- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
Bu kan olayi cok fazla diskilamadan dolayi bagrsak tahris oldugu icin oluyormus bizde de kan yok cunku diskilamayi ishal tozuyla azaltiyoruz benimki 1 ayda sadece 300 gr aldi bunun 100 gr mini diyete girince aldi anladimki alerji ama hafta sonu ozel bi poliklinige gidicem kaka tahlili yaptrcam hicbisey yiyememek berbatttBen yapamiyorum yahergun bir kacak oluyor. Olmasa da hala mukuslu kaka hatta bugün Yeşildi has azaldı biraz daha tek seferde yapıyor sabahlari yaptığını. Doktora cuma gideceğim. Bakalım o ne diyecek. Bugün doğum yapan doktorumla konuştum alerjimidir vs diye kan çıktı ki dedi yok dedim. Kilo alimi da masallah iyi gidiyor dedim. Alerji değildir o başla bir seydir dedi
bilmiyorum ki canım korkudan pişmişini denemedim açıkçası bi daha öyle kıvransin istemedim.Acaba çiğ yedigin icin mi bebegini bu kadar cok rahatsiz etti. Pişmis bezelye yemeyi hic denedin mi.
Bu kan olayi cok fazla diskilamadan dolayi bagrsak tahris oldugu icin oluyormus bizde de kan yok cunku diskilamayi ishal tozuyla azaltiyoruz benimki 1 ayda sadece 300 gr aldi bunun 100 gr mini diyete girince aldi anladimki alerji ama hafta sonu ozel bi poliklinige gidicem kaka tahlili yaptrcam hicbisey yiyememek berbattt
Pirinc lapasini nasil yapiyosun.dr a gittik yok kakasinin kokmasi vs normal dedi.ishalmi acaba diyrm yok yok iyi cocugunz deyip postaladi.Canim sana tavsiyem sut diyetiyle birlikte her gun pirinc lapasi ye ve bebekteki degisimleri izle. Bak cok faydasini goreceksin. Benim de kizimin karni gürül gürüldü.
Kimyon ve rezenenin faydasi olur zarari olmaz. Sen bosver kaynanani. Ben öz annemi bile yolladim evine. Senin sutun yok diye diye basimi sisirdi. O gidince sutum artti valla.
Canım kaaka tahlili yaptırsan eline kaka mukuslu veya mukussuz bakterili veya bakterisizBu kan olayi cok fazla diskilamadan dolayi bagrsak tahris oldugu icin oluyormus bizde de kan yok cunku diskilamayi ishal tozuyla azaltiyoruz benimki 1 ayda sadece 300 gr aldi bunun 100 gr mini diyete girince aldi anladimki alerji ama hafta sonu ozel bi poliklinige gidicem kaka tahlili yaptrcam hicbisey yiyememek berbattt
Normal çocuk doktorları bu konuyla çok alakadar olmuyor.Pirinc lapasini nasil yapiyosun.dr a gittik yok kakasinin kokmasi vs normal dedi.ishalmi acaba diyrm yok yok iyi cocugunz deyip postaladi.
Ben takipledimkızlarr biara instagramlarınızı paylaşmıştınız..kiminki nedir diye ekleyemediydim ozaman..tekrar paylaşalımmı
benim kullanıcı adım birgulmt
Dün yaptık biz de , iki bacaktan yapılıyor canım bugün biraz dikkat etmeniz lazım ateş yapabilirmiş. Koldaki kabuk bağlayacakmış bir deKızlar aşı olduk bugünay benim 1.duygusallığım 2.telaşlı yapım hep beni rezil ediyor.bebeğim ağlayınca ben de Ağladım 3 tane aşı ne ya ((((
Bakamadım.biri sağ kol biri. Sağ bacak diğeri damla mı ? 3.yü göremedim..bakmadımeşim de yoktu yalnız yalnız kötü oldu fakat şükrettim kanguruyu aldığım için yoksa zor olurdu.
Bende aglamistim canim kiyamam ya cok fazla 3 asiKızlar aşı olduk bugünay benim 1.duygusallığım 2.telaşlı yapım hep beni rezil ediyor.bebeğim ağlayınca ben de Ağladım 3 tane aşı ne ya ((((
Bakamadım.biri sağ kol biri. Sağ bacak diğeri damla mı ? 3.yü göremedim..bakmadımeşim de yoktu yalnız yalnız kötü oldu fakat şükrettim kanguruyu aldığım için yoksa zor olurdu.
İstahi gayet iyi bi kere yapiyo Canm bi ara 3 4 gundr bi yapyodu sivilce felanda yokDiger belirtiler nasil.
Mesela iştahlimi. Gunde kackere kaka yapiyor. Cok mu fazla kusuyor. Yuzunde cok fazla sivilce ya da kizarik noktalar var mi.
Bunlarin hepsini takip et ve sut urunleri yemedigin donemle kiyasla.
Yani kaç kilo almış 22günde?sağlık ocağına gittik kilosunu merak ettim
52 günlük olduk
4 750 olmuşuz ne ka sevindim anlatamam sütüm yk diye epey üzülüyordum ama meğerse kilo alıyormuş
Ay bu kdar aşı konuşuldu, bizim aşı ne zmndı diye bakayım dedim. YarınmkşKızlar aşı olduk bugünay benim 1.duygusallığım 2.telaşlı yapım hep beni rezil ediyor.bebeğim ağlayınca ben de Ağladım 3 tane aşı ne ya ((((
Selam annişler, doğum iznimizin bitmesine az kaldı ben öncesini de birleştirdiğim için mayısa kadar evdeyim ama sonrası için şimdiden telaşlıyım Öğretmen olan var mı? Başlayacak mısınız izin bitince?
Yani kaç kilo almış 22günde?
Oh maşallah gayet güzel bir kilo alımı :)1 aylıkken gittiğimizde 4150 kiloydu 600 gr almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?