2016 Şubat Anneleri

Bu kan olayi cok fazla diskilamadan dolayi bagrsak tahris oldugu icin oluyormus bizde de kan yok cunku diskilamayi ishal tozuyla azaltiyoruz benimki 1 ayda sadece 300 gr aldi bunun 100 gr mini diyete girince aldi anladimki alerji ama hafta sonu ozel bi poliklinige gidicem kaka tahlili yaptrcam hicbisey yiyememek berbattt

Öyle canım. kaka tahlili yaptırdım ben gizli kan vs cikmadi. Doktora daha gitmefik ama bu ay maşallah bir kilo aldı bence tartiyorum evde. Ve yemesem de oluyor. Doktora ne derse onu yapacağım artik cuma gunu.

Pirinc lapasini nasil yapiyosun.dr a gittik yok kakasinin kokmasi vs normal dedi.ishalmi acaba diyrm yok yok iyi cocugunz deyip postaladi.

Canım kaaka tahlili yaptırsan eline kaka mukuslu veya mukussuz bakterili veya bakterisiz
Aynı şekilde kanlı kansız diye anlaşılacak
Kanda Ige değerne bakılması daha sağlıklı olacaktır. Sen zaten mukus olduğunu görüyorsun. Bunu tespit etmeye çabalamak boşuna oyalar seni.
facedeki alerji ile yaşam platformunu biraz kurcaladıktan sonra hangi birime gitmek gerek nerden başlamak gerek daha iyi otjrjyor kafada

sağlık ocağına gittik kilosunu merak ettim
52 günlük olduk
4 750 olmuşuz ne ka sevindim anlatamam sütüm yk diye epey üzülüyordum ama meğerse kilo alıyormuş

Pirinc lapasini nasil yapiyosun.dr a gittik yok kakasinin kokmasi vs normal dedi.ishalmi acaba diyrm yok yok iyi cocugunz deyip postaladi.
Normal çocuk doktorları bu konuyla çok alakadar olmuyor.
Ben pişiği bile zorla baktırmıştım. Her çocuk pişik olur deyip bakmamıştı bile. Şuan iyileşmiş haldeki fotolarını gösterdiğim herkes şok oluyor. Ki en kötü galini göstermşyorum.

Bu tarz şeylere, alerji uzmanlığı yapan çocuk doktorları var onlara gitmek ferekliymiş.
Sonrasında gastro birşeydi tam adını bilemedim şimdi

Kızlar aşı olduk bugün ay benim 1.duygusallığım 2.telaşlı yapım hep beni rezil ediyor.bebeğim ağlayınca ben de Ağladım 3 tane aşı ne ya ((((
Bakamadım.biri sağ kol biri. Sağ bacak diğeri damla mı ? 3.yü göremedim..bakmadım eşim de yoktu yalnız yalnız kötü oldu fakat şükrettim kanguruyu aldığım için yoksa zor olurdu.

Selam annişler, doğum iznimizin bitmesine az kaldı ben öncesini de birleştirdiğim için mayısa kadar evdeyim ama sonrası için şimdiden telaşlıyım Öğretmen olan var mı? Başlayacak mısınız izin bitince?

Dün yaptık biz de , iki bacaktan yapılıyor canım bugün biraz dikkat etmeniz lazım ateş yapabilirmiş. Koldaki kabuk bağlayacakmış bir de

Bende aglamistim canim kiyamam ya cok fazla 3 asi

Diger belirtiler nasil.
Mesela iştahlimi. Gunde kackere kaka yapiyor. Cok mu fazla kusuyor. Yuzunde cok fazla sivilce ya da kizarik noktalar var mi.
Bunlarin hepsini takip et ve sut urunleri yemedigin donemle kiyasla.
İstahi gayet iyi bi kere yapiyo Canm bi ara 3 4 gundr bi yapyodu sivilce felanda yok

Ay bu kdar aşı konuşuldu, bizim aşı ne zmndı diye bakayım dedim. Yarınmkş
Bize ikinci ay aşısına gelirken banyo yaptırıp gelin demişti. 4gün banyo yapılmayacak dedi.
Aklınızda olsun kızlar

Gak dese meme guk dese meme vererek Meğer küçük beyi atıştırmacı bebe yapmışım.
az az sık sık yeme yapıyordu.ve max 7 dakika emiyordu
Tabi saat başı uyanıyor böyle olunca

Ben de ogretmenim 29 ocakta dogum yaptm birinci dönemin bitmesine iki hafta kala izne ayrıldım izin bitince rapor alırsın dedi müdür yardımcısı ama ne zaman rapor almaya baslamam lazım diye okuldaki memuru mu arasam diye düşünüyorum. Benim hesabima göre mayisin ilk haftası rapor almaya baslamaliyim.heyet rraporu alabilsek keşke

Sünnet için dr a gittik. Ama 6. aya kadar beklememiz gerekiyor. Sağ testisi inmemiş kasıktaymış. Doğduğundan beri yoktu zaten. 6. aya kdr inerse sdc sünnet olacak inmezse hem ameliyatını hem sünnetini yaparız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…