- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
valla çok akıllı bu bebekler:)
daha 2 aylık olmamış dün bütün günbeni yanında istedi
kızım diyorum bak baba gelecek yemek hazırlamalıyım diyorum yok laf dinlemiyo illa yanımda dur sev beni konş benimle falan
Kakasi pütur pütur degilde sümukumsu oluyor.Ya kızlar bu mukus dediğiniz Nasıl birşey ?
Diger belirtiler nasil.Tamam Canm bugn yemedm kahvaltıda peynir felan bakalm biraz puturlu ama çok az
benimde başıma geldi..10 gün kv de kaldık bebek her geceyi sabag etti gündüzleri saymıyorum bile..eve geldik hepsi geçtiKv gündüz bebeği hiç uyutamıyordu gaz sancısı varmış ondanmış.. Yok efendim bebeğin uykusu varmış ama uygun ortam yaratılamadığı için uyuyamamış.. 5 gündür gündüz uyuyoruz sorunsuz!
Canim sana tavsiyem sut diyetiyle birlikte her gun pirinc lapasi ye ve bebekteki degisimleri izle. Bak cok faydasini goreceksin. Benim de kizimin karni gürül gürüldü.Ah cok zor teshis etmekte..dun aksam benimkide yesil mukuslu kaka yapti..aslind sari mukusluydu..kv ishal diyor.kivrana kivrana bi hal oluyor uyuyamiyor karni gurul gutul ediyor.ishal oldugunu nerden bilfinz..ben sut urunu tuketmiyrm iki gundur alerjisi olabilir diye
@ozka82 bende sutlaclar caciklar biskuviler yogurt kaymak peynir cok tuketiyrdum birden huysuzlandi kizim dr kes bi sure dedi...ah ac kaliyorum peynir kaymk vs yemezsem kahvaltida..kv laftan anlamiyo o da benim ivtigim kimyon rezeneye bagliyor yada incir hosafina...herkafadan bi ses cildircak gibiyim
tontişliğimiz bi gideydi eyiydiGünaydın tontiş anneler ve pıtırcık bebekleri.. Biz uyandık oyun halımızdayız (anne aç, bebek ohooo bir ton emdi) Handin bende karnımı doyuriyim, bugün yeni bir gün ve İnşallah bir bakıcı bulabilirim :/ Dua edin mızlar..
allah tezz zamanda karşına istediğin gibi bi bakıcı çıkarır inşallahh..aminntontişliğimiz bi gideydi eyiydi
eşime bi boy büyüğümün 4 bacağı var diyorum kızıyo bana..bu konuda moralim sıfır sıfır sıfır..hani emzirmek zayıflatırdı bunu diyen karşıma çıksın göstere göstere söyleyeceklerim var
Cnm hiç korkma hiçbir olmaz bn iki kutu kullandım
huzurunmeraklisi ya başta kd doktoru vermemiş miydi? Bende yarım kutu içtim dikişlerden sebep. Bir çoğumuz kullandı yani
Özel Mesajla mı yazsak acaba yaa.kızlarr biara instagramlarınızı paylaşmıştınız..kiminki nedir diye ekleyemediydim ozaman..tekrar paylaşalımmı
benim kullanıcı adım birgulmt
doğru diyorsun buralar umuma açık yerlerÖzel Mesajla mı yazsak acaba yaa.
Ben eklemiştim ama kim kimdi bilemiyrum. Bikeryneia yı biliyorum oda bebeiiinden tanıyorum
Diğer iki üç kişiyi de çıkartabiliyorum
başin sağolsun canim.Dedem kötüydü bilen bilir hanımlar..pazar akşam kaybettik bugün toprağa verdik.. Çok ağladım.. Umarım sütüme bir şey olmaz..şu saat oldu sayısız kez kalktin meme için inşallah hava çarpmıştır geçici bir durumdur...ilk dogdundan bu güne hiç bu kadar kalkmamistim.. Offff korktuğum şey başıma gelmez umarım...2 gundur kaka da yapmiyoruz..
Ayrica Dereotu demiştin yaa günde mesela ne kadar??
Cnm ya başkasına yazacağım a sans yazmışım.☺ emzik avent inkini kullanıyorumEmzik markası mı Can'ım o
Allah sabır versin canım başınız sağolsunDedem kötüydü bilen bilir hanımlar..pazar akşam kaybettik bugün toprağa verdik.. Çok ağladım.. Umarım sütüme bir şey olmaz..şu saat oldu sayısız kez kalktin meme için inşallah hava çarpmıştır geçici bir durumdur...ilk dogdundan bu güne hiç bu kadar kalkmamistim.. Offff korktuğum şey başıma gelmez umarım...2 gundur kaka da yapmiyoruz..
Ayrica Dereotu demiştin yaa günde mesela ne kadar??
öyle deme ananeye dedeye gidecek albüm. bikaç çerçevelik fotoyla kurtaramayız:))) vay cadı seni .. Ben şahsen üçer fotograf çekiyorum çerçevelik.. Benim pek albüm merakım yok nedense bir an önce de demode olmasını bekliyorum :)) Albümleri saklaması çok zahmetli oluyor ve benzeri pozu 10 defa çekmeninde bir manası yok. Ha mesela doğum günü olur, sünnet olur, albüm haline getirirsin, hoş olur anlamlı olur ama kafadan hikayeler kurgulayıp çekmek filan çok demode geliyor bana
Yok ondan demedim:)doğru diyorsun buralar umuma açık yerler
ben yazmış bulundum gerçi ahha
Kocam iki kilo vokelek 1 kg tereyag 5 kg sut almis dolapta peynir cesitleri yogurt bi dolu sutlac var ve ben onlara bakinmakla yetiniyorum oruc mu tutsam acaba
Bide bunlar yetmezmis gibi kuruyemis dolu ev durum vahim bu sartlarda nasil diyet yapilir ki
Ben diyetteyimm cikin aklimdan
Yemicem sizi
Cunku kuzucum herseyden degerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?