2016 Şubat Anneleri

Kv gündüz bebeği hiç uyutamıyordu gaz sancısı varmış ondanmış.. Yok efendim bebeğin uykusu varmış ama uygun ortam yaratılamadığı için uyuyamamış.. 5 gündür gündüz uyuyoruz sorunsuz!

Cnm bebekler birde annelerini istiyorlar. Bizim kokumuzla daha iyi uyuyorlar. Bn buna şahit oldum. Geçen görümce min kucağındaydı bn odaya geldim hemen bana dönüp ağladı. Halbuki görmedi kokumu aldı

Sab simplex var ne zmn versem ikina ikina oluyo daha cok agliyo

Evet benım kızım da cok ıkınıyor onu verdıgımde.. Gaz çıkartma hissi verıyorsa demekki, yine çocuğumuz ıkınıyorsa vermenın bi anlamı da yok aslnda ben ayrıca bio gaia da kullanıyorum ..

Cnm bn kullandım hiçbir şey olmadı

Dun.disim sis degildi avunuyordum
Simdi kcaman findik gibi bir parca cikmis mecbur kullandim

Kakasinim resmini cektim
Vucudunu inceledim

Bakalim ilaci aldiktan sonra emzirince nolacak

Ya kızlar bu mukus dediğiniz Nasıl birşey ?

Slm kizlar
Onerebileceginiz bir bebek arabasi var mi.hem konforlu hem hafif istiyorum.bircok marka ve cesit var karar veremedm

Uygun ortam tanımı neymiş?

günaydın kızlar..bişey soracağım bebeğiniz öğürüyor mu?benim ufaklık günde 3 4 kere öğürüyormuş gibi yapıyor..niye olıyor anlamıyorum reflü mü acaba diye düşünüyorm
?dün gece de uyku arasında nefes mi alamadı nolduysa birden öksürmeye başladı nasıl yataktan fırladım..varmı aranızda böyle şeyler yaşayan?

Bizde bi kere gece oldu. Öğürmek miydi ypksa nefesi mi tıkandı onu anlamadım.
Gün içinde de en az iki üç kere tıkanıyordu, kınakıp öksürmeye başlıyor. Sanki süt genzine kaçmış gibi.
Buaralar azaldı ama

Nasıl cnm bebeğin kilosu boyu nasılmış

Yok bebek için değil canım. Kendim için
:) hep mi bebek olsun yaa :)))

Ben daha gidemedim :)) bir sene sonra gidicem bu gidisle :)))

Haha :) benim de öyle olacaktı. Ama gittiğim iyi oldu. Adet oldum dedim. O kanama olabilir lohusalik bitiminde AMS sen 7-8 ay adet olamazsın büyük ihtimal dedi :) eğer bu doğruysa gelecek ay olamayınca adet çok telaş yapardım ') bakalım ne olacak.

Bu arada sen bakıyorsun sanırım bebise, ara mi verdin. Üst komşu kabul etmedi mi

Cnm bebekler birde annelerini istiyorlar. Bizim kokumuzla daha iyi uyuyorlar. Bn buna şahit oldum. Geçen görümce min kucağındaydı bn odaya geldim hemen bana dönüp ağladı. Halbuki görmedi kokumu aldı

Kesinlikle. Az önce eşim arabada beni beklerken yarim saat. Çocuğun çok uykusu olmasına rağmen iki pispisla uyuyacak durumdayken uyutamayip huzursuz etmiş beni görünce hemen sakinleşti. HIh baba da kimmis :) evde uyutuypr gerçi :)

valla çok akıllı bu bebekler:)
daha 2 aylık olmamış dün bütün günbeni yanında istedi
kızım diyorum bak baba gelecek yemek hazırlamalıyım diyorum yok laf dinlemiyo illa yanımda dur sev beni konş benimle falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…