2016 Şubat Anneleri

Bu arada bakici komsu fiyatlari nedir kizlar??? Evde bakinca fiyat dusuyor diye biliyorum, sizce nasil bir teklif veriyim?

Bugun ki bakici kadinda olmadi, bir tane daha buldum apartmanda, ama evinde bakmak istiyor.. Ne biliyim bilemedim, yarin cayini icmeye gidicem.. Bakalim ne olucak
kapı kapı sokak sokak bakıcı aranır mı diyordum..aranıyormuş cidden.Allah yardımcın olsun canım

Kızlar canım çok sıkkın eşimle henüz yakınlaşamadık. Doğum yapalı 64gün oldu bi de öncesi var 8.ayda bırakmıştık... Aklıma hiç ii şeyler gelmiyor var mı benimle aynı durumda olan normal mi sizce e?

Canım seni çok iyi anladım şuan çünkü dün ben de aynı ruh hali icindeydim. Benim misafirler iki saat önceden haber verdiler bir de sagolsunlar. Annem börek getirdi ben de o iki saatte evi supur toz al kek yap patates salatası yap çocukla ilgilen çok bunaldim. Eşimin akrabaları bir de ama onun annesi kardeşi gelmedi bile söylediğim halde. Ben de akşam eşime trip attım sinir mideme vurdu ağladım falan cok zormuş hem ev hem çocuk bide vakitsiz bol misafir agirlamak

Ya panik olma yine cogaliyo kv olayina benimde azalir gibi oldu yine eski duzene donduk cok sukur bebegim tombullasti ustune.. Aslind ben baksam suan daha sisko bir bebek olabilirdi.. Kismet iste, calismadanda olmuyor..

benim komşular pek bi meraklı..gak desem karşı komşum kapıda biter..enteresan anılar biriktirdim kendisiyle
ama iyidir insanlık olarak..hastaneden döndüğğmğzde 1 sini börekle geldi..ertesi günde sevdiğim çorbayla..
kaynanam kalkıp kahvaltı bile hazırlamamıştı hastanesen döndüğümüzün ertesi günü

Allah ayni seyi yasatmasin, kv bakicakti bak ne oldu..
valla hepsi ben bakcam diyor ama bende ihtimal vermiyorum gerçi artık hiç biriden bi beklentim de yok..bakarsa bakar bakmazsa keyfi bilir..alt kat komşum annemin çok yakın arkadaşı..ona abanmayı düşünüyorum bende..kadını şimdiden havaya sokmaya çalışıyorum cici annemiz cici annemiz diye..inşallah işe yarar amin

nedir 15 dakika olayı..aydınlatın beni

Cnm bizimkisi nde biraz var bn dönderiyorum ama o dönüyor. Tam şekli ne zmn oturur

Tam olarak bilmiyorum ama erken bence şeklinin oturmasi için. Vucudu ile birlikte cevirince pek döndürmuyor bizimki.gece ilk yatarken sağa yatiriyorum sabaha karşı sola ceviriyorum gündüz yanimdayken sırtüstü yatiriyorum ben

Ay bizimki hiç doymadj bugüne kadar "bu çocuk aç "!

Bızluktan çıkanı da Sağdığımı da koydum. Ama sağdığımı ben gene de ısıtıyorum. Sağarken ılıklığı gitmiş oluyor. Şöyle sıcak sıcak ıhlamur gibi içsin istiyorum (midesini üşütmesinden korkan ana )
Zaten termos da öyle aman aman sıcak tutmuyor ılışıyor gene.
Ya senin biberon vermemekteki tedirginliklerin çok normal. Beni emmeyince korktğum oluyor benimde mesela de brownı artık sevmiyor

Ayy kızlar okuyorum neler giydiriyorsunuz ben sadce atlet uzerine de patikli tulum giydiriyorum öyle hep evde ne yelek ne içine çorap ne üzerine çorap.. Üşüyor mudur sizce öyle çok gaz problemi de yok keyifli bi bebek ama yavrum üşüyorsa giydireyim

Kızlar uyku saati nasıl değiştirilir sizce?? Benim minik kuzum gece 4te uyuyo hep. 3 değil 5 de değil niye hep 4?? Yavaştan geri çekilmez mi acaba napsam ki

Ben ayaklarını kontrol edip içten çorap giydiriyorum burnunu arada kontrol ediyorum soğuksa yelek giydiriyorum ama uzun kollu çıtçıtlı vadi bile tulum altına giydirmek istemiyorum havalar sıcak bunalır gibi geliyor
Eller zaten genellikle soğuk bazen yarım kundak yapıyorum ısındisın elleri diye

Selammm olsun,
Bebeğim uyusada bende azıcık uyusam diye iç geçiren anneleree

Sanırım anne olmak; boşta duran elini, koluna, bacağını bi şekilde kullanmak demek
Yatağımda uzanıyorum, sol ayağımla beşiği sallarken ellerimde telefon.napiiim başka türlü tel'i elime almaya fırsat olmuyor

Canim ikizlerimi emziriyorum inan bana cocuktan cocuga degisiyor aclik durumu.boylari kilolari ayni gitmesine ragmen birine sutum yetiyor mamayi almiyor bi gogsumu tam bosaltmiyor digeri ise onun bosaltamadigi memeyi bosaltiyor digerini bosaltiyor hatta bazen memede sut bitince kivraniyor 30ml mama yapip veriyorum ac oldugunu onlar belli ediyor zaten bosa mama vermeye hic gerek yok

Rota virusu beter bi seymis ama ilk kizimda baya arastirdim asinin korumasi %60civarinda asi olan 10gun hastanede yatarken asi olmayan 5-6gun yatiyormus ben yaptirmadim bi de devlet zorunlu kilmayinca benim asiya guvenim cok kalmiyor zorunlu olanlara bile guvenim az Rabbim cocuklarimizi korusun nerden geliyor icinde neler var bilmiyoruz en azindan zorunlu olmayanlari yaptirmiyoruz biz

Canim evin nasil bilmem ama henuz emeklemiyorlar hareketsizler yani surekli uyuma pozisyonundalar sen ne giyiyorsan iki katini giydirceksin derler sen yine de elini kolunu sirtini kontrol et soguk degilse sorun yok

Ben de oyleyim hatta bazen biri ayagimda digerini bi kolumda emziriyorum ve diger elimde tel kollarim yoruyor ama dunyadan bihaber olmak da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…