2016 Şubat Anneleri

Kafam iyice allak bullak oldu okuduklarim da farkli yaziyor emzirmistim 2 saat once kalkti agladi ingeee diye agliyordu okudugum ogle agliyorsa actir eee simdi napayim sastim uyutdum kucagimda

Kafam iyice allak bullak oldu okuduklarim da farkli yaziyor emzirmistim 2 saat once kalkti agladi ingeee diye agliyordu okudugum ogle agliyorsa actir eee simdi napayim sastim uyutdum kucagimda
  • İki saat gene iyi rakam :) emzirirdim ben olsam. Ama iyice doymasını sağlardım. Anladığım kadarıyla emme sonrası aktivite zamanlarını uzatmak ve yemek miktarını uzatmak ile başlamk gerekiyormuş.
  • Benimkisi bugün 45dakika falan zor uyudu. Kalkınca emmek istedi. Bende emzik verdim. Biraz daha acıksın diye.tabi sonra emzikle savaş başladı:)
  • Çok zor bir düzen oturtmak. Ayyy zaten aşı olacakmış yarın herşey alt üst olacak. Ben anca diğer hafta başlarım, şimdi gözlem yapmaya devam edeyim.

Seninkinin emme süresi iyi mi?

Ya su asidan cok korkuyorum ben haftayada bizim var kac gunluksunuz siz

Kızlar kaç dereceden sonra Ateş'i var diyebiliyorduk??

Aynen canım5 dk emiyor sonrası yok inatla emmiyor. Bak şimdi gece uykusuna yatircam emzirup yatirayim dedim bastı çığlığı kendi ne zaman isterse o zaman emer. Gerçi bir saat önce emmisti :) hajkli çocuk :) ben asla birini on dk birini on dk emzirmedim. bakalım kontrolde kilo nasıl çıkacak :)

Uç aylık olsunlar daha rahat olur canım uyku vs öyle düşünüyorum.

Seninki ne kadarlik oldu canim

Kizlar bebegimin yuzu pütür pütür.
Gun isiginda cok belirgin gorunuyor ve elimle elleyince hissediyorum.
Var mi aranizda bu durumu yasayan.

Ne yapacaksan bana da haber et :)

Burun akıntısı olabılır bızımkıde mıdesi bulanır gıbı oluyo agzına bıse gelıyo ögg yapıyordu burun aspiratöru alıp cektık sumuk cıktı rahatladı cocuk doktora gotrdum dıkkat edın cıgerlere ınmesın sureklı cekın dedı bızımkı 11 gundr gecmedı 2 saatte bır denı suyu damlatıp cekıyoruz hala gelıyo sızde bı deneyın ya da dr sor ıstıyorsan

Ben de bazen yaşıyorum. Ç
bu kitabı hamileyken çok okudum canım ama beni daha stresli bir anne yaptı. Bazı şeyleri takıntı haline getirtti. Mesela akşam 6da 8 de mama/süt yüklemesi olayına fazlaca takıbtılıyım. Bunun gibi bazı şeylere de... Aslında kitap güzel şeyler de öğretiyor ama işte beni stres yaptı. Hatalı ebeveyn

Bu doktorlar neden bu kadar farklı konuşuyorlar anlamıyorum. Benim kızımın da burnu hep tıkalı. Damla yapıp aspiratörle temizliyorum. Doktorumuza dedim ki ciğerlerine iner diye endişeleniyorum. Olmaz bir şey evham yapma dedi. Ama bak sizin doktorunuz da tam tersini söylemiş. Bu tıp dilinin ortak yanı yok galiba

Dün yaptık biz de , iki bacaktan yapılıyor canım bugün biraz dikkat etmeniz lazım ateş yapabilirmiş. Koldaki kabuk bağlayacakmış bir de
Evet sürekli ölçüyorum canım ya..inş yapmaz çok minik daha bebeklerimizben çok duygusallaştım ya iyice...birazcık büyüseler bir an önce...bir görsem:)

Oyun halısı alan vardır mutlaka, hangi markaları tavsiye edersiniz, oyun halısı işe yarıyo mu, bebek uyanıkken bebeği oyalıyo mu, ev işi yapabilir miyim?
Ben aldım e bebekten tıny love. Ben beğendim de sanırım bebeğim beğenmedi biraz daha büyüdüğünde oyalayacak gibi. Yine de 15 dk falan oyalıyor. Aynasından kendini seyrediyor. Öyle olduğunu görünce yattığı yere ayna da koysam olurmuş halıya gerek yokmuş diye düşündüm. Ama oyuncakları güzel ileride iş görür canım.

Ew
3 ayrı dr a goturdum bu konuda hem fıkırler cok kucuk oldugundan ılac onermıyorz ama cok dıkkat edın cıgerlere ınmesın bu kadr kucuk bebekler grıp olarak atlatmazlr dırek boransıt olurlr dedı bızde sureklı cekıyorz bı bıtmedı gıttı ama her konuda ne yaxıkkı aynı fıkırde olamıyolar

Az önce üç tane beş milimlik su sıktım çektim dediğin gibi sıvı sürmekten başka bir şey gelmedi
Ama nefes alışında rahatlama oldu.Başka bir şey varsa bana da söyleyin
başka bişey yok buunn için kızlar..dkktora sormştm nezle ve geniz akıntısı vardı kızımda..burun tıkalıydı..1 hhaftaya geçer bişey vermene gerek yok..en iyi ilacı senden alıyo dedi..bende tmm dedim..1 haftada geçmedi ama 10 günde geçti..
2 günde bir otri bebeyle temizliyorunhalen burnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…