2016 Şubat Anneleri

Öncelikle maaşallah size canım darısı başımıza. Bu yöntemi deniyorum aslında ama her çocuk bir değil demekki. Ben saat 9da odaya girdiğimi de bilirim 3te de hertürlü 4 yaptı o saati. Gündüz uyutmayayım diyorum buseferde uykusu eskiyor hiç dalamıyor ve ağlıyor sürekli ay napsam bilemedim

Canım ıshal olması ıcın cok sık ve su gıbı kaka yapması lazım. Senınkı ıshal degıl bence. Benımkı de 2 3 gundur az kaka yapıyodu yapamadıgı ıcınde gazını tam cıkaramıyodu kıvranıyodu gece uyumuyodu, acı elma yagı surdum ılk defa ve sabah gurul gurul ettı karnı baya kaka yaptı, rahatladı demekkı. Sut urunlerıne alerjısı oldugunu sanmam benımkının, sadece benım gıbı asırı gazlı, gz yapan seyler yememeye calısıcam bundan sonra. Gaz cok zor gercekten

Canım bebeği gündüz uyutmamak gece uykusuzluğunu tetikliyor diye biliyorum ben. Yani gündüz çok uzun olmayan uykular uyursa gece de o kadar güzel uyurmuşlar. Uyku uykunun mayası yani. Ama şimdi ben bunları söylüyorum da kelin ilacı olsa önce kendi başına işte...

Momfortbaby kullananlar ben kendımınkını sattım dun. Anı bı kararla boba 4g almaya karar verdım, memnun olmadıgımdan degıl ama bana ayak kısmı sert geldı, yarın bebıs buyudugunde ayakları yandan cıktıgında ayaklarını acıtır dıye dusundum, bır de ben mı ayarını yapamadım bılmıyorum sırtımı agrıttı. Paraya kıyıp boba sıparısını verdım, 23 nısanda 3 haftalıgına aılemın yanına zonguldak caycumaya gıdıcem ve hergun bebısle dısarı cıkma planım var. Koca arabyla cıkmaktansa bobaya takıcam cıkıcam

Ozka sen elma yağını bebişin ayağına mı sürdün, nasıl yaptın

3 gunluk gunduz uykusuzlugundan sonra dun hem gunduz hem gece ıyı uyudu yavrum. Gece zaten genelde 8den 12ye kadar uyanık, 12de yatıyor 5de kalkıyor, ılk uykusu 5 saat sonrakı uykusu 2.5 saat oluyor. Umarım gece uykularımız bozulmaz

ayhh cildiriciiğiiiiimmm 6dan beri uyanık ve sık sık ıkınıp ağlıyor
damlasını verdim
masaj yaptım
sıcak su koydum ayaklarının altına banamısın demedi

dışarı güneşli dışarı cıktık sustu yarım saat gezdik kucağımda uyudu eve geldik yatağına soktum daha kapıdan cıkmadan yine başladı ağlamaya nesi var anlamadım

Kızlar uyku saati nasıl değiştirilir sizce?? Benim minik kuzum gece 4te uyuyo hep. 3 değil 5 de değil niye hep 4?? Yavaştan geri çekilmez mi acaba napsam ki
gece 4de uyuyor derken 4den once kacta uyuyor? Yanı atıyorum aksam 6dan gece4e kadar mı uyanık. Bence aksam 6dan sonra uyutma uyanık kalsın, 6dan 10a kadar oyalamaya calıs derın uyumasın. Benımkı de 12den once uyumuyor 12de yatıyor 5de kalkıyor sonra 6.30 gıbı yatıp 8.30 9 gıbı kalkıyor, bende zamanla 12yı 10a cekmeye calısıcam.

Erken asi icin bence garip asilarin arasinda en az 30 gun olmali diye biliyorum hatta bu yuzden bizim asilar haftaya kaldi bizde 4 subat dogumluyuz hayirlisi olsun allah korusun minnaklarimizi
Üç hafta var aralarında. Ama hemşire yaptı aşıyı :/
İnşallah sorunsuz geçer bu aşılarımız

nedir 15 dakika olayı..aydınlatın beni

Canım çocıkların kendi kendine oyun halısında ana kucağında yattıkları yerde geçirdikleri süre.
15dakika sonra sıkılırlarmış, ağlamasa bile ya yüzüstü yatırılmalı ya da yer değişikliği

Ah firkann ahhh. Geçen birisi senin komşun olmak istiyordu bende istiyorum
Teacy de tam ıçuykuya geçmesinki gece uykusu iyi olsun diyor oda hafif uyandırma işlemini karnjnj sevmek gibi şekilde yapılmasını öneriyor. Tabi emerek uyuma sıkıntı.
Ben de senin gibi gündizleri emzirp kendi kendine uyusun diye bırakayım bakalım olacak mı:) olmadı çocuğu alıp sana gelcem

Bizim bir şekilde düzene girecek gibime geliyor. Çünkü pişşk için bez değiştirmediğim günler emip uykuya dalıyordu. Ve o saatlerimiz sabitti(Gaz sancısı yoksa tabi) nadir günler çok uğraşırsam uyku kaçıyordu.
Yani ümitliyim
Şu emerken uyuma, gece beslememe olayı konusunda tereddütlerim yok değil. Dün gece emzirmeden uyumasına devam etsin diyr denedim ama tam dalmaya geçemedi. Yarım saatte bir ik mik etti. Bende emzirdim çocuk aç mı kalaydı. Oh emerken uyudu
Ben hep arkadaşlarımın çocuklarından sebep korkuyorum. Hiç iyi örneğim yok ki :) bir emmeye 20kez kalkar(gece zaten kaç saat ki 20kez kalkıyor:/ ) bir diğeri kucakta omuzda uyuyor yerine konunca uyanıyor:/
Aynı anne babanın çocukları bile farklıyken arkadaşımın çocuklarına bakıp korkmamalıyım diyorum ama beynim söz dimlemiyor.

Ay o kardeşliği bende ilan ettim. Ama eşim etmiyor. Halbuki erkekler doğum yapan kadınları kutsal görürmüş. Bence ondandır sizinki

Huyları cok cabuk degısıyor ben anlamadm bu arada memeyi emerken oynamaya baslıyor cıkarıyor bakıp guluo tekrar alıyor bu sırada komık sesler cıkarıyor la ilaheeee
O dil dondurma yalar gibi oluyor ya, emzik o zaten oyna oyna

Hanımlar benım bu ara canım cok sıkkın. Esımle aramız ıyı degıl zaten kopma noktasındayız, bır suru borcu harcı var kendı kendıne bı ısler yaptı battı benı de borca soktu. Neyse bu arada bana soylemeden memurluktan ıstıfa etmıs ozele gecmıs ben hamıleyım dıye soylememıs. Sımdı de tutturdu yurtdısa calısmaya gıdecekmıs cameroon a 3 yıllıgına. stad yapılcakmıs oranın ınsaatında seflık yapacakmıs. Cok ıyı teklıf ederlerse gıderım dıyo. 3 ayda bır bır hafta ıznı olacak sadece. Yazın cok sıcak ama kısın sız de gelırsınız dıyo ama ben calısıyorum sonucta. Bı de ısten ayrıl calısmana gerek yok dıyo ama ben ona guvenıp ısı bırakamamkı. Cocugun gelecegı ıcın gıtmek ıstıyomus. En az 20bın verırlerse gıdecekmıs. Cocuk 3 yasından sonra ancak babasını tanırmıs vs vs. Yurtdısında calısan arkadaslarından almıs gazı. Ben tek basıma napıcam oyle bı durumda. Yatılı bakıcı mı alayım tek cok zor olacak. Annem felan gelır arada ama acıl bısey olsa tek basıma naparım.

Merhaba sizin hamileliğimin en başından beri takip ediyorum ama hiç yazmamıştım . 8 Şubat doğumlu bir oğlum var ve sizin bebeğinizle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz .Benim bebeğimde günlerdir kaka yapmıyor ve çok kıvranıyor duphalac ı nasıl kullandınız acaba birde şurup olan büyük şişedeki duphalac mı yoksa bebekler için başka bir çeşidi var mı ?Cevap verebilirseniz çok sevinirim

Haydin topluca firkan a komşu olmağaaaaa

Cnm dr degildir dedi dun giturdum.normal kokabilir dedi..
Acielmayagi surmeyi ve sabsimplexi biraktim dun ve bugun daha iyi enazindan aglamiyor iyikotu uyuyorda..ayrica ben bisey yiyemedigmden incir kaynatip ictim onuda kestim sanki oda onu rahatsiz etmis oyle hissettim.kakasii sari oldu artik ama bugun daha hic yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…