2016 Şubat Anneleri

Ya çok huzursuz benimki kac gundr kakasindada mukus var acaba ondan mı kakasi normal sarı ama mukuslu bende sütlü tatlı çok yedim.kaç gundr peynir felan zaten çok yiyorm kahvaltıda

Cnm bn kullandım hiçbir şey olmadı

Başın Sağol dun cnm . Bn her mutfağa girdiğimde yiyorum

Bebegi ishal olan arkadaslara pirinç lapasini şiddetle tavsiye ediyorum.
Pirinc lapasini yedigim gun kizimin kakasi normal. Yemedigim gun ishal. Tabi bu durum ertesi gune yansiyor. 24 saat icinde etkisini gosteriyor.
Bir cay bardagi pirinci 2,5/3 çay bardagi kaynamis su ile pisiriyorum. Biraz da tuz atiyorum. Ben bu sekilde hazirliyorum.

Ya çok huzursuz benimki kac gundr kakasindada mukus var acaba ondan mı kakasi normal sarı ama mukuslu bende sütlü tatlı çok yedim.kaç gundr peynir felan zaten çok yiyorm kahvaltıda
Sut urunlerini bir muddet kes istersen ve takip et.
En guzel alerji testi annenin yaptigi testir.
Kan ve deri testi cok fazla yaniltici oluyormus.
Sut urunlerini kesince baktinki kakasi normale dondu alirsin keci peyniri onu yersin. Tabi yine takipte olacaksin.
Benim kizimin ishali hala devam ediyor. Sadece artik yesil mukuslu degil sari mukuslu o da pirinc lapasi yedigim icin. Yemesem o aksam yesile donuyor.
Normal kaka hafif puturlu olur.

Günaydın tontiş anneler ve pıtırcık bebekleri.. Biz uyandık oyun halımızdayız (anne aç, bebek ohooo bir ton emdi) Handin bende karnımı doyuriyim, bugün yeni bir gün ve İnşallah bir bakıcı bulabilirim :/ Dua edin mızlar..

Kızım kakasını bir kerede yapmıyor 2-3 gündür.öyle bir ses çıkıyor mi aha yaptı bolca derken bir de bakıyorum bir parça birşey.yemizledikten 15 dk sonra yine aynı oranda yapıyor.kayısı hoşafı yaptım dün.içtim ama kar etmedi

Sut urunu yasagim var alerji olablir

Ah cok zor teshis etmekte..dun aksam benimkide yesil mukuslu kaka yapti..aslind sari mukusluydu..kv ishal diyor.kivrana kivrana bi hal oluyor uyuyamiyor karni gurul gutul ediyor.ishal oldugunu nerden bilfinz..ben sut urunu tuketmiyrm iki gundur alerjisi olabilir diye

ozka82 bende sutlaclar caciklar biskuviler yogurt kaymak peynir cok tuketiyrdum birden huysuzlandi kizim dr kes bi sure dedi...ah ac kaliyorum peynir kaymk vs yemezsem kahvaltida..kv laftan anlamiyo o da benim ivtigim kimyon rezeneye bagliyor yada incir hosafina...herkafadan bi ses cildircak gibiyim

Tamam Canm bugn yemedm kahvaltıda peynir felan bakalm biraz puturlu ama çok az

Takip etmek gerekli. Bizde peynir çok olmasa da yoğurt müthiş bir etki yapıyor

Basın sag olsun canım. Rabbim sabir versin inşallah. Benim de dedem gecen rahatsızlanmış

Doktor kontrolüne geldim 40tan sonra gel demisti 60 i bulduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…