Ben buyuk kizimi her aksam 8de (kis vakti tabi) karanlik odaya alir cikarmazdim isikli muzikli kaplumbagalardan almistim onun yansittigi yildizlara baka baka uyurdu o sekilde duzene girdi ama cocuktan cocuga degisir bazisi istedigin kadar ugras girmez duzene ikizlerim de 4 -5 gibi uyanip gulmeye basliyor sonra butun gun gazdan hic uyumuyorlar aksam 8-9gibi ancak uyuyorlar hatta birini 1e kadar salladigimi biliyorum ki o su an da ayagimdaKızlar uyku saati nasıl değiştirilir sizce?? Benim minik kuzum gece 4te uyuyo hep. 3 değil 5 de değil niye hep 4?? Yavaştan geri çekilmez mi acaba napsam ki
o seninki 2 tane olduğu için işi ilerletmissin canım bravoBen de oyleyimhatta bazen biri ayagimda digerini bi kolumda emziriyorum ve diger elimde tel kollarim yoruyor ama dunyadan bihaber olmak da istemiyorum
Hickiriktan nefret ediyorumyok geçmiyor. Gerçi bizimki emmek istemiyor
Benim kızımın uyku saati diye bir şey yok keyfine göre takılıyor bilen biri varsa banada söylesinKızlar uyku saati nasıl değiştirilir sizce?? Benim minik kuzum gece 4te uyuyo hep. 3 değil 5 de değil niye hep 4?? Yavaştan geri çekilmez mi acaba napsam ki
Kızlar uyku saati nasıl değiştirilir sizce?? Benim minik kuzum gece 4te uyuyo hep. 3 değil 5 de değil niye hep 4?? Yavaştan geri çekilmez mi acaba napsam ki
Keşke biraz emseydi canım, emince geçiyor
Eşimle kardeş gibi oldukKızlar canım çok sıkkın eşimle henüz yakınlaşamadık. Doğum yapalı 64gün oldu bi de öncesi var 8.ayda bırakmıştık... Aklıma hiç ii şeyler gelmiyor var mı benimle aynı durumda olan normal mi sizce e?
Ne güzel aslında arkadaşım benim karşı komşum yalnız olduğumu bildiği halde hiç çalmaz kapımı, sormaz bir ihtiyaç var mı diye. Soraydı, bebeği yarım saat tutaydı aslında iidibenim komşular pek bi meraklı..gak desem karşı komşum kapıda biter..enteresan anılar biriktirdim kendisiyle
ama iyidir insanlık olarak..hastaneden döndüğğmğzde 1 sini börekle geldi..ertesi günde sevdiğim çorbayla..
kaynanam kalkıp kahvaltı bile hazırlamamıştı hastanesen döndüğümüzün ertesi günü
Bskn arkadaşımız aydınlattı beni de. Bu yaştaki bebeklerin bir şey üzerine verebilecekleri dikkat süresi 10-15 dk imiş. Küçük zihinleri için çok uzun onlara göre. Çocukların reklamları sevme sebepleri de zaten kısa süreli olmasıymış. Dikkatleri bitmeden bir şeyi sonuna kadar izleyebiliyorlar. Tabii en güzeli hiç izlememeleri.nedir 15 dakika olayı..aydınlatın beni
Ay bizimki hiç doymadj bugüne kadar"bu çocuk aç "!
Bızluktan çıkanı da Sağdığımı da koydum. Ama sağdığımı ben gene de ısıtıyorum. Sağarken ılıklığı gitmiş oluyor. Şöyle sıcak sıcak ıhlamur gibi içsin istiyorum(midesini üşütmesinden korkan ana )
Zaten termos da öyle aman aman sıcak tutmuyor ılışıyor gene.
Ya senin biberon vermemekteki tedirginliklerin çok normal. Beni emmeyince korktğum oluyor benimdemesela de brownı artık sevmiyor
amannn beee bu ne yaaa( hatırlarsınız belkı vajınısmusken hamıle kalmıstım . sezaryenle dogum yaptım ama cıks hala vajınısmusum (( cok mutsuzum yaaa. soylemesı ayıp yakınlasalım dedık yok degısen hıc bıse yok kıtlenıp kalıyorum :/ bana dua edın lutfen doktora da gıttık hc bıse fayda etmıyo psıkolojık yanı . afff afffffff
hmmm bilmiyordum bunuu demek oyüzden 15 dakkadan sonra sıkılmaya başlıyorBskn arkadaşımız aydınlattı beni de. Bu yaştaki bebeklerin bir şey üzerine verebilecekleri dikkat süresi 10-15 dk imiş. Küçük zihinleri için çok uzun onlara göre. Çocukların reklamları sevme sebepleri de zaten kısa süreli olmasıymış. Dikkatleri bitmeden bir şeyi sonuna kadar izleyebiliyorlar. Tabii en güzeli hiç izlememeleri.
Ah kuzum ya normal dogum yardimci olurmuydu acabaamannn beee bu ne yaaa( hatırlarsınız belkı vajınısmusken hamıle kalmıstım . sezaryenle dogum yaptım ama cıks hala vajınısmusum (( cok mutsuzum yaaa. soylemesı ayıp yakınlasalım dedık yok degısen hıc bıse yok kıtlenıp kalıyorum :/ bana dua edın lutfen doktora da gıttık hc bıse fayda etmıyo psıkolojık yanı . afff afffffff
cok ıstedım normal olsun belkı acılır fln dıye ama bebısın bası terstı ve sezaryen oldumAh kuzum ya normal dogum yardimci olurmuydu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?