Nasıl cnm bebeğin kilosu boyu nasılmışDoktor kontrolüne geldim 40tan sonra gel demisti 60 i bulduk :)
Ben daha gidemedim :)) bir sene sonra gidicem bu gidisle :)))Doktor kontrolüne geldim 40tan sonra gel demisti 60 i bulduk :)
Cnm bebekler birde annelerini istiyorlar. Bizim kokumuzla daha iyi uyuyorlar. Bn buna şahit oldum. Geçen görümce min kucağındaydı bn odaya geldim hemen bana dönüp ağladı. Halbuki görmedi kokumu aldıKv gündüz bebeği hiç uyutamıyordu gaz sancısı varmış ondanmış.. Yok efendim bebeğin uykusu varmış ama uygun ortam yaratılamadığı için uyuyamamış.. 5 gündür gündüz uyuyoruz sorunsuz!
Cnm maşallah bebeğine çok tatlı rabbim nazar lardan korusun. Bnm ki nin hiç saçı yokBen daha gidemedim :)) bir sene sonra gidicem bu gidisle :)))
Sab simplex var ne zmn versem ikina ikina oluyo daha cok agliyo
Cnm bn kullandım hiçbir şey olmadı
Ya kızlar bu mukus dediğiniz Nasıl birşey ?Sut urunlerini bir muddet kes istersen ve takip et.
En guzel alerji testi annenin yaptigi testir.
Kan ve deri testi cok fazla yaniltici oluyormus.
Sut urunlerini kesince baktinki kakasi normale dondu alirsin keci peyniri onu yersin. Tabi yine takipte olacaksin.
Benim kizimin ishali hala devam ediyor. Sadece artik yesil mukuslu degil sari mukuslu o da pirinc lapasi yedigim icin. Yemesem o aksam yesile donuyor.
Normal kaka hafif puturlu olur.
Ah ah bende ne denediysem almadı sıpa. Yalancı emzik yerine beni kullanıyorBen emziğe alıştıramadım aslında ama kurtarıcı olurdu. Çevremdekiler hep öyle söylüyor. Hem rahat uyur diyorlar hem memede o kadar kalmaz. Her çocuk farklı canım. Az sabırla az kaldı inşallah gazlı günlerimiz
Cnm hiç korkma hiçbir şey olmaz bn iki kutu kullandımDun.disim sis degildi avunuyordum
Simdi kcaman findik gibi bir parca cikmis mecbur kullandim
Kakasinim resmini cektim
Vucudunu inceledim
Bakalim ilaci aldiktan sonra emzirince nolacak
Cnm bn papetto kullanıyorum çok memnun kaldımAh ah bende ne denediysem almadı sıpa. Yalancı emzik yerine beni kullanıyor
Emzik markası mı Can'ım oCnm bn papetto kullanıyorum çok memnun kaldım
Uygun ortam tanımı neymiş?Kv gündüz bebeği hiç uyutamıyordu gaz sancısı varmış ondanmış.. Yok efendim bebeğin uykusu varmış ama uygun ortam yaratılamadığı için uyuyamamış.. 5 gündür gündüz uyuyoruz sorunsuz!
Nette bebek kakası diye aratırsan çokıyor. Normal kaka, mukuslu kaka , yeşil kaka , ek gıdaya geçen kaka gibiYa kızlar bu mukus dediğiniz Nasıl birşey ?
Cnm hiç korkma hiçbir şey olmaz bn iki kutu kullandım
Bizde bi kere gece oldu. Öğürmek miydi ypksa nefesi mi tıkandı onu anlamadım.günaydın kızlar..bişey soracağım bebeğiniz öğürüyor mu?benim ufaklık günde 3 4 kere öğürüyormuş gibi yapıyor..niye olıyor anlamıyorum reflü mü acaba diye düşünüyorm
?dün gece de uyku arasında nefes mi alamadı nolduysa birden öksürmeye başladı nasıl yataktan fırladım..varmı aranızda böyle şeyler yaşayan?
Nasıl cnm bebeğin kilosu boyu nasılmış
Ben daha gidemedim :)) bir sene sonra gidicem bu gidisle :)))
Cnm bebekler birde annelerini istiyorlar. Bizim kokumuzla daha iyi uyuyorlar. Bn buna şahit oldum. Geçen görümce min kucağındaydı bn odaya geldim hemen bana dönüp ağladı. Halbuki görmedi kokumu aldı
valla çok akıllı bu bebekler:)Yok bebek için değil canım. Kendim için
:) hep mi bebek olsun yaa :)))
Haha :) benim de öyle olacaktı. Ama gittiğim iyi oldu. Adet oldum dedim. O kanama olabilir lohusalik bitiminde AMS sen 7-8 ay adet olamazsın büyük ihtimal dedi :) eğer bu doğruysa gelecek ay olamayınca adet çok telaş yapardım ') bakalım ne olacak.
Bu arada sen bakıyorsun sanırım bebise, ara mi verdin. Üst komşu kabul etmedi mi
Kesinlikle. Az önce eşim arabada beni beklerken yarim saat. Çocuğun çok uykusu olmasına rağmen iki pispisla uyuyacak durumdayken uyutamayip huzursuz etmişbeni görünce hemen sakinleşti. HIh baba da kimmis :) evde uyutuypr gerçi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?