutsun diye giydirsem mi?
Zaten süt ürünleri süt yapmıyor o kadar sanırım.. Süt seviyorum diye içiyorum oda soğuk içtim diye boğazım ağrıdı iyimi :/Sut urunu yasagim var alerji olablir
Dedem kötüydü bilen bilir hanımlar..pazar akşam kaybettik bugün toprağa verdik.. Çok ağladım.. Umarım sütüme bir şey olmaz..şu saat oldu sayısız kez kalktin meme için inşallah hava çarpmıştır geçici bir durumdur...ilk dogdundan bu güne hiç bu kadar kalkmamistim.. Offff korktuğum şey başıma gelmez umarım...2 gundur kaka da yapmiyoruz..
Ayrica Dereotu demiştin yaa günde mesela ne kadar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?