2016 Şubat Anneleri

Kesinlikle. Ve bazen beni çok iyi yönlendiriyor :) inatla emzirmeye çalışıyorum açıktı diye bas bas bağırıyor ayağa koydum sustu meğer uykum var diyormuş :) once uyut sonra doyur :)

Tamam Canm bugn yemedm kahvaltıda peynir felan bakalm biraz puturlu ama çok az
Diger belirtiler nasil.
Mesela iştahlimi. Gunde kackere kaka yapiyor. Cok mu fazla kusuyor. Yuzunde cok fazla sivilce ya da kizarik noktalar var mi.
Bunlarin hepsini takip et ve sut urunleri yemedigin donemle kiyasla.

benimde başıma geldi..10 gün kv de kaldık bebek her geceyi sabag etti gündüzleri saymıyorum bile..eve geldik hepsi geçti

Canim sana tavsiyem sut diyetiyle birlikte her gun pirinc lapasi ye ve bebekteki degisimleri izle. Bak cok faydasini goreceksin. Benim de kizimin karni gürül gürüldü.
Kimyon ve rezenenin faydasi olur zarari olmaz. Sen bosver kaynanani. Ben öz annemi bile yolladim evine. Senin sutun yok diye diye basimi sisirdi. O gidince sutum artti valla.

tontişliğimiz bi gideydi eyiydi
eşime bi boy büyüğümün 4 bacağı var diyorum kızıyo bana..bu konuda moralim sıfır sıfır sıfır..hani emzirmek zayıflatırdı bunu diyen karşıma çıksın göstere göstere söyleyeceklerim var

allah tezz zamanda karşına istediğin gibi bi bakıcı çıkarır inşallahh..aminn

kızlarr biara instagramlarınızı paylaşmıştınız..kiminki nedir diye ekleyemediydim ozaman..tekrar paylaşalımmı
benim kullanıcı adım birgulmt

kızlarr biara instagramlarınızı paylaşmıştınız..kiminki nedir diye ekleyemediydim ozaman..tekrar paylaşalımmı
benim kullanıcı adım birgulmt
Özel Mesajla mı yazsak acaba yaa.
Ben eklemiştim ama kim kimdi bilemiyrum. Bi keryneia yı biliyorum oda bebeiiinden tanıyorum
Diğer iki üç kişiyi de çıkartabiliyorum

Özel Mesajla mı yazsak acaba yaa.
Ben eklemiştim ama kim kimdi bilemiyrum. Bi keryneia yı biliyorum oda bebeiiinden tanıyorum
Diğer iki üç kişiyi de çıkartabiliyorum
doğru diyorsun buralar umuma açık yerler
ben yazmış bulundum gerçi ahha

başin sağolsun canim.

Kocam iki kilo vokelek 1 kg tereyag 5 kg sut almis dolapta peynir cesitleri yogurt bi dolu sutlac var ve ben onlara bakinmakla yetiniyorum oruc mu tutsam acaba
Bide bunlar yetmezmis gibi kuruyemis dolu ev durum vahim bu sartlarda nasil diyet yapilir ki
Ben diyetteyimm cikin aklimdan
Yemicem sizi
Cunku kuzucum herseyden degerli

Allah sabır versin canım başınız sağolsun

öyle deme ananeye dedeye gidecek albüm. bikaç çerçevelik fotoyla kurtaramayız

doğru diyorsun buralar umuma açık yerler
ben yazmış bulundum gerçi ahha
Yok ondan demedim:)
Toplu mesaj atsak mesela herkes o mjda okur. Böyle aralarda kaynıyor yazılanlar

Haa tabi umuma açıklık kısmı da ayrı

Ben yapamiyorum ya hergun bir kacak oluyor. Olmasa da hala mukuslu kaka hatta bugün Yeşildi has azaldı biraz daha tek seferde yapıyor sabahlari yaptığını. Doktora cuma gideceğim. Bakalım o ne diyecek. Bugün doğum yapan doktorumla konuştum alerjimidir vs diye kan çıktı mi ki tahlilde dedi yok dedim. Kilo alimi da masallah iyi gidiyor dedim. Alerji değildir o başla bir seydir dedi

kralice86 cancazim nasil oldu kuzucun? Dunden beri surekli aklimda sancisi falan azaldi mi devam ediyo musun suruba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…