2016 Şubat Anneleri

Kızlar uyku saati nasıl değiştirilir sizce?? Benim minik kuzum gece 4te uyuyo hep. 3 değil 5 de değil niye hep 4?? Yavaştan geri çekilmez mi acaba napsam ki
Ben buyuk kizimi her aksam 8de (kis vakti tabi) karanlik odaya alir cikarmazdim isikli muzikli kaplumbagalardan almistim onun yansittigi yildizlara baka baka uyurdu o sekilde duzene girdi ama cocuktan cocuga degisir bazisi istedigin kadar ugras girmez duzene ikizlerim de 4 -5 gibi uyanip gulmeye basliyor sonra butun gun gazdan hic uyumuyorlar aksam 8-9gibi ancak uyuyorlar hatta birini 1e kadar salladigimi biliyorum ki o su an da ayagimda

Hickiriktan nefret ediyorum yok geçmiyor. Gerçi bizimki emmek istemiyor

Ben de oyleyim hatta bazen biri ayagimda digerini bi kolumda emziriyorum ve diger elimde tel kollarim yoruyor ama dunyadan bihaber olmak da istemiyorum
o seninki 2 tane olduğu için işi ilerletmissin canım bravo valla bende bihaber olmak istemiyorum. Bazen annem beni o şekilde görünce kızıyor, sen artık annesin, fedakâr olmalısın, daha az kullan tel'i diyor :))

Kızlar uyku saati nasıl değiştirilir sizce?? Benim minik kuzum gece 4te uyuyo hep. 3 değil 5 de değil niye hep 4?? Yavaştan geri çekilmez mi acaba napsam ki
Benim kızımın uyku saati diye bir şey yok keyfine göre takılıyor bilen biri varsa banada söylesin

umudum ol Girlmother bskn
Kızlar ben gece uykusunu çok şükür düzene koydum. He bundan sonra hiç degişmezmi? Tabikide degişir. Özellikle hasta olunca bütün huyları degişecek. Ama azimle sabırla devam.
Ben gündüz uykularına şuan karışmıyorum çünkü düzensiz uykuları var. Bunun için biraz daha büyümesini bekleyecegim. Ama şunu söyleyeyim gündüz uykularında çoğunlukla ayakta hafif hafif sallayarak uyutuyorum. Akşam saat 6 olduktan sonra derin uyumasına izin vermiyorum. Memeyi az veriyorum keyiflenince çekiyorum oyun halısına koyuyorum. Anadizine koyuyorum. Saat 9 a kadar derin uyumasına izin vermiyorum arada şekerleme yapıyor ama evde ses ve ışık olduğu için dalmıyor. Bakıyorum derin uykuya geçiyor gibi olursa yanaklarıyla oynuyorum falan... saat 9 dan sonra önce abiyi yatırıyoruz. Şunu söyleyeyim saat 8 den sonra mızıldamaya başlıyor ben onu kucagımda dolaştırıyorum ama uyutmuyorum. Abi yattıktan sonra odamıza gidiyoruz. Işıklar kapanıyor gece lambası açık biraz öyle duruyoruz. Gece olduğunu anlıyor. Emzirerek gaz çıkararak sabırla uykuya geçmesini bekliyorum. Ha bu süre bazen yarım saat bazen 1 saati buluyor. Ama dalınca uyuyor. Gece uyku saatlerini buraya yazmayacagım (nazara çok inanırım) İşte böyle.
Ben gece uyku konusunda katıyımdır. Bırakayım canı istediği saatte uyusun hiiç demedim. Büyük oğlan 6 yaşında bu yaşıba kadar en geç saat 10 da yatırdım.
2. 3. Yaşındayken bile yazın saat 9 kışın 8 oldumu ışıkları kapatıp onu yatırıyordum. Eşim ile sonra kalkıp oturuyorduk. Akşam yatış saati çocuklar için çok önemli. Gece 12 lere kadar çok nadir misafir varsa oturmuştur.
Ayrıca ben memede uyuma konusunda Tracy teyzeye katılmıyorym. Gündüz tamam memede uykuya dalmasa olur ama ben gece uykusunda memede uykuya dalmasına izin veriyorum çünkü öyle olunca uzun uyuyor. Benim kokum ile huzurla uykuya dalmasını bekliyorum.

Ben de aynı çaba içindeyim biraz başarılı oldum diyebilirim çünkü bizim kiz da hep 2de uyuyordu yavaş yavaş daha erken uyumaya başladı 10da goturuyorum yatak odasina biraz sut içip uyuyor bi saat sonra uyanma belirtisi gösteriyor biraz daha sut veriyorum yataginda yada ayagimda sallıyorum uyuyor iki aksamdir bu şekilde. Gazi olduğu için o saatlerde az az yiyor bir gibi tam doyuruyorum uyumaya devam ediyoruz. Ama bu gece uyandi bir saat uyumadi erken uyudugu için galiba yadirgiyor

Eşimle kardeş gibi olduk hiç hoşuma gitmiyor bu durum. Sanırım o da benim hazır olmamı bekliyor ama hiç ışık vermiyor. Doğumdan sonra artık beni kadını değil de kızının annesi olarak mı görüyor diyorum, beğenmiyor mu? Ya da çok yorgun olduğum için... Ama nereye kadar?

Ne güzel aslında arkadaşım benim karşı komşum yalnız olduğumu bildiği halde hiç çalmaz kapımı, sormaz bir ihtiyaç var mı diye. Soraydı, bebeği yarım saat tutaydı aslında iidi

nedir 15 dakika olayı..aydınlatın beni
Bskn arkadaşımız aydınlattı beni de. Bu yaştaki bebeklerin bir şey üzerine verebilecekleri dikkat süresi 10-15 dk imiş. Küçük zihinleri için çok uzun onlara göre. Çocukların reklamları sevme sebepleri de zaten kısa süreli olmasıymış. Dikkatleri bitmeden bir şeyi sonuna kadar izleyebiliyorlar. Tabii en güzeli hiç izlememeleri.

Huyları cok cabuk degısıyor ben anlamadm bu arada memeyi emerken oynamaya baslıyor cıkarıyor bakıp guluo tekrar alıyor bu sırada komık sesler cıkarıyor la ilaheeee

amannn beee bu ne yaaa ( hatırlarsınız belkı vajınısmusken hamıle kalmıstım . sezaryenle dogum yaptım ama cıks hala vajınısmusum (( cok mutsuzum yaaa. soylemesı ayıp yakınlasalım dedık yok degısen hıc bıse yok kıtlenıp kalıyorum :/ bana dua edın lutfen doktora da gıttık hc bıse fayda etmıyo psıkolojık yanı . afff afffffff

Canim yaaa ((

hmmm bilmiyordum bunuu demek oyüzden 15 dakkadan sonra sıkılmaya başlıyor

Ah kuzum ya normal dogum yardimci olurmuydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…